Depletion:
- Beefburger met spiegelei on top (zacht eigeel)
- of de culinaire variant: steak tartaar met rauw eigeel on top.
- Vers afgesneden carpaccio van de ossenhaas met kastanje champignon, heel goede olijfolie en parmezaan schilfers (parmegiano reggiano). Beetje zeezout en een snufje zwarte peper van de molen. Mijn tante eet hier nog een beetje geitenkaas bij maar daar moet je van houden.
- Voor twee personen: Doosje vacherin uit de oven. Van boven insnijden en schijfjes knoflook erin stoppen. daarbij één medium aardappel in dunne schijfjes snijderen en de kaas erover gieten. Eventueel afmaken met een beetje peterselie on top.
- salade caprese (insalata caprese). Lekkere buffel mozzarella uitzoeken (kan ook normale maar buffel is lekkerder), zongerijpte tomaten met veel smaak (donkerrood). Alles in schijfjes snijden. Verse basilicum blaadjes in kleine stukjes plukken (niet hakken, dan wordt het zwart) en over de tomaat mozzarella doen. afmaken met 1) een heel erg goede olijfolie, peper en zout (mijn favoriet, voorwaarde is een lekkere olijfolie) of 2) balsamico olijfolie dressing.
- frikandel, bal gehakt, gehaktstaaf, mexicano haha/
-------------------------------
Tijdens carb load vetten laag houden. Omdat je zo hoog boven behoefte eet, zullen vetten voor een groot deel direct worden opgeslagen. De carbs worden gebruikt voor glycogeen aanvulling. Junk met veel vet is dus niet zo goed in de carb load, daarom wordt 50-75g over de gehele load aangeraden.
- carb load junken vind ik geen reet aan. Ik at meestal bagels, waterijsje, spaghetti, rijst, brinta, havermout, pannekoeken, witbrood met kwark en jam, en stuff. Ik vind eten qua depletion veel en veel leuker.
- Beefburger met spiegelei on top (zacht eigeel)
- of de culinaire variant: steak tartaar met rauw eigeel on top.
- Vers afgesneden carpaccio van de ossenhaas met kastanje champignon, heel goede olijfolie en parmezaan schilfers (parmegiano reggiano). Beetje zeezout en een snufje zwarte peper van de molen. Mijn tante eet hier nog een beetje geitenkaas bij maar daar moet je van houden.
- Voor twee personen: Doosje vacherin uit de oven. Van boven insnijden en schijfjes knoflook erin stoppen. daarbij één medium aardappel in dunne schijfjes snijderen en de kaas erover gieten. Eventueel afmaken met een beetje peterselie on top.
- salade caprese (insalata caprese). Lekkere buffel mozzarella uitzoeken (kan ook normale maar buffel is lekkerder), zongerijpte tomaten met veel smaak (donkerrood). Alles in schijfjes snijden. Verse basilicum blaadjes in kleine stukjes plukken (niet hakken, dan wordt het zwart) en over de tomaat mozzarella doen. afmaken met 1) een heel erg goede olijfolie, peper en zout (mijn favoriet, voorwaarde is een lekkere olijfolie) of 2) balsamico olijfolie dressing.
- frikandel, bal gehakt, gehaktstaaf, mexicano haha/
-------------------------------
Tijdens carb load vetten laag houden. Omdat je zo hoog boven behoefte eet, zullen vetten voor een groot deel direct worden opgeslagen. De carbs worden gebruikt voor glycogeen aanvulling. Junk met veel vet is dus niet zo goed in de carb load, daarom wordt 50-75g over de gehele load aangeraden.
- carb load junken vind ik geen reet aan. Ik at meestal bagels, waterijsje, spaghetti, rijst, brinta, havermout, pannekoeken, witbrood met kwark en jam, en stuff. Ik vind eten qua depletion veel en veel leuker.
Comment