Eca t5

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Eca t5

  Hallo beste forumleden,

  Afgelopen week heb ik een eca stack t5 van zionlabs gekocht. De effecten ervan voel ik niet echt en het lijkt echter alsof ik meer eetlust krijg. Ik heb het aan mijn zus gegeven zodat zij het kan uitproberen en zij werd er misselijk door waardoor ze geen eetlust meer had en de effecten waren bij haar zoals het hoort.

  Nu is mijn vraag waarom ik door de eca stack meer eetlust krijg. De exp. Datum is wel 01/2018. Ik dacht dat het geen kwaad kon om ze nog in te nemen.

  Zijn er mensen die ook eca stacks gebruiken en die ze netjes en zonder verlopen datum bezorgd krijgen? Pm me aub. Wil goedwerkende eca stacks hebben! Alleen de EC is ook genoeg.

  Alvast bedankt!

 • #2
  Datum zegt niks en de t5 van Zion labs is de beste ivm efedrine i.p.v. efedra wat in zo ongeveer de rest zit. Die waar 50mg geclaimd wordt zijn niet zo goed als de t5. Hen ze allemaal gehad. Heb je de rode pot of de witte met blauwe letters. Zal wel rood zijn want wit is nieuwe. Dat je honger krijgt zal echt aan jezelf liggen. Tijd van inname of missch dat je vaak speed gebruikt dan doet efedrine ook niet veel. Wel vreet t energie dus dat je honger krijgt als je nog niks hebt gegeten kan ik me voorstellen. Echter meestal krijg je n droge bek. T beste om t5 werking te voelen is autorijden of rustig op de bank zitten. Dus niet actief bezig zijn. Dan voel je t verschil tussen wel en geen t5
  een dag niet geleefd..... dan ben je dood

  Comment

  Sidebar top desktop

  Collapse

  Actieve discussies

  Collapse

  Working...
  X