plofkip

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Originally posted by Woppy View Post
    Het probleem is dat Rick niet kritisch naar zijn eigen sector wil kijken. En dan hier alle tegenargumenten afdoen als ware het totale onzin. Dit is ook de reden waarom zoveel mensen zo'n hekel hebben aan het gedrag van die boeren. Altijd maar proberen de regeltjes te omzeilen, en niet willen meewerken aan oplossingen en voortdurend maar blijven beweren dat ze het economisch zo zwaar hebben.

    Rick, er zijn boeren die aan het welzijn van de dieren denken, maar ik denk dat er nog meer zijn voor wie het geen fuck kan schelen.

    Open je ogen en gebruik je boerenverstand nu eens wel. Nog effe en je gaat hier beweren dat Auschwitz ook een grote leugen is...
    Vraag me af wat dingen als Auschwitz en pedofilie in een topic over plofkippen doen. Maar goed dat zal wel aan mij liggen, die dingen zullen wel nodig zijn om je punt duidelijk te maken. Wie hebben er een hekel aan het gedrag van boeren en wat valt onder zoveel? Dierenactivisten? Die Milf van de partij van de dieren? Het is ook niet vreemd dat een boer regels probeert te omzeilen, omdat deze regels hem in bijna alles beperken en tegenstrijdig zijn.
    Skeggǫld, Skálmǫld, Skildir ro Klofnir.

    Comment


    • #92
      Originally posted by Sander1989 View Post
      Over elk onderwerp heb je mensen die voor en tegen zijn.....
      Hebben jullie nooit geleerd tot elk verhaal twee kanten heeft?
      Zowel rick als patricia hebben allebei goede argumenten...

      Nu nog een eindconclusie met de gulden middenweg
      Rick goede argumenten? Heb je zijn onderbouwing wel goed gelezen? Voor zover die aanwezig was ...

      Comment


      • #93
        Originally posted by Woppy View Post
        Rick goede argumenten? Heb je zijn onderbouwing wel goed gelezen? Voor zover die aanwezig was ...
        Ja vanuit hem zijn visie wel...
        Hij werkt er dagelijks mee dus hij zal er heus wel veel van af weten...
        Ben zelf niet zo thuis in het onderwerp maar heb wel de discussie meegelezen (vond het een mooie discussie trouwens)

        Zeg verder niet tot ik het eens ben, want nogmaals elk verhaal heeft twee kanten...
        Laatst was er toch ook grote ophef over dieren wat hormonen kregen toegediend...
        installing muscles....please wait

        Comment


        • #94
          Feit blijft laatste 100 jaar er steeds meer en betere regels moeten komen om te zorgen dat boeren zich daar aan moeten houden... Zulke regels zouden niet nodig moeten zijn als de boer voor welzijn van zijn dieren kiest en zo veel van zijn dieren houdt.....We weten al 100 jaar dat kippen beter af zijn met veel meer ruimte dan de wet nu voorschrijft...

          Begrijp ook echt dat niet haalbaar is, maar Rick je praat echt met oogkleppen op.
          Een dag niet getraind...

          Comment


          • #95
            Originally posted by Aldo Raine View Post
            Vraag me af wat dingen als Auschwitz en pedofilie in een topic over plofkippen doen. Maar goed dat zal wel aan mij liggen, die dingen zullen wel nodig zijn om je punt duidelijk te maken. Wie hebben er een hekel aan het gedrag van boeren en wat valt onder zoveel? Dierenactivisten? Die Milf van de partij van de dieren? Het is ook niet vreemd dat een boer regels probeert te omzeilen, omdat deze regels hem in bijna alles beperken en tegenstrijdig zijn.
            Ja idd, en weetje waarom die Partij van de Dieren zoveel in het nieuws is? bij Kassa? Omdat ze geneukt wordt door die vent, daarom is ze in het nieuws! Niet door die mooie ideeën van haar
            Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
            People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
            BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

            Comment


            • #96
              Originally posted by Rickbeen View Post
              Plofkip/plofkuiken is een en al commerciele shit!!
              Benaming is in het leven geroepen vanwege het feit dat het kuiken met een gewicht van 50gram start en in amper 6 weken tijd groeit tot een slachtkip van 2.9kg, deze kippen zijn decennia lang op zo'n wijze gefokt dat het de voeding op een meest efficiënte wijze opneemt voor het winstwelzijn en niet het dierwelzijn....


              op de foto (fragment van keuringdienst van waarde) is een kuiken te zien van 3 weken oud met een gewicht van 900 gram, in 3 weken tijd groeit dit beest nog 2kg, ieder weldenkend mens, en daar hoef je de stallen niet voor te bezoeken, weet dat zo'n groeispurt voor zo'n beest niet goed kan zijn en dat het beest er alleen maar ellende van kan verwachten, zodanig dat de slacht een verwelkoming voor de kip zal zijn....Ook te zien is de borst (kipfilet), het groeit zo hard dat er geen veren meer op kunnen groeien.



              Originally posted by Rickbeen View Post
              2. Het afpunten van kippesnavels wordt verboden.
              Kippen en vogels pikken andere soortgenoten om hoger in de 'rang' te komen. Daarom worden de puntjes van de snavels afgeknipt als dit nog kuikens zijn. Nu is er een voorstel door om dit te verbieden. Het gevolg, kippen pikken elkaar dood, worden gewoon leeggeplukt door hun soortgenoten! En dit door een regel tegen dierenleed. Deze mensen weten niet waar ze over praten, alleen is het zielig om de puntjes van de snavels af te knippen, maar het is niet zielig als ze elkaar doodpikken en leegplukken.
              imo nonargument , zorg voor meer ruimte en de kippen zullen elkaar niet doodpikken...dat dat economisch gezien niet mogelijk is neemt niet weg dat het aftoppen van de snavels dieronterend zijn en onnodig dierenleed met zich meebrengt.



              Originally posted by Rickbeen View Post
              De tijd van kuiken tot kip is inderdaad 6 weken. in deze 6 weken komt een kip ongeveer 2 kg aan. Dit gebeurt echter op een natuurlijke manier, een nee een kip krijgt geen antibiotica via voer binnen, dat is ten strengste verboden in Nederland, wordt je als voerleverancier gepakt hiermee dan kun je je bedrijf opdoeken.
              Dus plofkip.....het gebeurt niet op een natuurlijke manier omdat de kuikens zodanig gefokt zijn dat ze al groeien bij het zien van voer, lijkt me niet op eennatuurlijke manier, er heeft immers ingreep van de mens plaatsgehad, daarnaast krijgen ze voeding wat veel eiwitten bevat en je weet wat dat teweeg brengt als je een overvloed aan eiwitten binnen krijg, die beesten zouden zich op die manier letterlijk kapot eten als ze niet na 6 weken al geslacht worden, nu krijgen ze alleen maar vele kwalen en worden ze uit hun leed gered door de slacht..

              Mijn vrouw heeft een penicilline allergie , wannneer ze een gewoon ei of kifilet eet dan krijgt ze gelijk uitslag en jeuk op haar gezicht, bij biologisch ei en kip niet, dus ja....antibiotica wel degelijk in die beesten en niet sporadisch.

              Van alle dieren in de vee-industrie scoren deze kuikens het slechtst op dierenwelzijn. Deze kip heeft door de extreem snelle groei last van kreupelheid, voetzweren, kortademigheid en borstblaren. Vanwege de vele gezondheidsproblemen krijgt deze kip veel antibiotica toegediend. Mede door het onverantwoord hoge gebruik van antibiotica in de vee-industrie kunnen levensgevaarlijke bacteriën steeds moeilijker bestreden worden en ontstaan zo levensbedreigende besmettingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen




              Originally posted by Rickbeen View Post
              De grootste reden van kritiek op de plofkip is omdat deze vol zou worden gepompt met eten.
              Dit is gelul! Denk je dat een boer elke dag zijn 20.000 kipjes naar het eten toe trapt en met de hand het voer naar binnen drukt? nee tuurlijk niet. Het zit in de natuur van een kip om te scharrelen en deze doen dat gewoon los in een stal. Er wordt zelfs gevoerd op de grond om de kip 'bezig te houden'. De kip loopt zelf naar het voer toe en bepaald of deze gaat eten.
              De reden dat er "zelfs" gevoerd word op de grond is niet om de kip bezig te houden maar omdat ze te veel pijn lijden om nog de wil op te brengen naar de voederbak te lopen.....


              Originally posted by Rickbeen View Post
              Vlees van kippen die buitenlopen is ook onzin.
              De regels hierin zijn uitermate slecht. De kip moet de kans hebben naar buiten te lopen. Deze kippen zijn echter amper tot niet buiten geweest, omdat de kippen de kans hebben om naar buiten te komen, alleen wordt er zo gespeeld met de ventilatie dat er geen ventilatie in de stal is, alleen via de open deuren. En waar houdt een kip niet van, inderdaad, met zijn kop tegen de wind inlopen.
              Ook werden de eerste 10 meter voor de staldeuren betegelt, een kip voelt zich hier niet veilig en gaat dus niet naar buiten. Alleen als er bosjes langs de kant staan gaan ze naar buiten. Het is nu echter verplicht binnen 5 meter beschroeiing te hebben langs de staldeuren.
              Je moet ook niet bij de kip beginnen maar vanaf het kuiken, als een beest nooit buiten komt zal het ook geen wil hebben om naar buiten te gaan, als je het toestaat vanaf het kuiken zijn zal het misschien wel werken.





              Pluimveehouders hebben de bofkip in het leven geroepen om de strijd aan te gaan met de plofkip. Onze kippen boffen dat ze in Nederland leven, omdat het dierenwelzijn hier ten opzichte van de rest van Europa het best geregeld is, stelde de Nederlandse Vakbond voor Pluimveehouders (NVP), de initiatiefnemer van de campagne, vrijdag."Wij hebben de buik vol van de spotjes over de plofkip. Het zijn allemaal pinokkioverhalen waarmee actiegroepen ons in een kwaad daglicht zetten'', zegt NVP-voorzitter Gert-Jan Oplaat. "Als een kip zou kunnen kiezen, dan zou hij het liefst in Nederland kip willen zijn.''

              Hij wijst erop dat er pluimveehouders in Nederland aan extra eisen moeten voldoen, bovenop de Europese welzijnsregelgeving. Ook zijn er hier geen legbatterijen meer.

              De vakbond gaat komende tijd onder meer stickers uitdelen met de tekst bofkip
              Als een kip 'mocht kiezen' zou hij geen kip willen zijn vermoed ik eerder, ja hoor, de kip is gelukkiger in Nederland...
              Dus als een vrouw word verkracht in Nederland moet ze blij zijn want in India word je na het verkrachten vermoord en word je doorgaans niet gehoord...


              "Een plofkip in flauwekulsaus. Geen dierenbeschermingsorganisatie is hier positief over." reageert Wakker Dier verbaasd en teleurgesteld op het nieuws dat de supermarkten vandaag met de pluimvee-industrie naar buiten brengen. Afgelopen zomer beloofden de supermarkten (CBL) in de toekomst enkel varkens- en kippenvlees met minimaal 1 ster van het Beter Leven kenmerk in het schap te gaan leggen. Vandaag is deze belofte teruggebracht tot een 'plofkip in flauwekulsaus': zonder Beter Leven ster, 18 in plaats van 20 kippen per vierkante meter (per kip een extra oppervlakte ter grootte van een smartphone), nooit naar buiten en een paar dagen langer leven. En dat laatste pas in 2020, waardoor de plofkip-industrie en de supermarkten pas over 5 jaar hoeven te starten om stap voor stap de kreupele plofkip te vervangen door een kruising van een normale kip met een plofkip. Wakker Dier blijft onverminderd campagne voeren voor een plofkip-vrij schap in 2015, vooral gericht op de grootste plofkipverkopers Albert Heijn en Jumbo.
              In januari 2012 startte Wakker Dier de campagne 'Stop de Plofkip'. Plofkip is de 'gewone' kip in de supermarkt. Het is een kuiken dat in zes weken tijd wordt vetgemest tot vleeshomp van ruim twee kilo en dat met 20 anderen op een vierkante meter leeft in een donkere stal. Van alle dieren in de vee-industrie scoren deze kuikens het slechtst op dierenwelzijn. Deze kip heeft door de extreem snelle groei last van kreupelheid, voetzweren, kortademigheid en borstblaren. Vanwege de vele gezondheidsproblemen krijgt deze kip veel antibiotica toegediend. Mede door het onverantwoord hoge gebruik van antibiotica in de vee-industrie kunnen levensgevaarlijke bacteriën steeds moeilijker bestreden worden en ontstaan zo levensbedreigende besmettingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Wakker Dier wil dat supermarkten overstappen op kip met 1 ster van het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Deze kip groeit langzamer en heeft daarom veel minder last van de welzijnsproblemen waar de plofkip mee kampt en heeft daardoor minder antibiotica nodig. Ook heeft deze kip meer ruimte en een overdekte uitloop. Deze kip is een paar dubbeltjes duurder.
              Al met al, de plofkip zal blijven bestaan om economische redenen, dus aan ieder die er niet mee kan leven, eet geen kip...anders mond dicht en vreten....maar geen goedpraterij over het welzijn van de kip in Nederland of waar dan ook wat dat is je reinste hypocriete bullshit...
              Last edited by okidoki71; 19-06-2013, 12:37.
              .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
              There is no failure except in no longer trying

              Comment


              • #97
                Duidelijke taal, zelf niet beter kunnen verwoorden
                Een dag niet getraind...

                Comment


                • #98
                  Originally posted by frankey View Post
                  Duidelijke taal, zelf niet beter kunnen verwoorden
                  plofkip

                  Comment


                  • #99
                    Haha tok tok
                    Een dag niet getraind...

                    Comment


                    • Wordt ook zo moe van dat haantjesgedrag,,

                      Comment


                      • Probeerde jullie alleen maar te imponeren .

                        Comment


                        • Originally posted by Rickbeen View Post
                          Ja idd, en weetje waarom die Partij van de Dieren zoveel in het nieuws is? bij Kassa? Omdat ze geneukt wordt door die vent, daarom is ze in het nieuws! Niet door die mooie ideeën van haar
                          hahaha door welke vent man? Kassa wordt door een vrouw gepresenteerd. Wat wordt jij een naar mannetje zeg als jij koste wat koste je gelijk wilt hebben.

                          Comment


                          • Originally posted by Woppy View Post
                            hahaha door welke vent man? Kassa wordt door een vrouw gepresenteerd. Wat wordt jij een naar mannetje zeg als jij koste wat koste je gelijk wilt hebben.
                            owjee we worden persoonlijk
                            installing muscles....please wait

                            Comment


                            • Originally posted by Aldo Raine View Post
                              Vraag me af wat dingen als Auschwitz en pedofilie in een topic over plofkippen doen. Maar goed dat zal wel aan mij liggen, die dingen zullen wel nodig zijn om je punt duidelijk te maken. Wie hebben er een hekel aan het gedrag van boeren en wat valt onder zoveel? Dierenactivisten? Die Milf van de partij van de dieren? Het is ook niet vreemd dat een boer regels probeert te omzeilen, omdat deze regels hem in bijna alles beperken en tegenstrijdig zijn.
                              Wat in menige megastal gebeurt doet erg aan Auschwitz denken. Durf gerust die vergelijking aan, zonder blikken of blozen zelfs. En weet je waarom die partij is opgericht? Omdat al die andere partijen het dierenleed nauwelijks aan pakten. Niet dat ik alles van hun zalig praat, maar ze zijn wel oprechter dan Wilders en z'n clan.

                              Comment


                              • Originally posted by Woppy View Post
                                Wat in menige megastal gebeurt doet erg aan Auschwitz denken. Durf gerust die vergelijking aan, zonder blikken of blozen zelfs. En weet je waarom die partij is opgericht? Omdat al die andere partijen het dierenleed nauwelijks aan pakten. Niet dat ik alles van hun zalig praat, maar ze zijn wel oprechter dan Wilders en z'n clan.
                                Dat siert jou als persoon dat je die vergelijking durft te maken zonder blikken of blozen. Heel Duitsland zat dus in jou optiek aan de plofjoden. Jij komt er wel Woppy, zieke geest.
                                Skeggǫld, Skálmǫld, Skildir ro Klofnir.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X