Ik hou zelf niet van droge kip, dus ik maak er altijd wat meer van:
1 kipfilet
2/3 plakjes rauwe ham (of parmaham, serranoham)
knoflook
klein beetje olijfolie
tomaten
zout en peper
Beetje zout en peper op de kip en inpakken met plakjes parmaham. De tomaten door midden snijden. Knoflook door midden snijden en met het snijvlak een ovenschaal insmeren. Wat druppeltjes olijfolie in de overschaal doen en verdelen met een kwastje of keukenpapiertje. Kip in het midden, tomaten eromheen met het snijvlak naar boven. En dan ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden).
Ik eet het dan met wat broccoli erbij en wat pasta.
Ok ok, de olijfolie en de ham leveren wat vet (olijfolie wel gezond vet natuurlijk) maar voor de rest lekker en mager.
1 kipfilet
2/3 plakjes rauwe ham (of parmaham, serranoham)
knoflook
klein beetje olijfolie
tomaten
zout en peper
Beetje zout en peper op de kip en inpakken met plakjes parmaham. De tomaten door midden snijden. Knoflook door midden snijden en met het snijvlak een ovenschaal insmeren. Wat druppeltjes olijfolie in de overschaal doen en verdelen met een kwastje of keukenpapiertje. Kip in het midden, tomaten eromheen met het snijvlak naar boven. En dan ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden).
Ik eet het dan met wat broccoli erbij en wat pasta.
Ok ok, de olijfolie en de ham leveren wat vet (olijfolie wel gezond vet natuurlijk) maar voor de rest lekker en mager.
Comment