Fearion's trainings/voedings/afvals log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dag 3

    Back Squat
    3x8x80

    Romanian Deadlift
    3x8x50

    Front Squat
    8x50 8x50 8x50

    Seated Calf Press(i.p.v. standing calf raise, geen apparaat)
    3x15x134

    Back Extension
    15x10 15x10 15x10

    Side Bends
    15x20 15x20 15x20

    Lekkere training weer, squat op advies wat minder gewicht dan normaal. RDL stukken minder gewicht, maar ik voel hem nu ook daadwerkelijk in m'n hamstrings terwijl ik hem de vorige keer alleen maar in m'n onderrug voelde. Hij is nu ook gewoon een stuk intensiever daardoor. Front Squat 8 i.p.v. 10 ik snap dat niet, het is alsof ik vergeet dat ik er 10 moet doen gewoon retarded foutjes waar ik me achteraf echt aan erger. Ik maak zelfs fotos van de vorige week zodat ik kan zien wat en hoeveel ik vorige week tilde maar stupid ass vergeet er vaak naar te kijken doodzonde gewoon maar goed daar dus beter op letten.
    Ik merk dat ik nu best wel stil sta qua gewichten maar ik push niet echt dus misschien wordt het tijd om beetje voor beetje gewicht te adden en in vooruitgang te blijven.

    Overall, nice training.

    Comment


    • Originally posted by inferno_0666 View Post
      Paused squats helpen ook prima.
      Waar je gewoon parallel blijft i.p.v. below parallel toch? Ik kan wel below parallel gaan maar alleen met genoeg gewicht op m'n rug zodat ik niet val en ik omlaag word geduwd. Dan komen wel m'n hakken naar boven en hebben m'n benen de neiging om naar binnen te gaan i.p.v. naar buiten wijzen. :/

      Comment


      • Romanians zijn naar mijn mening beter dan stiffleggs. Hou je bezig met je hamstrings en gebruik niet te veel gewicht. Leer aanvoelen hoe de stand van je gewrichten zijn en van mijn part ga je zijwaarts naar de spiegel staan en kijk je naar je beweging. Je zet je core vast en schaniert vanuit je heup naar beneden. Je core blijft gewoon netjes in extensie. Laat die hamstrings maar rekken. Het is veel belangrijker dat je hier de optimale range of motion maakt ipv zwaar gewicht. Als je het gewicht te zwaar neemt dan verneuk je alleen maar je ROM. Zodra je merkt dat je rug bol trekt zijn je hamstrings op en heeft het ook geen nut om nog lager te gaan aangezien het een glute/hamstring oefening is en geen hyperextensie. Bij de meeste mensen is dat ergens net onder de knie. Boven het midden van de voet naar beneden en kont naar achteren. Knieen niet locken maar licht gebogen houden, echter niet verder als hier beneden.

        Dit idee:

        The Sky Ain't The Limit

        "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

        Comment


        • Originally posted by Fearion View Post
          Waar je gewoon parallel blijft i.p.v. below parallel toch?
          In de laagste positie waarin het nog lukt om in de goede houding te blijven. Na verloop van tijd lukt het om steeds lager te komen. Let er wel op dat je de spanning in je lichaam behoudt, dus niet verslappen omdat het comfortabeler voelt.


          Originally posted by Kevster View Post
          Romanians zijn naar mijn mening beter dan stiffleggs.
          Helemaal mee eens. Vanwege de manier waarop de RDL wordt uitgevoerd, de kniebuiging en kont naar achteren duwen, is deze meer geschikt.
          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
          - Dave Tate

          Comment


          • Is goed dan laat ik 't voor nu zoals 't is.


            Vandaag weer gemeten en gewogen.
            Gewicht: 105,9 (-0.3)
            Taille omtrek: 93,5 (-2.5)
            Nek omtrek: 39 (-0)

            Snap het eeeecht niet meer, heb 5 keer deze week getraint. En op die 'cheat meal' van 2 AAtjes en een paar augurken + 2 eieren, en 2 slokken coca cola omdat iemand het onbeleefd vond als ik niets zou drinken heb ik me gewoon strict aan het schema gehouden. Ook had ik woensdag 1 ei te veel dus heb ik geen havermout gegeten zodat ik die kcal niet zou overschreiden. Nogsteeds gaat het niet normaal langzaam, stond echt depressief op de weegschaal. Ben gelijk weer gaan slapen, stond ik zo juist op, naar de wc gegaan en toen woog ik 105,6. Dat zou -0,6kg zijn is nogsteeds echt weinig. Op dit tempo gaat het behalen van een gezond VP langer dan een jaar duren. Ik begin ook bijna een patroon te merken:
            Week1: 108
            Week2: 107,3(-0,7kg)
            Week3: 107,1(-0,2kg)
            Week4: 106,2(-0,9kg)
            Week5: 105,9(-0,3kg)

            Een week tegen 1 kg afvallen waar ik dan nog best blij mee ben, dan de week er op zo'n 300g, dan de week er op week tegen de 1kg, dan weer zo'n 300g. Hoop dat dit toeval is en niet de komende week zo door gaat.

            Moet ik nu Cardio omhoog gooien of kcal minderen, ben deze week wel 1x niet naar de karate training geweest en dus geen cardio en de 2e training had ik last van m'n knieen dus dat was pretty low intensity. Dag cardio er bij gooien? I have no idea..

            Comment


            • Wat is je behoefte/intake atm?

              (en gooi die weegschaal bij de schroot)
              The Sky Ain't The Limit

              "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

              Comment


              • Had m al gezegd dat 2,5 cm per week interessanter is dan een weegschaal. 25 cm in 10 weken klonk al heel anders
                Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                Comment


                • Ik vermoed dat je met jou vetpercentage nog een flinke poos massa kan bouwen in een calorietekort. Dus maak je vooral niet te druk, gooi die weegschaal weg, kijk naar je kracht, je centimeters, je vetpercentage en de spiegel. Gewicht is de slechtste indicator wat er is.

                  P.s. ik verzamel weegschalen (mijn klanten moeten die verplicht inleveren).
                  The Sky Ain't The Limit

                  "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                  Comment


                  • Intake is 2700 op trainingsdagen 2500 op non trainingsdagen, m'n behoefte zit rond de 3300.
                    Zoals pesca al zegt ja, maar qua kracht ga ik niet echt meer vooruit merk bijv. dat ik nu met Benchpress net 75 zelfs maar 6-7x kon doen zou bijna zeggen achteruit ben gegaan. Heb wel afgelopen 3 dagen slecht gegeten door misselijkheid maar lijkt me sterk dat 2 a 3 daagjes iets minder kcal gelijk impact heeft op m'n kracht.
                    Ook mijn krachtstats nu bijv:

                    Dag 4

                    Benchpress
                    7x75 6x75 7x75(excl. warming up)

                    Chin Ups
                    3x8x39(hulp gewicht)

                    Militairy Press
                    10x30 10x30 10x30

                    T-Bar Row
                    10x45 6x60 8x55

                    Pull Ups
                    8x45 8x45 8x50

                    Shrugs
                    3x12x25(aan beide zijden)

                    Close Grip Benchpress
                    8x60 8x60 8x60

                    Hammer curl
                    8x14 8x14 8x14

                    Bicep Curl
                    8x12 8x12 8x12

                    Dus een paar dingen vooruit maar de grote compound oefeningen merk ik weinig vooruitgang van.. Weet in ieder geval dat het niet meer zo vlot als eerst gaat maar de techniek is er wel beter op geworden.
                    Over die weegschaal haha ik weet dat ik me niet moet obsederen door de getallen, en i.v.m. eerst is dat ook al een stuuukkkk minder maar ik gebruik het nog steeds als een maatstaaf en ja dat is dan denk ik niet goed.
                    Heb overigens met fitnessinstructeur afgesproken even m'n vp op te meten, ik weet dat hij niet accuraat zal zijn maar wou eens gewoon kijken of er een groot verschil in zit of niet.


                    Buiten dat alles ben ik vandaag naar de dokter geweest met goed nieuws, hij kon geen harde schijven, klierweefsel, onder m'n borst voelen dus heb alleen last van pseudo-gynocomastie was happy as fuck toen ik dat hoorde gelijk een zorg minder.

                    Comment


                    • Gewoon gas blijven geven amigo. Als je jezelf maar aan je plan houdt dan komt het wel goed. Het werkt toch tot nu toe? Je moet de truc alleen een aantal keren herhalen en inderdaad je voortgang in de gaten houden. Maar het gaat ff duren ja, dat is niet anders...
                      Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                      Comment


                      • Ik ga je log volgen man,
                        laat degene die negatief zijn naar je maar lekker lullen... Je doet het uiteindelijk toch voor jezelf, persoonlijk vind ik het knap dat je de knop het omgezet! Succes man!
                        Wat je zegt over de weegschaal zie ik mezelf ook beetje in terug haha, maar ach, spiegel is belangrijkste!

                        Comment


                        • Originally posted by pescatore View Post
                          Gewoon gas blijven geven amigo. Als je jezelf maar aan je plan houdt dan komt het wel goed. Het werkt toch tot nu toe? Je moet de truc alleen een aantal keren herhalen en inderdaad je voortgang in de gaten houden. Maar het gaat ff duren ja, dat is niet anders...
                          Inderdaad, het is een beetje een cirkel en dit keer geen 'vicieuze', begin ik in te zien. Ben nog nooit zo ver als nu gekomen en zo lang gemotiveerd gebleven dus it'll take a hella lot to stop me now, het is leuk ik heb er vertrouwen in(soms wat meer dan andere keren) en ik heb dit forum. Eigenlijk is dit forum een van de grootste push factoren, het is gewoon een open dagboek waar andere mensen je gewoon helpen en je proberen te motiveren. What more do you need eigenlijk.


                          Originally posted by Mrloaded View Post
                          Ik ga je log volgen man,
                          laat degene die negatief zijn naar je maar lekker lullen... Je doet het uiteindelijk toch voor jezelf, persoonlijk vind ik het knap dat je de knop het omgezet! Succes man!
                          Wat je zegt over de weegschaal zie ik mezelf ook beetje in terug haha, maar ach, spiegel is belangrijkste!
                          Hahah thanks!
                          Ja die opmerkingen zullen nog wel eens vaker voorkomen maar f*ck that though, wat andere met hun mond kunnen kan ik ook tegen douchebags.
                          Ben wel pas begonnen dus het gaat nog even duren :P maar dat komt goed, en ja weegschaal hebben echt wel meerdere mensen bij mij is of denk ik dat hij zo belangrijk is omdat je iedere week kunt bijhouden of je nou wat kwijt bent of niet heel precies. In de spiegel is 't verschil nihil, maar je hebt gelijk dat zeker!

                          Comment


                          • Wooop, vanochtend gewogen en gemeten:

                            Omtrek taille: 91,5cm (-2cm)
                            Omtrek nek: 38/39cm (niets veranderd)
                            Gewicht: 104,7 (-1,2kg)

                            Moest er voor wel een een ton load of urine lozen stond echt lang er voor dus ben bang dat het grotendeels vocht is. Had de dag er voor wat meer zout als normaal gegeten dus perhaps dat dat er iets mee te maken heeft.
                            Wat ik wel raar vind is -1.2kg en -2cm maar vorige week -0,3kg en -2.5cm..
                            Weet in ieder geval dat ik niet achteruit ga, nu maar hopen dat ik geen spiermassa inlever.

                            Comment


                            • Je levert niet zo snel spiermassa in, sterker nog wss kom je een beetje aan. Gaat prima zou ik zeggen. Al meer dan 10 cm van je taille af dude...
                              Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                              Comment


                              • Haha yes thanks! Lange weg te gaan though.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X