Hallo allemaal,
Ik neem nu bijna al mijn vetten uit pinda(kaas). Ik wil hier wat variatie in brengen, en wil wat meer vetten uit vis halen. Ik eet al tonijn voor eiwitten, deze is op waterbasis, maar als je nou de tonijn neemt op oliebasis, zijn deze vetten dan goed om je van je vetten te voorzien?
Ik las hier ergens dat zalm een goeie vis is om je in vetten te voorzien. Toen ik op een blikje zalm keek, bleek dat er maar ongeveer 6,0 gram vetten inzitten. Dit vind ik toch wel wat weinig. De verkeerde blikken of moet ik voor een andere vis kiezen?
Groet Rick
Ik neem nu bijna al mijn vetten uit pinda(kaas). Ik wil hier wat variatie in brengen, en wil wat meer vetten uit vis halen. Ik eet al tonijn voor eiwitten, deze is op waterbasis, maar als je nou de tonijn neemt op oliebasis, zijn deze vetten dan goed om je van je vetten te voorzien?
Ik las hier ergens dat zalm een goeie vis is om je in vetten te voorzien. Toen ik op een blikje zalm keek, bleek dat er maar ongeveer 6,0 gram vetten inzitten. Dit vind ik toch wel wat weinig. De verkeerde blikken of moet ik voor een andere vis kiezen?
Groet Rick
Comment