Hst

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hst

    Speciaal voor Been maar natuurlijk voor iedereen die geinterseerd is, misschien kennen vele mensen het systeem van trainen al, geef dan u bevindingen.
    Tekst komt wel van een ander forum, dus sorry voor het stelen maar is de best uitgelegde tekst dat ik gevonden heb.

    HST - Voor eens en altijd uitgelegd...
    Op aanvraag, en om al die posts over HST te beantwoorden, en om de onduidelijkheid uit de wereld te helpen...

    Hier een (ie**************** lange) uitleg over wat HST wél is.
    Het heeft me wat tijd gekost om dit te schrijven, dus zou het fijn vinden moesten jullie het lezen...
    Hypertrophy Specific Training – HST

    Zoals beloofd geef ik hier een omschrijving van wat HST nu eigenlijk wel is. Dit om tegemoet te komen aan de oneindige stroom vragen en onduidelijkheden die hieromtrent heersen. In alle eerlijkheid wil ik er bij zeggen dat ik er zelf voorstander van ben, maar ik zal de uitleg objectief houden.

    Ik zal de uitleg ook zo duidelijk mogelijk houden, en zal er niet al te veel wetenschappelijke zaken bijhalen, ondanks dat dit schema er wel op gebaseerd is. Ik zal dus uitspraken doen die hij bewijst met een aantal onderzoeken. Als je wil discussiëren over deze uitspraken, raad ik je aan een bezoekje te brengen aan het forum van onderstaande site. Daarop zitten heel wat mensen die graag en op een zeer hoog niveau willen discussiëren.

    HST is ontworpen door Bryan Haycock, een verder onbekend iemand in de BB-wereld. Hij heeft heel wat onderzoeken bestudeerd, en uit deze onderzoeken een trainingsmethode opgebouwd die gebaseerd is op enkele eenvoudige basisprincipe’s.

    Alle uitleg en onderzoeken kan je terugvinden op de website:
    Hypertrophy-Specific Nutrition™
    en ook zeer aan te raden Hypertrophy-Research.com

    HST is zoals gezegd gebaseerd op een aantal basisprincipes.

    Dit zijn ze:

    1) Mechanische belasting
    Dit is eigenlijk een beetje overbodig. Zonder mechanische belasting zal er in een spier geen microtrauma optreden. Zonder microtrauma geen spiergroei. Kortom, je moet een spier belasten.

    2) Frequentie
    In tegenstelling tot een gewoon splitschema, zegt HST dat je elke spiergroep minstens 3x per week moet trainen. In wezen kan dit neer komen op 3x per week full body, waarbij men dus alle spiergroepen traint, bijvoorbeeld op maandag, woensdag en vrijdag. De verklaring hiervoor is dat de factoren die wijzigen na een training in een spier, zoals glycogeenniveau’s, IGF,… na ongeveer 48u hun normale waarde weer bereikt hebben. Simpelweg gezegd, na ongeveer 48u kan een spier weer belast worden, en kan er weer microtrauma ontstaan. In het basisschema dat ik ook zal uitleggen wordt maandag/woensdag/vrijdag voorgesteld, omdat dit een praktische toepassing is van dit principe. Er zijn echter veel varianten mogelijk, zoals een upper/lowerbody split, push/pull splits,…waarbij dan 6x of soms 12x per week getraind wordt.

    Klassieke training waar je dus 1x per 7 dagen traint houdt dus eigenlijk in dat je ongeveer twee dagen groeit, en de andere dagen zijn enkel onderhoud van die groei, en dus verloren tijd.

    3) Progressive overloading
    Dit is het tweede belangrijk principe en vereist wat meer uitleg. Een spier groeit pas als er microtrauma ontstaat, dat weten we allemaal. Het is echter niet nodig een spier steeds met zijn maximaal gewicht, je RM (rep maximum, je gewicht dat je maximaal kan gebruiken om een bepaald aantal reps te halen) te belasten. Afhankelijk van het conditioneringsniveau van een spier, is een lichter gewicht ook voldoende om microtrauma te veroorzaken, en dit in even grote mate als een hoger gewicht. Even wat uitleg.

    Met conditionering wordt bedoeld welke absolute load (dus in gewicht) een spier op een bepaald moment “gewend” is. Met andere woorden waarop een spier geen extra werk hoeft te verrichten. Stel dat je elke keer bijvoorbeeld 50kg gebruikt voor een bepaalde oefening. Na x aantal keer is je spier gewend aan dat gewicht, en heeft de spier dus geen reden om microtrauma te vertonen bij het liften van dat gewicht (nog eens ter herhaling, ik probeer het in mensentaal uit te leggen, het onderzoek bevestigt dit). Enkel een hogere load, dus bijvoorbeeld 55 of 60kg, zorgt weer voor microtrauma. Dit is de “overload”, een belasting (load) die hoger (over) is dan je spier gewend is. Maar als 50kg je maximum is, dan kan je niet meer verhogen, en heeft je training geen nut.

    Door de spier dus elke training met een hoger gewicht te belasten dan de vorige training, voorkom je die gewenning, die conditionering, en blijf je microtrauma creëren. Uiteraard kan je dit enkel als je eerste training met een gewicht is dat lager is dan je RM, anders kan je geen gewicht opbouwen.
    Dit is dus het progressive, steeds gewicht erbij.

    Je kan inderdaad al de opmerking maken dat als je spieren dus gewend zijn aan dat hoge gewicht, bijvoorbeeld die 50kg en je gaat dan over naar 20kg, die 20kg geen nut heeft, je spieren zijn immers geconditioneerd aan dat gewicht. Er ontbreekt dus nog wat…

    4) Strategic Deconditioning

    Zoals gezegd, er moet dus een gewicht gebruiken waar een spier niet aan gewend is. Omdat je op het einde van een cyclus of een training echter hoge gewichten gebruikt, kan je niet zomaar op een lager gewicht beginnen. Je moet je spieren “deconditioneren”. Dit wil zeggen zorgen dat het niet meer gewend is om een hoog gewicht te heffen. Dit kan je doen door te rusten, minstens 1 week (dus za/zo+5dagen+za/zo, dus eigenlijk 9). Dit kan zelf langer zijn, als je voeding in orde is hoef je je geen zorgen te maken over spierverlies.

    Deconditionering kan het best uitgelegd worden met het voorbeeld van een astronaut. Astronauten hebben de meest extreme vorm van deconditionering die mogelijk is. Immers, in een luchtledige ruimte hoeven hun spieren totaal geen kracht uit te voeren, een belasting bestaat immers dan niet. Als een astronaut terug op aarde is, zijn zijn spieren dus volledig gedeconditioneerd, Elke belasting, hoe klein dan ook, zelf gewoon wandelen, is op dat moment een overload, en veroorzaakt microtrauma!

    Wij kunnen dus enkel rusten, waardoor een de lagere belasting, waarmee ons schema zal starten, wel degelijk microtrauma veroorzaakt.

    Stel dat je spier gedeconditioneerd is tot op een niveau waarop een belasting van 20kg microtrauma veroorzaakt (we kunnen dat uiteraard niet weten, maar we veronderstellen dat, ik geef later een concreet voorbeeld). Nu zou je kunnen een training doen met die 20kg, maar ook een met 30kg. Beide zullen microtrauma veroorzaken, ze zijn immers beide een “overload” voor de spier. Nu is het echter niet nuttig met 30kg te trainen! Het microtrauma, en dus de groei, zal niet groter zijn. Een spier kan immers maar een bepaalde graad van microtrauma vertonen, wat logisch is, anders zouden we tijdens het trainen ons spier zien scheuren en uiteenvallen (plastisch uitgedrukt). Het is dus beter die 30kg maar de volgende training te gebruiken.

    Kortom: strategic deconditioning zorgt ervoor dat je spieren weer “ontwend” worden, en dat een lagere belasting terug effectief wordt.

    In het kort nog eens herhaald:

    HST=
    1) Frequentie: elke spiergroep minstens 3x per week belasten, bijvoorbeeld door een full body 3x/w
    2) Progressive overload: zorg er voor dat elke belasting hoger is dan die van de vorige workout voor maximaal microtrauma
    3) Strategic deconditioning: na elk schema (=cyclus) neem je minstens 1 week rust, om de spieren te deconditioneren, zodat een lagere load terug effectief wordt

    Zolang een schema deze principe’s hanteert, kan men over HST spreken. Vandaar de verwarring, omdat het aantal varianten natuurlijk oneindig is.

    Ik zal hieronder het basisschema bespreken. Voor varianten kan je altijd een topic starten, of op het andere forum eens rondneuzen. Ik raad echter aan eerst zeker een tweetal keer het basisschema te gebruiken om de principe’s te leren kennen. Plus het basisschema werkt op zich ook goed. Het is wel belangrijk je er aan te houden, en niet van je gewichten af te wijken, of je volume aan te passen.

    Het standaard schema gaat als volgt.

    Eerst MEET je je RMs van 15, 10 en 5. Dus bijvoorbeeld op maandag meet je je maxima voor 15 reps voor je oefeningen. Op woensdag je maxima voor 10 reps, op vrijdag voor 5 reps.

    Welke oefeningen moet je nemen? Belangrijkste zijn de compounds. Dit zijn de hoofdoefeningen. Een isolatie-oefening kan er in zitten, maar zeker en vast in de minderheid, en is eigenlijk niet echt nodig.

    Hoeveel oefeningen? Dat hangt er een beetje van af van wat je zelf aankan. Belangrijk is dat je je volume afstemt op je eigen lichaam. Sommige kunnen meer volume aan dan een ander. Persoonlijk vond ik een oefening of 12 goed. Belangrijk is dat je je workout steeds in 1u15 of minder kan afwerken. Bij de eerste workouts zal dit geen probleem zijn, bij de latere al wat meer.

    Verder gebruik ik ook als regel dat de spiergroepen waar je het meest aan wil werken, je die vooraan zet en wat meer volume geeft. Maar dat is eerder een persoonlijke richtlijn dan een algemene richtlijn.

    Je neemt dus je oefeningen, bijvoorbeeld onderstaande (ik heb er wat minder genomen, om het principe aan te tonen).

    Deadlift
    Barbell Curl
    Incline Dumbell Press
    Dips
    Military Press
    Squat

    Je meet daarvan zoals gezegd je 15 RM, 10 RM en 5 RM.

    Dan bekom je bijvoorbeeld:
    Code:
    15RM 10 RM 5RM
    Deadlift 70 100 120
    Barbell Curl 24 30 38
    Incline DP 28 36 42
    Dips 50 80 100
    Military Press 40 60 75
    Squat 80 110 130


    Je cyclus (dit is je schema tussen twee SD (strategic deconditioning) in) bestaat een 4 kleinere cycli met telkens hun rep range.
    De eerste twee weken doe je 15 reps, en dit bijvoorbeeld 2 sets (sommige doen 1 set, maar dat vind ik te weinig). De volgende twee weken doe je 10 reps, en dit 3 of 2 sets (afh van wat je aankan, persoonlijk deed ik de eerste week 3 sets, de tweede week 2 sets).
    Daarna doe je 5 reps, bijvoorbeeld 3 sets per oefening.
    De volgende twee weken zijn bij mij 1 week verhogen, dit wil zeggen gebruik maken van negatieven en halva reps om je absolute load nog te verhogen. Het volume daalt hierbij nog.
    In week 8 doe ik mijn metingen van mijn RMs voor de volgende cyclus.

    Elke mini-cyclus bestaat dus uit 6 workouts (ma/woe/vrij/ma/woe/vrij). De laatste training van die twee weken is met je gemeten maximum.

    De workouts daartussen zorg je ervoor dat je steeds een stijgend gewicht heb. Vraag is nu van waar begin je?
    Dit is moeilijk in te schatten, maar een maatregel is dat je best aan ongeveer 70% van je RM kan beginnen.

    Je kan dan bijvoorbeeld aan dit schema komen:

    [IMG]file:///C:/WINDOWS/TEMP/msoclip1/02/clip_image002.jpg[/IMG]

    Vanaf dit schema vul je dus je getallen in.
    Hoe groot zijn de sprongen? Hoe groter hoe beter. Een regel kan bijvoorbeeld zijn 5% van je RM. Afhankelijk van hoe ver je maxima uit elkaar liggen zullen je sprongen groter of kleiner zijn.

    Je kan dan, ingevuld, het volgende bekomen:

    [IMG]file:///C:/WINDOWS/TEMP/msoclip1/02/clip_image004.jpg[/IMG]

    Zoals je ziet heb ik hier en daar het gewicht moeten herhalen. Je zou denken dat dit in strijd is met het principe van progressive overloading, en in wezen is het dat, maar het duurt een workout of 2,3 alvorens een spier geconditioneerd is aan een gewicht, waardoor dat niet erg is. Het is beter van eens een gewicht te herhalen en de sprongen groter te maken, dan omgekeerd. Het is het verschil in load die het belangrijkst is.
    Dat is eigenlijk je basisschema. Als je dit opstelt kan je aan de slag.

    Je zal dus tijdens die eerste 6 weken perfect weten welk gewicht je zal gebruiken.

    De laatste week, die in het roze staat, kan je zelf invullen. Zo kan je bijvoorbeeld het laatste gewicht van je 5RM nog eens herhalen, de wo erna een hoger gewicht maar halve reps, de workout erna een hoger gewicht met negatieven. Als je het gewicht kan verhogen, is het ok. Je kan dit er ook uit laten als je voelt dat je rust nodig hebt.

    Nog een paar antwoorden op vaak gestelde vragen:
    • Is het niet heel erg gemakkelijk die eerste keren met 15 reps, met dergelijk laag gewicht?
      Ja en Neen. Die 15 reps hebben als belangrijkste doel melkzuur op te bouwen om de pezen voor te bereiden op de zwaardere belasting die volgt. De grootste massawinst zal dus voor de meeste pas later optreden, alhoewel bij de 15s dit ook al kan. Belangrijk hier is dat je de oefeningen traag genoeg doet, je zal zien zo simpel is het niet. Vanaf de 10 reps merk je, zelf bij het begin, dat het toch zwaarder is dan gedacht. Het feit dat je 3x per week een full body doet is echt zwaarder dan het lijkt.
    • Hoe weet ik of ik voldoende volume train? Moet ik meer of minder oefeningen gebruiken?
      Belangrijkste regel is dat je naar je lichaam luistert. Als je voelt dat je, ofwel heel erg moe bent, en je bijvoorbeeld je gewicht, ondanks dat het nog je maximum niet is, niet meer haalt, verminder dan het volume. Hetzelfde als je heel erg stijf bent, verminder dan het volume. Voel je nooit iets en gaat het als een makkie, verhoog dan het volume wat. Hieronder meer over stijfheid.
    • Hoe stijf zal/moet ik zijn?
      Moet, in mijn ogen helemaal niet. Stijfheid is een indicatie van een belasting van het zenuwstelsel, niet het feit dat de spier goed of ). Daar moetJslecht getraind is (genoeg topics hierover op het board je dus niet naar kijken. Wat je wel zal merken is dat je voortdurend een spanning op je spieren kan voelen. Dit werkt verslavend. Pas als de stijfheid echt niet te harden is, moet je ingrijpen, dan is het volume te hoog, en zal je merken dat je kracht zal afnemen, simpelweg omdat je zenuwstelsel te sterk belast wordt, en het niet meer kan recupereren. Dit zegt dus niets over de recuperatie van de spier zelf. Let wel op dat je het verschil merkt tussen een spier die pijn doet, en een pees. Bij het laatste geval best wat langer rusten.
    • Wat kan ik verwachten?
      Moeilijk te zeggen. Zoals bij elk schema is hier ook je voeding essentieel. Je zal je calorie-inname wat omhoog moeten gooien, de full body schema’s verbruiken meer dan een splitschema, dit omwille van de invloed op het metabolisme, zeker bij de 15 reps. De grootste winst zal je wellicht daarna pas pakken. Ikzelf heb bij mijn eerste cyclus 1,5kg spierwinst gehad, en ik trainde toen toch al een paar jaar, en voor mij als ecto is 1,5kg spierwinst in 7 weken ongezien, normaal heb ik daar 6 maand voor nodig (totale massawinst was ong. 2kg, dus wel wat vet bij ook). Ik denk dat je kan mikken op ongeveer 200-300g per week zeker. Als je gewicht gelijk blijft elke week, moet je je calorie-inname nog verhogen. Don’t blame the program (yet)!
      Pas als je gewicht bijkomt, maar metingen tonen dat het allemaal vet is, dan mag je het programma van mij afknallen.

    Grtz
    stil growing

  • #2
    ahaha snip, je kan niet de URL van lokale plaatjes invoeren dan kan alleen jij dat zien. Je moet ze uploaden en dan DIE link gebruiken.

    Verder een mooi stukje, ben het niet overal mee eens, maar dat doet er niet toe. Vind het goed geschreven
    VOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NLVOEDINGSBEHOEFTE.NL

    Comment


    • #3
      Interessante post !

      Comment


      • #4
        mooi snipke goede info heb weer wat geleerd, en denk ook zeker dat het goed mogelijk is op deze wijze 200-300 gram per week aan te komen, alleen dat weekje rust vind ik minder ga liever trainen


        greets f
        als trainen een gewoonte is komt de rest vanzelf..

        Comment


        • #5
          thx snip

          kan je die plaatjes miss ook nog ff posten?

          hoe ziet dan jou schema er uit?
          Who's the Chef

          Comment


          • #6
            Dit heb je van Daxie van Dbb

            Is hier ook een sticky waard!
            Last edited by Santino88; 29-08-2006, 14:02.

            Comment


            • #7
              Zal proberen de plaatjes erbij te zetten in het weekend,sorry gasten maar heb het momenteel druk, mijn schema ziet er ongeveer zo uit
              deadlift - barbell curl - bench press - dippen- schoulder press - squat dit voor twee weken 15hh op maandag-woensdag en vrijdag en dan 2 weken 10 hh en dan 2weken 5hh
              Ik vindt het een geweldige manier van trainen, ook omdat ik niet gewend ben om 15hh te maken. Als je altijd zoals ik op 6-8 hh hebt getraind en nu op 15 dat is bijna het dubbelle dan voel je alles wel lekker branden

              Grtz
              stil growing

              Comment


              • #8
                Snipke,
                Worden met dit schema van jou alle spieren aangesproken?
                En wat is de rede dat je biceps meteen na rug en triceps meteen na borst doet en je benen pas als laatste oef.?

                Comment


                • #9
                  Ik vindt het een geweldige manier van trainen, ook omdat ik niet gewend ben om 15hh te maken. Als je altijd zoals ik op 6-8 hh hebt getraind en nu op 15 dat is bijna het dubbelle dan voel je alles wel lekker branden

                  Grtz[/QUOTE]

                  al die jaren op 6-8 hh heb je dan niet af en toe veel hh gedaan. Er wordt altijd gezegd dat je ongeveer op de 6 tot 8 weken je schema moet aanpassen..? Zelf probeer ik als ik een tijd zwaar getraind heb de paar weken lang erna altijd veel hh te doen ± 16-14-12 of 18-16-14 hh dan pomp ik het op en wordt het kneiter hard van en blijf spierpijn houden. natuurlijk af en toe de oef blijven wisselen. Zo behoud ik de conditie en groei.


                  greetss f
                  als trainen een gewoonte is komt de rest vanzelf..

                  Comment


                  • #10
                    ik heb altijd van schema's veranderd om de zoveel weken maar heb eigenlijk nooit de hh aangepast, ging nooit boven de 8hh, en wanneer ik op kracht train is het maar 1-3 hh.

                    @Tim: alle spieren worden aangesproken, reden dat ik biceps na rug doe en tricpes na borst is omdat je deze spieren dan al opgewarmd hebt, dus bij rug warm ik de biceps op en bij borst warm je de triceps op.

                    Grtz
                    stil growing

                    Comment


                    • #11
                      zo heb nu alles goed gelezen en wilde even wat vragen voor mijn duidelijk heid

                      1: je maakt dus een schema met voor elke spiergroep 1 -2 oef en dan ga je de 1ste week te 1ste training kijken wat je maxiemaal 15 x kan pakken?
                      en de 1ste week de 2de training pak je je max van 10 reps en de 3de 5 reps ??
                      begrijp ik het zo goed? en rep max is dus als je de 15de keer net zonder hulp kan maken he?

                      2: dan ga je de 2 weken er na 3 x in de week alles met 15 reps doen?

                      3: dan 2 weken er na alles met 10 reps?

                      4: dan 2 weken er na met 5 pers?

                      5: daarna 1 week rust om vervolgens weer 1 week je 15 10 en 5 rp te her rekenen?

                      6: zou je bijv is je schema wat je voor je borst wil doen op maandag bankdrukken dam woensdag schuin drukken en vrijdag bijv fly ??
                      of is het verstandig elke dag de zelfde oef te doen?

                      7: en als laatste zou je het bijv kunnen opdelen maandag bijv benen en kuiten dinsdag de rest woensdag benen en kuiten donderdag de rest enz enz ?


                      dit zijn vragen die in mijn hoofd rond rennen
                      ik wil het schema wel is proberen lijkt me erg leerzaam maar zoals ik ben wil ik 1st alles precies weten
                      Who's the Chef

                      Comment


                      • #12
                        Je probeert eerst u 15-10-5 rm te bepalen, dan train je twee weken op 15hh dan 2 weken op 10hh dan 2 weken op 5 hh.
                        Je doet idd op maandag-woensdag - vrijdag steeds dezelfde oefeningen (dit zou volgens het schema moeten als je het correct wilt volgen), maar ik doe dat niet want als ik maandag heb gedeadlift en dat woensdag terug wil doen dan kan ik dat gewicht precies niet meer aan. Ik heb dat altijd al gehad als ik grote compound oefeningen veel doe dan wordt ik in die oefening slapper ipv sterker. Ik wissel dus af, maandag de deadlift en de woensdag bent over barbell row of chinnen. Biceps doe ik ook soms de maandag barbell curl en de woensdag dumbell curl. Altijd maar 1 oefening per spiergroep en je doet 1-2 setjes, ik doe 2 setjes altijd, als ik bij de 10hh kom doe ik 3 setjes en bij de 5 hh doe ik misschien 4 setjes. Voor de benen doe ik altijd squat of leg press, ik doe geen speciale kuitoefening erbij.

                        Ik doe wel elke training een isolatieoefening erbij, voorbeeld, maandag de fly's de woensdag side raise de vrijdag leg extension. Dat is meer op gevoel dat ik die erbij doe

                        Grtz
                        stil growing

                        Comment


                        • #13
                          thx snip dus mijn punten 1 t/m 5 kloppen met wat jij bedoeld?

                          dan zit ik alleen nog met 6 e n7

                          6: zou je bijv is je schema wat je voor je borst wil doen op maandag bankdrukken dam woensdag schuin drukken en vrijdag bijv fly ??
                          of is het verstandig elke dag de zelfde oef te doen?
                          of bijv maandag bicep dumb curl en woensdag hammer c. en vrijdag P.curl ??
                          en benen bijv maandag squat woens lunge en vrijd. L.press??


                          7: en als laatste zou je het bijv kunnen opdelen maandag bijv benen en kuiten dinsdag de rest woensdag benen en kuiten donderdag de rest enz enz ?
                          Who's the Chef

                          Comment


                          • #14
                            Ik doe voor borst altijd dumbell press,de maandag-woensdag en vrijdag, maar ik pak er bijvoorbeeld de maandag de fly's bij, maar normaal hoort het zo niet.

                            De bedoeling is dat je elke traininsdag hetzelfde doet, maar ik doe gewoon die isolatieoefeningen erbij, maar elke training maar 1 isolatie oefening, dus bijvoorbeeld maandag de fly's en dan de woensdag doe ik een schouder iso oefening en de vrijdag een iso oefening voor een andere spiergroep.

                            Kuiten kan je best elke training doen, voor benen enkel de squat omdat deze zowel de quadriceps als hamstrings meepakt, weliswaar minder.

                            Grtz
                            stil growing

                            Comment


                            • #15
                              thx snip ik zal proberen een deze dagen een schema te maken en zal ik hem even posten als jij hem dan ff wil checken
                              Who's the Chef

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X