nieuw - pure L-Citrulline

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nieuw - pure L-Citrulline

    Beste Bodynetters,

    Supplementen uit de categorie 'NO-Boosters' zijn populair. Een belangrijke reden zal zijn dat je spieren er zo mooi 'vol' van worden tijdens de training (spierpomp).

    Maar afgezien daarvan zijn er twee NO-Boosters waarvan ook echt is aangetoond dat ze prestatiebevorderend werken en een positieve invloed hebben op de lichaamssamenstelling: L-arginine en L-citrulline.
    Ondertussen proberen vele supplementenmerken elkaar de loef af te steken met het ene nieuwe NO supplement na het andere. Steeds exotischere synthetische verbindingen zouden je het walhalla van spierpomp en spierhypertrofie moeten bezorgen. Maar de veiligheid van de ingrediënten is bij mensen nooit getest!

    Power Supplements heeft de opties nuchter onder ogen gezien. We zijn tot de conclusie gekomen dat het aminozuur (L-)citrulline de beste papieren heeft om als NO-Booster gebruikt te worden. Citrulline heeft een behoorlijk goed veiligheidsprofiel en werkt beter dan het vertrouwde arginine.
    Ons nieuwe supplement is dan ook weer het toonbeeld van eenvoud:
    180 capsules à 750 mg citrulline.

    Nee, niet het bekende citrulline malaat (57% citrulline), maar met enkel en alleen citrulline!

    Als producent van de citrulline hebben we gekozen voor een toonaangevende Japanse producent. De Japanners hebben namelijk de beste papieren als het gaat om veilige productie van zuivere aminozuren.



    Japanese L-Citrulline
    NO-Booster
    180 caps à 750 mg
    van 22,90 voor 18,90 euro

    Voor meer informatie kun je onze productpagina lezen:

    Japanese L-Citrulline, NO-Booster
    180 capsules à 750 mg
    Het aminozuur L-citrulline bevordert de aanmaak in het lichaam van stikstofoxide (beter bekend als nitrogen oxide, of NO). Door het stimulerende of ‘boosting’ effect op NO heeft L-citrulline onder meer de volgende effecten:
    • Stimuleert vetafbraak
    • Stimuleert spiergroei
    • Bevordert ontgifting van ammoniak (eiwitstofwisseling)
    • Vermindert vermoeidheid tijdens en na inspanning
    Een pot ‘Japanese L-Citrulline NO-booster’ bevat evenveel NO stimulerende L-citrulline als 263 gram citrulline malaat. En L-citrulline is twee maal effectiever als die andere bekende NO-booster, L-arginine.
    De L-citrulline in dit supplement is in Japan geproduceerd en is de zuiverste verkrijgbare L-citrulline.

    NO, het goede radicaal
    NO (stikstofoxide) is een vrij radicaal, een reactief molecuul. Lange tijd zijn vrije radicalen vooral gezien als een negatieve factor voor het lichaam. Ze zouden het lichaam laten ‘roesten’. Maar het lichaam heeft sommige soorten vrije radicalen hard nodig. Ze zijn onder meer essentieel voor het bereiken van een trainingseffect. Ze helpen het lichaam zich aan te passen.

    Functies van het NO-radicaal in het lichaam:
    • Bevordert de groei van spiercellen
    • Bevordert de opname van voedingsstoffen in de spieren
    • Activeert satellietcellen (stamcellen van het spierweefsel)
    • Helpt bij de reparatie van spiercellen
    • Activeert de stof cGMP waardoor spiercellen meer vet en suikers verbranden
    • Activeert het immuunsysteem
    • Zorgt voor vaatverwijding (betere doorbloeding van spierweefsel / pomp)
    • Stimuleert wondheling

    Radicalen versus anti-oxidanten
    Anti-oxidanten, zoals vitamine C en vitamine E, deactiveren de vrije radicalen. Volgens onderzoek kunnen hoge doseringen anti-oxidanten daarom de trainingsvooruitgang van jonge sporters remmen. Bron: Ergogenics.
    Zoals gezegd kunnen vrije radicalen het lichaam laten ‘roesten’. Officieel wordt het roesten aangeduid met de term ‘oxidatieve schade’. Het is onderzocht of het gebruik van een NO-Booster in de vorm van L-citrulline eveneens bijdraagt aan het ontstaan van extra oxidatieve schade. Dat blijkt niet het geval te zijn! Bron: Pubmed. L-citrulline laat je dus niet ‘roesten’!

    L-citrulline versus L-arginine
    Het is gebleken dat diverse stoffen de productie van NO door ons lichaam ondersteunen. Het bekendste NO-Boosting supplement is het aminozuur arginine. Arginine wordt door wetenschappers al jaren bestudeerd. In 2010 verscheen een artikel waarin in een notendop het volgende werd geconcludeerd:
    Er is groeiend bewijs dat L-arginine vetzucht vermindert bij dieren en mensen met overgewicht. Recent onderzoek wijst uit dat L-arginine supplementatie de groei van mitochondria [energiefabriekjes van de cel] stimuleert en tevens de ontwikkeling van bruin vetweefsel bevordert [dat is zeer positief omdat bruin vetweefsel je slank maakt door een hoog energievebruik]. L-arginine is een veelbelovend, veilig en kosteneffectief middel om vetmassa te verminderen, spiermassa te vermeerderen en het metabolisme van mens en dier te verbeteren.
    (vrij samengevat en vertaald uit: Beneficial effects of L-arginine on reducing obesity: potential mechanisms and important implications for human health).
    Maar wat arginine kan, kan citrulline beter! Citrulline wordt in het lichaam omgezet in arginine. Citrulline fungeert als een soort arginine depot; het zorgt voor een gestage productie van arginine in het lichaam. Die gestage afgifte is mogelijk gunstig voor de invloed op spieropbouw en vetafbraak!
    Een nadeel van arginine is dat het kort na de inname al voor een groot deel door de lever wordt afgebroken. De afgebroken arginine is voor ons doel verloren gegaan. Citrulline gaat echter ongehinderd langs de lever.
    Tot slot heeft arginine het nadeel dat het al snel kan leiden tot diarree. Citrulline is juist heel mild en nauwelijks prikkelend voor de darmen.

    L-citrulline versus citrulline malaat
    Citrulline wordt vooral verkocht in de vorm van citrulline malaat. Een groot deel van de effecten van citrulline malaat zijn te danken aan citrulline. Maar ook malaat heeft waarschijnlijk wat prestatiebevorderende effecten. Met name op het duurvermogen van sporters. Bron: Ergogenics.
    L-Malaat is een andere naam voor appelzuur. Er bestaat echter ook D-malaat. Dit is een synthetische onnatuurlijke variant van malaat. Vijftig procent van het malaat in vrijwel alle supplementen is D-malaat. Het is onze mening dat D-malaat niet in het lichaam thuishoort.
    Wil je toch de positieve effecten van malaat op je conditie, dan heb je een paar opties:
    - Neem onze pure citrulline in met een of twee glazen appelsap (1 gram L-malaat per glas).
    - Neem citrulline malaat van een respectabele leverancier (Stimol van Biocodex of Stamina van Pasioingredients).

    Veiligheid
    Op de middellange termijn is al veel onderzoek gedaan met NO-Boosters. Daaruit is gebleken dat de veiligheid behoorlijk goed is. Er is bij mensen nog geen onderzoek gedaan naar de lange termijn effecten van het versterken van de NO respons.
    Omdat het aminozuur arginine (net als citrulline) een sterke belofte met zich meedraagt voor de behandeling van obesitas, is al wel een inschatting gemaakt van de veiligheid op lange termijn. Op basis van toediening van arginine bij dieren is gebleken dat negatieve lange termijn effecten niet te verwachten zijn. Wetenschappers vermoeden dat een persoon van 70 kg dagelijks zo’n 15 gram arginine als supplement zou kunnen gebruiken zonder nadelige gevolgen. Bron: Pubmed.
    Wij willen hierbij aantekenen dat hoge doseringen arginine, in ieder geval op korte termijn, bij veel mensen tot buikklachten leiden. Denk daarbij aan diarree en maagpijn. Een gespreide inname over de dag kan dit probleem verminderen. Handiger is het echter om citrulline te gebruiken. Citrulline zet in het lichaam om in arginine en is daarbij zelfs efficiënter in het verhogen van het de arginine concentratie dan arginine zelf, zoals hierboven al is beschreven.

    Absoluut de hoogste zuiverheid door Japanse topkwaliteit!
    We zullen niet aankomen met de term ‘100% puur’. Dat is een term die zo vaak onterecht is gebruikt, dat hij weinig meer zegt.
    Wat we beter kunnen zeggen is dat de aminozuren van onze citrulline-producent veel minder onzuiverheden bevat dan aminozuren van ‘goedkope’ producenten. De vooraanstaande producent van onze citrulline grondstof is zelfs de uitvinder van het proces waarbij aminozuren worden opgewerkt tot de farmaceutische kwaliteitsstandaard. Ze maken aminozuren die geschikt zijn voor intraveneuze toediening. Deze fabrikant is tevens de pionier van het zogenaamde fermentatieproces.
    Met andere woorden: Dit is simpelweg het zuiverste citrulline supplement dat je kan kopen!

    Aanbevolen gebruik
    Neem 2 tot 6 capsules per dag. Spreid de inname bij hogere doseringen dan twee capsules. Inname met wat water bij maaltijd(en) of op nuchtere maag. Bouw de dosering geleidelijk op. Maximale dosering van 6 capsules per dag niet overschrijden.
    Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als een vervanging van een gevarieerde voeding.

    Inhoud
    180 capsules à 750 mg Japanse L-citrulline. Een dagdosering van 2 capsules bevat 1500mg Japanse L-citrulline.
    P.S. We hebben sinds vorige week ook gemalen biologische havermout.
    powersupplements.nl - supplementen en advies over fitness/bodybuilding

  • #2
    Nice! Die ga ik zeker proberen.
    "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

    Comment


    • #3
      ga ik ook maar 's bestellen, mooie aanbieding trouwens.
      .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
      There is no failure except in no longer trying

      Comment


      • #4
        Heeft iemand hier al ervaringen mee? Klinkt allemaal wel goed namelijk
        There are no shortcuts to any place worth going
        178cm 88kg BP 120kg SQ 150kg DL 160kg

        Comment


        • #5
          Afgelopen drie keer gebruikt voor de training, te kort dus om er wat van te zeggen.
          "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

          Comment


          • #6
            Oke relaxed dat je het al gebruikt.
            Ik lees erg veel positief nieuws over L-Citrulline dus ben benieuwd naar je ervaring.

            Ik wacht nog even af.


            Groeten!
            There are no shortcuts to any place worth going
            178cm 88kg BP 120kg SQ 150kg DL 160kg

            Comment


            • #7
              Hoeveel wordt nou aangeraden per dag te nemen?

              Comment


              • #8
                Originally posted by Massaman11 View Post
                Hoeveel wordt nou aangeraden per dag te nemen?
                Originally posted by Power Supplements View Post
                Aanbevolen gebruik
                Neem 2 tot 6 capsules per dag. Spreid de inname bij hogere doseringen dan twee capsules. Inname met wat water bij maaltijd(en) of op nuchtere maag. Bouw de dosering geleidelijk op. Maximale dosering van 6 capsules per dag niet overschrijden.
                Wat snap je hier niet aan?
                Squat 5 x 147.5
                Bench 5 x 122.5
                Deadlift 5 x 180

                Comment


                • #9
                  oeps sorry mijn fout

                  Comment


                  • #10
                    Kan je het combineren met TRANSFORM (L-Carnitine Tartrate) - Combi Toppersl! - L-Carnitine - TRANSFORM (L-Carnitine Tartrate) - Body en Fitshop

                    Comment


                    • #11
                      In jou link staat dit

                      Combinaties:
                      TRANSFORM!(L-Carnitine Tartrate) kan goed en veilig gecombineerd worden met alle spieropbouwende en vetpercentage verlagende supplementen.
                      Dus ik denk dat het wel kan
                      Er zijn geen excuses als je echt iets wilt bereiken.

                      Comment


                      • #12
                        Is er al meer bekend over de uitwerking van de Citrulline?
                        No Guts No Glory

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by sxnny View Post
                          Is er al meer bekend over de uitwerking van de Citrulline?
                          Vanuit wetenschappelijk opzicht is er al redelijk wat bekend. Je kan voor dit pure citrulline supplement uitgaan van de gevonden effecten van arginine en citrulline malaat. Die effecten zijn (verdeeld over humane studies en studies met dieren):
                          • Spiergroei
                          • Vetafbraak
                          • Meer en betere sex (Ja een heel humane studie )
                          • Snellere wondheling
                          • Beter functionerend immuunsysteem


                          Maar misschien doel je op feedback uit de praktijk?

                          Klanten rapporteren een heel goede spierpomp. Voor die extra spierpomp kan je twee capsules 30 minuten voor je training nemen.

                          Het is nog te vroeg om te zien hoeveel spiermassa onze klanten ermee winnen en hoe droog ze ermee trainen .

                          Kris
                          powersupplements.nl - supplementen en advies over fitness/bodybuilding

                          Comment


                          • #14
                            uit japan, waar staat die fabriek? Is het binnenkort nog wel te verkrijgen dan?

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by strs View Post
                              uit japan, waar staat die fabriek? Is het binnenkort nog wel te verkrijgen dan?
                              Ik weet niet in welk deel van Japan de fabriek staat. Het hoofdkantoor van de producent staat in ieder geval niet in het getroffen gebied.

                              We hebben een flinke voorraad, dus we kunnen voorlopig gewoon blijven leveren.

                              Dit geldt ook voor onze Japanse BCAA's.

                              Kris
                              powersupplements.nl - supplementen en advies over fitness/bodybuilding

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X