Guess who's back, back again...

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cidious
  started a topic Guess who's back, back again...

  Guess who's back, back again...

  Hey bodynetters,

  Sommigen zullen mij misschien herinneren, voor anderen ben ik misschien nieuw.

  Bijna een jaar geleden ben ik naar China verhuisd en ik maak het hier prima. Ik ben English/P.E. (Physical Education) teacher op een high-profile private school welke dit jaar vers geopend is. Ik werk minder dan 10 uur per week voor een zeer respectabel loon en als P.E. teacher heb ik alle equipment ter beschikking en 24/7 toegang tot alle sport gerelateerde areas. Reden genoeg om meer tijd te stoppen een paar body goals.

  Naast die mogelijkheden heb ik ook een gym abonnement bij een gym waar alles aanwezig is. tot 50kg dumbells, squatrack, diagonal legpress etc.

  Ik heb afgelopen winter 2x pw doorgetraind op onderhoud. De slechte lucht liet vaak niet veel meer toe en ik ben toch flink afgevallen. Sta nu ongeveer op 82kg bij 10% (1m83). Gelukkig is de zomer bijna hier, wat betekent dat de warme lucht de smog omhoogblaast en de lucht veel geschikter zal zijn om mijn trainingen een tandje op te schroeven.


  Doel:
  Mijn focus zal niet op massa liggen dit seizoen maar op kracht, balans, snelheid en algemene gezondheid. Ik zal veel lichaamsgewicht oefeningen doen en op kracht en uithoudingsvermogen trainen. Een paar kilo spiermassa erbij winnen zou welkom zijn maar ik ga niet voor Big for show maar voor usable en in verhouding. Mijn directe Chinese P.E. teacher is zeer bedreven in traditionele Chinese vechtkunsten en met hem zal ik samen trainen en kennis delen om beiden op een hoger level te komen. Ik beoefen samen met hem Chinese Kung Fu en Tai Chi. In return leer ik hem over gezonde voeding en algemene gezondheid.

  Equipment:

  Daarvoor maak ik in mijn tussenuren graag gebruik van de equipment hier aanwezig.

  Running track:
  20160324_121056.jpg

  Gymnastics area:
  20160324_121143.jpg

  Ballet / Fighting area:
  20160324_121450.jpg

  Zelf heb ik een paar kettlebells besteld 6-20kg om mijn training aan te vullen en ik heb gewichting om mijn lichaam mee te verzwaren tot 10kg per stuk. Als in riemen en pols en enkel banden.

  Er zijn vele basketball en volleyball courts en er is ook nog een overdekte gymnasium.


  Voeding:
  Voeding was natuurlijk weer even opnieuw afstemmen hier in China omdat alles hier pleuris ongezond is door alle suikers en additieven. Maar inmiddels mijn adresjes gevonden. Daarnaast heb ik elke dag op school de mogelijkheid om gratis te lunchen (ook avondeten en ontbijt maar ik ben er nooit rond die tijden). De lunch is meestal zeer goed te doen en bevat vrijwel alles wat ik nodig heb. Het enige minpunt is de hoeveelheid zout en de kwalitatief mindere olie die ze gebruiken (alle olie hier is van trieste kwaliteit doordat er een groot tekort is en ze veel recyclen en sneaken met de kwaliteit hier).

  School lunch voorbeeld:
  Veggies, rijst, ei, beef en wat aardappel partjes.
  20160323_114000.jpg

  Diner thuis voorbeeld:
  Zoete aardappel met mayonaise en squid met groenten.
  20160323_181531.jpg

  Alles tellen is onmogelijk hier omdat veel dingen onleesbaar zijn in het chinees en wat er op zo'n etiket staat toch bijna 9 van de 10 keer bullshit is. Chinezen hebben weinig respect voor dat soort dingen als er maar geld gemaakt wordt.. dat er hier en daar een paar Chinezen van sterven is niet zo'n ramp.. er zijn er tenslotte toch nog 1.6 miljard. Maar ik heb ik een aardig idee van mijn calorie inname door de ervaring die ik al een aardig wat jaren heb met dieten en tellen dus dit is niet zo'n probleem.


  Supplementatie:
  Ik laat verscheidene supps invliegen vanuit NL.

  Body en Fitshop Multi for Men
  Vitamine C1000
  Vitamine D3 3000iu
  Magnesium Citrate
  Zinc Chelated gluconaat
  Calcium Citrate
  Visolie Omega 3
  BodyenFit Whey Perfect


  Andere ondersteuning:
  Naast de vitamines, mineralen en visolie zal ik 2-4 IU HGH per dag zetten om mijn herstel te bevorderen en gezond te blijven in dit niet heel gezonde land.

  De HGH is hier goed betaalbaar. HGH lijkt me meer dan voldoende. Roids trekken me niet meer. Veel te veel gedonder en het resultaat voegt niet veel toe voor de dingen die mij interesseren en vermaak bieden. De nadelen zijn echter wel flink aanwezig en slepen lang na. Daarnaast kan ik mij niet permiteren om opvliegerig gedrag te vertonen als leraar voor mijn kids. Ik heb relatief goede zelfbeheersing, maar iedereen die AS gebruikt en zegt dat het je niet opvliegerig 'kan' maken op een slechte dag zuigt uit zijn duim. Ik zou het verschrikkelijk vinden als ik mijn frustraties richting hen zou uiten terwijl dat niet nodig zou zijn geweest.  Deze zomer zal ik 2 maanden doorbrengen in Indonesie waarbij er veel gehiked gaat worden met zware bepakking en zal er veel gedoken worden. Een deel van die reis zal ook in het thema liggen van spiritualiteit en het samenkomen van lichaam en geest. In de zin dat we een trip plannen naar een boedhistische tempel in de bergen waar een kennis van ons een maand heeft gezeten om met de monnikken te trainen en mediteren. Zowel lichaam als geest zijn even belangrijk voor het welzijn van ons zelf en ik geloof in een nauwe werking van de twee. Samen met mijn Chinese P.E. collega ga ik een goed begin maken om meer te leren over innerlijke energie stromen en de connectie van lichaam en geest. Klinkt vrij zweverig allemaal.. I know.. HAHA.

  Laten we trainen voor een functioneel sterk lijf. De basis ligt er natuurlijk al maar moet even een beetje afgestoft worden

 • Cidious
  replied
  Alles is hier legaal en vrij verkrijgbaar. Ik kan alle middelen hier eenvoudig krijgen. Voornamelijk in poedervorm. Het is ook een koud kunstje om tegen minimale verzendkosten het op te sturen naar de rest van de wereld inclusief NL met herstuur garantie. Dat als het niet aankomt er nog een keer verstuurd wordt. Verzenden duurt ongeveer 5 tot 10 dagen naar NL. Dit weet ik omdat ik al eens wat naar een vriend heb gestuurd voor persoonlijk gebruik en om te testen.

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Duidelijke doelen

  Verder vroeg ik me af hoe het met gear zit in china, alles of bijna alles vrij verkrijgbaar?
  Of op voorschrift of whatever

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Lengte is 183. Ik denk dat ik momenteel rond de 84 a 85kg hang. Zal mezelf maandag even wegen.

  Doel is rond de 85-86kg te gaan zitten en blijven. Stapje voor stapje meer vet inleveren voor spiermassa en density. Vooral density wil ik op blijven focussen en Functionele kracht en lenigheid.

  Mijn chinese trainingspartner is veel lichter en kleiner maar ook gebalanceerde. Mijn benen zijn praktisch te zwaar voor mijn novenlijf functioneel gezien met kungfu bijvoorbeeld. Maakt me relatief log en wat langzamer beneden de gordel dan hem.

  Ik wil alles meer in balans brengen voor dat soort doelen. Dit betekent niet dat ik mijn benen niet meer train. Want benen blijft favoriete dag. Maar ik train meer op endurance dan massa

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Welke lengte en gewicht had je ook alweer ?

  Ben eigenlijk wel benieuwd aangezien ik een soortgelijke fysiek heb, alleen met een procentje of 10meer vet.
  Ik heb ook dezelfde soort spieraanhechting qua borst , persoonlijk heb ik dus moeilijk met massa aan te zetten op bovenkant .

  Verder een nice fysiek hoor Massa, proporties en vrouwtjes zien het ook nog graag en het blijft functioneel.Ben niet meer zo gek van die fysieken waar je met je handen nog niet eens meer aan je rug kan krabben.Hopelijk ga ik na mn cut een beetje meer jou richting uit NO Homo

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  20160423_130754.jpg20160423_130416.jpg20160423_130226.jpg

  Hier ff wat snelle mirror pics smorgens.

  Zoals ik al zei. Ik ben niet super massief en bulky maar functioneel. Lenig en relatief sterk.

  Posing is matig hier. Ik kan alles wat beter uit laten komen. Ik heb geen focus op onderarmen gelegd en ook benen pose ik matig. Gewoon wat snelle pics voor een indruk.

  Focus ligt dus in mijn trainingen niet op gigantisch te worden. Ik train voornamelijk op kracht en uithoudingsvermogen in mijn spieren. Dus of laag in reps als 4-8 of hoog met 20+. Dat zie ik in mijn fysiek terug. Density is goed. Maar ik ben veel minders aestethisch dan ik geweest ben. Spieren zijn minder rond en vol.

  Ook heb ik wat vet aangezet omdat ik weer wat mijn spiermassa probeer op te schroeven. Denk zelf nu een 12-13%. Foto's laten abs niet goed zien door het licht maar zijn zeker wel zichbaar. Kwam gemeten van 10% af uit de winter. Heb elk weekend pizza avond en sushi middag.. Denk dat we dat maar paar weekjes schrappen.

  Borst komt er wel weer aan. Maar omdat ik veel met lichaamsgewicht train merk ik toch dat ik een minder volle borst heb en dat vooral mijn armen harder gaan dan de borst.

  Ondanks dat ik mijn focus heb verlegd en een ander doel heb kan ik mezelf toch niet tegenhouden om mezelf nog steeds als een bodybuilder te beoordelen hahaha.

  Reageren mag altijd op mn fysiek, maar ik train nu dus niet meer voor uiterlijke aesthetics maar zoek een middenweg tussen functioneel en aesthetisch. Dus mijn performance is op dit moment belangrijker dan wat ik op foto's en in de spiegel zie. Dat is wel even wennen.

  Deze foto's zijn steroide loos met alleen een beetje HGH en de supps als hierboven beschreven.

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Snap ik! Heb een paar foto's geschoten. Moet ze even van de telefoon af krijgen en een host vinden die hier in China werkt. Mijn bijlagen capaciteit is hier bijna volgelopen.

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Hoeveel meet die?

  Foto's maken een log zoveel interessanter, krijg je echt een ik ken die kerel gevoel bij

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Wtf.. sing is gedraaid..

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  [ATTACH=CONFIG]20174[/ATTACH

  Fair enough..

  Haha.

  Ik ben nog niet comfortabele genoeg met mijn verhoudingen. Beetje geduld. Borst komt er aan.
  Attached Files

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  This thread is worthless without pics

  Post eens een fysiek foto, ben wel benieuwd

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  SUpps.png

  Op smaak gebracht met een beetje Wyler's Light poeder.. Zonder aspartaam variant. Ondanks het artikel dat ik hier laatst voorbij zag komen heb ik mijn mening over aspartaam en dat is dat ik er buikpijn van krijg.. Iedereen mag zijn eigen mening en onderzoeken er op na houden. Het ligt mij niet goed. Enige reden om het niet te gebruiken. In de Wyler's Light zit Acesulfaam-K en Sucralose.. Ook uiteraard niet super gezond maar ach ik gebruik super kleine hoeveelheden om alleen de bittere smaak van de BCAA's te maskeren. Samen met wat Ascorbic Acid (Vit C)

  Leave a comment:


 • niet_hier
  replied
  Je hebt er echt veel werk van gemaakt Cidious om de juiste spullen te krijgen. Het is goed om te horen dat alles werkt en doet wat het moet doen.

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Mijn training schema ziet er trouwens zo uit:

  Maandag:
  Morgen: Rennen (20-30 min)
  Middag: Chest & Triceps (40-50 min)
  Namiddag: Yoga (60 min)
  Avond: Rust

  Dinsdag:
  Morgen: Rennen (20-30 min)
  Middag: Back & Biceps (40-50 min)
  Avond: Feeder voor Chest & Triceps (3x50 Chest & 2x50 Triceps)

  Woensdag:
  Morgen: Rust
  Middag: KungFu (30 min)
  Namiddag: Yoga (60 min)
  Avond: Feeders Back & Biceps (3x50 Back & 1x100 Biceps)

  Donderdag:
  Morgen: Rennen (20-30 min)
  Middag: Shoulders, UpperChest & Legs (40-50 min)
  Namiddag: Soms Yoga
  Avond: Rust

  Vrijdag:
  Morgen: Rust
  Middag: Eventueel Rennen
  Namiddag Rust
  Avond: Feeders Shoulders & UpperChest (1x50 UpperChest & 3x50 Shoulders)

  Zaterdag:
  Morgen: Basketball (60 min)
  Middag: Core
  Namiddag: Rust
  Avond: Feeders Chest, Back, Biceps en Triceps (1x100 Chest, 1x100 Back 1x100 Biceps, 1x100 Triceps)

  Zondag:
  RUST

  Oh en vergeet niet dat ik Physical Education teacher ben.. en dat ik altijd met mijn kids meesport. Dus ik ren nog veel meer laps in between. Conditie is momenteel zeer goed te noemen haha.

  De supplementen werken echt super goed. Als ik mijn mixje neem ben ik een paar minuten erna keihard en heb ik harde pomp en goede spiercontrole. Taurine helpt met focus zonder rush. Het gaat erg lekker. Mijn lijf is lekker aan het recompen en ik zal binnenkort eens een fotootje plaatsen van mijn niet al te grote maar zeer functionele fysiek.

  Last edited by Cidious; 20-04-2016, 02:01.

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Heb je verhaal eindelijk kunnen lezen. Zoals jezelf aangeeft dank ik dat je wel je baasje kunt staan daar tussen de aziaten

  Leave a comment:

Sidebar top desktop

Collapse

Actieve discussies

Collapse

Working...
X