Vergelijkingswebsite supplementen en vitamines.

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vergelijkingswebsite supplementen en vitamines.

  Introduceren
  Een probleem wat wij nog steeds vaak tegen komen is dat er steeds prijs verschillen zijn door sales en ontwikkelingen van nieuwe sport producten. Dat gaan wij veranderen.

  Na lange tijd ontwikkelen en puzzelen hebben wij een website gemaakt die sportproducten vergelijkt. Denk aan de algemene supplementen: Eiwit, Creatine, Pre-post Workout, BCAA. Maar ook de vitamines en mineralen komen aan bod. In later stadium willen wij ook naar voeding, accessoires en kleding gaan kijken.

  De website: https://desportvergelijker.nl/

  Ons doel
  De klant helpen om snel de juiste keuze te maken voor supplementen, dus niet verschillende websites af hoeven te struinen om de producten te vinden die het goedkoopst of in de aanbieding zijn.

  Wat bieden wij?
  De klant beschikt over verschillende filters, er kan gefilterd worden op prijs, inhoud en soms kwaliteit.
  Hiermee kan de klant dus altijd een snelle keuze maken tussen verschillende supplementen.

  Kortingsacties die lopen bij de webshops, bijv. 10% korting op alle pre-workout producten van merk X zullen doorberekend worden in de prijzen, dus wanneer er een actie ergens is zal de prijs automatisch van het product aangepast worden naar de prijs met 10% korting en zal dit ook te zien zijn. Hierdoor komt ook altijd de goedkoopste naar boven wanneer er een actie loopt.

  Welke webshops vergelijken wij?
  Bodyenfitshop, XXL Nutrition, Body-supplies, Bodylab, Bodystore, Myprotein, Nutrivian, Perfecthealth, Topvitamins, Webvitaal, Nowvitamins.

  Dit was in het kort een kleine introducee en wat de website doet, vergeet niet om even de website te bezoeken en het zelf te ervaren.

  Op en aanmerkingen zijn altijd welkom, de website kan hier alleen maar verbetering door krijgen, wij zijn benieuwd naar jullie reacties.

  Met vriendelijke groet,

  Desportvergelijker

Actieve discussies

Collapse

Working...
X