Senior is gestart

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  http://
  Squatrack,
  krachtstation en koelkastje

  Comment


  • #17
   Originally posted by Robin P View Post
   Ikzelf upload mijn foto's via >> TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting <<, dan krijg je automatisch een linkje die je moet plaatsen!
   Thanks Robin... Daar komen ze dan :-)

   Comment


   • #18
    http://
    Kettler
    krachtstation

    Comment


    • #19
     http://
     Loopband
     en halterbankje

     Comment


     • #20
      http://

      Comment


      • #21
       http://

       Comment


       • #22
        http://

        Comment


        • #23
         Dat ziet er zeer relaxed uit! Lijkt me heerlijk een hele eigen kamer om te trainen haha, geen smoesjes meer dan!

         Comment


         • #24
          geweldig! succes!
          Mangs wa, aait nich

          Comment


          • #25
           Ziet er top uit! Wou dat ik zo'n kamer had om te trainen!

           Comment


           • #26
            Hallo forumgenoten. De derde week trainen en diëten volgens het schema van Dynobet zit er op. In deze drie weken ben ik 1,2 kg afgevallen (nu 76,6 kg), is mijn vet met 2,6% gedaald (nu 17,2%) en mijn spiermassa met 1,5% toegenomen (nu 38,0%). Aangezien het doel was; vet verliezen zonder spiermassa te verliezen is dit een bemoedigend resultaat.

            Dynobet heeft dus de juiste schema's gemaakt! Mocht je geen tijd, zin of verstand van schema's hebben kan ik je zeker aanraden om hem eens te contacten!

            Qua lichaamsmaten gebeurt er minder dan ik had verwacht. Eigenlijk is alleen mijn borstomvang met 5,5 cm toegenomen - voornamelijk lats - en mijn buik met 2 cm afgenomen, maar met mijn bovenarmen gebeurt helemaal niets en daar was het juist hard nodig... Maar ja, na 35 jaar achter een bureau te hebben gezeten zal ik wat meer geduld moeten hebben, denk ik ;-)

            Ik train 4 dagen per week volgens het schema: maandag en donderdag LB, dinsdag en vrijdag UB en zondag cardio. Ik heb mezelf opgelegd dat ik iedere training minimaal één sessie zwaarder train dan de vorige. Dat is op de laatste training na steeds gelukt. Ik denk dat ik nu mijn juiste trainingsgewichten bereikt heb.

            Het eten is saai maar goed te doen. Ik houd me nog steeds zeer strikt aan het voorgeschreven dieet. Aan de hoeveelheden ben ik inmiddels gewend en het hongergevoel is lang niet meer zo heftig als in het begin.

            Zowel fysiek als psychisch zit ik veel beter in mijn vel sinds ik hieraan begonnen ben. Ik slaap veel beter en kan me beter concentreren op mijn werk. Ook ben ik energieker en positiever. Ik ben elke dag weer blij dat ik hieraan begonnen ben en weet het nu zeker: je bent nooit te oud om met sporten te beginnen! Ik ben 54 maar voel me 35. Echt waar!

            Comment


            • #27
             Zo, de eerste 10 weken zitten er op. In die tijd is mijn gewicht naar 77 kilo gegaan en stabiel gebleven. Mijn vet is van 19,8% naar 15,6% gegaan en mijn spiermassa van 36,6% naar 40,5%. Van mijn buik is nog maar weinig over. Nog even doorzetten en mijn eerste doel is bereikt: vet onder de 12%.

             Qua trainingen dacht ik dat ik op een gegeven moment aan mijn top zat, maar iedere sessie verhoog ik nog steeds het gewicht van minimaal één oefening.
             Zowel het eten als de variatie in oefeningen begonnen saai te worden en konden wel een update gebruiken. Rekening houdend met voedingswaarden en aangesproken spiergroepen heb ik hier zelf een beetje variatie in aangebracht. Zo leer je nog eens wat J.

             Mijn motivatie is gestegen van 100% naar 110%. Dit komt vooral omdat je nu vooruitgang gaat zien. Minder buik, iets bredere rug, droger lichaam en vooral een veel fitter gevoel!

             Ik ben iedere dag blij dat ik hieraan begonnen ben! Ik kan het ook iedere senior aanraden! Komt met je luie reet van die bank af en ga trainen! Je wordt er een ander mens van J!

             Comment

             Sidebar top desktop

             Collapse

             Actieve discussies

             Collapse

             Working...
             X