De goedkoopste Whey van Nederland

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by Nieck01 View Post
    Enige waar ik naar kijk bij het aanschaffen van een whey is de hoeveelheid suikers en vet.
    Ook kijk ik naar de verhoudingen tussen leucine en valine met lysine ((leucine+valine)/lysine zou ongeveer 1,5 moeten zijn).

    Verder weet ik ook niet waar ik naar moet kijken
    Dat doe je al heel goed en L-Glutamine ook niet onbelangrijk, tja wat is goede whey?
    Waarom is het bij de 1 duurder dan bij de ander?
    Heeft te maken met zuiverheid enz. helaas kunnen wij dat niet zien.
    Face your demons...........

    Comment


    • #32
      Originally posted by Nieck01 View Post
      Enige waar ik naar kijk bij het aanschaffen van een whey is de hoeveelheid suikers en vet.
      Ook kijk ik naar de verhoudingen tussen leucine en valine met lysine ((leucine+valine)/lysine zou ongeveer 1,5 moeten zijn).

      Verder weet ik ook niet waar ik naar moet kijken
      Onze Whey Protein bevat per 30 gram 1,8 gram koolhydraten en 1,7 gram vet.
      De verhouding Leucine en valine met Lysine is 1,68.

      Leucine 11136 mg, Valine 5653 mg en Lysine 9998 mg
      Nutrition4you: Voedingssupplementen voor sport, dieet en gezondheid.

      Comment


      • #33
        Originally posted by Triple Aces View Post
        En hoe weet je welke whey goed is en welke troep?
        Vergelijken van ingrediënten/amino's en bijvoorbeeld kijken of je kan achterhalen van welke leverancier/groothandel de eiwitten vandaan komen.
        Kijken naar KH/eiwit/vet verhoudingen, mocht je een blend hebben de verdelingen van de verschillende soorten eiwit, reviews etc etc.

        Zo kan je in ieder geval op de huis tuin en keuken manier een beetje controleren of je degelijk spul koopt ja of nee.

        Comment


        • #34
          Originally posted by Maasproductions View Post
          Vergelijken van ingrediënten/amino's en bijvoorbeeld kijken of je kan achterhalen van welke leverancier/groothandel de eiwitten vandaan komen.
          Kijken naar KH/eiwit/vet verhoudingen, mocht je een blend hebben de verdelingen van de verschillende soorten eiwit, reviews etc etc.

          Zo kan je in ieder geval op de huis tuin en keuken manier een beetje controleren of je degelijk spul koopt ja of nee.
          Had eens ergens gelezen dat héél wat whey's van verschillende merken heel slecht scoorden in effectieve voedingswaarde analyses... Doel natuurlijk op het x aantal gram eiwit per 100gram dat op het etiket staat dat het stukken lager was.. Kan me wel totaal niet meer herinneren waar dat stond...
          De zaken die je opnoemt kijk ik ook allemaal wel naar, maar dus wat ik bedoel is dat je dan nog steeds niet weet of je kwaliteit hebt, imo...


          En die aminozuurverhouding @N4Y: spreken ze niet overal van een 'optimale' verhouding van 2-1-1 leu - val - ile ?
          (isoleucine dus, lysine is geen bcaa mr van N4Y...)
          Last edited by Triple Aces; 09-10-2011, 15:47.
          Raw 235-180-275 totaal 690kg 413.7 wilks @ IPF -105

          Comment


          • #35
            Originally posted by Triple Aces View Post
            Had eens ergens gelezen dat héél wat whey's van verschillende merken heel slecht scoorden in effectieve voedingswaarde analyses... Doel natuurlijk op het x aantal gram eiwit per 100gram dat op het etiket staat dat het stukken lager was.. Kan me wel totaal niet meer herinneren waar dat stond...
            De zaken die je opnoemt kijk ik ook allemaal wel naar, maar dus wat ik bedoel is dat je dan nog steeds niet weet of je kwaliteit hebt, imo...
            Heb je ook wel gelijk in, maar voor de gewone man zijn er verder (volgens mijn huidige redenatie) weinig andere methodes om erachter te komen

            Het supplementenwereldje is nog steeds een beetje duister... als je kijkt naar de omschrijvingen die gegeven worden, de ingrediënten die er mogelijk in zitten maar niet weergegeven zijn op het etiket (volgens mij was dat toen ook bij Jungle warfare --> dianabol + extra's, ingrediënten die onder een andere naam aangegeven zijn etc etc.

            Dan nog los van de beloftes die gedaan worden wanneer je het supplement zou kopen en gebruiken, het is eigenlijk gewoon oplichting.

            Comment


            • #36
              Originally posted by Maasproductions View Post
              Heb je ook wel gelijk in, maar voor de gewone man zijn er verder (volgens mijn huidige redenatie) weinig andere methodes om erachter te komen

              Het supplementenwereldje is nog steeds een beetje duister... als je kijkt naar de omschrijvingen die gegeven worden, de ingrediënten die er mogelijk in zitten maar niet weergegeven zijn op het etiket (volgens mij was dat toen ook bij Jungle warfare --> dianabol + extra's, ingrediënten die onder een andere naam aangegeven zijn etc etc.

              Dan nog los van de beloftes die gedaan worden wanneer je het supplement zou kopen en gebruiken, het is eigenlijk gewoon oplichting.
              Pffff serieus, hier had ik nog niet van gehoord van dit geval, echt erg...
              Hoop maar dat de whey, caseine, leucine en creatine van b&fshop in orde zijn op dat vlak, want ik moet binnekort mss eens int potje pissen
              Raw 235-180-275 totaal 690kg 413.7 wilks @ IPF -105

              Comment


              • #37
                Originally posted by Triple Aces View Post
                Pffff serieus, hier had ik nog niet van gehoord van dit geval, echt erg...
                Hoop maar dat de whey, caseine, leucine en creatine van b&fshop in orde zijn op dat vlak, want ik moet binnekort mss eens int potje pissen

                Hehe juist, en nakuren

                Comment


                • #38
                  Originally posted by Triple Aces View Post
                  Had eens ergens gelezen dat héél wat whey's van verschillende merken heel slecht scoorden in effectieve voedingswaarde analyses... Doel natuurlijk op het x aantal gram eiwit per 100gram dat op het etiket staat dat het stukken lager was.. Kan me wel totaal niet meer herinneren waar dat stond...
                  De zaken die je opnoemt kijk ik ook allemaal wel naar, maar dus wat ik bedoel is dat je dan nog steeds niet weet of je kwaliteit hebt, imo...


                  En die aminozuurverhouding @N4Y: spreken ze niet overal van een 'optimale' verhouding van 2-1-1 leu - val - ile ?
                  (isoleucine dus, lysine is geen bcaa mr van N4Y...)
                  Bij een BCAA product gaat het inderdaad om de verhouding 2-1-1. Bij een Whey gaat het om de biologische waarde.

                  Vooral het aandeel van het aminozuur lysine dient in relatie tot de BCAA's (leucine, valine isoleucine) relatief hoog te zijn. Een goede richtlijn is dat de waarde voor lysine ergens tussen die van leucine en valine in moet liggen. Een handige formule: leucine + valine : lysine => 1.5 Oftewel: de som van leucine en valine gedeeld door lysine, moet een quotiënt opleveren dat 1 1/2 of hoger is. Weliswaar blijft lysine ook in een goed proteïne poeder lager dan de drie eerder genoemde 'vertakte keten aminozuren' samen, maar toch altijd nog hoger dan bij een plantaardig eiwit, waarin het essentiële en dus onmisbare lysine de zwakke schakel is.
                  Nutrition4you: Voedingssupplementen voor sport, dieet en gezondheid.

                  Comment


                  • #39
                    Ok had hiervan nog niet gehoord, bij deze mn excuses

                    en lol @ maasproductions
                    Raw 235-180-275 totaal 690kg 413.7 wilks @ IPF -105

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by Kevin72 View Post
                      Dat doe je al heel goed en L-Glutamine ook niet onbelangrijk, tja wat is goede whey?
                      Waarom is het bij de 1 duurder dan bij de ander?
                      Heeft te maken met zuiverheid enz. helaas kunnen wij dat niet zien.
                      De betere whey soorten pik je eruit door naar de termen "cold filtered" "cold processed" en "micro filterred" te zoeken op het label. De goedkopere whey is gedenaturaliseerd doordat deze chemisch behandeld is of doordat het tijdens het proces verhit wordt.
                      I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                      - Dave Tate

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by inferno_0666 View Post
                        De betere whey soorten pik je eruit door naar de termen "cold filtered" "cold processed" en "micro filterred" te zoeken op het label. De goedkopere whey is gedenaturaliseerd doordat deze chemisch behandeld is of doordat het tijdens het proces verhit wordt.
                        Eeeuhm zijn dan volgens jou gedenatureerde eiwitten slecht?
                        Deze discussie is er al geweest over bv whey in havermoutpap doen en opwarmen...

                        Als je vlees grillt, bakt of hoe dan ook klaarmaakt denatureren die eiwitten ook..
                        Maagzuur zorgt er ook voor dat eiwitten denatureren, zo zijn de aminozuren makkelijker toegankelijk voor de verteringsenzymen in dunne darm...

                        Denatureren is gewoon verlies van oorsponkelijke structuur, het is niet zo dat er aminozuren verloren gaan...
                        Raw 235-180-275 totaal 690kg 413.7 wilks @ IPF -105

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Triple Aces View Post
                          Eeeuhm zijn dan volgens jou gedenatureerde eiwitten slecht?
                          Deze discussie is er al geweest over bv whey in havermoutpap doen en opwarmen...

                          Als je vlees grillt, bakt of hoe dan ook klaarmaakt denatureren die eiwitten ook..
                          Maagzuur zorgt er ook voor dat eiwitten denatureren, zo zijn de aminozuren makkelijker toegankelijk voor de verteringsenzymen in dunne darm...

                          Denatureren is gewoon verlies van oorsponkelijke structuur, het is niet zo dat er aminozuren verloren gaan...

                          Oeps, gedenatureerd is uiteraard de juiste term. Het is net zo dat die whey deeltjes hun paspoort kwijt zijn geraakt.

                          In "micro filtered" of "cold processed" whey zijn de bioactieve peptiden die de antioxidant-, de detoxicatie-, de immuun- en de reparatiefuncties bevorderen, niet gedenatureerd door de warmte.

                          Verder kan gedenatureerde whey allergieen veroorzaken bij sommigen en veroorzaakt het verhittingsproces oxidatie van het cholesterol wat erin zit. En dat is iets wat je wilt vermijden.
                          I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                          - Dave Tate

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by inferno_0666 View Post
                            Oeps, gedenatureerd is uiteraard de juiste term. Het is net zo dat die whey deeltjes hun paspoort kwijt zijn geraakt.

                            In "micro filtered" of "cold processed" whey zijn de bioactieve peptiden die de antioxidant-, de detoxicatie-, de immuun- en de reparatiefuncties bevorderen, niet gedenatureerd door de warmte.

                            Verder kan gedenatureerde whey allergieen veroorzaken bij sommigen en veroorzaakt het verhittingsproces oxidatie van het cholesterol wat erin zit. En dat is iets wat je wilt vermijden.
                            Ok mooie info weer van je thx, vooral dat laatste is goed om te weten...

                            Maareeuh, om verteert te worden moeten de eiwitten natuurlijk ook gedenatureerd worden toch.. Dus verliezen ze dan niet ook die functies?
                            Voor zover ik weet is het stuctuur- en dus daarmee gepaard gaande functieverlies niet anders bij denaturatie door hitte dan bij denaturatie door zuur?
                            Raw 235-180-275 totaal 690kg 413.7 wilks @ IPF -105

                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by inferno_0666 View Post
                              Oeps, gedenatureerd is uiteraard de juiste term. Het is net zo dat die whey deeltjes hun paspoort kwijt zijn geraakt.

                              In "micro filtered" of "cold processed" whey zijn de bioactieve peptiden die de antioxidant-, de detoxicatie-, de immuun- en de reparatiefuncties bevorderen, niet gedenatureerd door de warmte.

                              Verder kan gedenatureerde whey allergieen veroorzaken bij sommigen en veroorzaakt het verhittingsproces oxidatie van het cholesterol wat erin zit. En dat is iets wat je wilt vermijden.
                              Goed dat je dat nog zegt inderdaad "cold cross flow micro filtration" lees je ook wel eens.
                              Daardoor blijft het eiwit hun natuurlijke structuur behouden als ik het goed heb.
                              Dat van die allergie wist ik ook nog niet...

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by Triple Aces View Post
                                Ok mooie info weer van je thx, vooral dat laatste is goed om te weten...

                                Maareeuh, om verteert te worden moeten de eiwitten natuurlijk ook gedenatureerd worden toch.. Dus verliezen ze dan niet ook die functies?
                                Voor zover ik weet is het stuctuur- en dus daarmee gepaard gaande functieverlies niet anders bij denaturatie door hitte dan bij denaturatie door zuur?
                                Bij het verhittingsproces worden de eiwitten zodanig verhit dat de structuur van de een deel van de aminozuren wordt vernietigd. Deze kunnen dan niet meer gebruikt worden; er is dus sprake van functieverlies. Dit in tegenstelling tot wat er gebeurt tijdens het spijsverteringsproces. Hierbij blijven de aminozuren intact.
                                I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                                - Dave Tate

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X