Announcement

Collapse
No announcement yet.

Winstrol

Collapse
This topic is closed.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Winstrol

  ik weet nu dat er ook winstrol in tabletvorm bestaat.
  heeft iemand hier ervaring mee,en weet ook iemand of het echt wel effect heeft en wat ik er eventueel zou bij moeten neme voor nakuren ?
  ben er aan het over nadenken van dit erges vast te krijgen maar zou eerst wat info willen.heb het hier op foto gezien dat ie bestaat.ik weet ook injecteren is altijd beter maar ..........
  you have to work for a good and nice body;atherwise it just luks like chit !!!

 • #2
  bij tabs moet je iets meer nemen. ook winstrol inject is niet goed voor je lever, dus in dit geval is het niet zo'n groot verschil als bijv. dboll en testo.

  winstrol tabs van GS werken grandioos, refererend aan bevindingen van andere personen. ik ken ook iemand die er veel acne van heeft gekregen en om die reden niet meer op dit board komt. maar het werkt toch met (je) hormonen, dus kan het gebeuren. (met elke as wel).
  een dag niet geleefd..... dan ben je dood

  Comment


  • #3
   Beetje stomme reden dan vind ik maja. Acne dat is toch gewoon uitslag??
   En winstrol in tabletvorm hebben aardig wat mensen hier al gebruikt en meeste werden er aardig sterk door volgens mij maar hier nog het stukje een keer.

   Je hoort vaak dat je van stanozolol niet kunt groeien. Onzin, vind ik. Ik heb bodybuilders een heel redelijke groei zien scoren op alleen Winstrol. Goed, je wint misschien niet meer dan drie tot vier kilo met een strombakuurtje. Maar het is wel massa die lang blijft zitten. En dat is met Sustanon of Anapolon wel anders.

   Wat ook pleit voor Stromba is dat het een betrekkelijk mild middel is. Stel je voor dat je een schaal maakt waarop je anabole steroïden naar heftigheid rangschikt. Aan de ene kant staan de milde middelen, zoals Deca-Durabolin. Aan de andere kant staan agressieve preparaten als Halotestin en Masteron. Een stof als stanozolol staat op dat spectrum ergens in het midden.

   Het is dus niet de meest veilige steroïde en misschien niet geschikt voor een eerste kuur. Maar wel voor een tweede.


   Wat is stanozolol voor stof?

   Stanozolol is, net alle anabole steroïden, een variant van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Eigenlijk lijkt het meer op DHT.

   Het lichaam zet testosteron om in een andere hormonen. Testosteron kan bijvoorbeeld aromatiseren, en veranderen in oestrogeen. Het kan ook veranderen in DHT. DHT is geen testosteron. Maar het kan wel hetzelfde met je spieren doen als testosteron. Het koppelt zich vast aan de androgeenreceptoren in je cellen en start al die processen op die we kennen als 'spiergroei'.

   DHT laat daarnaast de stem lager worden, het hoofdhaar uitvallen, het lichaamshaar sneller groeien, en de lichaamskracht toenemen. Volgens de biologieboeken zijn dat effecten van testosteron - maar dat is eigenlijk niet waar.   Voordelen van stanozolol: de Klap valt mee

   Het belangrijkste voordeel van stanozolol is dat het middel je eigen testosteromnproductie verhoudingsgewijs weinig vermindert. Dat komt omdat het als DHT-middel niet kan omzetten in oestrogeen. Als het lichaam merkt dat er veel oestrogeen in het bloed zit, dan laat het de testikels (of bij vrouwen: de eierstokken) stoppen met de aanmaak van testosteron.

   Daarom krimpen de testikels als je anabolen gebruikt die lijken op tetsosteron of oestrogeen. Pas maanden na het beëindigen van je hormoonkuur is de hormoonaanmaak weer op het oude niveau. Of misschien pas na een half jaar, of na een vol jaar. Dan pas heb je weer de natuurlijke hoeveelheid testosteron in je bloed zitten.

   Tijdens die hersteltijd voel je je depressief en lusteloos. Je wordt bij het minste of geringste ziek, je sexdrive is nihil en je vliegt achteruit in scherpte, massa en kracht. Die terugslag valt bij een DHT-middel als stanozolol wel mee.

   Oké, als je lang kuurt, of als je hoge doseringen gebruikt, dan gaat het hormoonalarm van je lichaam alsnog af en zakt je testo-produktie in. Maar als je het houdt bij niet al te hoge doseringen, dan valt dat reuze mee.


   Voordelen van stanozolol: geen vocht

   Een ander voordeel is dat stanozolol geen vocht vasthoudt. Als je door anabolen vocht vasthoudt komt dat bijna altijd doordat de de middelen omzetten in oestrogeen. Oestrogenen houden vocht vast. DHT kan echter niet omzetten naar oestrogeen. Daarom vermijd je met stromba al die nare bijverschijnselen die samenhangen met oestrogenen.

   Geen valse kilo's winst, in de vorm van vocht in je longen, een varkenskop of oedeemschouders. Geen opgeblazen borstkas en biceps die voor zeventig procent bestaan uit extra bloedmassa. In plaats daarvan krijg je harde spieren, die niet verdwijnen als je kuur erop zit. What you see is what you get. Winstrol is niet voor niets een geliefd middel voor acteurs en bodybuilders die zich voorbereiden op een wedstrijd.

   Nadelen van stanozolol: verhoogde kans op ######

   In de jaren zeventig is veel onderzoek gedaan naar de effecten van anabolen. De DHT-steroïden zijn daar slecht uit tevoorschijn gekomen. De wat heftiger middelen in deze familie bleken zelfs leukemie te veroorzaken.

   Anabolen kunnen een gezonde cel niet veranderen in een kankercel. Maar als je ergens in je lichaam één piepklein kankercelletje hebt, dan kunnen DHT-middelen dat celletje laten uitgroeien tot een tumor.

   De onderzoeken die ik onder ogen heb gehad gingen over andere DHT-middelen dan stanozolol. En over zieke mensen, die anabolen om medische redenen gebruikten. Daar staat tegenover dat de doseringen veel en veel lager waren dan wat de gemiddelde gebruiker in z'n lichaam stopt.

   Vooral de prostaat heeft te lijden onder DHT-middelen. Als ######, en zeker prostaatkanker bij jou in de familie zit, zou ik nog eens goed nadenken of stromba wel het juiste middel is.


   Nadelen van stanozolol: belastend voor je lever

   Stanozolol is belastend voor je lever. Die eigenschap deelt winstrol met vrijwel alle orale middelen.

   Om te voorkomen dat de spijsvertering de anabolen afbreekt, hebben wetenschappers ze gealkyleerd. Daardoor breken de zuren en enzymen in je maag ze niet af - maar krijgt je lever een enorme opdonder als die ze wil opruimen.

   Je lever kan daardoor beschadigd raken, als je teveel en te lang gebruikt. Ook is je lever niet meer in in sraar om voor je cholesterol te zorgen. Je totale hoeveelheid cholesterol neemt daardoor af.

   Klinkt goed, maar is het niet. De afname komt geheel op het conto van het 'goede' cholesterol, het HDL. Op de lange termijn kunnen daardoor je bloedvaten verstopt raken, en heb je een verhoogde kans op hart- en vaataandoeningen.   Nadelen van stanozolol: vermannelijking

   DHT is het hormoon dat van mannen mannen maakt. Het laat je lichaamshaar groeien, het vergroot de penis (en bij vrouwen de clitoris), het laat je hoofdhaar uitvallen, het verlaagt je stem.

   Die veranderingen zijn permanent. Ze blijven de rest van je leven bij je. Als je een vrouw bent, wil je dat misschien niet.


   Kuren met stanozolol

   Je kunt stromba gebruiken in relatief lage doseringen omdat het je natuurlijke aanmaak van testosteron weinig vermindert. Je eigen aanmaak blijft redelijk overeind en je natuurlijke testosteron wordt aangevuld met de synthetische steroïden van het stromba-preparaat.

   De maximale dosis voor volwassen mannen is ongeveer 25 tot 30 milligram per dag. Doses tot 40 milligram per dag komen voor, maar gaan bijna altijd gepaard met veel bijwerkingen. Ik raad je met klem aan: ga niet boven de 30 milligram per dag. Heb je het idee dat je meer nodig hebt, denk dan aan een combinatie met een ander middel, maar niet aan megadoseringen stanozolol. Daarvoor is het te belastend voor je lever.

   Sommige gebruikers beweren dat je ook als beginner niet met zulke doseringen kunt groeien, en beweren dat zijzelf veel meer hebben gebruikt. Dat komt omdat er veel vervalsingen circuleren die eigenlijk Proviron bevatten. De bewuste gebruikers hebben nooit echte stromba gehad.

   Om diezelfde reden kun je stromba niet te lang achter elkaar gebruiken. Acht weken is het maximum. Zes weken is beter.

   Bij een leverbelastend middel als sromba moet je je kuur opbouwen: langzaam de dosering verhogen om je lever te laten wennen, en ook weer afbouwen om je lever te laten ontwennen. Je lever is tijdens de topdagen van je kuur helemaal ingesteld op grote hoeveelheden hormoon. Door abrupt te stoppen, denkt je lever bij wijze van spreken dat je bloed helemaal schoon is, en dat het niks meer hoeft te doen. Je lever 'valt in slaap'. Je krijgt verschijnselen van vergiftiging. Bijna alle gevallen van leverstoornissen bij gebruikers die ik ken, werden veroorzaakt door het weglaten van de afbouwfase.

   Gebruik tijdens je kuur geen middelen die je lever extra belasten. Geen alcohol, recreatieve drugs zoals coke, speed en xtc, mega-doseringen vitamine A, D, B3 en B6. Dat geldt ook voor kruiden als Echinacea en Cat's Claw. De industrie prijst ze aan als 'leverreinigend', maar ze zijn gewoon giftig.
   eat eat eat and look like a freak!

   Comment


   • #4
    yo wat een verhaal!!!

    niet helemaal gelezen. nu ff geen tijd.

    moet wel ff kwijt: DECA IS NIET MILD!!!!!!!!!& #33;!!!!! dat lees je vaker ,mar het is voor je eigen lichaam NIET mild. missch. qua gains. maar het blijft lang in je systeem en legt je helemaal plat qua eigen prod.
    een dag niet geleefd..... dan ben je dood

    Comment


    • #5
     Ik heb zelf goede resultaten gehad met GS winstrol. Het is ook niet zo dat je superveel gaat merken van een winstrol-only kuur. Maar wat ze zeggen is: what you see is what you get. En bijna geen terugval.
     I live to end the game

     Comment


     • #6
      alvast bedankt voor de gedetaileerde uitleg dino.
      echt leerrijk.maar heb ook door dat nakuren dus héél belangrijk is.maar met wat kan je eigelijk allemaal nakuren ?
      kan je dat ook bv. met biergist of is dit te licht ?
      wat is nu eigelijk het verschil tss winstrol en stanozolol ?
      wat dat heb ik toch niet echt door.
      ben best wel op de hoogte van anabole enz....maar ken ze niet bij naam en de onderscheiding tss "om maar iets te zegge als vb." dianabol en deca ook niet.
      dus zal nog veel moge leren en lezen.
      you have to work for a good and nice body;atherwise it just luks like chit !!!

      Comment


      • #7
       Een nakuur kan absoluut niet met biergist!
       Nakuur doe je met nolvadex of clomid,en dat is om je eigen test. productie weer een beetje op gang te helpen.
       Want die is door de kuur helemaal plat gelegd.
       Winstrol is het zelfde als stanzolol.
       Kijk anders eens op deze sites www.bodypage.nl www.finalflex.nl kan je veel vinden over a.s. en alles wat er mee te maken heeft.

       Grtz..
       Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

       Comment


       • #8
        Originally posted by [b
        Citaat[/b] (bruce @ Jan. 10 2004,19:21)]ik ken ook iemand die er veel acne van heeft gekregen en om die reden niet meer op dit board komt.


        Dit begrijp ik ff niet, hij kreeg acne van de anabolen en bezoekt daarom niet meer dit board?

        Comment


        • #9
         hij had het van iemand via dit board. en toen was hij kwaad omdat hij acne kreeg en had (zeker) voor zichzelf besloten dat j hier niet moet zijn. lol.
         het fijne weet ik er ook niet van. is mij niet verteld. maar ik dacht dat het missch. een interessant detail was. dus HET KAN gebeuren.

         sorry mr. musscle, ik moet je vertellen dat je niet veel weet van anabolen. dus ben je ook niet goed op de hoogte.

         winstrol = stanazolol. (stan. is de werkzame stof)
         als je niet weet wat dboll is en wat deca is/ doet (dus dat er nandrolone in zit, en de werking daarvan) dan weet je eigenlijk niks. maar niet getreurd: op bodynet kan je meer dan genoeg te weten komen.
         een dag niet geleefd..... dan ben je dood

         Comment


         • #10
          *sorry mr. musscle, ik moet je vertellen dat je niet veel weet van anabolen. dus ben je ook niet goed op de hoogte.

          *op bodynet kan je meer dan genoeg te weten komen.

          ben tijd aan het zoeke voor meer en meer te leze.maar das blijkbaar iedereen zijn probleem een beetje de tijd.lees ook wel geregeld de flex.ach ja ben een arbeider opt fabriek maar blijf blijkbaar ook nog student
          you have to work for a good and nice body;atherwise it just luks like chit !!!

          Comment


          • #11
           een dag niet geleefd..... dan ben je dood

           Comment


           • #12
            wat is nu het verschil tss. nolvadex en clomid ?
            you have to work for a good and nice body;atherwise it just luks like chit !!!

            Comment


            • #13
             hey dit is teminste en uitleg hier heb je wat aan dank je wel
             ik heb nog nooit een kuur gehad maar ga het nu proberen
             ik denk 6 weken stromba.
             wat is de beste op en af bouw voor 6 weken stromba


             groeten BIGMAC

             Comment


             • #14
              sow dit topic is al oud joh... op en afbouwen is al achterhaald, maar als dit je erste kuur word zou je op 20 kunnen beginnen en dan als de week vordert beslissen om iets hoger te pakken als je er goed op reageert. Wat wil je doen 6 weken op 30 a 40 mg ed ofzo?

              Comment


              • #15
               Is een topic van bijna 3 jaar oud?!

               Check gerust ff de regels en stel je vraag zoals het hoort, op dit topic gaat bij deze een slotje.

               Comment

               Actieve discussies

               Collapse

               Topics Statistics Last Post
               Started by Soofxx, 13 hours ago
               2 responses
               18 views
               0 likes
               Last Post ProudPizza  
               Started by inflexz, 3 weeks ago
               35 responses
               402 views
               0 likes
               Last Post niet_hier  
               Started by Kevster, 27-05-2013, 12:43
               147 responses
               39,451 views
               0 likes
               Last Post Martijn Dellemaan  
               Started by Spectral, 3 days ago
               4 responses
               71 views
               0 likes
               Last Post inflexz
               by inflexz
                
               Started by methodman97, 1 week ago
               3 responses
               81 views
               0 likes
               Last Post Nocerino  
               Started by Nothingcomeseasy, 2 days ago
               0 responses
               11 views
               0 likes
               Last Post Nothingcomeseasy  
               Started by MastaE, 5 days ago
               4 responses
               50 views
               0 likes
               Last Post MastaE
               by MastaE
                
               Started by Henkes, 5 days ago
               2 responses
               40 views
               0 likes
               Last Post Henkes
               by Henkes
                
               Started by jermm123, 3 days ago
               4 responses
               67 views
               0 likes
               Last Post jermm123  
               Started by delphilippe, 3 days ago
               0 responses
               23 views
               0 likes
               Last Post delphilippe  
               Working...
               X