Ingrediƫnten: voor 4 personen
300 g wilde en zilvervlies rijst
450 stoomgroenten (rode ui/champignons/wortel)
200 ml kokosmelk
3 eetlepels ketjap
1 teentje knoflook
350 g vega gegrilde stukjes OF 350 g kipfilet
kruiden naar smaak
Bereiden
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. stoomgroenten bereiden in stoompan totdat ze beetgaar zijn. In wok kokosmelk met ketjap aan de kook brengen en verhitten. Knoflook boven kokosmelk uitpersen, vega stukjes of kip toevoegen en 5 min. laten sudderen. Met peper en eventueel extra ketjap op smaak brengen. Rijst en stoomgroenten door kokosmelk roeren en over vier borden verdelen.
Indien je kip gebruikt: eerst gaar bakken in een aparte pan en dan toevoegen aan kokosmelk.
Energie 510 kcal- Eiwit 31 g- Vet 10 g- pp
Enjoy!
300 g wilde en zilvervlies rijst
450 stoomgroenten (rode ui/champignons/wortel)
200 ml kokosmelk
3 eetlepels ketjap
1 teentje knoflook
350 g vega gegrilde stukjes OF 350 g kipfilet
kruiden naar smaak
Bereiden
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. stoomgroenten bereiden in stoompan totdat ze beetgaar zijn. In wok kokosmelk met ketjap aan de kook brengen en verhitten. Knoflook boven kokosmelk uitpersen, vega stukjes of kip toevoegen en 5 min. laten sudderen. Met peper en eventueel extra ketjap op smaak brengen. Rijst en stoomgroenten door kokosmelk roeren en over vier borden verdelen.
Indien je kip gebruikt: eerst gaar bakken in een aparte pan en dan toevoegen aan kokosmelk.
Energie 510 kcal- Eiwit 31 g- Vet 10 g- pp
Enjoy!