cholesterol nodig voor meer testosteron?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ik snap even niet goed wat je bedoelt waarom je niet kan bakken in olijfolie, zelf doe ik dit namelijk wel gewoon omdat ik dacht: olijfolie > boter. Maar als kokos of palmolie werkelijk beter is zou ik nog wel willen overschakelen.

    De schrijver van het artikel is Casey Butt: als je hem googled vind je wel een paar links met wat info over hem, zoals deze:An Interview with Casey Butt, Part 1 | Muscle & Strength
    Every athlete, coach and trainer should have his own philosophy of training based on where he’s going. - Dave Tate

    Comment


    • #17
      Boter is veel beter voor bakken dan olijfolie. Olijfolie kan slecht tegen verwarmd worden.
      En mensen zijn nog steeds boterschuw maar daar is ook niks mis mee.

      Olijfolie is eigenlijk alleen onverhit goed. Gewoon door salades of wat dan ook. En zou niet voor bakken gebruikt moeten worden.
      Fear is the mind killer

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X