Vergelijkingswebsite supplementen, vitamines, eiwitrepen en overige sportproducten.

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vergelijkingswebsite supplementen, vitamines, eiwitrepen en overige sportproducten.

  Introductie

  Een probleem wat wij nog steeds vaak tegen komen is dat er steeds prijsverschillen zijn door sales en ontwikkelingen van nieuwe sport producten. Dat gaan wij veranderen.

  Na lange tijd ontwikkelen en puzzelen hebben wij een website gemaakt die sportproducten vergelijkt. Denk aan de algemene supplementen: Eiwit, creatine, pre en post Workout, BCAA. Maar ook de vitamines en mineralen komen aan bod. Eten en drinken vergelijken wij ook, onder andere: eiwitrepen en eiwitpannenkoeken.


  De website: Voedingssupplementen vergelijken - Desportvergelijker


  Ons doel

  De klant helpen om snel de juiste keuze te maken voor supplementen en vitamines, dus niet verschillende websites af hoeven te struinen om de producten te vinden die het goedkoopst of in de aanbieding zijn.


  Wat bieden wij?

  De klant beschikt over verschillende filters, er kan gefilterd worden op prijs, inhoud en soms kwaliteit.

  Hiermee kan de klant dus altijd een snelle keuze maken tussen verschillende supplementen.


  Kortingsacties die lopen bij de webshops, bijv. 10% korting op alle pre-workout producten van merk X zullen doorberekend worden in de prijzen, dus wanneer er een actie ergens is zal de prijs automatisch van het product aangepast worden naar de prijs met 10% korting en zal dit ook te zien zijn. Hierdoor komt ook altijd de goedkoopste naar boven wanneer er een actie loopt.


  Welke webshops vergelijken wij?

  Bodyenfitshop, Body-supplies, Bodylab, Bodystore, Myprotein, Nutrivian, Perfecthealth, Topvitamins, Webvitaal, Nowvitamins, Vitaminesperpost, Bodyengymshop. Cleannutrition, Houseofnutrition, Bulkpowders, Perfectbody. Deonlinedrogist, Drogisterij, Koopjesdrogisterij, Voordeeldrogisterij, Duursport. Decathlon.


  Tot slot

  Dit was in het kort een kleine introducee en wat de website doet, vergeet niet om even de website te bezoeken en het zelf te ervaren.

  Op en aanmerkingen zijn altijd welkom, de website kan hier alleen maar verbetering door krijgen. Laat vooral weten als je denkt dat iets anders beter kan of wat er nog mist.

  Wij horen graag jullie reacties!


  Met vriendelijke groet,


  Desportvergelijker

Sidebar top desktop

Collapse

Actieve discussies

Collapse

Working...
X