Smeerkaas ipv kipfilet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Smeerkaas ipv kipfilet

    Ik heb sinds gister eens smeerkaas op mijn boterham gedaan ipv die eeuwige pakjes kipfilet die ik ondertussen enkel nog met veel moeite en tegenzin weg kreeg. Ik heb echt genoten van mijn broodjes en dus is er vandaag weer een bak doorheen gegaan. Ik vroeg me dus af of dit een beetje een waardige vervanger is? Met 17 gr eiwitten, 6,6 gram vet en ongeveer 1 gr kh lijkt het mij wel een prima vervanger, slecht is het in ieder geval niet voor je toch?

  • #2
    Smeerkaas bevat veel verzadigde vetten en veel zout.
    Af en toe kan geen kwaad maar geen vervanger van kipfilet.
    Al heb je daar ook grote verschillen in.
    Lust je geen pindakaas?

    Het beste en goedkoopste is zelf kipfilet bakken en dan plakjes van snijden.
    DIVIDE ET IMPERA

    Comment


    • #3
      Originally posted by rainman View Post

      Het beste en goedkoopste is zelf kipfilet bakken en dan plakjes van snijden.
      Ik lees dit wel vaker maar hoe krijg je dat voor elkaar? Een groot stuk kip krijg ik echt niet in flinterdunne stukjes gesneden. Het beleg heeft een veel andere structuur dan kip uit de pan
      BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

      Comment


      • #4
        Ik kreeg het ook niet in kleine plakjes gesneden maar sneed het gewoon indikkere plakjes/brokjes.
        Dan is het alleen wel wat meer dan 50 gram.
        DIVIDE ET IMPERA

        Comment


        • #5
          Broodjes snijplank snel en veilig bolletjes snijden - YouTube Tadaaaa!!!de oplossing is er!Kan ook met kip.
          DIVIDE ET IMPERA

          Comment


          • #6
            haha
            BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

            Comment


            • #7
              In de lokale supermarkt even vragen of ze jou kipfilet willen snijden? Zou zo maar kunnen dat ze ja zeggen.

              Comment


              • #8
                Muscle Meat! Of hier bestellen Blokjes zijn makkelijk te snijden namelijk.
                DIVIDE ET IMPERA

                Comment


                • #9
                  Alle dagen kipfilet gaat vervelen, maar je kan het toch ook wat opleuken?
                  Snij er eens wat paprika met ui op of n augurk dan is het wat minder droog ook.
                  Ik snij mn kipfilet ook zelf, gewoon even in de koelkast dan is het wat stugger en snijd het makkelijker.

                  Comment


                  • #10
                    doe smeerkaas op je kipfilet!
                    Rainman: "Be a Sickcunt, not a sadcunt"

                    Comment


                    • #11
                      mosterd /honing / schijfje tomaat / augurk /komkommer/ ananas is ook een aanrader (wel appart meenemen anders word je brood pap
                      You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

                      The upper back is the new chest Defranco

                      Comment


                      • #12
                        Oke jammer jammer. Maar als ik een kipfiletje bak en in stukjes snijd, hoe lang kan ik m dan in de koelkast bewaren?

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Larsson View Post
                          Oke jammer jammer. Maar als ik een kipfiletje bak en in stukjes snijd, hoe lang kan ik m dan in de koelkast bewaren?
                          3 a 4 dagen.
                          DIVIDE ET IMPERA

                          Comment


                          • #14
                            Dan ga ik dat maar eens proberen. Elke avond kip gaan bakken voor de volgende middag leek me ook geen succes maar 2 x per week is prima te doen.

                            Comment


                            • #15
                              Precies,zo gebeurd joh.
                              Je kan het na het bakken ook eventueel invriezen.
                              Kan het wel iets droger worden na ontdooien.
                              DIVIDE ET IMPERA

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X