Ben ik wel klaar om te gaan kuren?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Volgens mij zou je pas moeten kuren wanneer je minimaal 150kg bankdrukt omdat ze anders de sport belachelijk maken. Zielige kuurstats zijn een verafschuwing voor de mensen die wel serieus naturel trainen. De stelling dat wanneer iemands lichaam het gebruik aankan en het hierdoor 'oke' is is een achterlijk argument.
  Last edited by adon1s; 01-08-2012, 20:50.
  In college, a guy from another country told me that he had been "juicing" for a few years. He was a very poor thrower and it made me wonder just how bad he would be if he were "clean."

  If I can drink water, sleep more, and eat normal and still defeat you while you're juicing hard, you probably don't have the aptitude. Sorry. Blame your genes. Dan John.

  Comment


  • #47
   Je kan hiermee wel aan mensen laten zzien dat je met effe een kuurtje er niet bent.

   Comment


   • #48
    Originally posted by inferno_0666 View Post
    Weet ik wel en ik begrijp jou reactie.

    Mijn eerdere post was niet direct naar Knulletje gericht. Hij is al wat ouder en ik heb niet het idee dat hij een type is dat nu nog elk weekeinde tot diep in de nacht gaat stappen en in allerlei uitgaansgelegenheden komt.

    Maar voor een jonge recreatieve gebruiker is dat toch wat anders. Die gaan regelmatig stappen en daar doen zij het ook voor, om lekker de stoere jongen uit te hangen, en die komen weer wel in dat soort situaties terecht.
    Als jij 18 bent en gaat kuren is dit, enkele gevallen daargelaten, meestal een psychische kwestie lijkt me. Daar komt meestal niet veel goeds uit voort met dat uitgangspunt. Lekker kort door de bocht he
    Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

    Comment


    • #49
     Originally posted by Iguana View Post
     De waarheid mag gezegd worden, geloof me dat zo gauw je middelen als Oxy tren of oral tren gaat gebruiken om maar een paar te noemen dat je echt niemand meer laat voordringen bij een ijscotent..
     Vandaag gebeurde het dat iemand voordrong bij de deur naar buiten bij het tankstation waardoor we tegen elkaar botste en moet zeggen dat het me idd moeite koste om te in te houden niet tegen die persoon uit te vallen, maar het is me toch nog gelukt ondanks dat ik aan de methyl tren zit.

     Had niet verwacht dat het me zoveel moeite koste omdat ik er normaal niet echt op zou reageren maar als hij na die actie een opmerking had gemaakt denk ik dat het mis was gegaan

     Hij had natuurlijk wel geluk dat het niet bij de ijscotent gebeurde anders had ik er uiteraard meteen op geslagen
     I'm Not A Complete Idiot. Some Parts Are Missing

     Comment


     • #50
      Verhaal van in die auto vind ik toch wel heftig, vooral omdat het door druppeltjes is veroorzaakt.
      Maar hoe werkt dit dan precies? Is het opbouwend of ben je bij je eerste kuurtje meteen agressief?
      Kan me natuurlijk best voorstellen dat het opbouwt, maar dat heb je ook zonder kuur. Ik ben ook vaker uitgestapt omdat iemand me net te langzaam overliep, maar zodra er dan kinderen bij zijn kan ik wel meteen omdraaien en weg rijden. Maar dit is dan een ophoping van een aantal weken/maanden.

      Werkt agressief worden van een kuur dan niet hetzelfde alleen dan sneller? Kun je het dan niet vermijden oid?
      Rook geen sticky's, maar lees sticky's!

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X