Dynobet's Log 2015

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • dynobet
  started a topic Dynobet's Log 2015

  Dynobet's Log 2015

  Voor de leden die mij (en mijn oude logs) niet kennen even een stukje achtergrondinformatie over mij en de vorige jaren...In 2013 heb ik een vrij heftige schouderoperatie gehad. Ik kon lange tijd niet trainen en moest alles vanaf 0 opnieuw opbouwen. Daarmee ben ik heel langzaam aan begonnen en na een tijdje kwam ik alweer aardig in de richting van waar ik naartoe wilde werken. Tot op een gegeven moment toch die schouder weer begon op te spelen en ik erg veel last kreeg.

  Mijn fysiotherapeut gaf aan dat ik moest accepteren dat mijn schouder niet meer dezelfde schouder was als voorheen en dat deze dat ook nooit meer zou kunnen worden. Hij had zelf nooit verwacht dat ik ooit nog zoveel met mijn schouder kon doen en ik moest juist heel blij en trots zijn op wat we al bereikt hadden.Maar zo kon ik het op dat moment niet zien. Ik was teleurgesteld en deze tegenslag voelde als een klap in mijn gezicht. Voor de rest voelde ik me op dat moment ook niet heel erg lekker in mijn vel en financieel gezien was het ook best onzeker.

  Kort daarna veranderde alles!. Mijn vrouw en ik zijn getrouwd en hebben beiden een leuke baan met vast contract aangeboden gekregen. Op het werk krijg ik voldoende uitdaging en waardering en dat zorgde dat ik mij beter in mijn vel voelde. Ook niet geheel onbelangrijk was de verandering qua financiële situatie, wat een hoop stress wegnam.

  Afgelopen dinsdag ben ik terug gekomen van onze (late) huwelijksreis. We hebben een rondreis door Thailand gemaakt en man wat was dit prachtig! (heb een paar foto's toegevoegd). Als kers op de taart hebben we nu ook nog een huisje gekocht, wat voor ons ook erg spannend was/is. Ik voel me in ieder geval een erg gelukkig man.
  ----------------------------------

  Qua bodybuilding begint het nu weer te kriebelen. Mijn passie voor voeding (en letterlijk alles wat daarmee te maken heeft) is nog steeds aanwezig en ik mis het trainen.

  Vanochtend ben ik vroeg opgestaan en heb ik eerst een voeding schema voor de komende weken opgesteld. Toen de hele koelkast, voorraadkast en diepvries opgeruimd en heb net ook al de boodschappen voor aankomende week gedaan. Zo meteen ga ik nog wat maaltijden en dergelijke voorbereiden zodat ik vanaf morgen direct goed kan starten.
  ----------------------------------

  Ik heb mezelf voorgenomen om niet meer steeds terug te kijken en te vergelijken met 'vroeger'. Dit deed ik voorheen wel en dat maakte me uiteindelijk niet gelukkig. Ik kijk naar wat ik nu kan en ben blij met alle vorderingen die ik vanaf nu ga maken. Ik zal goed naar me lichaam luisteren en het rustig aan doen (ik hoef niets te bewijzen en heb ook geen haast).

  Qua training begin ik rustig aan. Drie maal per week een uur trainen. De opzet is LB/UB/FB. De opzet van het schema zal vanzelf volgen middels het loggen van de trainingen. In het begin zal ik wellicht wat minder volume draaien, maar met de weken zal ik dit iets opvoeren naar de gewenste hoeveelheid.
  ----------------------------------

  Qua voeding zal ik in deze log zo nu en dan wat foto's, recepten en dergelijke neerzetten. Vanaf morgen ga ik starten met 2800 kcal (trainingsdagen) en 2400 kcal (rustdagen). Heel af en toe zal ik ook afwijken van mijn normale schema met bijvoorbeeld een thaise curry of een huisgemaakt frietje 'zoervleisj'.

  De eerste training zal dinsdag plaatsvinden!.

  Attached Files
  Last edited by dynobet; 08-02-2015, 20:15.

 • IJsBlok
  replied
  Gefeliciteerd met je huis
  Last edited by IJsBlok; 22-05-2016, 18:24. Reason: spelfout

  Leave a comment:


 • Neproadie
  replied
  Van harte Dyno!

  Leave a comment:


 • emielos
  replied
  gefeliciteerd met de aanstaande kleine! pappa DynO! veel succes en plezier gewenst in jullie huis.

  Leave a comment:


 • Aesthetic and Athletic
  replied
  Mooi nieuws man, van harte gefeliciteerd!

  Leave a comment:


 • akito
  replied
  Gefeliciteerd !

  Leave a comment:


 • inferno_0666
  replied
  Gefeliciteerd, kerel! Wel blijven trainen, anders heb je straks nog een "dad bod".

  Leave a comment:


 • dynobet
  replied
  Bedankt iedereen.

  Leave a comment:


 • Naruto rulezz
  replied
  Gefeliciteerd !

  Leave a comment:


 • Dumbell1256
  replied
  Gefeliciteerd met de aankomende kleine, en je nieuwe woning!!

  Leave a comment:


 • rain
  replied
  Gefeliciteerd Rene.

  Leave a comment:


 • pescatore
  replied
  Gefeliciteerd man. Zijn belangrijkere dingen dan aan gewichten trekken. That being said you'll be back.

  Leave a comment:


 • Pren
  replied
  Gefeliciteerd man! Ook met je nieuwe woning

  Leave a comment:


 • dynobet
  replied
  Even een update hier: Qua sporten staat alles (alweer) op een heel laag pitje...

  Sinds halverwege mei weten mijn vrouw en ik dat er een kindje op komst is. Daarnaast krijgen we morgenmiddag de sleutels van onze nieuwe woning en in de komende weken zullen we dan ook druk bezig zijn met verhuizen en het inrichten ervan. Voor ons dus super goed nieuws wat ik ook hier graag even wilde delen.

  Leave a comment:


 • DannyR
  replied
  Schouderblessures hoor je vaak. Een vriend van me heeft ook een schouderblessure opgelopen en ligt er nu ook voor een lange tijd uit. Hij weet de oorzaak niet, maar hij zei dat de blessure optrad tijdens de lat pulldown. Enig idee? En nog wat tips om schouderblessures te voorkomen?

  Veel succes nog met het oppakken van bodybuilden!

  Leave a comment:

Sidebar top desktop

Collapse

Actieve discussies

Collapse

Working...
X