Nieuw cutschema

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Shannasse View Post
    Is geen antwoord op mogelijk, ieder lichaam reageert anders en er zijn zoveel factoren die meespelen.
    Gewoon alles doen zoals je weet dat het hoort en geduld hebben, niet moeilijk doen over het feit dat je eerst wat aan zult komen dat hoort er nu eenmaal bij. Soort van eigen schuld, dikke bult en nu dus even investeren in hoe het wel hoort, dan gaat je lichaam zich vanzelf wel weer aanpassen.
    Zit niks anders op ben ik bang
    Ze zeggen dat je groot en sterk wordt van pindakaas

    Comment


    • #17
      Hier is mijn aangepaste voedingsschema in excel.



      Dit keer kloppen de waardes van het brood wel (de rest als het goed is ook)

      Als jullie het goedkeuren ga ik hiermee beginnen en dan maar even afwachten wat mijn lichaam doet.




      Thanks Erik het is dus gelukt
      Ze zeggen dat je groot en sterk wordt van pindakaas

      Comment


      • #18
        Je zit véél te laag in de goede vetten, niet best voor je lichaam...
        Vind ook het totaal aantal kcal nog flink laag maar dat kun je verder opbouwen als je lichaam er weer aan gewend is. Eiwitten om 12:30 is wel erg mager, misschien nog wat schuiven. Zou er niet meer eiwitten bijnemen trouwens, extra kcal kun je véél beter uit goede vetten halen.

        Comment


        • #19
          Originally posted by Shannasse View Post
          Je zit véél te laag in de goede vetten, niet best voor je lichaam...
          Ik heb er vergeten bij te zetten dat ik op het brood een beetje halvarine smeer en dat ik bak in olijfolie. Waar kan ik nog meer goede vetten uit halen?

          Originally posted by shannasse View Post
          Vind ook het totaal aantal kcal nog flink laag maar dat kun je verder opbouwen als je lichaam er weer aan gewend is.
          Dat heb ik bewust gedaan, want ik wil niet meteen rond worden. Rustig aan opbouwen dus.
          Ze zeggen dat je groot en sterk wordt van pindakaas

          Comment


          • #20
            Goede vetten zitten vooral in vette vis, olie en noten.

            Comment


            • #21
              koolhydraten die een lage glycemische index hebben kun je vinden in alle volkoren producten en zilvervliesrijst. Gewoon witte rijst heeft een hogere glycemische indendex dan zilvervlies rijst. Dus als het even kan zou ik voor zilvervlies rijst kiezen.
              Verder heb ik dezelfde op en aanmerkingen als Shannasse.

              gr

              Comment


              • #22
                Oke, ik heb wederom een paar aanpassingen gedaan. Vette vis erbij en de gewone rijst vervangen door zilvervliesrijst.



                Ik kom nu wel hoger in de kcal, maar nog steeds onder mijn dagelijkse behoeften. Dus in theorie zou ik dus nog steeds moeten afvallen als mijn spijsvertering op gang is
                Ze zeggen dat je groot en sterk wordt van pindakaas

                Comment


                • #23
                  Dat ziet er al beter uit, ben benieuwd wat het voor je gaat doen en uiteraard succes!

                  Comment


                  • #24
                    Het enige wat ik tot nu toe heb gemerkt is dat ik de trainingen beter volhoud. Voorheen was ik halverwege al opgebrand, maar nu blijf ik iets meer kracht houden tot de laatste oefening. Het lijkt ook wel ofdat ik wat sterker begin te worden.

                    Vandaag ben ik begonnen met de laatste wijzigingen uit te voeren, dus ben benieuwd wat er gebeurd.

                    Bedankt voor het goede advies ik houd jullie op de hoogte.
                    Ze zeggen dat je groot en sterk wordt van pindakaas

                    Comment


                    • #25
                      ik zou die shake met magere melk doen
                      niet vlak voor het slapen
                      voor het slapen een lekker bakje makere kwark
                      bij die appel bzou ik ook nog iets bij nemen bijv ook een beetje kwar of magere yoghurt met je appel er door
                      Who's the Chef

                      Comment

                      Sidebar top desktop

                      Collapse

                      Actieve discussies

                      Collapse

                      Working...
                      X