getting ripped

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Dat is ook een optie kerel.

    Comment


    • #17
      Zeker doen!

      Greets...
      Growing is like sex you can never get enough...

      Pain is temporary...pride is forever...

      Comment


      • #18
        Als amater BB-er willen wij het ook perfect doen
        Ik ben dan wel geen bb-er

        Leuk als je straks een cutlog bij gaat houden, ga ik zeker volgen!
        Sponsored by:
        Inshapesupplements

        Comment


        • #19
          Is ook een leuk streven hoor maar vind het vaak veel te ver gaan allemaal.
          Gaat om details daar waar een heleboel andere dingen vaak niet op orde zijn en voor het gemak maar vergeten worden.

          Greets...
          Growing is like sex you can never get enough...

          Pain is temporary...pride is forever...

          Comment


          • #20
            Sorry dat ik je topic vervuil, Punani.

            @Cur

            Gaat om details daar waar een heleboel andere dingen vaak niet op orde zijn en voor het gemak maar vergeten worden.
            Ik begrijp niet wat je hiermee bedoel.


            @KIR

            Weer wat bijgeleerd van dat zout
            Ik wist het ook niet hoor van die gluten, tis dat ik het hoorde en dacht ok, het zekere voor het onzekere nemen dan.
            Ik vind Havermout BTW lekkerder dan Brinta.
            Sponsored by:
            Inshapesupplements

            Comment


            • #21
              [QUOTE=punani]keep it real wilt er ook kwark in
              maar ik doe het niet omdat het voor onderhuidse vocht zorgt.verder merk ik het ook echt als ik geen kwark en zuivel neem dat ik minder vocht vast hou.
              havermout ipv van brinta zal veranderd worden dan

              Ik heb een keer een artikel gelezen in de sport en fitness dat caseinne eiwitten juist een postitieve werking zouden hebben tijdens het cutten. Kan alleen het artikel niet meer vinden
              Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

              Comment


              • #22
                Ik heb dat ook ergens gelezen.

                Comment


                • #23
                  2. Caseïne (melkeiwit)
                  Natuurlijk eiwit uit koemelk bestaat voor 80% uit weiproteïne en 20% uit caseïne (biologische waarde 77) Caseïne wordt op de ingrediëntenlijst van eiwitpoeders ook vaak vermeld als melkeiwit. Ondanks de lagere biologische waarde in vergelijking met weiproteïne heeft caseïne enkele zeer interessante eigenschappen. Zo bevat dit eiwit een hoog gehalte L-glutamine. Een aminozuur dat door regulering van de vochthuishouding van de cel invloed heeft op het eiwitmetabolisme. Bovendien staat caseïne vanwege zijn langzame vertering en geleidelijke opname bekend. In tegenstelling tot weiproteïne, dat snel door het lichaam wordt opgenomen, wordt caseïne geleidelijker, verdeeld over enkele uren opgenomen. Daarom is het beter geschikt om voor het slapen gaan in te nemen, zodat de gebruiker ‘s nachts van een constante afgifte van aminozuren in het lichaam verzekerd is. In tegenstelling tot de “anabole” weiproteïne wordt caseïne ook vaak aangeduid als anti - katabool (remt de spierweefselafbraak) eiwit, omdat de door de trage vertering gelijkmatige instroom van aminozuren in het bloed, volgens onderzoeken effectief de eiwitafbraak uit spierweefsel kan belemmeren. Vooral gedurende perioden van caloriebeperking (de dieetfase) is het belangrijk grotere schommelingen van de aminozuurspiegels in het bloed te vermijden, omdat het bij een lagere spiegel van deze eiwitbouwstenen eerder tot afbraak van spierproteïnen komt. Daarnaast zorgt de langzamere opname voor een aanhoudend verzadigingseffect, dat vaak juist in de dieetfase gewenst is. Evenals een betere verteerbaarheid van andere, tegelijkertijd ingenomen eiwitten.

                  Bedoel je dit?

                  De rest staat op http://www.sportenfitness.nl/
                  Ik was er nieuwsgierig naar, heb het meteen opgezocht.
                  Sponsored by:
                  Inshapesupplements

                  Comment


                  • #24
                    goede post corrie.

                    interesant interesant mmm lastig lastig lastig. ik ga nog wel ff kijken hoe en wat ik nog ga aanpassen.grts

                    Comment


                    • #25
                      goeie post idd


                      punani vergeet geet voor en na foto's te maken en ook voor en na van je buik
                      Who's the Chef

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by been
                        goeie post idd


                        punani vergeet geet voor en na foto's te maken en ook voor en na van je buik
                        nou dat durf ik niet niet vanwege me buik want die is eigelijk niet dik. ben als de dood om te cutten ben altijd bang dat ik spiermassa ga verliezen.dus alleen na de cut als alles lekker scherp staat ff een foto schieten. en daarna weer snel bulken. na trainen(10uur) ga ik ff me eetschema afmaken.grts

                        Comment


                        • #27
                          spier massa verliezen??

                          iets wat je niet hebt kan je ook niet verliezen kerel


                          greets
                          Who's the Chef

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by been
                            spier massa verliezen??

                            iets wat je niet hebt kan je ook niet verliezen kerel


                            greets
                            haha is goed kerel

                            Comment


                            • #29
                              oke nieuwe update.. dit is het dieet waar ik mee ga beginnen...3270kcal 35%eiwit 42%koolhdraat 22%vet dit is het dieet voor de eerste 2weken! vandaar dat die hoog is ingezet. elke 2weken zullen het aantal kcal afnemen..

                              half uur voor ontbijt 30gram vitargo
                              1
                              brinta 40gram
                              melk 250ml
                              whey 28gram
                              ananas 40gram
                              multi vitamines
                              omega caps

                              2
                              brocolli 100gram
                              ei 3stuks
                              olie 1lepel
                              zilvervlies rijst 75gram

                              3
                              silvervlies rijst75gram
                              tonijn 135gram
                              komkomer 200gram

                              4
                              zilvervliesrijst 100gram
                              koolvis 200gram
                              komkomer 200gram

                              5
                              sla 200gram
                              tonijn 135gram

                              6
                              avond maal uitgaan van 800kcal geen voedingswaarde ingevult. dus percentage vet zal hierdoor afnemen en kh en eiwit beide iets stijgen.


                              7
                              zalm 200gram

                              Comment


                              • #30
                                wrom eet je geen brood ed?

                                heb je wel altijd tijd om rijst te eten dan ?
                                Who's the Chef

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X