'de nieuwe wereldorde'.fabel,feit of kern van waarheid??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 'de nieuwe wereldorde'.fabel,feit of kern van waarheid??

    Nieuwe Wereldorde

    Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

    Ga naar: navigatie, zoeken
    De Nieuwe Wereldorde (Engels: New World Order, NWO) is een wereldwijd verspreide complottheorie over het streven naar wereldheerschappij in een cryptocratische of totalitaire wereld.
    Inhoud

    [verbergen]


    Geschiedenis van de term[bewerken]

    Volgens de Amerikaanse televisieevangelist Pat Robertson werd de term in de moderne tijd voor het eerst gebruikt in het begin van de twintigste eeuw, door de Engelse zakenman Cecil Rhodes. De Engelsman was er een voorstander van dat Amerika en Engeland gezamenlijk een federale wereldregering zouden vormen. Engels moest volgens hem de officiële taal worden en er moest een ultra-imperialistisch systeem zijn. Het doel: eeuwige wereldvrede. Rhodes was de oprichter van Rhodes Scholarship, sinds 1904 toegekend. De Britse official en schrijver Lionel George Curtis stond ook een wereldstaat voor. In 1909 was hij betrokken bij de oprichting van de Round Table Movement, die later in Engeland leidde tot de Royal Institute for International Affairs (1919) en in Amerika tot de oprichting van de Council on Foreign Relations (1921). Ook links-georiënteerde intellectuelen als H. G. Wells waren voorstander van een Nieuwe Wereldorde in de vorm van een wereldregering. De Duitse nazi's onder leiding van Adolf Hitler wilden volgens hun ideologie ook een 'Nieuwe Orde (Duits: Neue Ordnung)' inrichten in Europa. In Duitsland en de door hen veroverde gebieden werd kortstondig (1933 - 1945) deze Nieuwe Orde, gebaseerd op totalitarisme, terreur en racisme verwezenlijkt.
    In de twintigste en eenentwintigste eeuw hebben verschillende staatslieden zich uitgesproken voor een nieuwe wereldorde, zoals Woodrow Wilson, Winston Churchill, Michail Gorbatsjov, Henry Kissinger en, meer recent, Gordon Brown. Zij gebruikten de term om een nieuwe periode in de geschiedenis aan te duiden die getuige is van een dramatische verandering in het politieke denken en machtsevenwicht. Het ging hier om periodes waarin grote veranderingen plaatsvonden, zoals de wereldoorlogen, de Koude Oorlog en de kredietcrisis. De bewindsmannen hadden een 'nieuwe wereldorde' voor ogen om aan te duiden, dat de wereld oog in oog stond met wereldwijde, grensoverschrijdende problemen, die om grensoverschrijdende oplossingen vroegen. Aanhangers van complottheorieën interpreteren dit gebruik van de term 'nieuwe wereldorde' steevast als een roep om de invoering van een autoritaire of zelfs totalitaire wereldregering.
    De in de ogen van aanhangers van complottheorieën meest beruchte 'oproep tot een nieuwe wereldorde' kwam van de toenmalige Amerikaanse president George H. W. Bush, tijdens een toespraak tot het Congres. Hierin ging hij in op de veranderingen in de wereld na de Koude Oorlog. Bush deed de toespraak op 11 september 1990 en volgens verschillende auteurs is deze datum veelbetekenend: precies elf jaar later vonden de aanslagen in New York en Washington plaats, aanslagen die volgens hen de nieuwe wereldorde dichterbij moesten brengen. Verschillende complot-aanhangers wijzen hierbij graag op het feit dat het getal 'elf' voor vrijmetselaars een belangrijk en symbolisch betekenisvol getal is. De speech van Bush heette 'Toward a New World Order'. Een fragment:
    "Until now, the world we've known has been a world divided - a world of barbed wire and concrete block, conflict and cold war. Now we can see a new world coming into view. A world in which there is the very real prospect of a new world order. In the words of Winston Churchill, a "world order" in which "the principles of justice and fair play...protect the weak against the strong..." A world where the United Nations, freed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations".
    In veel complotfilmpjes die op het internet worden getoond, worden alleen deze twee zinnen gemonteerd: "Now we can see a new world coming into view. A world in which there is the very real prospect of a new world order".
    Complottheorieën[bewerken]

    Er bestaan veel complottheorieën over een nieuwe wereldorde. Er wordt over geschreven in boeken en artikelen en op internet circuleren films. Bij sommige auteurs en aanhangers zijn er overlappingen. Bekende auteurs die zo'n theorie hebben verdedigd zijn onder meer Pat Buchanan, Jim Keith, Lyndon LaRouche, David Icke, Ken Adachi, William Cooper, John Conner en Alex Jones.
    In de meeste aan dit onderwerp gerelateerde complottheorieën speelt een geheim en machtig genootschap (vaak worden de llluminati genoemd) een belangrijke rol. Deze groep, die volgens aanhangers van deze ideeën actief is via allerlei geheime genootschappen (waaronder de vrijmetselaars), bestaat uiteindelijk maar uit een klein aantal invloedrijke families. Deze groep staat aan de top van een piramide, zeggen deze theorieën, en heeft beslissende invloed in grote gebeurtenissen in vooral de wereldpolitiek, economie en financiële wereld. Deze uiteindelijk geregisseerde gebeurtenissen zijn allemaal stappen die tot de beoogde Nieuwe Wereldorde moeten leiden. In deze orde zonder soevereine staten heerst de groep over de wereld via een autonome wereldregering.
    Illuminati-theorie[bewerken]

    De orde van de Illuminati was een geheim genootschap uit de tijd van de Verlichting, opgericht door Adam Weishaupt. De beweging bestond uit vrijdenkers, secularisten en republikeinen afkomstig uit vrijmetselaars-loges. In 1785 werd de orde geïnfiltreerd, ontmanteld en onderdrukt door de Beierse regering op grond van de verdenking dat ze monarchieën en staatsreligies omver wilden werpen. Vanaf het eind van de achttiende tot het midden van de twintigste eeuw geloofden veel reactionaire complot-aanhangers dat de Illuminati nog actief waren en verantwoordelijk waren voor gebeurtenissen als de Amerikaanse Revolutie, de Franse Revolutie en de Russische Revolutie. De Illuminati zouden een wereldrevolutie willen orkestreren om een seculiere, anarcho-communistisch Utopia te bewerkstelligen. Aan het eind van de twintigste en het begin van de eenentwintigste eeuw wordt de term 'illuminati' door rechtse en linkse complotaanhangers gebruikt om een netwerk te omschrijven dat achter de schermen aan de touwtjes trekt. Het geheime verbond controleert de wereldgebeurtenissen door middel van mollen in regeringen en bedrijven om uiteindelijk een cryptocratische Nieuwe Wereldorde tot stand te brengen. Sommigen speculeren dat het geheime Skull and Bones-genootschap aan de Yale-universiteit een incarnatie of voortzetting van de historische Beierse Illuminati is. Van Skulll and Bones waren onder meer de beide presidenten Bush lid. Enkele auteurs, waaronder David Icke, identificeren de Illuminati met enkele rijke en bekende joodse bankiersfamilies, hetgeen hem de naam heeft gegeven een antisemiet te zijn.
    Novus Ordo Seclorum-theorie[bewerken]


    Het grootzegel van de Verenigde Staten. Volgens sommige aanhangers van de NWO-theorieën staat dit bol van verwijzingen naar een Nieuwe Wereldorde


    Op het grootzegel van Amerika (sinds 1782) en op de dollar-biljetten (sinds 1935) staat 'novus ordo seclorum', hetgeen 'nieuwe orde van de tijden' betekent. Het verwijst naar het begin van een nieuw tijdperk: de Verenigde Staten is een onafhankelijke natie-staat geworden. Complot-aanhangers interpreteren de frase echter als: Nieuwe Wereldorde of Nieuwe Seculiere Orde. Veel tegenstanders van de vrijmetselaars geloven, dat hooggeplaatste vrijmetselaars betrokken zijn bij samenzweringen om een 'novus ordo seclorum' te vestigen: een occulte Nieuwe Wereldorde. Deze tegenstanders menen, dat enkele Founding Fathers van Amerika verantwoordelijk zijn voor vrijmetselaars-symboliek in de Amerikaanse samenleving, zoals in het genoemde grootzegel, de dollars (bijvoorbeeld een klein uiltje), maar ook in bijvoorbeeld allerlei architectuur en de stadsinrichting van Washington D.C.. Dit om een mystieke band van de regering met de wil van de 'Grote Architect van het Universum' tot stand te brengen die wil dat Amerika een hermetisch 'koninkrijk van God op aarde' vestigt. De vrijmetselaars hebben het meeste tegengesproken. Volgens hen willen zij burgers alleen maar ertoe aanzetten actief te zijn.
    Round Table-theorie[bewerken]

    Lionel Curtis richtte in juni 1919 het Royal Institute of Internal Affairs op. In Amerika volgde in 1921 de zusterorganisatie Council on Foreign Relations (CFR). Conservatief commentator Patrick J Buchanan beweert, dat CFR (zelf onder meer de inspiratie, zo wordt beweerd, voor think tanks als de Trilateral Comission) deel uitmaakt van de Nieuwe Wereldorde-samenzwering. De Amerikaanse bankier David Rockefeller werd in 1949 lid van CFR. Van 1970 tot 1985 werd hij chairman of the board, thans is hij honorary chairman. In 2002 schreef hij in zijn autobiografie (vaak geciteerd door aanhangers complottheorieën):
    'For more than a century ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents...to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure-one world if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it'.
    Vierde Rijk-theorie[bewerken]

    Onderzoeksjournalist Jim Marrs beweert dat overlevende nazi's van het Derde Rijk, met sympathisanten in Amerika en elders, na de oorlog achter de schermen actief waren om sommige principes van het nazisme (bijvoorbeeld het militair-industriële complex, imperialisme, het bespioneren van burgers, en het gebruik van grote bedrijven en propaganda ten behoeve van nationale belangen en ideeën) ingang te doen vinden in vooral de cultuur, de regering en het zakenleven in Amerika. Als bewijs haalt hij de verwerving en oprichting van conglomeraten door nazi's en hun sympatisanten na de oorlog aan. Het gaat hier om een neo-nazistische samenzwering om geleidelijk aan een Vierde Rijk (of Westers Imperium) te vestigen door een Nieuwe Orde op te leggen.
    Theorie over de invasie van buitenaardse wezens[bewerken]

    In sommige theorieën, met name in die van David Icke, spelen buitenaardse wezens een rol. Deze wezens, Reptilians of Greys of beiden, zouden al tientallen jaren, eeuwen of zelfs millennia, onder ons zijn. De regering weet ervan, maar houdt het grote publiek onkundig. De buitenaardse wezens willen de aarde overmeesteren door de manipulatie van historische gebeurtenissen en beroemde personen. Volgens sommige theorieën hebben deze wezens een menselijke gedaante aangenomen en zouden zij zelfs sleutelposities hebben in de samenleving. David Icke noemt onder meer leden van enkele koningshuizen, waaronder het Engelse koningshuis en het koningshuis van Nederland. In Amerika zou een geheime regeringsorganisatie, Majestic 12, een schaduwregering zijn die samenwerkt met buitenaardse wezens.
    Hoe wordt de Nieuwe Wereldorde gevestigd?[bewerken]

    Er bestaan verschillende ideeën over hoe de Nieuwe Wereldorde gestalte zal krijgen. Enkele belangrijke ideeën zijn:
    Geleidelijk aan[bewerken]

    Sommige complottheoretici geloven, dat de Nieuwe Wereldorde geleidelijk wordt gevestigd. Ze noemen daarbij de volgende achtereenvolgende belangrijke stappen die al genomen zouden zijn:

    Radiopresentator en documentaire filmmaker Alex Jones beweert in de film 'Endgame', dat de theoretische Noord-Amerikaanse Unie en de zogenaamde Amero (als vervanging van de dollar) een invoering van de Nieuwe Wereldorde zal zijn, georkestreerd door de Bilderberggroep. Een roep om een wereldmunt, zoals recent door China en Rusland, wordt door de complot-aanhangers steevast gezien als een bevestiging van hun ideeën.
    Via een staatsgreep[bewerken]

    Sommige theoretici, met name in de militia-beweging in Amerika, geloven dat de Nieuwe Wereldorde zal worden gevestigd na een coup, waarbij de noodtoestand wordt uitgeroepen. Hierbij zullen troepen van de vredesmacht van de Verenigde Naties worden ingezet en er zullen zwarte helikopters rondvliegen. Na de aanslagen in New York en Washington geloven zij, dat er een terreuraanslag zal worden gebruikt om een en ander in gang te zetten. Sommigen menen dat instanties als de FEMA vluchtelingenkampen zullen gebruiken als concentratiekampen. Dit om dissidenten en ander onwillig volk in op te sluiten.
    Surveillance[bewerken]

    Sommige seculiere en gelovige complotaanhangers geloven dat de Nieuwe Wereldorde gecreëerd zal worden door een alomvattende surveillance: door het gebruik van onder meer Sofi-nummers, het gebruik van streepjescodes (Universal Product Code) en Radio frequency identification, kortom via een samenleving waarin Big Brother iedereen volgt. Enkele auteurs, waaronder Mark Dice, associëren spychips met het Getal van het Beest, het nummer 666 (de duivel), zoals genoemd in de Openbaringen.
    In de Nieuwe Wereldorde zou een select gezelschap zeggenschap hebben over de hele wereld met één wereldregering, één wereldleger, één wereldreligie en één wereldmunteenheid. Hierbij hoort een complete overheersing van de mensheid door moderne technieken, zoals geïmplanteerde RFID-chips, cameratoezicht en verscheidene maatregelen om de individuele vrijheden van de mens op een totalitaire manier te onderdrukken en een schijn keuzevrijheid te bieden.
    Verdachte (front-)organisaties en personen[bewerken]

    In de verschillende theorieën (in boeken, artikelen en op het internet) worden onder meer de volgende organisaties, instituties en personen ervan verdacht uit te zijn op het scheppen van een nieuwe wereldorde:

    Individuen die worden genoemd zijn onder meer oud veiligheidsadviseur Zbigniew Brzeziński, oud-minister Henry Kissinger en (wijlen) Samuel Huntington.
    De aanslagen van 11 september 2001 (9/11) en de Staat van Beleg[bewerken]

    De terroristische aanslagen van 11 september 2001 zouden ook een onderdeel zijn van het grote plan van de NWO om de macht te grijpen door een staat van beleg (Engels: Martial Law) in te voeren.[1]
    Nationale soevereiniteit[bewerken]

    De NWO zou de nationale soevereiniteit willen ondermijnen van alle landen en deze willen vervangen door een supranationale macht. Door aanhangers van deze theorie worden als voorbeelden van erosie van de soevereiniteit vooral genoemd:

    Uitgelokte oorlogen[bewerken]

    Volgens aanhangers van de NWO-theorie zijn bijna alle grote oorlogen uitgelokt door een 'false flag'-incident. De bekendsten zijn de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, de Vietnamoorlog en de niet verklaarde oorlogen tegen zowel Afghanistan als Irak onder het mom van de strijd tegen terrorisme.
    Al deze oorlogen hebben volgens de aanhangers van deze theorie gemeen dat ze gepusht werden om plaats te hebben.
    Prominente personen die naar voren zijn getreden[bewerken]


    Theoretische NWO-verbanden[bewerken]

    Sommige New World Order-theoretici beweren dat de bevolking (vooral in Amerika) onderdrukt en kunstmatig onwetend wordt gehouden van politiek. Dit zou gebeuren door middel van media, fluoridering van drinkwater, onderwijs, voedingssupplementen, alcohol en medicatie (bijvoorbeeld antidepressiva en ritalin).
    • De mainstream-media eindredacties zouden in de handen van de CFR liggen, zodat ze elk nieuws kunnen censureren wat niet in hun agenda zou passen.

    • Fluoridering van het drinkwater zou voor het eerst bij Duitse gevangeniskampen worden gebruikt, dit om er voor te zorgen dat de gevangenen minder motivatie hadden om te ontsnappen [4]. Ook een lager IQ kan worden veroorzaakt door een hoge fluorconcentratie [5].

    • Alcohol zou het middel bij uitstek zijn om mensen onwetend te houden, veel NWO-theoretici zien alcohol als een middel waardoor men niet hoeft na te denken over de wereld om zich heen, een vergelijking wordt vaak gemaakt naar Soma.

    • Aspartaam ook bekend als E951 onder de merknamen Nutrasweet® Canderel®, en Equal® is een stof die bij gebruik kan leiden tot hoofdpijn, migraine, smaakverlies, oorsuizingen, duizelingen, misselijkheid en vele andere aandoeningen[6]. Uit aspartaam wordt (het giftige) methanol gevormd bij afbraak van het molecuul in het lichaam. Dit oxideert tot formaldehyde, dat weer oxideert tot de irriterende stof mierenzuur (gevaar:contact vermijden). Donald Rumsfeld was de CEO van het bedrijf dat Aspartaam ontdekte en in de markt zette. Hij was later als minister van defensie voor de oorlog in Afghanistan en Irak.

    Symboliek[bewerken]

    De piramide wordt gezien als de machtsstructuur van de NWO. Aan de onderkant van de piramide bevinden zich de normale mensen, met relatief weinig of geen invloed, hoe hoger op de piramide, hoe minder mensen, hoe meer macht. Het lege gedeelte van de piramide zou symbool zijn voor de maximale macht die iemand kan uitoefenen, zonder 'verlicht' te zijn. Het 'oog' aan de top van de piramide staat symbool voor de verlichting, een zeer selecte groep individuen die alle macht zou hebben.
    Complot-literatuur over een Nieuwe Wereldorde[bewerken]

    • Abraham, Larry. Call it Conspiracy. Double a Publications
    • Bearden, Tom. Energy from the Vacuum: Concepts & Principles. Cheniere
    • Bollier, David. Brand Name Bullies: the Quest to Own and Control Culture. Wiley
    • Cooper, Milton William. Behold a Pale Horse. Light Technology
    • Cuddy. Secret Records Revealed: The Men, The Money and the Methods Behind the New World Order. Hearthstone Publishing
    • Gray, John. False Dawn: the Delusions of Global Capitalism. New Press
    • Jones, Alan B.. Secrecy or Freedom? ABJ Press
    • Keith, Jim. Black Helicopters over America: Strikeforce for the New World Order. Illuminet Press
    • Lina, Jüri. Architects of Deception: the Concealed History of Freemasonry. Stockholm
    • Lina, Jüri. Under the Sign of the Scorpion: the Rise and Fall of the Soviet Empire. Stockholm
    • Messing, Marcel. Worden Wij Wakker. Ankh Hermes
    • Madisson, Tiit. New World Order: the Concealed Acting of Judaists and Freemasons at Subdueing the World's Nations and Countries
    • Marrs, Jim. Rule by Secrecy: The Hidden History That Connects the Trilateral Commission, the Freemasons, and the Great Pyramids. HarperCollins
    • Robertson, Pat. The New World Order. W Publishing group
    • Still, William T.. New World Order. The Ancient Plan of Secret Societies. Huntington House
    • Tedford, Cody. Powerful Secrets.
    • Wardner, James. The Planned Destruction of America. Longwood Communications
    • Wilson, Robert Anton. Everything is Under Control: conspiracies, Cults, and Cover-Ups. Harper-Perennial
    DIVIDE ET IMPERA

  • #2
    9/11 was an inside job! ron paul 2016!
    BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

    Comment


    • #3
      tjuus wat n lap tekst

      Comment


      • #4
        Originally posted by diasog View Post
        tjuus wat n lap tekst
        Ik heb maar niet alles gepost maar er zijn echt superveel mensen die hier 100 % van overtuigd zijn.

        In een aantal hedendaagse populaire complottheorieën spelen 'de Illuminati' een rol. De illuministen werden gepopulariseerd door de roman The Illuminatus! Trilogy van Robert Anton Wilson & Robert Shea. Dit boek inspireerde een Duitse hacker in de jaren 1980 tot de schuilnaam "Hagbard Celine" (een personage uit het boek). Deze hacker brak in in verscheidene Amerikaanse computersystemen. Hij vond kort daarna de dood op een enigszins mysterieuze manier; volgens de Duitse politie was het zelfmoord. Clifford Stoll schreef hierover een boek vanuit het Amerikaanse perspectief met de titel "Het Koekoeksei" (1989). In Duitsland werd er een "fact-fiction" boek over geschreven dat op zijn beurt verfilmd werd, zie 23 - Nichts ist so wie es scheint.

        De Illuminaten van Beieren worden genoemd in het boek De slinger van Foucault van Umberto Eco. Daarnaast komen illuministen voor in de eerste Tomb Raider film, Deus Ex en in het boek Het Bernini Mysterie van Dan Brown, dat verfilmd werd: Angels & Demons (mei 2009). Er is ook een kaartspel gebaseerd op de complottheorieën rond de Illuminati.

        Enkele mensen koesteren sterke weerstand tegen de Illuminati, vooral zij die de groep zien als de grondlegger van de Nieuwe Wereldorde (NWO), die de macht over de hele wereld zou willen verkrijgen. Dit zal volgens deze mensen het machtsimperium van de antichrist zijn.[QUOTE]
        DIVIDE ET IMPERA

        Comment


        • #5
          Originally posted by Gus View Post
          9/11 was an inside job! ron paul 2016!
          Volgens de volgers inderdaad het werk van 'de illuminatie'.9/11, Osama, Saddam, Olie, Geld, Bush, Illuminati, EU....

          Genoeg woorden om een heel samenzweringsverhaal van op te stellen en dat doen er dan ook veel! Hoewel de grote massa volgens mij wel blijft geloven in hetgeen wordt bericht in de media, maar moeten we dit als positief opvatten of niet?!

          Wat denk jij van 9/11? Was het een aanslag door moslim terroristen?

          En hoe kijk je tegen Bush en co aan?

          Post hier al je samenzweringstheorieeën en/of je eigen mening mbt tot dit soort onderwerpen!

          Om alvast een leuk begin te hebben:

          (overgenomen van http://www.eqgen.nl/html/aanslagen911_occult.html)

          -----------------------------------------------------

          Terug naar New York en 11 september en de occulte connectie. Als je naar de hierboven afgebeelde foto van de Twin Towers kijkt, dan zie je hier gemakkelijk het getal 11 in. Het getal 11 speelt een belangrijke rol in het geloof van de illuminati, 11 staat voor en portaal, een opening naar een andere dimensie. Laten we eens kijken hoe vaak we tot het nummer 11 komen als we kijken naar de gebeurtenissen rond 11 september en numerologie als gereedschap gebruiken:



          • De torens naast elkaar vertegenwoordigen een 11
          • Wolkenkrabbers, maar in het Engels ‘Skyscrapers’, telt 11 letters
          • De datum die dag was een 11
          • De maand plus de dag geeft 1+1+9=11
          • 11 september is de 254ste dag van het jaar oftewel 2+5+4=11
          • Na 11 september zijn er nog 111 dagen over voor het nieuwe jaar begin
          • Het World Trade Center werd 11 weken voor de aanslag verkocht
          • De torens telde "elk" 110 verdiepingen en dat geeft 1+1+0(2x)=11 11
          • Gebouw 7 stort in en heeft 47 verdiepingen, oftewel 4+7= 11
          • Het vliegtuig was van American Airlines, AA in nummers = 11
          • Het vliegtuig dat als eerste tegen het WTC aan vloog had vluchtnummer 11
          • Vlucht 11 had 9 stewardessen en 2 piloten aan board 1+1+9=11
          • Mohamed Atta, naam telt 11 letters
          • In het vliegtuig zaten 92 personen, 9 + 2 = 11
          • Vlucht 175 had 56 passagiers oftewel 5+6=11
          • De eerste toren stortte in om 10:28 AM. Tel deze nummers op: 1+0+2+8=11
          • New York is de 11de staat toegevoegd aan de unie
          • New York City telt 11 letters


          Tijdens een toespraak doet George Herbert Walker Bush een oproep tot het stichten van een Nieuwe Wereld Order. Dit vindt plaats op 11 september 1990, zie de videoclip hier.
          Wanneer we 11 jaar optellen bij die datum, komen we EXACT uit op......... uit mag nooit meer raden, 11 september 2001 inderdaad.


          Inmiddels (maart 2007) wordt er volop gebouwd aan het nieuwe World Trade Center, gebouw 7 is al klaar. Om ruimte te maken voor de nieuwe gebouwen, moesten 164 gebouwen worden gesloopt. Tja, ik kan het ook niet helpen, maar 1+6+4=11.
          Ach, allemaal toeval niet?


          Is dit allemaal gegoochel met nummers en toeval, of is er meer aan de hand? Wanneer u geïntresseerd bent in de illuminati en hier meer over lezen gaat, dan zult u gaan zien dat dit alles absoluut geen toeval is. De illuminati's zijn een stelletje psychopaten en hebben zelfs hun eigen kalender die afwijkt van de gregoriaanse kalender die wij gebruiken.
          Andere ingrijpende gebeurtenissen in relatie tot 11 zijn:



          • Pim Fortuyn werd vermoord op 6 mei, oftewel 6+5=11
          • Theo van Gogh (11 letters) werd 911 (9+1+1=11) dagen vermoord na Pim Fortuyn
          • De bomaanslagen in Madrid op 11 (weer die 11) maart vonden plaats exact 911 (9+1+1=11) dagen na de aanslagen in Amerika.
          • De eerste man op de maan is daar gekomen met Apollo 11
          • WO 1 eindigde op het 11de uur, van de 11de dag, van de 11 maand


            Als klapper op de vuurpijl!




          Wat dacht u van een illuminati kaartspel, uitgebracht in 1995, leest u nog eens goed NEGENTIENVIJFENNEGENTIG, dus jaren VOORDAT de aanslagen plaatsvonden. Kijkt u eens naar twee kaarten uit dit spel en vraag u wederom af, is dit toeval?






          (...)

          Twee maanden voor de aanslagen in New York geeft een Hip Hop band een nieuw album uit, de band heet Coop. De groep is anti kapitalisme, maar de keuze van de afbeelding op de cover is wel heel erg griezelig. Het geeft exact aan wat er 2 maanden later werkelijk zou gebeuren met het WTC. Direct na de aanslagen heeft de band de cover aangepast.



          Wist u overigens dat een veel gebruikt satanisch teken de Pentagram is en dat het hart van de pentagram een pentagon heet?
          DIVIDE ET IMPERA

          Comment


          • #6
            Originally posted by Gus View Post
            9/11 was an inside job! ron paul 2016!
            2pac is op hawaii bluntje aan het smoken met biggie en bin laden
            Rainman: "Be a Sickcunt, not a sadcunt"

            Comment


            • #7
              De torens stortte veel te professioneel in, recht naar beneden. kan eigenlijk alleen gebeuren met professionele explosieven die van te voren geplaatst zijn.

              Ook is er nooit een vliegtuig in het pentagon gevonden althans daar zijn (volgens mij geen beelden van en niemand weet dat het gevonden is behalve de Amerikaanse staat)

              En ook het lijk van osama binladen is in de zee gegooit op de terugweg ofzo zonder dat er echt veel bewijs was dat hij het was. Ookal zoiets

              Comment


              • #8
                dat 11 gelul over 9/11 made me laugh

                Comment


                • #9
                  ik geloof er zeker in, alleen niet zo extreem.

                  Ik denk dat we met de hele wereld in een soort kastte systeem zitten, bovenaam heb je een laag(illuminatie) van bankdirecteuren, cia,nsa,oliebaronnen etc. zij bepalen uiteindelijk 99% van wat er gebeurd, dan heb je daar allemaal lagen onder en je kan in je leven misschien een laagje omhoog of naar beneden maar nooit 4 lagen bijvoorbeeld.
                  dus de machtige kliek blijft altijd in de familie en de burgers...zullenm nooit echt grip op de wereld krijgen, is dit erg? tja ligt eraan ik leef gewoon en doe me ding dus heb er geen last van, maar naarmate ik ouder wordt kom ik er al meer achter dat je eigenlijk geen reet te betekennen hebt op deze aardkloot, ja je kan een beetje stemmen op een partij maar ook die stellen amper wat voor.
                  Ik weet zeker dat amerika in staat is eigen volk te vermoorden om een oorlog te rechtvaardiggen, of ze 9/11 hebben gedaan weet ik niet maar sluit het zeker niet uit.


                  die theorien met al die cijfertjes heb ik dan verder niks mee, want als de illuminatie zo slim en goed georganiseerd was gaan ze natuurlijk niet hun aanslagen in een soort puzzel verwerken.

                  Comment


                  • #10
                    Ach, als je nadenkt kun je bij alles wel vragen stellen.
                    Bij die bomaanslag toen tijdens die marathon bij boston of whatever het was ook veel personeel aanwezig van een huurlingenleger die gespecialiseerd zijn in explosieven.
                    Bepakt en bezakt met oortjes en alles.
                    Hoezo waren die daar?
                    Wisten ze dat er iets ging gebeuren?
                    Ook waren er 2 man van hun in het publiek met de rugzakken die zijn te zien in foto's etc dat deze hetzelfde zijn als de rugzakken waarin de explosieven zaten die tot ontploffing waren gebracht.
                    En ook heel toevallig dat de 2 man die het zoudne gedaan hebben meteen werden neergeknalt.
                    Of tenminste 1 ervan.

                    En zo klopt wel meer niet wat tegenwoordig allemaal gebeurt.
                    Maar ach zeker weten doe je het toch nooit .

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by quibus View Post
                      ik geloof er zeker in, alleen niet zo extreem.

                      Ik denk dat we met de hele wereld in een soort kastte systeem zitten, bovenaam heb je een laag(illuminatie) van bankdirecteuren, cia,nsa,oliebaronnen etc. zij bepalen uiteindelijk 99% van wat er gebeurd, dan heb je daar allemaal lagen onder en je kan in je leven misschien een laagje omhoog of naar beneden maar nooit 4 lagen bijvoorbeeld.
                      dus de machtige kliek blijft altijd in de familie en de burgers...zullenm nooit echt grip op de wereld krijgen, is dit erg? tja ligt eraan ik leef gewoon en doe me ding dus heb er geen last van, maar naarmate ik ouder wordt kom ik er al meer achter dat je eigenlijk geen reet te betekennen hebt op deze aardkloot, ja je kan een beetje stemmen op een partij maar ook die stellen amper wat voor.
                      Ik weet zeker dat amerika in staat is eigen volk te vermoorden om een oorlog te rechtvaardiggen, of ze 9/11 hebben gedaan weet ik niet maar sluit het zeker niet uit.


                      die theorien met al die cijfertjes heb ik dan verder niks mee, want als de illuminatie zo slim en goed georganiseerd was gaan ze natuurlijk niet hun aanslagen in een soort puzzel verwerken.
                      Komt ongeveer overeen met hoe ik er ook over denk.
                      I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                      - Dave Tate

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by quibus View Post
                        ik geloof er zeker in, alleen niet zo extreem.

                        Ik denk dat we met de hele wereld in een soort kastte systeem zitten, bovenaam heb je een laag(illuminatie) van bankdirecteuren, cia,nsa,oliebaronnen etc. zij bepalen uiteindelijk 99% van wat er gebeurd, dan heb je daar allemaal lagen onder en je kan in je leven misschien een laagje omhoog of naar beneden maar nooit 4 lagen bijvoorbeeld.
                        dus de machtige kliek blijft altijd in de familie en de burgers...zullenm nooit echt grip op de wereld krijgen, is dit erg? tja ligt eraan ik leef gewoon en doe me ding dus heb er geen last van, maar naarmate ik ouder wordt kom ik er al meer achter dat je eigenlijk geen reet te betekennen hebt op deze aardkloot, ja je kan een beetje stemmen op een partij maar ook die stellen amper wat voor.
                        Ik weet zeker dat amerika in staat is eigen volk te vermoorden om een oorlog te rechtvaardiggen, of ze 9/11 hebben gedaan weet ik niet maar sluit het zeker niet uit.


                        die theorien met al die cijfertjes heb ik dan verder niks mee, want als de illuminatie zo slim en goed georganiseerd was gaan ze natuurlijk niet hun aanslagen in een soort puzzel verwerken.
                        Dat denk ik ook!
                        Die cijfertheorieen heb ik ook niks mee en het 9/11 verhaal is inmiddels redelijk uitgekauwd,maar de regeringen zoals wij ze zien(zeker in Amerika)hebben totaal niks te vertellen.
                        DIVIDE ET IMPERA

                        Comment


                        • #13
                          Superbankiers Rothschild & Co. maken de dienst uit.


                          Alle grote banken vallen onder hun gezag

                          Paus-benedictus-en-rothschild2
                          Rothschild en paus Benedictus

                          De bankiersfamilie “de Rothschild” heeft het, na een voorbereiding van ruim 200 jaar, eindelijk voor elkaar dat zij nu op het punt staan om, samen met een klein aantal machtige vazallen, waaronder de Rockefellers, Goldman Sachs en Morgans een mondiale greep naar de macht te doen. Zij zijn in het bezit van de totale bankensector, inclusief de centrale banken. Ze beheersen het mondiale monetaire systeem, en hebben het wereldwijde monopolie op geldcreatie. Zij zijn de financiële krachten achter alle grote multinationals en de zware industrie met inbegrip van de wapenindustrie. De complete financiële handel en wandel van de Rooms Katholieke Kerk is al sinds 1823 overgenomen door de Rothschilds en dat is nog zo tot op de dag van vandaag. De spelregels voor de politici worden door hen bepaald via hun instituten als, IMF, Wereldbank en BIS. Ook maken zij de dienst uit bij de Wereld voedsel organisatie (FAA), Wereld Handels Organisatie (WTO) en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Kortom, de gehele samenleving wordt door hen gedomineerd. Door gebruik te maken van allerlei ingewikkelde constructies en stromannen blijven zij zelf op de achtergrond en treden niet of nauwelijks in de openbaarheid.
                          DIVIDE ET IMPERA

                          Comment


                          • #14
                            kijk onderstaande memo is volgens mij echt waar alle shit begon, daarom was ik laatst wat kritisch over de dotcom etc die vooraf aan de crisis zouden zijn gegaan.


                            Er is een memo van 24 november 1997 opgedoken die in het bezit is van onderzoeksjournalist Greg Palast van “Vice Magazine” waaruit blijkt dat een kleine kliek Amerikaanse top bankiers van een aantal zeer grote banken in het geheim met de hoogste ambtenaren van het Amerikaanse ministerie van Financiën hebben samengespannen om de regelgeving voor banken zodanig te omzeilen, aan te passen en te veranderen, met als doelstelling dat de rijkdom en welvaart van alle landen in de wereld tijdens de uitvoering van dat plan permanent in handen zou komen van deze bankierskliek. De landen zouden hierdoor volkomen afhankelijk van hen worden. In dat memo wordt dit plan omschreven als zijnde de “end-game”.Larry Summers


                            Larry Summers

                            Kwade genius achter dit plan is de Amerikaanse econoom, hoogleraar en politicus van de democratische partij Larry Summers. Hij was van 1991 tot 1993 hoofdeconoom van de Wereldbank, vervolgens van 1995 tot 1999 onderminister van Financiën en van 1999 tot 2001 Minister van Financiën in de regering Bill Clinton.
                            Om de misdadige plannen ten uitvoer te kunnen brengen deed de ‘baas’ van onderminister Larry Summers, Minister van Financiën Robert Rubin, er alles aan om de barrière tussen spaar- en investeringsbanken op te heffen. Hiervoor moest de “Glass-Steagall Act”, de wet die een strikte scheiding tussen spaar- en investeringsbanken garandeerde, worden ingetrokken. De tweede stap die genomen werd was het het opstarten van een nieuw product met enorme risico’s; “derivaten”. Larry Summers die later Robert Rubin zou vervangen als Minister van Financiën heeft met succes iedere poging van de financiële markten om deze derivaten te kunnen controleren weten te voorkomen. Het gevolg was dat de grote Amerikaanse banken van ‘degelijke instituten’ veranderden in enorme gokpaleizen. Het risico was wel dat de geldstromen zich zouden verplaatsen naar landen met veiligere bankwetten. Om dit te voorkomen veranderden de vijf grootste bankiers (Goldman Sachs, Merrill Lynch, Bank of America, Citibank en Chase Manhattan) de “Financial Services Agreement” (FSA) van de World Trade Organization (WTO).
                            Timothy Geithner

                            Timothy Geithner

                            Door de aanpassing van deze overeenkomst werden de landen min of meer gedwongen om hun financiële markten te openen voor de levensgevaarlijke Amerikaanse derivatenproducten. Om dit te bewerkstelligen werd Timothy Geithner benoemd tot WTO-ambassadeur die alle 156 landen dwong (chanteerde) om hun eigen nationale scheiding tussen spaar- en investeringsbanken op te heffen. Zouden ze de nieuwe FSA regels niet ondertekenen dan zou dat een uitsluiting van de wereldhandel betekenen, wat onherroepelijk tot een staatsbankroet zal leiden.

                            2013

                            Intussen zijn we in 2013 aanbeland en lijkt het erop dat de toenmalig geplande machtsgreep volop op schema ligt. Het ontstaan van de financiële crisis en daarna de schuldencrisis van landen zijn allemaal te wijten aan het veranderen van regels en het gesjoemel met derivaten. Momenteel worden we geconfronteerd met tal van landen die technisch failliet zijn maar overeind worden gehouden door de criminele en tot op het bot corrupte financiële oranisaties zoals de FED, ECB, IMF. BIS, WTO en Wereldbank. Al deze instituten zijn in handen van dezelfde private bankiers die verantwoordelijk zijn voor het bewuste memo en worden gesteund door de politiek. Laat het nou uitgerekend Larry Summers zijn die volgens president Obama de opvolger moet worden van Ben Bernanke als voorzitter van de Federal Reserve. De ‘steun’ die de zo goed als failliete Europese landen en een aantal afzonderlijke Amerikaanse federale staten ontvangen gaat gepaard met een armoedeval en roof van bezittingen die zijn gelijke in de geschiedenis niet heeft. Alle sociale verworvenheden die de afgelopen honderd jaar door het voeren van veel strijd en opoffering zijn afgedwongen en opgebouwd, zijn in een paar jaar tijd weer allemaal ongedaan gemaakt.
                            Wordt het niet eens tijd dat we wakker worden??
                            Lees vooral ook ons artikel van een paar dagen geleden dat dezelfde problematiek behandelt, alleen wisten wij toen nog niet van het bestaan van deze memo af.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Dexie View Post
                              dat 11 gelul over 9/11 made me laugh
                              9/11 is maar een klein onderdeel ervan.

                              Ik ben ook absoluut niet van de complottheorieën,maar het gaat er meer over dat de echte machthebbers niet dedene zijn die wij zien op t.v.
                              DIVIDE ET IMPERA

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X