Afvallen en wat kan ik allemaal eten ??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Afvallen en wat kan ik allemaal eten ??

    Hoi allemaal.

    Sinds kort ben ik begonnen met fitness, mijn doel is om vet krijt te raken en natuurlijk spieren te kweken.
    Ik ben 1.70 en weeg 65 kilo, ik wil graag vet op mijn bovenbenen en buik kwijt. Ik weet alleen niet hoe ik nou het beste kan beginnen.
    Ik lees zoveel verschillende dingen dat ik tussen de bomen het bos niet meer zie. Misschien dat jullie me kunnen helpen.
    Ik sport nu 3x in de week eerst krachttraining, daarna 40 minuten cardio.
    Maar ik zit met eten, ik wilde vroeger nog wel eens een slimfast reep nemen, ik heb nu al een aantal keer gelezen dat dat niet goed is en hier lees ik vaak dat het juist niet goed is om weinig te eten, dat je dan juist spierweefsel afbreekt, en dat is niet de bedoeling natuurlijk.
    Hoe kom ik er nou uit wat het beste voor mij is, en hoe begin ik.
    Hoe kom ik erachter wat en hoeveel ik kan eten, wat gezond is om toch vet kwijt te raken en toch ook spieren op te bouwen. Wat kan ik nou het beste doen.
    Ik wil echt van mijn buik af wie kan me helpen.

    Groetjes Bianca

  • #2
    Er zitten hier heel wat vrouwelijke experts dus de hulp die komt zo..

    PS niet om te zeuren maar ze gaan zo zeuren dat je even naar het voorstellen topic moet.
    In adaptation we trust

    Deadlift 285 kilo
    Squat 230 kilo
    Bankdrukken 137.5 kilo
    Powerlift totaal 652.5 kilo

    Mijn trainingslog

    Comment


    • #3

      Comment


      • #4
        Mr. HOLLAND 2006 NAC
        Mr. HOLLAND 2007 NAC
        3e Mr. WORLD 2007 NAC

        Comment


        • #5
          Wat heel belangerijk is vooral bij vrouwen want die doen dat snel, is om te blijven eten en niet denken hoe minder ik eet hoe meer ik afval. Als je weinig gaat eten gaat ten eerste je stofwisseling naar beneden en verbrand je lichaam veel minder. Tijdens het dieeten zal je misschien wel iets afvallen maar dat komt na je dieet dubbel zo hard terug. Omdat je stofwisseling helemaal plat ligt. Ten tweede denk je lichaam dat het uit gehonger word en gaat uit alle macht alles proberen vast te houden. Dit is een natuurlijke reactie om zo lang mogelijk te overleven zonder eten.
          In feite is afvallen meer verbranden dan je binnen krijgt. Als ik jou was zou ik net onder je dagelijkse behoefte van kcal gaan zitten en zo door blijven trainen. Dit samen met een goed voedingschema waarbij je om de 2,5 a 3 uur eet. lees anders deze site eens door http://www.slank-en-sterk.nl/ staat erg goede info op! Waar je zeker wat aan gaat hebben..

          Grtz..
          Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

          Comment


          • #6
            en als je daar me klaar ben zou je even een berekeningentje kunnen maken wat je dagelijkse behoefte is qua Kcal staat ergens bij voeding een sticky met een reken voorbeeld


            probeer voor je zelf een eet schema te maken met wat je nu per dag eet en hoelaat

            kijk voor een voorbeeld ook bij"voeding" daar staan zat schema's

            post je eigen schema en wij zullen er zeker op schieten
            Who's the Chef

            Comment


            • #7
              en zet eens op wat je nu eet
              Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

              Comment


              • #8
                Kan niet anders dan me bij de heren aansluiten, je hebt al hele goede tips gehad en die site van Harold gaat je ook zeer zeker helpen, is een hele goede!

                Comment


                • #9
                  Hallo Bianca,

                  Nou ik ben een heel goed voorbeeld van hoe je het allemaal niet moet doen. Ik deed alles wat veel vrouwen doen als ze willen afvallen nl. te weinig eten een crash dieet volgen zoals het soep dieet. Op den duur zat ik aan 1200kcal en viel ook niet meer af, ondanks dat ik 4x per week aan cardio deed. Dit is nu helemaal anders. Ik ben mij meer gaan verdiepen in voeding en sport en daar ben ik nu een heel eind mee gekomen. Ben nu redelijk tevreden met mijn lichaam (ja, vrouwen zijn nooit helemaal tevreden). Doordat ik beter ben gaan eten ben ik niet meer moe, heb ik een lager vet percentage en ben ik veel gespierder geworden. En dat allemaal door meer eten. De beste tip die ik je kan geven is; lezen, lezen, lezen. Maar zoek dan de goede sites uit en luister niet naar je omgeving als ze weer met een dieet aankomen. Want het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Regelmatig sporten en goed eten, dat is het.

                  Maar wat is goed eten. Een paar kleine tips; Veel mensen denken dat ze goed eten, maar als ik dan naar hun eetpatroon kijk zie ik vaak dezelfde fouten. 1e is te weinig eten. 2e fout die mensen maken is maar 2x per dag eten en dan grote porties. Probeer liever vaker te eten om de 2 uur ongeveer 6x per dag kleinere porties. 3e fout die mensen maken is slechte koolhydraten en slechte vetten eten.

                  Ik wil je wel helpen met je voedingschema maar dan moet ik weten wat je nu eet en wanneer je dit eet, alleen dan kan ik een voedingsanalyse maken en een schema.

                  Gr.
                  It's nice to have a career, but you can't move your fingers trough its hair.

                  Comment


                  • #10
                    1200kcal?? je zat zelfs een tijd op 900kcal. Een goede toevoeging op dit verhaal is de eetmeter te downloaden bij de stickies. Met dit programma kan je snel en makkelijk zien wat je op een dag eet...

                    Grtz..
                    Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

                    Comment


                    • #11
                      Hoi

                      Bedankt allemaal voor jullie reacties.
                      Ik ga er zeker mee aan de slag, en ik ga ook zeker die site uitgebreid lezen. Ik ben al begonnen, maar er staat zoveel op.
                      Wat betreft wat ik nu eet, nou ga er maar vanuit dat het slecht is haha, ik wist namelijk niet hoe ik moest beginnen, dus ik eet nu eigenlijk nog helemaal fout.
                      Dus Harold's Chick ik zou het heel fijn vinden als je een soort schema voor me wilt maken, doe maar gewoon wat goed is, want ik ben nu tcoh nog niet echt begonnen zeg maar
                      dan
                      Ik zal even zeggen wat ik nu eet : S'morgens begin ik met een sultana ( heb 'm net op haha ) of 2 bruine boterhammen met hagelslag ( oei dat is fout he ;-) Nou dan tussen de middag weer 3 boterhammen met weer die hagelslag, dat doe ik omdat ik zo'n typje ben die geen bruin brood lust tenzij er hagelslag op zit erg he, wit lust ik wel met alles, maar dat is natuurlijk weer niet goed he ?? Tussendoor, wil ik nog wel eens een snoepje nemen en s'avonds eet ik vaak rijst met groente, kip kerrie, bami. spaghetti en dat soort dingen, af en toe aardappels en groente, met een stukje vlees.
                      S'avonds tussendoor ging ik altijd aan de chips, maar dat gaan we nu natuurlijk niet meer doen he, het is wel de bedoeling dat het eraf gaat en niet erbij komt.
                      Ik vind het ook wel moeilijk om eraan te geloven dat je juist veel en vaker moet eten, gek he, maar ik vind het helemaal niet erg hoor, als ik maar goed weet hoe.
                      Dus misschien kunnen jullie een beetje een standaard voorbeeld geven, en dan kan ik daarvan uit zelf dingen toevoegen of weglaten als ik het niet lust ofzo.
                      Ik weet ook niet waar ik nou goed aan doe, met eten s'avonds. Ik sport dus 3x in de week, meestal maandag, woensdag en vrijdags, ik eet dan na het sporten. Is dat ook fout ?? Als ik eet voordat ik ga sporten krijg ik last van mijn maag en darmen dus vandaar dat ik het erna doe anders zou ik moeten eten en dan een paar uur wachten, maar ja dan is de sportschool dicht.
                      Zijn daar nou ook nog dingen mee, die je beter niet kunt eten na het sporten ?? Of mag je gewoon je avondmaaltijd meestal een half uurtje is het bij mij, na je sporten eten ??

                      Nou ik ben al een stukje wijzer, nou nog in de praktijk brengen.
                      Groetjes Bianca

                      Comment


                      • #12
                        Eten na het sporten is goed juist dan nemen je spieren alles heel goed op..
                        Het 6x per dag eten doe je dus om je stofwisseling hoog te houden als je 2x per dag weinig zou eten zou je even afvallen maar je stofwisseling klapt in en als je dieet over is komt alles er weer bij.
                        Als je 6x per dag een beetje eet blijft je lichaam bezig zeg maar en blijft het verbrandingsproces hoog en zul je gestaag afvallen en je stofwisseling klapt niet in dus het is blijvender.
                        In adaptation we trust

                        Deadlift 285 kilo
                        Squat 230 kilo
                        Bankdrukken 137.5 kilo
                        Powerlift totaal 652.5 kilo

                        Mijn trainingslog

                        Comment


                        • #13
                          Voor voorbeelden moet je gewoon even bij de sectie voedingsschema's kijken. Daar staan genoeg voorbeelden en ook leerzame commentaren.
                          Meerdere keren per dagen eten is juist nodig om je insuline pijl zo constant mogelijk te houden. Dit met de reden dat pieken in je insuline pijl je lichaam aanzetten om vet op te slaan en dat willen we niet. Dus snelle suikers zo min mogelijk eten, die zitten vooral in snoep en dat soort dingen. De langzame suikers zijn veel beter en zitten in volkoren pasta, zilvervliesrijst, en volkoren brood.
                          En zoals inguana al zei, je stofwisselinjg blijft ook hoog als je 5-6x per dag eet. Wat een positief effect heeft op de vetverbranding..
                          Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

                          Comment


                          • #14
                            Nou als je die hagelslag en chips de deur uitgooit zal je al wat afvallen, maar dan ben je er nog niet. Eerst moet je kijken wat je dagelijkse caloriebehoefte is. Kijk in de algemene onderwerpen en dan sticky.

                            Ik heb dit nu maar voor je gedaan. Voor jou is dat 2300kcal. Dit ga je nu verdelen in percentage's. Standaard verdeling is 60% koolhydraten 20% eiwitten 20% vetten.

                            Maar je doel is afvallen, dan moet je onder je dagelijkse behoefte zitten om af te kunnen vallen - 200kcal. Dan kom je dus op 2100kcal per dag. Je kan daarbij ook wat lager in koolhydraten zitten en hoger in je eiwitten. (zie verdere info op forum over eiwitten, koolhydraten en vetten bij afvallen).

                            Wat is zelf doe is 50% koolhydraten 20%Vet en 30%Eiwitten. Dat is dus;

                            1150Kcal aan koolhydraten dit delen door 4 = 287,5 gr
                            690 kcal aan eiwitten dit delen door 4 = 172,5 gr
                            460 kcal aan vetten dit delen door 9 = 51 gr

                            (bovenstaande en verdere uitleg kan je allemaal op het forum vinden)

                            Nu je weet hoeveel gram je per dag moet eten is een eetschema maken niet meer zo moeilijk. Doe dit met behulp van de eetmeter. Deze kan je downloaden via sticky en dan eetmeter.

                            Een aantal dingen waar je je eigen aan moet houden is; eet vaker op een dag. Eet goede produkten, goede koolhydraten dat is inderdaad bruin brood, havermout, roggebrood etc. Eet goede vetten. Zoek vervanging voor je broodbeleg en probeer de lekkere dingen zoals chips en snoep maar te beperken tot 1 dag in de week iets lekkers te eten. Verder zou ik zeggen ga aan de slag en begin door informatie te verzamelen over voeding. Wat is goed voor mij en wat niet. Op dit forum staat genoeg.

                            Succes!
                            It's nice to have a career, but you can't move your fingers trough its hair.

                            Comment


                            • #15
                              Hoi

                              Bedankt weer, helemaal voor het schema zo kan ik tenminste aan de slag nou kan ik goed uit gaan pluizen hoe of wat qua eten. En die hagellag en chips zal ik zeker laten staan haha.

                              Groetjes Bianca

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X