Mijn gespierde zus

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mijn gespierde zus

  dus ik heb een klein probleempje met mijn zus. Mijn zus is nu 22 jaar oud en woont nog steeds thuis, ik ben 18 jaar oud.

  En vroeg pestte ik mijn zus dat ze dik was, terwijl mijn zus helemaal niet dik was. Ik zei het gewoon om te pesten. Maar nu gaat ze al 7 jaar naar de gym en is ze heel gespierd geworden en heet ze ook gespierde tieten ofzoiets, ik denk dat ze pecs heten ofzoiets.

  En ik vind gespierde vrouwen al leuk sinds kleins af aan, maar nu is er eentje in mijn familie en mijn zus is de enige gespierde vrouw die ik ooit heb gezien. Ze loopt door het huis rond in haar bh en dan zie ik meestal haar gespierde tieten en ik ben aangetrokken door haar gespierde tieten. Maar het gekke is dat ze weet dat ik aangetrokken ben op haargespierde tieten. Dus als revenge op dat ik haar pestte komt ze mijn kamer binnen in haar bh en flex ze haar tieten naar beneden en boven en ik vind dat gewoon zo lekker. Maar is dat niet een beetje raar? Zit iemand ook een beetje in dezelfde situatie ofzo?
  Maar mijn ouders weten hier niks vanaf. Wat moet ik eraan, het aan mijn ouder vertellen? Of voor mezelf houden, of ben ik raar dat ik aangetrokken ben door haar spieren? Help me aub!


Sidebar top desktop

Collapse

Actieve discussies

Collapse

Working...
X