Bizarre Nieuwsberichten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Slappeling.......ik weet niet. Ik ben ook geneigd dat te denken, maar dat komt omdat ik geen last heb van depressies en dus kun je je dan niet voorstellen dat je zó zwart kan denken dat dit je enige uitweg is.
    Maar ik herken dit wel van een goede vriend.

    Antonie heeft nu zelf waarschijnlijk zijn rust, maar voor Isa en de kids vind ik het eigenlijk heel erg. Zij moeten hier ook maar levenslang mee dealen.....en zij hebben hier niet voor gekozen, hij wel.
    "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

    Comment


    • Mijn moeder is ook depressief. Ze slikt daat medicijnen voor en die helpen goed(zonder die medicijnen kan het fout aflopen)
      Toevallig heb ik dit met haar besproken. Ze heeft een paar keer op het punt gestaan om een eind aan haar leven te maken, dmv slaapmiddelen. De enigste reden die ze op dat moment kon bedenken om het niet te doen waren/zijn haar kinderen.
      Ze zegt zelf ook en ik ben het maar haar eens dat het gewoonweg egoistisch is.
      Word een hele zware tijd voor zijn kinderen en vrouw.
      ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

      Comment


      • Meisje (9) redt nichtje (6) van ontvoering

        Meisje (9) redt nichtje (6) van ontvoering

        ANP − 10/10/10, 16:34
        ROOSENDAAL - Een 9-jarig meisje uit Roosendaal heeft zaterdagmiddag voorkomen dat haar nichtje van zes jaar door een man werd meegenomen. De politie kon de verdachte later aanhouden. Dat meldde de politie zondag.
        De twee kinderen waren rond kwart voor zes in een park bij de Vrouwenhoflaan in Roosendaal. Terwijl het oudste meisje haar hond aan het uitlaten was, rende het 6-jarige kind achter een eekhoorntje aan. De man verscheen, pakte het kind bij haar arm en trok haar mee.

        Zij begon te gillen. Het gealarmeerde nichtje rende achter het tweetal aan waarop de man na ongeveer honderdvijftig meter het meisje losliet.
        -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


        Hulde aan het 9 jarig meisje en die vent die ze hebben opgepakt moeten ze castreren, daarna achter slot en grendel, sleutel weggooien en vergeten.....
        .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
        There is no failure except in no longer trying

        Comment


        • Doorbraak in stamcelonderzoek | nu.nl/algemeen | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

          Geweldig nieuws!!??!?!

          Comment


          • Hoeveel kans is hier op 1 op de honderdmiljoenmiljard ?

            In de tweewekelijkse nationale loterij van Israël zijn zaterdagavond exact dezelfde winnende getallen getrokken als de vorige keer: 13, 14, 26, 32, 33 en 36.
            Calisthenics / Street workout

            Comment


            • Originally posted by IJsBlok View Post
              In de tweewekelijkse nationale loterij van Israël zijn zaterdagavond exact dezelfde winnende getallen getrokken als de vorige keer: 13, 14, 26, 32, 33 en 36.
              Corrupt zooitje daar zo.
              The Sky Ain't The Limit

              "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

              Comment


              • Originally posted by Kevster View Post
                Corrupt zooitje daar zo.
                kan niet anders of gewoon 2x het zelfde filmpje laten zien
                Calisthenics / Street workout

                Comment


                • Originally posted by laurann View Post
                  Kut vent.
                  Wat denkt hij wel niet.
                  Die vent moeten ze mooi kapot laten gaan.




                  __________________
                  Watch Hereafter Online Free

                  Comment


                  • Originally posted by yuriart10 View Post




                    __________________
                    Watch Hereafter Online Free
                    mooie eerste post.

                    Comment


                    • Dikkerds kosten meer dan rokers

                      Mensen met serieus overgewicht kosten de zorg meer dan rokers. Dat komt doordat rokers eerder doodgaan en dus minder lang leven met beperkingen.

                      ,,Van roken ga je dood, door zwaarlijvigheid word je afhankelijk van anderen'', zo vat demograaf Mieke Reuser van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut haar onderzoek naar risicofactoren voor zorgafhankelijkheid samen.

                      Extreme zwaargewichten
                      Reuser promoveert deze maand aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij vond uit dat mensen met matig overgewicht niet eerder doodgaan dan mensen met een normaal gewicht, maar ze hebben op oudere leeftijd wel meer gezondheidsklachten. Bij mannen leven de dikkerds zelfs langer dan degenen die aan de magere kant zijn. Alleen extreme zwaargewichten gaan eerder dood, maar van hen zijn er volgens de promovenda relatief weinig.

                      Reuser analyseerde de gegevens van 30.000 Amerikanen van wie de gezondheid tussen 1992 en 2004 nauwkeurig is gevolgd. Volgens haar ,,bieden de Amerikaanse cijfers een blik op onze eigen toekomst, want ook in Europa worden we steeds dikker, maar we worden er niet minder oud om.'' De levensverwachting is in de afgelopen eeuw met gemiddeld dertig jaar toegenomen.

                      Het is bekend dat hoger opgeleiden langer leven en minder lang last hebben van fysieke en cognitieve klachten (problemen met het geheugen). Reuser vond dat hoogopgeleide mannen van 55 jaar en ouder gemiddeld nog 1,1 jaar met cognitieve beperkingen leven terwijl laagopgeleide mannen in die situatie nog 2,7 jaar in leven blijven. Voor vrouwen is dat respectievelijk 1,9 en 3,8 jaar.

                      Schade
                      volgens Reuser komt dat omdat hoogopgeleiden schade aan hun hersenen beter kunnen compenseren, waardoor ze cognitief verval langer kunnen uitstellen. Maar als eenmaal is vastgesteld dat ze dement zijn, is het stadium van aftakeling verder gevorderd en gaan ze sneller dood.

                      ,,Wie oud wil worden, moet stoppen met roken, maar hoeft niet te gaan lijnen. Wie lang gezond wil blijven, moet wel op zijn gewicht letten'', zo stelt de promovenda.
                      Calisthenics / Street workout

                      Comment


                      • Fail

                        Marathonloper is inbreker te snel af


                        Een dief die besloot in te breken in de woning van een marathonloper, heeft zijn actie zaterdag moeten bekopen met een arrestatie. De inbreker wilde toeslaan in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar de bewoner had hem in de smiezen. De dief probeerde nog te vluchten, maar zijn conditie was niet zo goed als die van de marathonloper.


                        De bewoner van een woning aan de Taag hoorde rond 13.45 uur de inbreker over het dak van zijn huis lopen. Hij keek vanaf zijn woonkamer door het raam omhoog en zag de 39-jarige man. Die ging er bij het zien van de bewoner vandoor. De marathonloper besloot de achtervolging in te zetten en riep naar zijn buren dat zij de politie moesten bellen.

                        De verdachte rende met de marathonloper op zijn hielen door het Essepark. Onderweg kreeg de bewoner hulp van een voorbijganger, die ook achter de verdachte aan ging rennen. Aan de Bermweg gaf de inbreker het op en ging hij op zijn knieën op het fietspad zitten. De politie kon de man niet veel later meenemen naar een politiebureau.

                        Toen de bewoner weer thuis kwam zag hij dat zijn slaapkamerraam openstond, terwijl deze op een knip had gestaan. Een aantal kastlades stond open. Op het eerste gezicht leek er niets te zijn gestolen. De marathonloper heeft aangifte gedaan.
                        Calisthenics / Street workout

                        Comment


                        • YouTube - 4 years old ! GIULIANO STROE INCREDIBBLE 30 HANDS STAND PUSH-UPS !

                          Giuliano Stroe is niet zomaar een alledaagse Roemeense jongen van vijf. Al sinds zijn tweede sleept zijn vader hem dagelijks mee naar een sportschool, waar Stroe is uitgegroeid tot de jongste bodybuilder ter wereld.

                          Giuliano heeft de spieren en het vermogen waarvan kerels van drie keer zijn leeftijd alleen maar van kunnen dromen. Zo heeft Giuliano al het Guiness Book of Records gehaald met de snelste 'handloop' over dertig meter, mét gewichtsbal tussen de benen. Ook ingewikkelde flikflaks zijn hem niet vreemd. Het jongetje is al op de Italiaanse tv geweest om zijn kunstjes in een show te laten bewonderen. Ook de YouTube-kijkers smullen van zijn video's. Zijn filmpjes zijn al ruim honderdduizend keer bekeken.

                          Vader Iulian Stroe (33), die met zijn gezin in Italië leeft, nam de kleine Giuliano telkens mee naar de gymzaal wanneer hij ging trainen. De man wijst erop dat dit wel degelijk op een verantwoorde manier gebeurt. "Ik laat hem daar nooit alleen met gewichten werken. Het blijft een kind en wanneer hij moe wordt, vertrekken we en gaan we wat spelen."

                          Ook Giuliano zelf laat weten dat hij niet te hard van stapel loopt met zijn status van internetsensatie en dat hij nog altijd, zoals elke jongen van vijf, graag tekent en naar tekenfilms op tv kijkt.


                          AD Bizar - Giuliano (5) is de jongste bodybuilder (521209)
                          al die reacties eronder op wat een onzin, ze doen net of hij elke dag uren moet trainen
                          Calisthenics / Street workout

                          Comment


                          • Vier op de tien kinderen vindt zichzelf te dik

                            Het aantal kinderen met overgewicht neemt toe en dat beseffen ze ook zelf. Vier op de tien kinderen erkennen dat ze te dik zijn, zo blijkt uit onderzoek van Intomart GfK. Vooral meisjes zijn niet gelukkig met hun figuur.

                            Wat weten kinderen over gezondheid, voeding en overgewicht? Die vraag werd door het Nederlandse onderzoeksbureau aan kinderen tussen de 8 tot en met 12 jaar gesteld. Daaruit blijkt dat kinderen zeer goed beseffen wat gezonde voeding inhoudt.

                            Het begint al met hun zelfbeeld. Veertig procent van de duizend ondervraagden vindt zichzelf te dik. Meisjes zijn daarbij het minst tevreden. Ook 8 op de 10 obese kinderen noemt zich te dik. Zelfs een derde van de kinderen met een normaal gewicht lijkt niet tevreden.

                            Wat de favorieten op tafel betreft, spreken de onderzoekers van de vier P's: Patat, Pasta, Pizza en Pannenkoeken. Pizza schijnt vooral bij jongens populair. Bij kinderen met overgewicht scoren ook de 4 P's hoog, al kiest deze categorie uitdrukkelijker voor aardappelen en kipgerechten als favoriet menu.
                            Calisthenics / Street workout

                            Comment


                            • Originally posted by IJsBlok View Post
                              Daaruit blijkt dat kinderen zeer goed beseffen wat gezonde voeding inhoudt.
                              Alleen hebben kinderen nog geen besef van de gevolgen van hun daden, daar hebben ze ouders voor, je weet wel, de zogenaamde opvoeders, die verantwoording hebben over hun kroost maar het graag uit handen geven om hun welvaart in luxe maar niet op te willen geven en om hun schuldgevoel dan maar weg te nemen krijgen de kinders alles wat ze willen........
                              .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
                              There is no failure except in no longer trying

                              Comment


                              • Australiër tatoeëert penis op rug vriend
                                • Gepubliceerd op 26 oktober 2010, 12:28
                                • Laatst bijgewerkt op 26 oktober 2010, 12:29
                                sydney - Een Australische man is aangeklaagd voor mishandeling nadat hij een penis van 40 centimeter op de rug van een vriend had getatoeëerd. Dat meldde de Australische politie dinsdag.

                                Volgens rechercheur Paul Malcolm ging het 25-jarige slachtoffer naar het huis van de 21-jarige dader en begonnen de twee over tatoeages te praten. De dader kreeg zijn vriend zover hem een tatoeage te laten zetten. Het slachtoffer wilde een yin en yang-symbool met draken.

                                ,,De grappenmaker zette de tatoeage en iemand anders keek over zijn schouder mee en zei dat het heel mooi werd. Toen de tatoeage was gezet kreeg het slachtoffer een paar klappen, waardoor hij niet de kans kreeg de tatoeage te bekijken’’, aldus Malcolm.

                                Thuis liet hij zijn tatoeage zien aan zijn huisgenote. Terwijl zij tegen een penis van 40 centimeter en een slecht gespelde boodschap over de geaardheid van het slachtoffer aankeek, zei zij volgens Malcolm: ,,Ik denk niet dat dit de tatoeage is die je wilde’’.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X