Moeder overtuigen dat eiwitten geen kwaad kunnen.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Moeder overtuigen dat eiwitten geen kwaad kunnen.

    Zoals de titel al aangeeft heb ik een moeder die moeilijk doet over eiwitconsumptie. Ik ben een tijdje op zoek geweest naar bronnen waarin wordt weerlegd dat teveel eiwitten schadelijk zijn, maar ik kom niet verder dan dat het je nieren, noch je lever beschadigt. Dit was niet waar ze moeilijk over deed en dus heb ik daar niets aan.
    Ze meent dat van teveel eiwitten (tijdelijk) je karakter verandert, ergo je wordt er agressiever van. Heeft iemand bronnen die dit weerleggen (bij voorkeur geen fitnessforum, die gelooft ze niet...).
    Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
    Last edited by GeneralIx; 19-09-2007, 21:30. Reason: typefout.
    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

    sigpic

    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

  • #2
    mijn ouders willen ook niet dat ik aan creatine ga en proteine.
    maar wat willen ze er aan doen.
    staan nu al 3 potten in mijn kamer.

    ze zeggen er niks meer van.
    one goal: power and mass

    Comment


    • #3
      Daar heb ik idd ook last van, mag geen whey shakes drinken omdat ze denkt dat het slecht is voor mn nieren..
      dus de tips zijn voor mij ook handig

      Comment


      • #4
        mijn ouders denken dat creatine en weightgainer enzo anabolen zijn

        vader werd helemaal gek omdat er meer spiermassa op stond

        zegt ie ja ben je helemaal gek geworden ofzo je gaat tog niet aan al die troep beginne das hartstikke slecht das drugs blablabla zonder dat ie weet wat het is, maja hij denkt dat ie weet wat het is door daar naar het stickertje te kijke
        Owner of the Iron Playground.

        Comment


        • #5
          Sorry dat ik geen bronnen heb, maar ik wilde even melden dat ik het probleem ken Mijn ouders denken dat het steroïden zijn... Het is ook dat ik krap bij kas zit, anders had ik het wel gekocht. Wat willen ze er aan doen? Maar succes iig, en als ik binnenkort tijd heb, zal ik ook even naar bronnen zoeken.
          Live your days like they are your last

          Comment


          • #6
            duizenden mensen gebruiken het. en na mijn revange v3 kuurtje zag ik er toch wel wat forser uit , en toen vonden ze het minder erg:$

            Comment


            • #7
              [QUOTE=GeneralIx;398424]Ze meent dat van teveel eiwitten (tijdelijk) je karakter verandert, ergo je wordt er agressiever van. Heeft iemand bronnen die dit weerleggen (bij voorkeur geen fitnessforum, die gelooft ze niet...).
              Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.[/
              QUOTE]

              Probeer haar dit maar eens te laten bewijzen.
              En wat voor fora had zij dan in gedachte? een advocatenforum????
              Trek je broek eens aan kerel en laat haar zien dat je donders goed weet waar je aan begint en dat ze in je moet vertrouwen klaar!

              Comment


              • #8
                ...Maar je rookt niet toch?
                Geniet, en drink met maten!

                Comment


                • #9
                  Juist, mijn moeder denkt ook dat anabolen hetzelfde zijn als eiwitten. Ik krijg dat haar niet uitgelegd, en als bronnen wil ze dan een studie. En inderdaad ik rook niet . Maar mijn moeder is het type dat als ik het op mijn kamer zou hebben het gewoon eruit te gooien, dus daar schiet ik niks mee op vrees ik. Trouwens haar argument tegen bbfora is dat zij alleen mensen kennen die breed willen worden en verder nergens op letten (...). Ik snap ook niet hoe ze dat zelf kan geloven hoor, maarja.
                  "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                  sigpic

                  "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                  Comment


                  • #10
                    Geen idee hoe regelmatig je dat spul dient in te nemen, maar als het niet te vaak is kun je de grote pot misschien kwijt in een kluisje op school.. en dan smokkel je kleinere hoeveelheden mee in een bidon in je tas ofzo

                    Comment


                    • #11
                      Leuk heh kortzichtige ouders. Heb ze in andere gebieden van het leven ook al mogen tegen komen. En so what als hier alleen maar mensen zouden zijn die breed willen zijn. Is nog steeds hun keus.

                      http://www.voedingscentrum.nl/voedin...d+is+eiwit.htm

                      Het voedingscentrum staat los van fitness/sport/krachttraining/bodybuilding etc.

                      Er staat duidelijk dat veel eiwitten alleen gevaarlijk is bij babies en jonge kinderen. Dit omdat hun nieren nog niet goed ontwikkeld zijn. Daarna maakt het bijna geen fuck meer uit als je maar voldoende drinkt en naar de plee gaat om de afvalresten van eiwitten af te vloeien.

                      Het beinvloed inderdaad je persoonlijkheid, want je wordt alerter en kan beter concentreren. Iets wat juist zeer behulpzaam is mocht je nog op school zitten.

                      http://www.voedingscentrum.nl/Voedin...ifyGuest#sport

                      Kracht- en duursporters
                      Mensen die zware spierarbeid verrichten, kunnen wat meer eiwit nodig hebben. Denk daarbij aan sporten waarbij de ontwikkeling van spierkracht centraal staat, zoals krachtsporten zoals bodybuilding, kogelstoten en gewichtheffen, en duursporten zoals schaatsen (sprint), zwemmen (korte afstanden), sprinten (atletiek), skiën, boksen en turnen. Duursporters hebben ca. 1,2-1,4 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag nodig, krachtsporters 1,7-1,8 gram per kilo. Dat is per kilo lichaamsgewicht 0,4 tot 1 gram extra in vergelijking met een gemiddelde volwassene.
                      Toch hebben kracht- en duursporters geen speciale eiwitrijke voedingsmiddelen of preparaten nodig. De meeste mensen krijgen al meer eiwit binnen dan ze nodig hebben. Bovendien eten sporters meer omdat ze meer energie verbruiken. Daardoor krijgen ze automatisch meer eiwit binnen. Ook speciale sportdranken met kleine hoeveelheden eiwit zijn niet nodig. Ze kunnen (gecombineerd met voldoende koolhydraten) wel bijdragen aan een wat sneller herstel

                      Te weinig eiwit

                      Op korte termijn kan een tekort aan eiwit leiden tot afbraak van spierweefsel. Dat gebeurt vooral wanneer het lichaam minder energie binnenkrijgt dan het nodig heeft.
                      Op langere termijn leidt een tekort aan eiwit tot een gebrek aan spierkracht en een verminderde weerstand. Bij kinderen leidt een langdurig tekort aan eiwit tot groeistoornissen (kwasiorkor). Ook zullen de spieren zich slecht ontwikkelen. Uiteindelijk kan de dood het gevolg zijn. Dit soort langdurige tekorten komen eigenlijk alleen voor in bepaalde ontwikkelingslanden. Ze gaan meestal samen met een tekort aan voedsel.

                      Te veel eiwit
                      Er zijn geen duidelijke aanwijzingen dat veel eiwit schadelijk is voor gezonde volwassenen. Uit voorzorg wordt voor volwassenen een bovengrens aangehouden van 25 energieprocent. Dat wil zeggen dat niet meer dan een kwart van alle calorieën uit eiwit moet komen. Voor de leeftijdsgroep 0-5 maanden is dit tien energieprocent, voor de groep 6-11 maanden vijftien energieprocent, en voor één tot driejarigen twintig energieprocent. Bij jonge kinderen zijn de nieren namelijk nog niet goed ontwikkeld.
                      Ter vergelijking: bij het Atkinsdieet kan tot twintig procent van de calorieën uit eiwit komen.
                      Als je het voedingscentrum mailt zullen ze je vast ook kunnen doorverwijzen naar onderzoeksresultaten waar ze dit alles op baseren en kun je aan je ma geven.

                      Daarnaast heeft je moeder gelijk dat eiwitten anabalen zijn. Anabolen heeft iedereen en zijn belangrijk, je lichaam maakt het vaak nog zelf aan ook. Het zijn de anabole steroiden die gevaarlijk zijn. Maar vaak gooit men anabolen en anabole steroiden op 1 hoop en komen er misverstanden over.
                      Last edited by Falstyr; 20-09-2007, 07:51.

                      Comment


                      • #12
                        Laat je moeder eens kijken op sites van het voedingscentrum. Laat ze lezen wat eiwitten zijn. Waarschijnlijk komt ze dan tot inkeer. Zeker omdat haar reactie gebaseert is op een gebrek van kennis op dit gebied.

                        Het is overigens helemaal niet gek dat je moeder/ouders bezorgt zijn. Je zult niet de eerste zijn die doorslaat en onverantwoord begint aan de AS.

                        grts

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Falstyr View Post
                          Leuk heh kortzichtige ouders. Heb ze in andere gebieden van het leven ook al mogen tegen komen. En so what als hier alleen maar mensen zouden zijn die breed willen zijn. Is nog steeds hun keus.

                          http://www.voedingscentrum.nl/voedin...d+is+eiwit.htm

                          Het voedingscentrum staat los van fitness/sport/krachttraining/bodybuilding etc.

                          Er staat duidelijk dat veel eiwitten alleen gevaarlijk is bij babies en jonge kinderen. Daarna maakt het geen fuck meer uit. Het beinvloed inderdaad je persoonlijkheid, want je wordt alerter en kan beter concentreren. Iets wat juist zeer behulpzaam is mocht je nog op school zitten.


                          http://www.voedingscentrum.nl/Voedin...ifyGuest#sport



                          Als je het voedingscentrum mailt zullen ze je vast ook kunnen doorverwijzen naar onderzoeksresultaten waar ze dit alles op baseren en kun je aan je ma geven.
                          Dit bedoelde ik dus!

                          Comment


                          • #14
                            Je hoeft ze niet eens te mailen. Bronnen naar artikelen en zo staan op http://www.voedingscentrum.nl/voedin...informatie.htm

                            Wil ook eens weten welke eiwitten haar niet aan staan. Gezien dat er zo'n stuk of 30+ soorten zijn
                            Last edited by Falstyr; 20-09-2007, 07:56.

                            Comment


                            • #15
                              Mijn ouders vinden het ook niet leuk als ik shakes neemt. Maargoed ik heb al aangegeven aan haar dat het niet schadelijk.

                              Maar ik vertik het om ze het perfect uit te gaan leggen. Als ik dat met alles met doen dan heb ik hier een hele dagtaak aan .

                              Gewoon die shakes nemen, in het begin gaan ze wel op hun achterste poten staan maar daarna raken ze eraan gewend en vinden ze het normaal (althans ze accepteren het). Zo is het bij mij gegaan iig. Ik moet zeggen dat ik ook niet meer zonder shakes kan, vind het heerlijk.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X