[HELP] Kan iemand een voedingschema voor mij maken?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [HELP] Kan iemand een voedingschema voor mij maken?

  Hallo allemaal!

  Ik wil graag gaan aankomen. Ik weeg 54 kilo ben 1m76 en ben 20 jaar. Ik ben op zoek naar een voedingschema waarvan je snel kan aankomen. Maar ik zou het echt fijn vinden als iemand mij kan helpen. Weeg al jaren tussen de 50-55 kilo. Heb best vaak tijden gehad waarvan ik dacht laat ik er maar een einde van maken. Ik hoop dat iemand dit ziet en mij kan helpen want ik ben superdun. Wil voor het eerst beginnen met trainen. Als er iemand is die mij wilt helpen dan zou ik het top vinden als ik diegene om de maand een progress foto mag sturen Zo krijg ik meer motivatie. Alvast reuze bedankt!

 • #2
  Ik denk dat je twee opties hebt: (a) begin een log hier en post je informatie en foto's. Ongetwijfeld krijg je opmerkingen en aanmoedigingen van de overigen op dit forum. (b) benader een van de personal trainers die hier op het forum een advertentie hebben staan. Tegen een vergoeding willen zij je graag helpen. Je vindt ze hier: http://forum.bodynet.nl/forum/algeme...ner-central-pt
  Vergeet niet je lachspieren te trainen.

  Comment


  • #3
   Hoi An0nymuis ,

   Ik sluit me aan bij niet_hier. Ik adviseer je ook een log te beginnen hier om diezelfde reden + dat je het voor jezelf overzichtelijk houdt.

   Om te beginnen raad ik je aan om Stonglifts 5x5 (https://stronglifts.com/5x5/) of Starting Strength van Mark Rippetoe. Hierdoor zul je binnen een tijdspanne van +- 6 maanden flink sterker worden en wat massagains pakken, mits je dit wekelijks volgt.

   Daarbij is een voedingsschema maken ook belangrijk. Wat je moet doen is zoeken naar wat jij aan energie nodig hebt. Dat wil zeggen het aantal kcal per dag. Ontwerp je voedingsschema aan de hand van bijvoorbeeld 3000kcal per dag, en kijk dan aan wat er gebeurt. Zorg dat je dit constant houdt en weeg jezelf regelmatig. Gebeurt er niks met gewicht? Voeg kcal toe. Het maakt niet uit hoe je die 3000kcal binnen krijgt, maar het meest verantwoorde is wel om dat met producten te doen die vitaminen en mineralen bevatten die het lichaam nodig heeft (vlees, vis, aardappels, groenten, fruit, melk, havermout). Ja, je kan je kcal aan snoep besteden, maar dat zou ik persoonlijk niet elke dag doen.

   Supplementen heb je in dit stadium nog niet nodig.

   Vergeet daarbij ook niet je eiwitten te baseren op minimaal 1,8x van je lichaamsgewicht (55 x 1,8 = 100gr). Het is niet erg omdat iets boven te zitten.
   All time PRs: 195/135/232,5
   Meet PRs: 185/132,5/232,5

   Comment

   Sidebar top desktop

   Collapse

   Actieve discussies

   Collapse

   Working...
   X