Ter verdere info.
Ben van plan dit schema 6 weken aan te houden (tenzij de resultaten uitzonderlijk zijn, dan wellicht een verleningsperiode) en af en toe te zorgen voor een lichte variatie, danwel een verandering van dumbell --> barbell (of vice versa). Houd netjes de vorderingen bij hoeveel gewicht ik per set kan 'tillen' (en dan vordert week na week).
Nu weet ik dat spierpijn een graadmeter kan zijn. Ik heb (afhankelijk per spiergroep) soms een lichte spierpijn (dus niet altijd), maar wel altijd de dag erna (of 2 dagen daarna) een gevoel dat de spieren hard hebben moeten werken, dus in die zin denk ik dat het goed zit. De eerste week van een nieuw schema heb ik wel meestal (hevige) spierpijn, maar dat is vrij normaal denk ik (nieuwe oefeningen, andere herhalingen e.d.).
Sinds enkele weken houd ik tegen bij hoeveel calorieen ik per dag naar binnen werk, om zodoende et zorgen voor een licht calorisch overschot (300-500). Volgende week eens kijken of de stijging in BF op nihil is gebleven.
Ik houd jullie op de hoogte.
Ben van plan dit schema 6 weken aan te houden (tenzij de resultaten uitzonderlijk zijn, dan wellicht een verleningsperiode) en af en toe te zorgen voor een lichte variatie, danwel een verandering van dumbell --> barbell (of vice versa). Houd netjes de vorderingen bij hoeveel gewicht ik per set kan 'tillen' (en dan vordert week na week).
Nu weet ik dat spierpijn een graadmeter kan zijn. Ik heb (afhankelijk per spiergroep) soms een lichte spierpijn (dus niet altijd), maar wel altijd de dag erna (of 2 dagen daarna) een gevoel dat de spieren hard hebben moeten werken, dus in die zin denk ik dat het goed zit. De eerste week van een nieuw schema heb ik wel meestal (hevige) spierpijn, maar dat is vrij normaal denk ik (nieuwe oefeningen, andere herhalingen e.d.).
Sinds enkele weken houd ik tegen bij hoeveel calorieen ik per dag naar binnen werk, om zodoende et zorgen voor een licht calorisch overschot (300-500). Volgende week eens kijken of de stijging in BF op nihil is gebleven.
Ik houd jullie op de hoogte.
Comment