Iets dat ik abnormaal lekker vind is dit gerechtje, vijf minuten voorbereiding, 20 minuten in de oven en boefen maar!
Benodigdheden
* Zalmfilet
* Rucola
* Zilvervliesrijst
* Kerstomaatjes
* Look
* Rode ajuin
* Oregano
* Laurier
Begin met de rijst te koken zodanig dit wat kan afkoelen.
Neem je zalmfilet en maak er inkepingen in, wrijf deze in met de uitgeperste look en bestrooi wat met oregano, peper, olijfolie en wat zout voor de liefhebbers Maak dan een snee aan de zijkant van de zalm en prop daar het laurierblaadje in. Doe wat olijfolie op het zilverpapier en leg daar de zalm op. Voeg een klein beetje water toe. Vouw dit netjes dicht en stop in de voorverwarmde oven op 180 graden voor een 20 tal minuutjes, is te zien hoe groot je stuk zalm is...
Snij de kerstomaatjes en rucola en versnipper de ajuin, meng dit onder de afgekoelde rijst samen met het sap die overblijft in het zilverpapier. Leg je warme zalm op de koude rijst en smullen maar!
Benodigdheden
* Zalmfilet
* Rucola
* Zilvervliesrijst
* Kerstomaatjes
* Look
* Rode ajuin
* Oregano
* Laurier
Begin met de rijst te koken zodanig dit wat kan afkoelen.
Neem je zalmfilet en maak er inkepingen in, wrijf deze in met de uitgeperste look en bestrooi wat met oregano, peper, olijfolie en wat zout voor de liefhebbers Maak dan een snee aan de zijkant van de zalm en prop daar het laurierblaadje in. Doe wat olijfolie op het zilverpapier en leg daar de zalm op. Voeg een klein beetje water toe. Vouw dit netjes dicht en stop in de voorverwarmde oven op 180 graden voor een 20 tal minuutjes, is te zien hoe groot je stuk zalm is...
Snij de kerstomaatjes en rucola en versnipper de ajuin, meng dit onder de afgekoelde rijst samen met het sap die overblijft in het zilverpapier. Leg je warme zalm op de koude rijst en smullen maar!
Comment