Willen we meer of minder hangsloten?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Willen we meer of minder hangsloten?

    Geachte Dames/Heren/belangstellenden,

    Het is vandaag bijna een jaar geleden dat de eerste schoten in de slag om Bodynet afgevuurd werden.

    Het steekt mij dan ook dat, bijna een jaar na dato, de goedwillende gebruikers van het forum nog steeds benadeeld worden. De oude moderators die toen der tijd in grote getale (vaak openlijk) de kant van de zgn. 'googlelogen' kozen zijn een stuk minder actief geworden. Hiervoor in de plaats is een nieuwe moderator gekomen die er een handje van heeft potentieel interessante topics te chargeren met een hangslot.
    Ik doel hier uiteraard op het topic van Dexie, wiens poging om zijn steentje bij te dragen op brute wijze getorpedeerd werd door de laatste aanwinst van het moderator-team. De forumgebruikers met ook maar enige degelijke kennis van aas zijn al op één hand te tellen en het lijkt me dan ook niet slim die enkeling die zich hierin heeft verdiept en dit probeert te delen met de rest van het forum te verjagen.

    Omdat ik graag opkom voor mijn behulpzame medegebruikers van het forum, lijkt het me belangrijk de tevredenheid met het sluiten van potentieel interessante topics te peilen onder de frequentie forumbezoekers door middel van een simpele poll. Helaas lijkt het erop dat ik niet gemachtigd ben deze te openen, dus verzoek ik moderators die dit lezen vriendelijk deze voor mij toe te voegen.

    Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd, verblijf ik

  • #2
    Ik betreur het inderdaad zeer dat mijn topic is gesloten, ik heb misschien dan wel geen jarenlange kuur ervaring, of medicijnen gestudeerd, maar ik denk dat er genoeg mensen zijn die het wel met mij eens zijn dat ik er het een en ander vanaf weet en daarmee andere mensen zou kunnen helpen.

    Simpele basis vragen over HCG, nakuur, dosis, lengte, middelen, peps, en zelfs wat geavanceerdere vragen (die uiteraard al kwamen) zouden in mijn topic snel en makkelijk beantwoord kunnen worden, zonder dat daarvoor weer een heel nieuw topic geopend hoeft te worden en iedereen begint te klagen dat die dat zelf wel had kunnen vinden. Daarbij komt dat die mensen vast wel anderen bronnen naast alleen mij gebruiken, en het is toch alleen maar mooi als je dingen vanaf verschillende kanten belicht krijgt?

    Maar goed, het was alleen maar goed bedoeld, helaas zien bepaalde mensen met een nogal bekrompen mind het niet in. kuch in kuch fer kuch no

    Comment


    • #3
      Gelukkig dat jij opkomt voor je behulpzame,onderdrukte medegebruikers van het forum.
      Uiteraard heb jij ook al een pm naar Inferno gestuurd waarin je de reden vraagt neem ik aan?
      Dat zou wel zo netjes zijn,ook al had de discussie van Dexie wmb niet dicht gehoeven.
      DIVIDE ET IMPERA

      Comment


      • #4
        Originally posted by rainman View Post
        Gelukkig dat jij opkomt voor je behulpzame,onderdrukte medegebruikers van het forum.
        Uiteraard heb jij ook al een pm naar Inferno gestuurd waarin je de reden vraagt neem ik aan?
        Dat zou wel zo netjes zijn,ook al had de discussie van Dexie wmb niet dicht gehoeven.
        Nee en dat heeft een vrij eenvoudige rede, van de pak m beet 20 pm's die ik ooit naar mods heb verstuurd heeft heeft alleen Kevster x maal gereageerd dus leek me een vrij kansloze poging.
        Überhaupt niet nodig want dit is kritiek op de hangsloten geen persoonlijke aanval op infernos integriteit of wat dan ook.

        Comment


        • #5
          Was een unanieme beslissing van het mt, het is hier geen dbb waar kinderen advies geven over medicatie.

          Slotje en als het je niet bevalt en je mijn medemods nog een keer belachelijk maakt ban.
          In adaptation we trust

          Deadlift 285 kilo
          Squat 230 kilo
          Bankdrukken 137.5 kilo
          Powerlift totaal 652.5 kilo

          Mijn trainingslog

          Comment


          • #6
            Het wekt inderdaad aardig de indruk dat je de boel loopt op te naaien.
            The Sky Ain't The Limit

            "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

            Comment


            • #7
              Ik ben weinig online, maar dit topic behoeft wat aandacht. Ik kom zo op de inhoud, maar de vorm van je epistel is opruiend te noemen. Uiteraard heb ik daar de schurft aan, zeker omdat het begrip googlogen in een adem genoemd wordt met het Mt, en zogenaamd de predilectie van het Mt zich bij de internetwiseguys te scharen. Dit is een belachelijke aantijging. Dat er veelal wordt gekeken naar wat er bewezen is, is eerder een pre dan wat anders. Zo werkt geneeskunde ook. Met een reden zou ik ook zeggen. Daarnaast zijn de googlogen veelal de idioten die menen dat het lichaam slechts 30g eiwitten per uur kan verwerken, etc. Dat soort absurde beweringen is juist, mede dankzij het huidige Mt, de kop in gedrukt. Dat soort kennis is niet uit ervaring te putten. Ervaring heeft de neiging om nieuwe ideeën meteen af te wijzen. Dat is waarom het ook goed is dat er in het Mt mensen zitten met een iq dat de eigen schoenmaat overstijgt. Dit laat echter onverlet dat ervaring zeker niet aan de kant wordt geschoven als ware het onbelangrijk. Daarom hebben we bijvoorbeeld een buitengewoon succesvol personal trainer, een powerlifter, een vent die studies snapt en hard traint, protasius, en mijzelf als gangmaker. Dat die finesse je duidelijk ontgaat is jammer, maar niet onze schuld.
              Ook is het zeer de vraag of je inziet dat als mensen het niet met je eens zijn, ze niet meteen ongelijk hebben.

              Om in te gaan op je inhoud, het is aan ons om te besluiten welke topics toevoegen aan het board en welke niet. Daar mag je vreselijk veel van vinden. Je mag zelfs googlen wat je van een dictatuur moet vinden. Een discussie aangaan over ons beleid mag evenwel zeker ook. Ook wij zijn faalbaar. Dat is echter een ander verhaal dan onze nieuwe mod afzeiken en je opwerpen als de nieuwe Messias van bodynet, terwijl je naar lidmaatschap echt nog een jonkie bent, en nu niet echt de drijvende kracht achter al ons hoogwaardig materiaal.

              Ik laat dit topic open zodat je kan reageren op een en ander, maar gaarne de toon beheerst te houden.
              "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

              sigpic

              "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

              Comment


              • #8
                Weer open. Mijn excuses.
                "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                sigpic

                "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                Comment


                • #9
                  Ik ben hier voor begrippen nog wel nieuw en wie ben ik om dit te zeggen maar het concept van het topic vond ik toch echt goed. Ik dacht eindelijk dat er een topic zou zijn waar ik dingen kon leren die ik niet op Google kan vinden e.d. Wellicht is Dexie niet de juiste persoon om op alle vragen antwoord te geven (no offense maar ik ken hem niet goed genoeg om daarover te oordelen) maar als we er een topic van maken waarbij je je vraag kwijt kan waar vervolgens ervaren personen/kuurders antwoord kunnen geven en niet alleen Dexie zou het denk ik al een andere wending krijgen.

                  Wat je ook kunt doen is het topic alleen openbaar maken naar degenen met een aantal posts zodat alleen 'de serieuzen' er kunnen zijn. Zo krijg je geen onnodige kwesties die je zo kan opzoeken op Google maar is er toch zo'n soort topic.

                  Er is denk ik echt behoefte aan zo'n topic. Veel mensen zouden ook beter ingelicht kunnen worden voordat ze aan kuren beginnen en je vergroot zo ook de algemene kennis over AAS. Als je dit in een doofpot gaat stoppen moet je ook niet raar opkijken als er mensen in de AAS sectie bullshit lopen te verkondigen en te vragen: Waar kunnen ze die informatie leren en opvragen dan? Ik weet zeker als ik nu een topic zou openen de eerste 10 reacties zouden zijn "waar praat je over kom over twee jaar terug", terwijl ik in zo'n topic gewoon interessante kwesties kan vragen en dingen voorleggen die ik zelf afvraag..

                  No offense ik ben geen mod, alleen meningen kunnen geen kwaad lijkt me
                  Last edited by skillful058; 09-05-2014, 11:54.
                  the trick is you stop looking for tricks and do what you're suppose to

                  Comment


                  • #10
                    Eigenlijk is het allemaal redelijk simpel.

                    Ook al lijkt Dexie mij een hele aardige jongen,iedereeen snapt hopelijk dat hij zichzelf redelijk overschat als hij a la Big Cat van DBB een "Vraag het maar aan Dexie"discussie begint over anabolen.

                    Daardoor kan je best wel leuke discussie krijgen misschien,maar ik weet zeker dat je ook jongeren op ideeen brengt of overhaalt hierdoor, of erger nog...ooit toch een keer verkeerd advies geeft.
                    Het gaat tenslotte wel om zware medicijnen en niet om paracetamol ofzo.
                    Als Dexie gewoon reageert in een andere discussie,is er niks aan de hand.
                    Maar dit vind ik echter een grote stap te ver gaan.

                    Heeft iemand vragen over anabolen,kunnen die ook gewoon in het anabolenforum gesteld worden en kunnen mensen als :Knulletje,Quibus,Frankey en Generation Iron bv hier perfect antwoord opgeven.

                    Dan komen we op het punt dat er op deze discussie of andere discussies (te snel?)een slotje komt.
                    Op het moment dat er een oeverloze,respectloze discussie is die totaal geen toegevoegde waarde meer heeft,is een slotje vaak de juiste oplossing voor het escaleert en mensen een ban krijgen.

                    Opvallend is dat er mensen zoals Aktito regelmatig verkondigen dat er geen leerzame discussies meer zijn,maar hier vaak zelf de oorzaak van zijn.
                    Het niveau is inderdaad anders als een paar jaar geleden(toen ik vooral meelas en leerde)maar met een achtergrond en opleiding zoals van bv Aktito,zou ik ook wel wat meer leerzame topics verwachten eerlijk gezegd.

                    Just my2 cents.
                    Last edited by rain; 09-05-2014, 12:01.
                    DIVIDE ET IMPERA

                    Comment


                    • #11
                      Minder minder, laat ons lachennnn
                      "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by akito View Post
                        een nieuwe moderator gekomen die er een handje van heeft potentieel interessante topics te chargeren met een hangslot.
                        Welke mega interessante topics zijn dat dan, behalve dat van Dexie?

                        Punt is dat het om gebruik van medicijnen gaat. Iemand die vragen heeft erover kan daar een onderwerp voor openen zodat die een beetje begeleid kan worden door iemand die daar wat ervaring mee heeft goed onderlegd is. Het is natuurlijk geen garantie dat het goed zal gaan want het blijft immers een forum en dat is niet gelijk aan persoonlijke begeleing door een ervaren arts. Maar dat is voor veruit de meesten natuurlijk geen optie.

                        Dat laatste is hoe dan ook wat anders dan iemand die zichzelf in de schijnwerpers zet als een soort guru, om wat voor reden dan ook, en daarbij beweert dat hij wel even jou handje virtueel zal vasthouden tijdens een kuur. Ik heb sterk de indruk dat Dexie een beetje populair loopt te doen door zichzelf continu te associeren met AAS. Met uitspraken zoals "gewoon Test-E in je donder mikken", etc. Dat beeld werd versterkt door die avatar die hij had van die injectienaald. Dat is gewoon een observatie, geen aanval op Dexie.
                        I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                        - Dave Tate

                        Comment


                        • #13
                          Dexie is iemand die vaak ver van serieus is en soms serieus. Het was voor mij dan ook lastig om te peilen wat zijn insteek was. Dexie draagt een bepaald imago, misschien wel het imago van een trol (niet beledigend bedoeld). Met die gedachte over Dexie zullen er ook weinig serieuze posts komen in zijn topic, al helemaal als het een Q&A topic is. Inferno heeft hier een correcte keus in gemaakt. Het topic zou toch wel uit de hand lopen..

                          Inferno draagt zijn titel nog niet heel erg lang op dit forum. Ik moet zeggen dat er ook heel wat meer topics dicht worden gegooid sinds hij aan de 'macht' is. Dit doet hij erg goed, hij is actief bezig en houdt het forum op deze manier informatief en respectvol. Gewoon lekker blijven doen Inferno!

                          Comment


                          • #14
                            Dexie zal vast wel het één en ander weten over AAS, daar ben ik wel van overtuigd. Maar BN kan toch niet bekend gaan staan als het forum waar AAS adviezen worden geven door een 18 jarige knul die geen ervaring en geen medische achtergrond heeft?

                            Comment


                            • #15
                              Shit niet zo serieus nemen mensen. Snap t wel dat het gesloten wordt maar ben ik nou de enige die het geweldig vond en de knipoog zag van Ome Dex? Snap het van de mods wel.... rest van de moraalrdders, probeer eens ergens om te lachen als je de kans krijgt. Inb4 niet mijn humor, zijn geen onderwerpen om grappen over te maken en kinderachtig.
                              Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X