Bedankt Imation.
Vanochtend weer getraind:
Lateral pulldown:
15x52 (+7 kilo).
13x52
12x52
Dumbell bench press:
15x16 (per hand)
15x16 (per hand)
15x16 (per hand)
(was vorige keer al vrij pittig en neem geen risico, dus even niet verhoogd).
Dumbell row:
15x16 (per hand)
14x16 (per hand)(+1 reps)
13x16 (per hand)(+1 reps)
Standing militairy press:
10x30
10x30
10x30
Squat (Full):
(wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
8x70 (+5 kilo)
8x70 (+5 kilo)
8x70 (+5 kilo)
Leg curl:
15x36
15x36
(volgende keer ophogen).
Close grip press:
15x38 (+2 kilo)
14x38 (+2 kilo)
Dumbell curl:
13x12 (+2 kilo)
11x12 (+2 kilo)
-------------------------------
Het gaat voorlopig nog erg goed. Intensiteit loopt lekker op in de trainingen en binnenkort ga ik het volume ook verder ophogen. Waarschijnlijk is het dan beter om over te stappen naar een UB/LB/FB (anders duren de trainingen door de weeks veel te lang en dat is niet handig met werk). Een ander aandachtspuntje is flexibiliteit / mobiliteit en algehele conditie.
Waarschijnlijk ga ik over een één a twee weken volgens het volgende template verder:
Maandag: Cardio
Dinsdag: rust (rekken / strekken).
Woensdag: Ub
Donderdag: LB
Vrijdag: rust
Zaterdag: rust (rekken / strekken).
Zondag: FB
Dynobet's Log 2015
Collapse
X
-
De training van vanochtend:
Lateral pulldown:
15x45
13x52
12x52
Dumbell bench press:
15x16 (per hand)(+2 kilo)
15x16 (per hand)(+2 kilo)
15x16 (per hand)(+2 kilo)
Dumbell row:
15x16 (per hand)(+1 reps)
13x16 (per hand)(+1 reps)
12x16 (per hand)(+2 reps)
Standing militairy press:
10x30
10x30
10x30
Squat (Full):
(wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
8x65 (+10 kilo)
8x65 (+5 kilo)
8x65 (+5 kilo)
Leg curl:
15x36
15x36 (+2 reps)
Close grip press:
15x36 (+2 kilo)
15x36 (+2 kilo)
Dumbell curl:
15x10 (+2 reps)
12x10
-------------------------------
Leave a comment:
-
Bedankt. Het gaat tot nu toe goed met mijn schouder. Dit komt doordat ik het langzaam opbouw en ik weet op welke oefeningen ik terughoudend moet zijn.
Dit is hoe ik het in der tijd na de operatie ook heb gedaan. Het moeilijke is dat je spieren steeds sterker worden en daardoor kun je steeds zwaarder trainen. Op een gegeven moment bereikte ik het punt dat mijn kracht als het ware groter werd, dan mijn pezen/weefsels (van de schouder) aan belasting aankonden. En dat heeft uiteindelijk problemen veroorzaakt.
Daarom moet ik terughoudend blijven op bepaalde oefeningen. Altijd twee stappen minder maken in vergelijking met hoeveel ik er kan maken wanneer ik 100%.
Leave a comment:
-
Succes Dynobet, ik zal je iig volgen! Hoe gaat het met de schouder tot dusver?
Leave a comment:
-
De training van gisteren.
Lateral pulldown:
15x45
13x52 (+1 rep)
12x52 (+1 rep)
Dumbell bench press:
15x14 (per hand)(+3 reps)
15x14 (per hand)(+3 reps)
15x14 (per hand)(+3 reps)
Dumbell row:
14x16 (per hand)(+2 reps)
12x16 (per hand)(+1 reps)
10x16 (per hand)
Standing militairy press:
10x30 (+5 kilo)
10x30 (+5 kilo)
10x30 (+5 kilo)
Squat (Full):
(wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
8x55 (+3 reps)
8x55 (+3 reps)
8x60 (+5 kilo)
8x60 (+5 kilo)
Leg curl:
15x36
13x36 (+1 reps)
Close grip press:
15x34 (+2 kilo)
15x34 (+2 kilo, +3 reps)
12x34 (+2 kilo)
Dumbell curl:
13x10
12x10 (+1 reps).
-------------------------------
Gaat nog steeds goed. Einde deze week zal ik een update doen qua gewicht en vet% verloop.
Leave a comment:
-
Even kort alleen de training:
Lateral pulldown:
15x45 (+6 kilo)
12x52 (+7 kilo)
12x45
Dumbell bench press:
12x14 (per hand)(+2 kilo)
12x14 (per hand)(+2 kilo)
12x14 (per hand)(+2 kilo)
Dumbell row:
12x16 (per hand)(+2 reps)
11x16 (per hand)(+1 reps)
10x16 (per hand)
Standing militairy press:
10x25 (+5 kilo)
10x25 (+5 kilo)
10x25 (+5 kilo)
Squat (Full):
(wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
5x55 (+5 kilo)
6x55 (+5 kilo)
7x55 (+5 kilo)
8x55 (+5 kilo)
Leg curl:
15x36 (+3 reps)
12x36
Close grip press:
15x32 (+2 kilo, +3 reps)
12x32 (+2 kilo)
12x32 (+2 kilo)
Dumbell curl:
13x10 (+2 kilo)
11x10 (+2 kilo).
-------------------------------
Het plan is om geleidelijk aan de intensiteit en trainingsfrequentie op te voeren. Voeding zal ik geleidelijk mee opvoeren (op basis van resultaat / gevoel). Einde van deze week zal ik even een update posten qua gewichtsverloop en buikomtrek / vetpercentage.
Leave a comment:
-
Originally posted by dynobet View PostLaatst was ik voor het maken van een vegetarisch voeding schema op zoek naar wat interessante gerechten. Een aantal heb ik vervolgens thuis gekookt en geproefd om te zien of ze niet te moeilijk zijn om te maken en of ze wel echt lekker zijn. Onderstaande recept is mijn favoriet van de laatste tijd en qua combinatie van smaken echt een sensatie. Bereidingstijd ligt rond de 30-40 minuten (4 porties).
Recept rode linzen Dahl (indiase keuken).
400g rode linzen.
20g zonnebloemolie
10g roomboter
2 medium uitjes (gesnipperd).
4 teentjes knoflook (persen /raspen).
Gember (stuk ter grote van wijs en middelvinger samen raspen).
1 blik tomatenblokjes
10 cherry cherry tomaatjes kleingesneden (vierendelen).
5g suiker
5-8g zout (naar smaak).
1 Eetlepels vers gehakte koriander
1 opgehoopte theelepel garam masala
-------------------
1 Eetlepel komijnzaad
1 Eetlepel kurkuma (soms ook koenjit genoemd).
1½ Theelepel mosterdzaad
½ Theelepel chilipoeder (hou je van pittig dan meer).
1 Theelepel gedroogde / gemalen koriander
--------------------
1. Was de linzen goed in koud water. Het water wordt wit / troebel. Giet af (eventueel met behulp van een zeef) en wanneer nodig opnieuw wassen. Herhaal dit tot de linzen goed schoon zijn.
2. Zet de gewassen linzen in een pan met water op het fornuis.
3. Doe de olie in een pan en voeg de kruiden onder de streep toe (laag vuur). Blijf goed roeren, tot je de mosterdzaadjes een tijdje hebt horen knakken.
4. Voeg nu de knoflook, verse gember en ui toe en blijf verder roeren 2-3 minuten
5. Voeg de tomatenblokjes (uit blik en verse) en 5g suiker toe.
6. Giet de linzen af en voeg deze toe aan de pan.
7. Laat het geheel 15 minuten zacht pruttelen. Roer regelmatig zodat het niet aanbakt.
8. Voeg mits nodig zo nu en dan een scheutje water toe zodat het niet aanbakt en een voor jou prettige consistentie heeft.
9. Haal de pan van het vuur en roer de theelepel garam masala + de verse koriander door het gerecht.
10. Verdeel alles in 4 gelijke porties.
-----------------------------------------------------
Dit is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast, maar kun je ook perfect in porties invriezen.
Het bevat per portie rond de 500 kcal: E30, K70, 11.
Optioneel kun je ook nog een X gram kipfilet in blikjes snijden en bakken. Deze toevoegen aan het gerecht. En dan pas in porties verdelen. Op die manier kun je de hoeveelheid eiwitten verhogen van 30 naar 40 of 50g per maaltijd (en 550 a 600 kcal per maaltijd).
-----------------------------------------------------
Eet smakelijk
Leave a comment:
-
Originally posted by dynobet View PostLaatst was ik voor het maken van een vegetarisch voeding schema op zoek naar wat interessante gerechten. Een aantal heb ik vervolgens thuis gekookt en geproefd om te zien of ze niet te moeilijk zijn om te maken en of ze wel echt lekker zijn. Onderstaande recept is mijn favoriet van de laatste tijd en qua combinatie van smaken echt een sensatie. Bereidingstijd ligt rond de 30-40 minuten (4 porties).
Recept rode linzen Dahl (indiase keuken).
400g rode linzen.
20g zonnebloemolie
10g roomboter
2 medium uitjes (gesnipperd).
4 teentjes knoflook (persen /raspen).
Gember (stuk ter grote van wijs en middelvinger samen raspen).
1 blik tomatenblokjes
10 cherry cherry tomaatjes kleingesneden (vierendelen).
5g suiker
5-8g zout (naar smaak).
1 Eetlepels vers gehakte koriander
1 opgehoopte theelepel garam masala
-------------------
1 Eetlepel komijnzaad
1 Eetlepel kurkuma (soms ook koenjit genoemd).
1½ Theelepel mosterdzaad
½ Theelepel chilipoeder (hou je van pittig dan meer).
1 Theelepel gedroogde / gemalen koriander
--------------------
1. Was de linzen goed in koud water. Het water wordt wit / troebel. Giet af (eventueel met behulp van een zeef) en wanneer nodig opnieuw wassen. Herhaal dit tot de linzen goed schoon zijn.
2. Zet de gewassen linzen in een pan met water op het fornuis.
3. Doe de olie in een pan en voeg de kruiden onder de streep toe (laag vuur). Blijf goed roeren, tot je de mosterdzaadjes een tijdje hebt horen knakken.
4. Voeg nu de knoflook, verse gember en ui toe en blijf verder roeren 2-3 minuten
5. Voeg de tomatenblokjes (uit blik en verse) en 5g suiker toe.
6. Giet de linzen af en voeg deze toe aan de pan.
7. Laat het geheel 15 minuten zacht pruttelen. Roer regelmatig zodat het niet aanbakt.
8. Voeg mits nodig zo nu en dan een scheutje water toe zodat het niet aanbakt en een voor jou prettige consistentie heeft.
9. Haal de pan van het vuur en roer de theelepel garam masala + de verse koriander door het gerecht.
10. Verdeel alles in 4 gelijke porties.
-----------------------------------------------------
Dit is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast, maar kun je ook perfect in porties invriezen.
Het bevat per portie rond de 500 kcal: E30, K70, 11.
Optioneel kun je ook nog een X gram kipfilet in blikjes snijden en bakken. Deze toevoegen aan het gerecht. En dan pas in porties verdelen. Op die manier kun je de hoeveelheid eiwitten verhogen van 30 naar 40 of 50g per maaltijd (en 550 a 600 kcal per maaltijd).
-----------------------------------------------------
Eet smakelijk
Leave a comment:
-
Originally posted by tik_tok View PostGoed dat je weer bezig bent man! Hoop echt dat de ochtenden voor jou goed gaan uitpakken.
Met de gewichten begin je nog erg laag. Zit het er nog in om met je schouderblessure straks weer op je oude niveau te zitten?
Ben trouwens ook wel erg benieuwd naar je recepten
Bovenstaand een receptje. Het kost iets meer tijd, maar is wel heel lekker en super gezond. Daarnaast kan er niet heel veel mis gaan bij de bereiding. ik zal proberen om zo nu en dan een receptje welke ik gekookt heb (en welke bijzonder succesvol was) te posten.
Originally posted by Wasofski View PostSucces dyno, altijd veel van je bijgeleerd, ik volg!
Leave a comment:
-
Laatst was ik voor het maken van een vegetarisch voeding schema op zoek naar wat interessante gerechten. Een aantal heb ik vervolgens thuis gekookt en geproefd om te zien of ze niet te moeilijk zijn om te maken en of ze wel echt lekker zijn. Onderstaande recept is mijn favoriet van de laatste tijd en qua combinatie van smaken echt een sensatie. Bereidingstijd ligt rond de 30-40 minuten (4 porties).
Recept rode linzen Dahl (indiase keuken).
400g rode linzen.
20g zonnebloemolie
10g roomboter
2 medium uitjes (gesnipperd).
4 teentjes knoflook (persen /raspen).
Gember (stuk ter grote van wijs en middelvinger samen raspen).
1 blik tomatenblokjes
10 cherry cherry tomaatjes kleingesneden (vierendelen).
5g suiker
5-8g zout (naar smaak).
1 Eetlepels vers gehakte koriander
1 opgehoopte theelepel garam masala
-------------------
1 Eetlepel komijnzaad
1 Eetlepel kurkuma (soms ook koenjit genoemd).
1½ Theelepel mosterdzaad
½ Theelepel chilipoeder (hou je van pittig dan meer).
1 Theelepel gedroogde / gemalen koriander
--------------------
1. Was de linzen goed in koud water. Het water wordt wit / troebel. Giet af (eventueel met behulp van een zeef) en wanneer nodig opnieuw wassen. Herhaal dit tot de linzen goed schoon zijn.
2. Zet de gewassen linzen in een pan met water op het fornuis.
3. Doe de olie in een pan en voeg de kruiden onder de streep toe (laag vuur). Blijf goed roeren, tot je de mosterdzaadjes een tijdje hebt horen knakken.
4. Voeg nu de knoflook, verse gember en ui toe en blijf verder roeren 2-3 minuten
5. Voeg de tomatenblokjes (uit blik en verse) en 5g suiker toe.
6. Giet de linzen af en voeg deze toe aan de pan.
7. Laat het geheel 15 minuten zacht pruttelen. Roer regelmatig zodat het niet aanbakt.
8. Voeg mits nodig zo nu en dan een scheutje water toe zodat het niet aanbakt en een voor jou prettige consistentie heeft.
9. Haal de pan van het vuur en roer de theelepel garam masala + de verse koriander door het gerecht.
10. Verdeel alles in 4 gelijke porties.
-----------------------------------------------------
Dit is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast, maar kun je ook perfect in porties invriezen.
Het bevat per portie rond de 500 kcal: E30, K70, 11.
Optioneel kun je ook nog een X gram kipfilet in blikjes snijden en bakken. Deze toevoegen aan het gerecht. En dan pas in porties verdelen. Op die manier kun je de hoeveelheid eiwitten verhogen van 30 naar 40 of 50g per maaltijd (en 550 a 600 kcal per maaltijd).
-----------------------------------------------------
Eet smakelijk
Leave a comment:
-
Goed dat je weer bezig bent man! Hoop echt dat de ochtenden voor jou goed gaan uitpakken.
Met de gewichten begin je nog erg laag. Zit het er nog in om met je schouderblessure straks weer op je oude niveau te zitten?
Ben trouwens ook wel erg benieuwd naar je recepten
Leave a comment:
-
Originally posted by Swiftl3n View Posthaha dacht al dat ik je ergens van herkende vanochtend vroeg, ik was die jongen in het blauw die die incline presses deed. Ik train ook altijd 's morgens vroeg volgende keer zeg ik wel ff gedag
Wat is trouwens de reden dat je GCBP doet als een soort floorpress , is dat om je schouder te ontzien?
Als je zin hebt trainen we een keer samen.Last edited by dynobet; 09-03-2015, 21:23.
Leave a comment:
-
haha dacht al dat ik je ergens van herkende vanochtend vroeg, ik was die jongen in het blauw die die incline presses deed. Ik train ook altijd 's morgens vroeg volgende keer zeg ik wel ff gedag
Wat is trouwens de reden dat je GCBP doet als een soort floorpress , is dat om je schouder te ontzien?
Leave a comment:
Sidebar top desktop
Collapse
Actieve discussies
Collapse
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Hatfield safety bar bulgarian split squat:
- 40kg 2x6
Zercher SL rack pull:
- 20kg 2x15
(zwarte...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 day ago -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining A
Safety bar squat:
- 90kg 4x1
Snatch grip SL DL met shrug:
- 62.5kg 2x10
WIde grip BTN lat...-
Kanaal: Trainingslogjes
3 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
Zercher squat:
- 70kg 3x2
One legged back extension:
- BW + 6kg 12x L en R
- BW + 8kg 6x L en R...-
Kanaal: Trainingslogjes
6 dagen geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Hatfield SSB bulgarian split squat:
- 25kg 2x10
Zercher SL rack pull:
- 75kg 2x4
Bench press:...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining A
Safety bar squat:
- 80kg 2x1
- 80kg 2x2
- 80kg 2x4
Snatch grip SL DL:
- 60kg 2x10
...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
One legged back extension:
- BW + 4kg 2x10
BB hold:
- 180kg 10 seconden, 7 seconden.
Wanneer ik...-
Kanaal: Trainingslogjes
1 week geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Bulgarian split squat:
- 22.5kg 10x (barbell)
- BW 15x
Zercher SL rack pull:
- 70kg 2x10 (pin 1)...-
Kanaal: Trainingslogjes
2 weken geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzNog de training van gister > keertje op werk getraind voor 'fun'.
Back extension:
- BW + 30kg 6x
- BW 40x
Leg...-
Kanaal: Trainingslogjes
2 weken geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining C
One legged back extension:
- BW 2x15
BB shrug:
- 150kg 8x, 6x, 5x
superset met
Neck curl:...-
Kanaal: Trainingslogjes
2 weken geleden -
-
Antwoord op Naruto's logdoor Naruto rulezzTraining B
Barbell bulgarian split squat:
- 20kg 10x
- BW 10x
Zercher SL rack pull (pin 1):
- 70kg 2x6...-
Kanaal: Trainingslogjes
3 weken geleden -
Tag Cloud
Collapse
Leave a comment: