De eerste ronde

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • De eerste ronde

  Hallo allen,

  ik heb me enige tijd geleden geregistreerd op dit forum maar nooit echt wat mee gedaan.
  een aantal maanden geleden mijn levenstyle veranderd omdat ik steeds ongezonder ging leven. Dat heeft in een gewichtsafname van 20 kilo geleidt. Dit heb ik bereikt door A, meer te bewegen en B, gezonder te gaan eten.

  Na paar dipjes in het privé leven vind ik het ontzettend moeilijk om de draad weer op te pakken. Met het einde van het jaar in zicht dacht ik, lekker meedoen met de kudde en we beginnen 2019 fris en fruitig, alleen dit keer wil ik het nog beter aanpakken als voorheen. Nóg beter op mijn voeding letten en krachttraining toevoegen naast mijn "social workouts". (sporten met groep vrienden, collegae etc.)

  In mijn dagelijks leven sport ik ongeveer 45 minuten per dag, 5 dagen in de week op matige intensiteit. Daarnaast wil ik dus krachttraining aan het schema gaan toevoegen.

  Mijn doel is om het vetpercentage te verminderen en een beter fysiek te krijgen, er hangt voor mij geen streefdatum of gewicht aan, al zou ik het niet erg vinden om in jullie iets trotser op het strand te kunnen lopen.

  mijn stats:

  Man
  206 centimeter
  125 kilogram
  vetpercentage (nog onbekend)

  AJS
 • #2
  Geweldig! Goodluck!

  Comment

  Sidebar top desktop

  Collapse

  Actieve discussies

  Collapse

  Working...
  X