Dynobet's Log 2015

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dynobet
    replied
    Bedankt Imation.

    Vanochtend weer getraind:

    Lateral pulldown:

    15x52 (+7 kilo).
    13x52
    12x52

    Dumbell bench press:
    15x16 (per hand)
    15x16 (per hand)
    15x16 (per hand)
    (was vorige keer al vrij pittig en neem geen risico, dus even niet verhoogd).

    Dumbell row:
    15x16 (per hand)
    14x16 (per hand)(+1 reps)
    13x16 (per hand)(+1 reps)

    Standing militairy press:
    10x30
    10x30
    10x30

    Squat (Full):
    (wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
    8x70 (+5 kilo)
    8x70 (+5 kilo)
    8x70 (+5 kilo)

    Leg curl:
    15x36
    15x36
    (volgende keer ophogen).

    Close grip press:
    15x38 (+2 kilo)
    14x38 (+2 kilo)

    Dumbell curl:
    13x12 (+2 kilo)
    11x12 (+2 kilo)
    -------------------------------

    Het gaat voorlopig nog erg goed. Intensiteit loopt lekker op in de trainingen en binnenkort ga ik het volume ook verder ophogen. Waarschijnlijk is het dan beter om over te stappen naar een UB/LB/FB (anders duren de trainingen door de weeks veel te lang en dat is niet handig met werk). Een ander aandachtspuntje is flexibiliteit / mobiliteit en algehele conditie.

    Waarschijnlijk ga ik over een één a twee weken volgens het volgende template verder:
    Maandag: Cardio
    Dinsdag: rust (rekken / strekken).
    Woensdag: Ub
    Donderdag: LB
    Vrijdag: rust
    Zaterdag: rust
    (rekken / strekken).
    Zondag: FB

    Leave a comment:


  • imation
    replied
    lekker bezig Dyno , zit een stijgende lijn in

    Leave a comment:


  • dynobet
    replied
    De training van vanochtend:

    Lateral pulldown:

    15x45
    13x52
    12x52

    Dumbell bench press:
    15x16 (per hand)(+2 kilo)
    15x16 (per hand)(+2 kilo)
    15x16 (per hand)(+2 kilo)

    Dumbell row:
    15x16 (per hand)(+1 reps)
    13x16 (per hand)(+1 reps)
    12x16 (per hand)(+2 reps)

    Standing militairy press:
    10x30
    10x30
    10x30

    Squat (Full):
    (wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
    8x65 (+10 kilo)
    8x65 (+5 kilo)
    8x65 (+5 kilo)

    Leg curl:
    15x36
    15x36 (+2 reps)

    Close grip press:
    15x36 (+2 kilo)
    15x36 (+2 kilo)

    Dumbell curl:
    15x10 (+2 reps)
    12x10
    -------------------------------



    Leave a comment:


  • dynobet
    replied
    Bedankt. Het gaat tot nu toe goed met mijn schouder. Dit komt doordat ik het langzaam opbouw en ik weet op welke oefeningen ik terughoudend moet zijn.

    Dit is hoe ik het in der tijd na de operatie ook heb gedaan. Het moeilijke is dat je spieren steeds sterker worden en daardoor kun je steeds zwaarder trainen. Op een gegeven moment bereikte ik het punt dat mijn kracht als het ware groter werd, dan mijn pezen/weefsels (van de schouder) aan belasting aankonden. En dat heeft uiteindelijk problemen veroorzaakt.

    Daarom moet ik terughoudend blijven op bepaalde oefeningen. Altijd twee stappen minder maken in vergelijking met hoeveel ik er kan maken wanneer ik 100%.

    Leave a comment:


  • dennenappel
    replied
    Succes Dynobet, ik zal je iig volgen! Hoe gaat het met de schouder tot dusver?

    Leave a comment:


  • dynobet
    replied
    De training van gisteren.

    Lateral pulldown:

    15x45
    13x52 (+1 rep)
    12x52 (+1 rep)

    Dumbell bench press:
    15x14 (per hand)(+3 reps)
    15x14 (per hand)(+3 reps)
    15x14 (per hand)(+3 reps)

    Dumbell row:
    14x16 (per hand)(+2 reps)
    12x16 (per hand)(+1 reps)
    10x16 (per hand)

    Standing militairy press:
    10x30 (+5 kilo)
    10x30 (+5 kilo)
    10x30 (+5 kilo)

    Squat (Full):
    (wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
    8x55 (+3 reps)
    8x55 (+3 reps)
    8x60 (+5 kilo)
    8x60 (+5 kilo)

    Leg curl:
    15x36
    13x36 (+1 reps)

    Close grip press:
    15x34 (+2 kilo)
    15x34 (+2 kilo, +3 reps)
    12x34 (+2 kilo)

    Dumbell curl:
    13x10
    12x10 (+1 reps).
    -------------------------------

    Gaat nog steeds goed. Einde deze week zal ik een update doen qua gewicht en vet% verloop.

    Leave a comment:


  • dynobet
    replied
    Even kort alleen de training:

    Lateral pulldown:
    15x45 (+6 kilo)
    12x52 (+7 kilo)
    12x45

    Dumbell bench press:
    12x14 (per hand)(+2 kilo)
    12x14 (per hand)(+2 kilo)
    12x14 (per hand)(+2 kilo)

    Dumbell row:
    12x16 (per hand)(+2 reps)
    11x16 (per hand)(+1 reps)
    10x16 (per hand)

    Standing militairy press:
    10x25 (+5 kilo)
    10x25 (+5 kilo)
    10x25 (+5 kilo)

    Squat (Full):
    (wennen aan de oefening, verbeteren van flexibiliteit en techniek).
    5x55 (+5 kilo)
    6x55 (+5 kilo)
    7x55 (+5 kilo)
    8x55 (+5 kilo)

    Leg curl:
    15x36 (+3 reps)
    12x36

    Close grip press:
    15x32 (+2 kilo, +3 reps)
    12x32 (+2 kilo)
    12x32 (+2 kilo)

    Dumbell curl:
    13x10 (+2 kilo)
    11x10 (+2 kilo).
    -------------------------------

    Het plan is om geleidelijk aan de intensiteit en trainingsfrequentie op te voeren. Voeding zal ik geleidelijk mee opvoeren (op basis van resultaat / gevoel). Einde van deze week zal ik even een update posten qua gewichtsverloop en buikomtrek / vetpercentage.


    Leave a comment:


  • imation
    replied
    Originally posted by dynobet View Post
    Laatst was ik voor het maken van een vegetarisch voeding schema op zoek naar wat interessante gerechten. Een aantal heb ik vervolgens thuis gekookt en geproefd om te zien of ze niet te moeilijk zijn om te maken en of ze wel echt lekker zijn. Onderstaande recept is mijn favoriet van de laatste tijd en qua combinatie van smaken echt een sensatie. Bereidingstijd ligt rond de 30-40 minuten (4 porties).

    Recept rode linzen Dahl (indiase keuken).

    400g rode linzen.
    20g zonnebloemolie
    10g roomboter
    2 medium uitjes (gesnipperd).
    4 teentjes knoflook (persen /raspen).
    Gember (stuk ter grote van wijs en middelvinger samen raspen).
    1 blik tomatenblokjes
    10 cherry cherry tomaatjes kleingesneden (vierendelen).
    5g suiker
    5-8g zout (naar smaak).
    1 Eetlepels vers gehakte koriander
    1 opgehoopte theelepel garam masala
    -------------------
    1 Eetlepel komijnzaad
    1 Eetlepel kurkuma (soms ook koenjit genoemd).
    1½ Theelepel mosterdzaad
    ½ Theelepel chilipoeder (hou je van pittig dan meer).
    1 Theelepel gedroogde / gemalen koriander
    --------------------

    1. Was de linzen goed in koud water. Het water wordt wit / troebel. Giet af (eventueel met behulp van een zeef) en wanneer nodig opnieuw wassen. Herhaal dit tot de linzen goed schoon zijn.

    2. Zet de gewassen linzen in een pan met water op het fornuis.
    3. Doe de olie in een pan en voeg de kruiden onder de streep toe (laag vuur). Blijf goed roeren, tot je de mosterdzaadjes een tijdje hebt horen knakken.

    4. Voeg nu de knoflook, verse gember en ui toe en blijf verder roeren 2-3 minuten
    5. Voeg de tomatenblokjes (uit blik en verse) en 5g suiker toe.
    6. Giet de linzen af en voeg deze toe aan de pan.
    7. Laat het geheel 15 minuten zacht pruttelen. Roer regelmatig zodat het niet aanbakt.
    8. Voeg mits nodig zo nu en dan een scheutje water toe zodat het niet aanbakt en een voor jou prettige consistentie heeft.

    9. Haal de pan van het vuur en roer de theelepel garam masala + de verse koriander door het gerecht.

    10. Verdeel alles in 4 gelijke porties.
    -----------------------------------------------------

    Dit is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast, maar kun je ook perfect in porties invriezen.
    Het bevat per portie rond de 500 kcal: E30, K70, 11.

    Optioneel kun je ook nog een X gram kipfilet in blikjes snijden en bakken. Deze toevoegen aan het gerecht. En dan pas in porties verdelen. Op die manier kun je de hoeveelheid eiwitten verhogen van 30 naar 40 of 50g per maaltijd (en 550 a 600 kcal per maaltijd).
    -----------------------------------------------------

    Eet smakelijk
    Ziet er heerlijk uit! , ga dit zeker een keer proberen! ik volg!

    Leave a comment:


  • pescatore
    replied
    Originally posted by dynobet View Post
    Laatst was ik voor het maken van een vegetarisch voeding schema op zoek naar wat interessante gerechten. Een aantal heb ik vervolgens thuis gekookt en geproefd om te zien of ze niet te moeilijk zijn om te maken en of ze wel echt lekker zijn. Onderstaande recept is mijn favoriet van de laatste tijd en qua combinatie van smaken echt een sensatie. Bereidingstijd ligt rond de 30-40 minuten (4 porties).

    Recept rode linzen Dahl (indiase keuken).

    400g rode linzen.
    20g zonnebloemolie
    10g roomboter
    2 medium uitjes (gesnipperd).
    4 teentjes knoflook (persen /raspen).
    Gember (stuk ter grote van wijs en middelvinger samen raspen).
    1 blik tomatenblokjes
    10 cherry cherry tomaatjes kleingesneden (vierendelen).
    5g suiker
    5-8g zout (naar smaak).
    1 Eetlepels vers gehakte koriander
    1 opgehoopte theelepel garam masala
    -------------------
    1 Eetlepel komijnzaad
    1 Eetlepel kurkuma (soms ook koenjit genoemd).
    1½ Theelepel mosterdzaad
    ½ Theelepel chilipoeder (hou je van pittig dan meer).
    1 Theelepel gedroogde / gemalen koriander
    --------------------

    1. Was de linzen goed in koud water. Het water wordt wit / troebel. Giet af (eventueel met behulp van een zeef) en wanneer nodig opnieuw wassen. Herhaal dit tot de linzen goed schoon zijn.

    2. Zet de gewassen linzen in een pan met water op het fornuis.
    3. Doe de olie in een pan en voeg de kruiden onder de streep toe (laag vuur). Blijf goed roeren, tot je de mosterdzaadjes een tijdje hebt horen knakken.

    4. Voeg nu de knoflook, verse gember en ui toe en blijf verder roeren 2-3 minuten
    5. Voeg de tomatenblokjes (uit blik en verse) en 5g suiker toe.
    6. Giet de linzen af en voeg deze toe aan de pan.
    7. Laat het geheel 15 minuten zacht pruttelen. Roer regelmatig zodat het niet aanbakt.
    8. Voeg mits nodig zo nu en dan een scheutje water toe zodat het niet aanbakt en een voor jou prettige consistentie heeft.

    9. Haal de pan van het vuur en roer de theelepel garam masala + de verse koriander door het gerecht.

    10. Verdeel alles in 4 gelijke porties.
    -----------------------------------------------------

    Dit is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast, maar kun je ook perfect in porties invriezen.
    Het bevat per portie rond de 500 kcal: E30, K70, 11.

    Optioneel kun je ook nog een X gram kipfilet in blikjes snijden en bakken. Deze toevoegen aan het gerecht. En dan pas in porties verdelen. Op die manier kun je de hoeveelheid eiwitten verhogen van 30 naar 40 of 50g per maaltijd (en 550 a 600 kcal per maaltijd).
    -----------------------------------------------------

    Eet smakelijk
    Ziet er prima uit, bruikbare voedingswaardes ook.

    Leave a comment:


  • dynobet
    replied
    Originally posted by tik_tok View Post
    Goed dat je weer bezig bent man! Hoop echt dat de ochtenden voor jou goed gaan uitpakken.

    Met de gewichten begin je nog erg laag. Zit het er nog in om met je schouderblessure straks weer op je oude niveau te zitten?

    Ben trouwens ook wel erg benieuwd naar je recepten
    Ik ben zelf ook blij dat ik weer bezig ben. Morgenvroeg kan ik weer trainen en ik kijk er echt naar uit. Ik heb dit toch wel echt gemist. Qua gewichten en intensiteit bouw ik het langzaam op. Qua schouder zijn er bepaalde grenzen qua gewicht / intensiteit waarmee ik kan trainen op bepaalde oefeningen (en die limiet zal een stuk onder mijn oude 'niveau' liggen. Andere oefeningen kan ik wel uiteindelijk volop trainen. Ik focus me nu vooral op het nu en geniet van alle kleine successen.

    Bovenstaand een receptje. Het kost iets meer tijd, maar is wel heel lekker en super gezond. Daarnaast kan er niet heel veel mis gaan bij de bereiding. ik zal proberen om zo nu en dan een receptje welke ik gekookt heb (en welke bijzonder succesvol was) te posten.

    Originally posted by Wasofski View Post
    Succes dyno, altijd veel van je bijgeleerd, ik volg!
    Bedankt voor het volgen.

    Leave a comment:


  • dynobet
    replied
    Laatst was ik voor het maken van een vegetarisch voeding schema op zoek naar wat interessante gerechten. Een aantal heb ik vervolgens thuis gekookt en geproefd om te zien of ze niet te moeilijk zijn om te maken en of ze wel echt lekker zijn. Onderstaande recept is mijn favoriet van de laatste tijd en qua combinatie van smaken echt een sensatie. Bereidingstijd ligt rond de 30-40 minuten (4 porties).

    Recept rode linzen Dahl (indiase keuken).

    400g rode linzen.
    20g zonnebloemolie
    10g roomboter
    2 medium uitjes (gesnipperd).
    4 teentjes knoflook (persen /raspen).
    Gember (stuk ter grote van wijs en middelvinger samen raspen).
    1 blik tomatenblokjes
    10 cherry cherry tomaatjes kleingesneden (vierendelen).
    5g suiker
    5-8g zout (naar smaak).
    1 Eetlepels vers gehakte koriander
    1 opgehoopte theelepel garam masala
    -------------------
    1 Eetlepel komijnzaad
    1 Eetlepel kurkuma (soms ook koenjit genoemd).
    1½ Theelepel mosterdzaad
    ½ Theelepel chilipoeder (hou je van pittig dan meer).
    1 Theelepel gedroogde / gemalen koriander
    --------------------

    1. Was de linzen goed in koud water. Het water wordt wit / troebel. Giet af (eventueel met behulp van een zeef) en wanneer nodig opnieuw wassen. Herhaal dit tot de linzen goed schoon zijn.

    2. Zet de gewassen linzen in een pan met water op het fornuis.
    3. Doe de olie in een pan en voeg de kruiden onder de streep toe (laag vuur). Blijf goed roeren, tot je de mosterdzaadjes een tijdje hebt horen knakken.

    4. Voeg nu de knoflook, verse gember en ui toe en blijf verder roeren 2-3 minuten
    5. Voeg de tomatenblokjes (uit blik en verse) en 5g suiker toe.
    6. Giet de linzen af en voeg deze toe aan de pan.
    7. Laat het geheel 15 minuten zacht pruttelen. Roer regelmatig zodat het niet aanbakt.
    8. Voeg mits nodig zo nu en dan een scheutje water toe zodat het niet aanbakt en een voor jou prettige consistentie heeft.

    9. Haal de pan van het vuur en roer de theelepel garam masala + de verse koriander door het gerecht.

    10. Verdeel alles in 4 gelijke porties.
    -----------------------------------------------------

    Dit is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast, maar kun je ook perfect in porties invriezen.
    Het bevat per portie rond de 500 kcal: E30, K70, 11.

    Optioneel kun je ook nog een X gram kipfilet in blikjes snijden en bakken. Deze toevoegen aan het gerecht. En dan pas in porties verdelen. Op die manier kun je de hoeveelheid eiwitten verhogen van 30 naar 40 of 50g per maaltijd (en 550 a 600 kcal per maaltijd).
    -----------------------------------------------------

    Eet smakelijk

    Leave a comment:


  • Wasofski
    replied
    Succes dyno, altijd veel van je bijgeleerd, ik volg!

    Leave a comment:


  • tik_tok
    replied
    Goed dat je weer bezig bent man! Hoop echt dat de ochtenden voor jou goed gaan uitpakken.

    Met de gewichten begin je nog erg laag. Zit het er nog in om met je schouderblessure straks weer op je oude niveau te zitten?

    Ben trouwens ook wel erg benieuwd naar je recepten

    Leave a comment:


  • dynobet
    replied
    Originally posted by Swiftl3n View Post
    haha dacht al dat ik je ergens van herkende vanochtend vroeg, ik was die jongen in het blauw die die incline presses deed. Ik train ook altijd 's morgens vroeg volgende keer zeg ik wel ff gedag

    Wat is trouwens de reden dat je GCBP doet als een soort floorpress , is dat om je schouder te ontzien?
    Dat heeft inderdaad te maken met het ontzien van mijn schouder. Mijn handen staan zo namelijk in een neutrale positie (handpalmen naar elkaar toe). Dat levert de minste belasting / stretch op de schouders op. Dit is makkelijk, snel, en relatief veilig (bij redelijk lage gewichten). Naarmate de gewichten oplopen is dit minder veilig en zal ik overstappen op CGBP met een Z bar.

    Als je zin hebt trainen we een keer samen.
    Last edited by dynobet; 09-03-2015, 21:23.

    Leave a comment:


  • Swiftl3n
    replied
    haha dacht al dat ik je ergens van herkende vanochtend vroeg, ik was die jongen in het blauw die die incline presses deed. Ik train ook altijd 's morgens vroeg volgende keer zeg ik wel ff gedag

    Wat is trouwens de reden dat je GCBP doet als een soort floorpress , is dat om je schouder te ontzien?

    Leave a comment:

Sidebar top desktop

Collapse

Actieve discussies

Collapse

porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
Antalya Escort
sikis
gaziantep escort
gaziantep escort
İstanbul Escort
istanbul escort bayan
sisli escort beylikduzu escort bayan
antalya escort atakoy escort
umraniye escort bayan
Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
Working...
X