Guess who's back, back again...

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cidious
  replied
  Alles is hier legaal en vrij verkrijgbaar. Ik kan alle middelen hier eenvoudig krijgen. Voornamelijk in poedervorm. Het is ook een koud kunstje om tegen minimale verzendkosten het op te sturen naar de rest van de wereld inclusief NL met herstuur garantie. Dat als het niet aankomt er nog een keer verstuurd wordt. Verzenden duurt ongeveer 5 tot 10 dagen naar NL. Dit weet ik omdat ik al eens wat naar een vriend heb gestuurd voor persoonlijk gebruik en om te testen.

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Duidelijke doelen

  Verder vroeg ik me af hoe het met gear zit in china, alles of bijna alles vrij verkrijgbaar?
  Of op voorschrift of whatever

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Lengte is 183. Ik denk dat ik momenteel rond de 84 a 85kg hang. Zal mezelf maandag even wegen.

  Doel is rond de 85-86kg te gaan zitten en blijven. Stapje voor stapje meer vet inleveren voor spiermassa en density. Vooral density wil ik op blijven focussen en Functionele kracht en lenigheid.

  Mijn chinese trainingspartner is veel lichter en kleiner maar ook gebalanceerde. Mijn benen zijn praktisch te zwaar voor mijn novenlijf functioneel gezien met kungfu bijvoorbeeld. Maakt me relatief log en wat langzamer beneden de gordel dan hem.

  Ik wil alles meer in balans brengen voor dat soort doelen. Dit betekent niet dat ik mijn benen niet meer train. Want benen blijft favoriete dag. Maar ik train meer op endurance dan massa

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Welke lengte en gewicht had je ook alweer ?

  Ben eigenlijk wel benieuwd aangezien ik een soortgelijke fysiek heb, alleen met een procentje of 10meer vet.
  Ik heb ook dezelfde soort spieraanhechting qua borst , persoonlijk heb ik dus moeilijk met massa aan te zetten op bovenkant .

  Verder een nice fysiek hoor Massa, proporties en vrouwtjes zien het ook nog graag en het blijft functioneel.Ben niet meer zo gek van die fysieken waar je met je handen nog niet eens meer aan je rug kan krabben.Hopelijk ga ik na mn cut een beetje meer jou richting uit NO Homo

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  20160423_130754.jpg20160423_130416.jpg20160423_130226.jpg

  Hier ff wat snelle mirror pics smorgens.

  Zoals ik al zei. Ik ben niet super massief en bulky maar functioneel. Lenig en relatief sterk.

  Posing is matig hier. Ik kan alles wat beter uit laten komen. Ik heb geen focus op onderarmen gelegd en ook benen pose ik matig. Gewoon wat snelle pics voor een indruk.

  Focus ligt dus in mijn trainingen niet op gigantisch te worden. Ik train voornamelijk op kracht en uithoudingsvermogen in mijn spieren. Dus of laag in reps als 4-8 of hoog met 20+. Dat zie ik in mijn fysiek terug. Density is goed. Maar ik ben veel minders aestethisch dan ik geweest ben. Spieren zijn minder rond en vol.

  Ook heb ik wat vet aangezet omdat ik weer wat mijn spiermassa probeer op te schroeven. Denk zelf nu een 12-13%. Foto's laten abs niet goed zien door het licht maar zijn zeker wel zichbaar. Kwam gemeten van 10% af uit de winter. Heb elk weekend pizza avond en sushi middag.. Denk dat we dat maar paar weekjes schrappen.

  Borst komt er wel weer aan. Maar omdat ik veel met lichaamsgewicht train merk ik toch dat ik een minder volle borst heb en dat vooral mijn armen harder gaan dan de borst.

  Ondanks dat ik mijn focus heb verlegd en een ander doel heb kan ik mezelf toch niet tegenhouden om mezelf nog steeds als een bodybuilder te beoordelen hahaha.

  Reageren mag altijd op mn fysiek, maar ik train nu dus niet meer voor uiterlijke aesthetics maar zoek een middenweg tussen functioneel en aesthetisch. Dus mijn performance is op dit moment belangrijker dan wat ik op foto's en in de spiegel zie. Dat is wel even wennen.

  Deze foto's zijn steroide loos met alleen een beetje HGH en de supps als hierboven beschreven.

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Snap ik! Heb een paar foto's geschoten. Moet ze even van de telefoon af krijgen en een host vinden die hier in China werkt. Mijn bijlagen capaciteit is hier bijna volgelopen.

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Hoeveel meet die?

  Foto's maken een log zoveel interessanter, krijg je echt een ik ken die kerel gevoel bij

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Wtf.. sing is gedraaid..

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  [ATTACH=CONFIG]20174[/ATTACH

  Fair enough..

  Haha.

  Ik ben nog niet comfortabele genoeg met mijn verhoudingen. Beetje geduld. Borst komt er aan.
  Attached Files

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  This thread is worthless without pics

  Post eens een fysiek foto, ben wel benieuwd

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  SUpps.png

  Op smaak gebracht met een beetje Wyler's Light poeder.. Zonder aspartaam variant. Ondanks het artikel dat ik hier laatst voorbij zag komen heb ik mijn mening over aspartaam en dat is dat ik er buikpijn van krijg.. Iedereen mag zijn eigen mening en onderzoeken er op na houden. Het ligt mij niet goed. Enige reden om het niet te gebruiken. In de Wyler's Light zit Acesulfaam-K en Sucralose.. Ook uiteraard niet super gezond maar ach ik gebruik super kleine hoeveelheden om alleen de bittere smaak van de BCAA's te maskeren. Samen met wat Ascorbic Acid (Vit C)

  Leave a comment:


 • niet_hier
  replied
  Je hebt er echt veel werk van gemaakt Cidious om de juiste spullen te krijgen. Het is goed om te horen dat alles werkt en doet wat het moet doen.

  Leave a comment:


 • Cidious
  replied
  Mijn training schema ziet er trouwens zo uit:

  Maandag:
  Morgen: Rennen (20-30 min)
  Middag: Chest & Triceps (40-50 min)
  Namiddag: Yoga (60 min)
  Avond: Rust

  Dinsdag:
  Morgen: Rennen (20-30 min)
  Middag: Back & Biceps (40-50 min)
  Avond: Feeder voor Chest & Triceps (3x50 Chest & 2x50 Triceps)

  Woensdag:
  Morgen: Rust
  Middag: KungFu (30 min)
  Namiddag: Yoga (60 min)
  Avond: Feeders Back & Biceps (3x50 Back & 1x100 Biceps)

  Donderdag:
  Morgen: Rennen (20-30 min)
  Middag: Shoulders, UpperChest & Legs (40-50 min)
  Namiddag: Soms Yoga
  Avond: Rust

  Vrijdag:
  Morgen: Rust
  Middag: Eventueel Rennen
  Namiddag Rust
  Avond: Feeders Shoulders & UpperChest (1x50 UpperChest & 3x50 Shoulders)

  Zaterdag:
  Morgen: Basketball (60 min)
  Middag: Core
  Namiddag: Rust
  Avond: Feeders Chest, Back, Biceps en Triceps (1x100 Chest, 1x100 Back 1x100 Biceps, 1x100 Triceps)

  Zondag:
  RUST

  Oh en vergeet niet dat ik Physical Education teacher ben.. en dat ik altijd met mijn kids meesport. Dus ik ren nog veel meer laps in between. Conditie is momenteel zeer goed te noemen haha.

  De supplementen werken echt super goed. Als ik mijn mixje neem ben ik een paar minuten erna keihard en heb ik harde pomp en goede spiercontrole. Taurine helpt met focus zonder rush. Het gaat erg lekker. Mijn lijf is lekker aan het recompen en ik zal binnenkort eens een fotootje plaatsen van mijn niet al te grote maar zeer functionele fysiek.

  Last edited by Cidious; 20-04-2016, 02:01.

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Heb je verhaal eindelijk kunnen lezen. Zoals jezelf aangeeft dank ik dat je wel je baasje kunt staan daar tussen de aziaten

  Leave a comment:


 • mascotte
  replied
  Heb je verhaal nog niet gelezen maar zoals niet_hier al aangeeft . Imo vertrouw ik chinezen voor geen haar als het gaat om zuivere grondstoffen.Ik wil nu niet de gevangenis indraaien maar heb zelf bepaalde documenten liggen die getest zijn in labo ***** en afgetekend als **** terwijl de inhoud helemaal niet zo is. Op vlak van supps heb ik helemaal geen ervaring.Verder heb ik al een shitload aan spullen besteld uit china en eigenlijk 99%van de keren erg tevreden ALS je de juiste bronnen kent.

  Ps sorry voor oftopic

  Leave a comment:

Sidebar top desktop

Collapse

Actieve discussies

Collapse

Working...
X