Fearion's trainings/voedings/afvals log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gemeten vandaag zonder te wegen.
    Taille 91cm -0,5
    Nek 39

    Niet zo heel raar dat ik haast niks ben verloren, m'n moeder kwam deze week terug van vakantie en heeft niet normaal veel koekjes met suiker er in, of eigenlijk suiker met wat koekjes er in meegenomen. Heb zo'n 3 dagen verschillende maaltijden overgeslagen om niet al te veel over m'n kcal heen te zitten dus echt ongezond bezig geweest deze week.

    Komende week weer school dus een stuk meer regelmaat, tijden staan vast dus het is makkelijker om je aan je schema te houden voor mij dan hoping for some cuts deze week.

    Ook training ging lekker vandaag eigenlijk niets te klagen alles ging vooruit dus gaat goed.

    Comment


    • Taille 90,5 -0.5
      Nek 38,5 -0.5

      Alhoewel ik niet iedere dag precies precies heb gegeten ben ik sowieso niet meer gaan eten dan normaal. Waarschijnlijk veel kcal die voor eiwitten waren bedoelt ingenomen als koolhydraten. Ik las ook eens dat er mensen zijn die van zichzelf zeggen dat ze kapot gevoelig zijn voor carbs, ik ben denk ik een van hen.
      Nogmaals deze week ging vanaf het begin gewoon goed, misschien alleen maandag een appel extra gegeten, vrijdag na werk en trainen niet normale honger omdat ik vanaf 2uur niets had gegeten en 't onderhand zo'n 10 uur was at ik mijn moeders rijst met vrij veel olijfolie. Fout begaan oké maar 't kan toch niet zon gigantische impact hebben gehad. Zaterdag in slaap gevallen zonder mijn kwark te eten en avond gegeten zonder kip, alleen broccoli en rijst omdat ik wederom tot laat in de avond in de supermarkt moest werken ffs.

      Deze komende week gewoon ook in de avond koken met de gedachte '0.5cm taille is niks' en kijken of ik komende week dan wel meer verlies zo niet dan eens kijken of ik inname moet verminderen of misschien een week of 2 op onderhoud eten aangezien ik in verschillende logjes hier heb gezien dat dat nog wel eens kan werken.

      Comment


      • Vorige week niet gewogen dus vandaag wel, gewogen en gemeten.

        Gewicht 100,8 (-3,2kg t.o.v. 2 weken terug)
        Taille 88cm (-2,5cm)
        Nek 38cm (-0,5cm)

        Wel een vooruitgang en ben hier best tevreden mee, zeker als ik er bij na denk dat door proefwerken en werk ik deze week maar 1x heb kunnen liften en 2x karate, vandaag 2e keer liften.
        Voedsel was wel helemaal in orde, hoogstens een appeltje extra een paar dagen maar that's about it.
        Merk ook in de spiegel dat ik 'strakker' wordt, m'n heupen zijn al een stuk dunner, botten onder m'n traps en boven m'n pecs zie je al best goed. Aders worden steeds vaker gezien en over het algemeen goed alleen mijn huid begint kapot los te raken. Echt balen, het is niet dat het hangt or anything maar vooral bij de striae bij m'n pecs/shoulders kan ik zeker zo'n 2/3cm omhoogtrekken.
        Ik zat er dus ook aan te denken misschien als ik rond de 17% kom even te gaan 'bulken' of op onderhoud te gaan eten zodat m'n huid de veranderingen een beetje kan bijhouden want ik val echt heeel langzaam af en nog krijg ik dit, teken van een niet zo elastische huid I guess.


        Looookin' gooood.
        Last edited by Fearion; 26-05-2013, 10:51.

        Comment


        • Ontzettend lang niet gepost, heb 't de laatste dagen/weken kapot druk gehad met school en overgaan. Heeft geloond, ben over dus nu weer volledig concentreren op losing fat.

          Ben qua gewicht.taille hetzelfde gebleven als de laatste update, heb gelet op mijn eten, binnen de kcal gebleven maar lege kcal. Veel 'snoep' gegeten, ben wel blij dat ik niks ben aangekomen. Heb ook een stuk minder getraind, week lang niet gegaan, toen ik weer begon voelde ik me echt opgeladen dus dat heeft me blijkbaar wel goed gedaan.

          Ik wil deze zomer dus echt helemaal veranderen, terugkomen van de vakantie en er trots op terugkijken.

          Ben ook achter iets best belangrijks gekomen, zonder doelen te stellen kom je vrijwel nergens aangezien het zo een eeuwige boring weg is dus dat ga ik ook weer doen.
          Morgen een caliper bestellen, schat dat ik zo iets boven de 20% zit, laat dit vanaf nu door mijn moeder meten en 't zal natuurlijk niet zo heel accuraat zijn maar als zij telkens op dezelfde manier op dezelfde plekken meet boeit 't niet hoe hoog 't is maar hoeveel er dan vanaf gaat.

          Goed, zou ik op de +/- 20% zitten (waar ik eigenlijk bijna zeker van ben) dan lijkt 15% voor eind (20) augustus wel een te behalen doel.

          Ben kapot gemotiveerd dus dit wordt 'm!!

          Comment


          • Werd eens tijd *schopt onder kont*
            Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

            Comment


            • Weer lang niet gecomment hahah.
              Ben bezig met een vage IF versie cut schema, door de ramadan mag ik van 4 in de ochtend tot 10 in de avond niets eten. Wordt er voornamelijk misselijk door en af en toe wat hoofdpijn maar vooral de misselijkheid zorgt er voor dat ik niet 4x per week kan trainen, ook het feit dat m'n baas mij 32uur heeft ingepland speelt een rol.

              Ik ben van plan nu gewoon vroeg op te staan en in de ochtend voor dat ik ga werken te gaan trainen hopelijk voel ik me dan wat minder misselijk, vindt het wel echt rot dat ik geen kracht gains maak en eigenlijk vrij weinig verschil merk met wanneer ik wel en niet train (verschil als in afvallen) dus dat werkt ook een beetje demotiverend.

              Ben nu zo'n 3 maanden bezig met dynobet's ub/lb schema en ik ben nu op zoek naar een nieuw schema die me hopelijk een beetje afwisseling gaat bezorgen voornamelijk voor lb day, ik veracht LB day ongelofelijk met hoeveel tegen zin ik dan naar de gym ga gewoon omdat ik weet dat het kapot lang duurt voordat ik weer verder kan met mijn sets en ik altijd misselijk ben tijdens deze trainingen.
              Aan de andere kant ben ik totaal verliefd op UB trainingsdagen, zou fantastisch zijn als everyday=upperbody day zou zijn.. Maar goed daar doen we niet aan .

              Deze zondag weer meten maar zal ivm minder trainen en wat meer eten in de avond door de ramadan niet al te positief zijn.

              Comment


              • Al lang niet gelogd maar ik ga toch echt weer beginnen aangezien ik merk dat wanneer ik log, ik meer bezig ben met lifting en ik gemotiveerder blijf.

                Ben op het moment bezig met een 5x5 Reg Park schema op aanraden van Inferno:

                Workout A:
                Back Squats 5×5
                Bench Press 5×5
                Rows 5×5
                Chin-Ups or Pull-Ups 3×5
                Calves 3×15-20


                Workout B:
                Front Squats 5×5
                Overhead Press 5×5 / Push press 8x3
                Deadlifts 3×5 (2 warm-up sets and 1 “stabilizer set”)
                Dips / CGBP 3x5
                Dumbell Curls 3x8

                Vindt dit zelf wel een fijn schema, weer wat anders dan de LB/UB schema die ik vrij lang heb gevolgd.
                Merk wel echt dat ik achteruit ben gegaan in kracht, en deze maand wat ben gestegen in vet percentage..
                Ga dus ook wat veranderingen aanbrengen aan mijn voedingschema en wat mensen hier om hulp vragen zodat ik weer door kan knallen. Ga overigens ook met dat schema aan IF lean gains doen.

                Vandaag Dag A

                Backsquats: Warmup 20KG-->90KG in veranderingen van 5KG en 5 reps dus 10 warm up sets. (van stronglifts) uiteindelijk 5x90KG
                Benchpress: WU: 5x40 5x60 5x70 EX: 5x80 4x80 5x75 5x75 4x75
                Barbell Rows: WU: 5x20 EX: 5x5x60
                Pull ups: EX: 3x5x45(hulp gewicht)
                Calves: EX: 3x15x136

                Squats ging ik echt dood gewoon, niet normaal veel gezweet en had echt veel rust nodig.
                Bench ging qua gevoel goed.
                Barbell rows vond ik echt weak gewoon.
                Pull Ups gingen ook wel oké
                Calves voelden goed.

                Ben op 't moment 97kg en komende donderdag ga ik mijn vet% weer eens opmeten. Donderdag is overigens ook eindelijk de dag dat ik weer normaal kan eten en trainen en alles hopelijk een stuk vlotter zal gaan.

                Comment


                • Vandaag dag B:

                  Front Squats 5×5x65
                  Overhead Press 5×5x40
                  Deadlifts 5x5x100 (moet blijkbaar 3x5 zijn, beter op letten volgende training)
                  CGBP 2x5x50 1x5x60
                  Dumbell Curls 3x8x12
                  Seated EZ bar curls 3x8x22,5


                  Vandaag eerste keer met straps getraind, ging echt lekker met deadliften, nu voelde ik de DL ook echt in m´n bovenbenen en rug i.p.v. mijn vingers. Front squats gingen ook lekker, overhead press ging goed. Deed voor ik begon met CGBP een tricep isolatie oefening waar ik niets van voelde dus die laat ik weg de volgende keer. Dumbell curls vooral gelet op het niet bewegen van m´n bovenarmen dus de form goed op letten en EZ bar curls omdat ik voelde dat ik nog wel wat aan kon met m´n biceps.

                  Ook eerste keer met Pre/wo Crazy van B&F getraind, zelfs op afraden van wat personen hier, had niet echt een boost maar voelde me wakker. Voornamelijk hierdoor was m'n training leuk, de afgelopen maanden zijn al m'n trainingen gewoon echt een gaap festijn geweest en dan niet zozeer omdat het saai was maar omdat ik echt kapot moe was. Nu voelde ik me gewoon goed, zoals ik me ook voelde toen ik begon met mijn voedingsschema dus perhaps eens kijken of ik mijn KH's wat omhoog moet gooien. Vandaag overigens suikerfeest dus de ramadan is officieel voorbij, lookin' forward to get shredded as fuaaaaarkkk.

                  Comment


                  • Vandaag workout A, fasted getraint, wel pre-wo ingenomen. Ging wel lekker.


                    Back Squats 5×100 5x95 5x95 5x95 5x95 (zo'n 4 warm up setjes, ging stukken better dan 10 zoals vorige training)

                    Bench Press 4x5x80 + 4x80 (laatste rep van laatste setje moest spotter wat meer dan ik doen)
                    T-Bar row 5x5×55 (Weer terug naar t-bar rows zoals in dyno's schema, voel deze beter en vindt 'm fijner dan barbell rows)
                    Chin-Ups 3×5x32(hulp gewicht)
                    Calves 3×15x136

                    Wel een lekkere training, squats vooruit en BP ook, denk dat dit te maken heeft met de pre-wo maar daar twijfel ik wel echt over want het is niet echt alsof ik iets voel.. Ik zou bijna denken dat het gewoon tussen m'n oren zit, vind ik trouwens totaal niet erg want mijn trainingen gaan gewoon echt een stuk sneller en ik voel me veel beter aan het einde. Eerst was het gewoon gaap/slaap moe, nu is het voldaan moe na een training en shit it feels goooood.

                    Gebruik overigens Crazy van B&F. Na m'n training fast gebroken met een +/- 800kcal meal + whey.

                    Comment


                    • Tering...
                      Ik heb veeeeel respect voor wat jij hier klaar speeld man dan ook echt DIEP respect!
                      Zelf ben ik ook bezig met de 5x5 en inderdaad erg fijn programa makkelijk uit het hoofd te leren en zo constant progressie te boeken omdat het geen waslijst aan oefeningen bevat.

                      Pfff jou pr's man hahaha voel me zwakke henkie hierow terwijl ik echt niet mag klagen over mijn fysiek...

                      Keep up the good work main!
                      Personal Record - FP: 70Kg / DL: 100Kg / MP: 35Kg / SQ: 80Kg < 5Rp
                      Titel/Record: Master Bumper 2013...

                      Comment


                      • Originally posted by OuweDooz View Post
                        Tering...
                        Ik heb veeeeel respect voor wat jij hier klaar speeld man dan ook echt DIEP respect!
                        Zelf ben ik ook bezig met de 5x5 en inderdaad erg fijn programa makkelijk uit het hoofd te leren en zo constant progressie te boeken omdat het geen waslijst aan oefeningen bevat.

                        Pfff jou pr's man hahaha voel me zwakke henkie hierow terwijl ik echt niet mag klagen over mijn fysiek...

                        Keep up the good work main!

                        Haha bedankt man maar moet eerlijk bekennen dat als je nagaat dat op 't moment mijn bodyweight rond de 96kg ligt vallen mijn krachtstats reuze mee .

                        Maar thanks anyway brahh, jij ook keep lifting .

                        Comment


                        • Fast vandaag gebroken om 16:00, iedere dag is het rond 15:00/16:00, als ik fasted kan trainen neem ik de grootste meal als eerst, als ik niet fasted train als laatst en op rustdagen is mijn eerste meal de kleine en laatste meal uiteraard de grote.

                          Vandaag workout B getraind.

                          Front Squats 5×5x70
                          Overhead Press 3×5x40 + 2x5x45
                          Deadlifts 3x5x100 (snapped some shit up)
                          CGBP 3x5x70
                          Dumbell Curls 3x8x12
                          Seated EZ bar curls 1x8x22,5 + 2x8x27,5

                          Ik merk duidelijk kracht vooruitgang, maar vraag me af of dit kleine beetje creatine nou echt zoveel verschil kan hebben.. Betekent dit dan ook dat wanneer ik m'n pre-wo niet inneem ik weer evenveel lift als de trainingen waarop ik geen pre-wo gebruikte? Vraag me dit echt af..

                          Heb met de deadlift een spier tussen m'n schouder en tricep 'beschadigd' in de 2e set, probeerde 110kg, lukte 1 keer, toen maar terug naar 100kg en in het 2e setje voelde het echt kut. Ben toch verder gegaan want het deed niet hele erge pijn en vond het zonde om te stoppen maar ik denk dat dit overmorgen weer over is.


                          Vind het echt lekker dat ik weer strak bezig ben met voeding, voel me echt gelijk al beter en dan meer mentaal dan fysiek, het heeft echt een grote impact op me om zo precies te eten en bezig te zijn met mijn gezondheid. Ik merk gelijk weer hoe belangrijk dit allemaal voor me is.

                          Comment


                          • In 5x5 schema's staat de spotter er doorgaans voor de veiligheid tijdens het bankdrukken en voor het overhandigen van het gewicht.
                            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                            - Dave Tate

                            Comment


                            • Originally posted by Fearion View Post
                              Fast vandaag gebroken om 16:00, iedere dag is het rond 15:00/16:00, als ik fasted kan trainen neem ik de grootste meal als eerst, als ik niet fasted train als laatst en op rustdagen is mijn eerste meal de kleine en laatste meal uiteraard de grote.

                              Vandaag workout B getraind.

                              Front Squats 5×5x70
                              Overhead Press 3×5x40 + 2x5x45
                              Deadlifts 3x5x100 (snapped some shit up)
                              CGBP 3x5x70
                              Dumbell Curls 3x8x12
                              Seated EZ bar curls 1x8x22,5 + 2x8x27,5

                              Ik merk duidelijk kracht vooruitgang, maar vraag me af of dit kleine beetje creatine nou echt zoveel verschil kan hebben.. Betekent dit dan ook dat wanneer ik m'n pre-wo niet inneem ik weer evenveel lift als de trainingen waarop ik geen pre-wo gebruikte? Vraag me dit echt af..

                              Heb met de deadlift een spier tussen m'n schouder en tricep 'beschadigd' in de 2e set, probeerde 110kg, lukte 1 keer, toen maar terug naar 100kg en in het 2e setje voelde het echt kut. Ben toch verder gegaan want het deed niet hele erge pijn en vond het zonde om te stoppen maar ik denk dat dit overmorgen weer over is.


                              Vind het echt lekker dat ik weer strak bezig ben met voeding, voel me echt gelijk al beter en dan meer mentaal dan fysiek, het heeft echt een grote impact op me om zo precies te eten en bezig te zijn met mijn gezondheid. Ik merk gelijk weer hoe belangrijk dit allemaal voor me is.
                              lekker he als het hele plaatje klopt.

                              Comment


                              • Originally posted by inferno_0666 View Post
                                In 5x5 schema's staat de spotter er doorgaans voor de veiligheid tijdens het bankdrukken en voor het overhandigen van het gewicht.
                                Ik train eigenlijk bijna altijd alleen omdat de mensen met wie ik kan trainen het nooit serieus zullen nemen en door blijven praten, of een totaal ander schema volgen. Maar als 't echt nodig is vraag ik meestal gewoon iemand in de gym of die me een paar sets kan spotten, gewicht zet ik er in m'n rust tijd op.

                                Originally posted by quibus View Post
                                lekker he als het hele plaatje klopt.
                                Ja man zo'n voldoenend gevoel, echt perfect.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X