Schema teveel Carbs..Sad Sad Situation

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Schema teveel Carbs..Sad Sad Situation

    Salute,

    Heb een voedingsschemaatje in elkaar geflanst maar kom totaal op teveel carbs uit..doel cutten

    Wat kan ik er het beste uithalen/vervangen?

    Tips, aanvullingen/verbeteringen anyone?

    Thanx
    Attached Files
    I don't give a damn what you think..I'm doing this for me, so fuck the world feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stopping me..I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly..And all those who look down on me I'm tearing down your balcony.

  • #2
    lijnzaad eruit, voor vrouwen is dit erg goed maar bij mannen verhoogt het de kans op prostaatkanker aanzienlijk.

    typ maar in op google. (lijnzaad en mannen).

    verder voor carbs haal een stukje fruit eruit of gewoon snee brood minder.
    of vervang je melk door yoghurt, meer eiwitten en minder carbs in yoghurt.
    “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

    Comment


    • #3
      Allright...thnx

      Btw I am fem
      I don't give a damn what you think..I'm doing this for me, so fuck the world feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stopping me..I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly..And all those who look down on me I'm tearing down your balcony.

      Comment


      • #4
        IK zou die maizena eruit mikken, rijst bij maaltijd 5, het brood bij maaltijd 4 en 3. Daarnaast zou ik ook de melk weghalen bij maaltijd 3. Je kan het eea vervangen door kwark (Om kcal's te besparen kan je ook de helft van de kwark in de laatste maaltijd al eerder eten) of bijv. een salade met kip enz. Wees creatief. Ik zou wat noten toevoegen, de lijnzaadolie schrappen en ook nog wat normale lijnzaad toevoegen. Lijnzaad bevat veel vezels, tijdens het cutten erg handig, het is dan zonde om alleen maar de olie ervan te gebruiken. Let ook goed op dat je genoeg groene groenten eet.
        In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

        If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

        Comment


        • #5
          Kijk hier heb ik wat aan thnx! KGa ermee aan de slag...

          Is 500gr groente niet genoeg?
          I don't give a damn what you think..I'm doing this for me, so fuck the world feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stopping me..I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly..And all those who look down on me I'm tearing down your balcony.

          Comment


          • #6
            Brood idd flink minderen en ergens rijst ipv brood nemen.
            Kwark voor het slapen gaan halveren en een schepje whey er doorheen gooien.
            Pasta(ook volkoren) is naar mijn mening bulkfood, daar ook liever wat zilverliesrijst nemen.

            Die lijnzaad olie is dat extra olie in je maaltijd? Of bak je daar je vis in? Als het extra is dan verhuis je dat liever naar eerder op de dag.
            1e Masters Superbody YBF 2011!
            Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

            Comment


            • #7
              Hoezo volkoren pasta niet en volkoren rijst wel?
              22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

              Comment


              • #8
                meer vezels en meer complex dan de pasta. In de pasta zit nog steeds voor een groot deel gewone meel (net als in brood).
                1e Masters Superbody YBF 2011!
                Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                Comment


                • #9
                  Ik hoor ook positieve geluiden over bruine rijst?!

                  Wat is het verschil en waarom zou je daarvoor kiezen?
                  I don't give a damn what you think..I'm doing this for me, so fuck the world feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stopping me..I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly..And all those who look down on me I'm tearing down your balcony.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by marnop View Post
                    meer vezels en meer complex dan de pasta. In de pasta zit nog steeds voor een groot deel gewone meel (net als in brood).

                    Is niet waar, wel als je de goedkoopste rotzooi van de aldi koopt, maar de meeste pasta's zijn gemaakt van 100 % durum tarwe ( harde tarwe ) als je dan ook nog de volkoren varriant ervan neemt dan heb je dus een prima produkt met een lagere glycemische waarde dan zilvervliesrijst.
                    .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
                    There is no failure except in no longer trying

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by okidoki71 View Post
                      Is niet waar, wel als je de goedkoopste rotzooi van de aldi koopt, maar de meeste pasta's zijn gemaakt van 100 % durum tarwe ( harde tarwe ) als je dan ook nog de volkoren varriant ervan neemt dan heb je dus een prima produkt met een lagere glycemische waarde dan zilvervliesrijst.
                      Kunnen jij en marnop niet gewoon wat bronnen tevoorschijn toveren? Ik weet dat veel wedstrijdbb's alleen rijst eten in wedstrijdvoorbereiding, dat zal niet voor niets zijn. Aan de andere kant heb ik me nooit zo verdiept in pasta of rijst, ze leken mij altijd aardig gelijkwaardig. Misschien een verschil in bloaten?
                      In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

                      If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

                      Comment


                      • #12
                        Heb m'n schemaatje aangepast...wat vinden jullie ervan?

                        lijnzaad(olie) maar ff bij ontbijt geplakt..weet dat het niet optimaal is maar geef de voorkeur aan meeste carbs bij ontbijt en rond training

                        ben overigens wel benieuwd naar de uitkomst van de rijst vs (volkoren) pasta
                        Attached Files
                        I don't give a damn what you think..I'm doing this for me, so fuck the world feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stopping me..I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly..And all those who look down on me I'm tearing down your balcony.

                        Comment


                        • #13
                          Edit: maaltijd 3 aangepast naar rijst + tonijn

                          totaal nu 2408 Carbs e/k/v 36/41/23
                          Attached Files
                          I don't give a damn what you think..I'm doing this for me, so fuck the world feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stopping me..I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly..And all those who look down on me I'm tearing down your balcony.

                          Comment


                          • #14
                            beter, maar wat weinig vet.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by adon1s View Post
                              Kunnen jij en marnop niet gewoon wat bronnen tevoorschijn toveren? Ik weet dat veel wedstrijdbb's alleen rijst eten in wedstrijdvoorbereiding, dat zal niet voor niets zijn. Aan de andere kant heb ik me nooit zo verdiept in pasta of rijst, ze leken mij altijd aardig gelijkwaardig. Misschien een verschil in bloaten?
                              Als je op deze site zoekt op "rice" en "pasta", dan zie je dat de gi in het voordeel van de pasta neigt.
                              Volgens mij heeft het te maken met de kookduur van het produkt, pasta moet al dente gekookt worden, kook je te lang door dan verhoogd dat de gi waarde.
                              Hetzelfde is het volgens mij met rijst, als je het te lang doorkookt verhoogd het de gi waarde.
                              Een punt tussen rijst en pasta hierin is dat pasta goed te eten is wanneer het al dente is, maar ik denk als je rijst wat korter kookt dat het niet te eten is...rijst wordt toch vaak te lang doorgekookt om het eetbaar te maken waardoor het de Gi boost.

                              Why does pasta have a low GI?

                              Pasta has a low GI because of the physical entrapment of ungelatinised starch granules in a sponge-like network of protein (gluten) molecules in the pasta dough. Pasta is unique in this regard. As a result, pastas of any shape and size have a fairly low GI (30 to 60). Asian noodles such as hokkein, udon and rice vermicelli also have low to intermediate GI values.

                              Pasta should be cooked al dente ('firm to the bite'). And this is the best way to eat pasta - it's not meant to be soft. It should be slightly firm and offer some resistance when you are chewing it. Overcooking boosts the GI. Although most manufacturers specify a cooking time on the packet, don't take their word for it. Start testing about 2-3 minutes before the indicated cooking time is up. But watch that glucose load. While al dente pasta is a low GI choice, eating too much will have a marked effect on your blood glucose. A cup of al dente pasta combined with plenty of mixed vegetables and herbs can turn into three cups of a pasta-based meal and fits easily into any adult's daily diet.
                              .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
                              There is no failure except in no longer trying

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X