Zal me allereerst even voorstellen!
Jerry V
22 Jaar
175 cm
72,5
12% Vetperc.
4 jaar fitnesserv 2 jaar serieus.
Ik zou graag een beetje hulp willen met mijn voedingschema.. voor degene die iets willen toevoegen aan mn voedingschema k sta overal voor open!!
Ben namelijk op dit moment in de BULK!
Hier is ie dan.
Ik heb er geen tijden bij gezet omdat ik in de ploegendienst werk.. ben sowieso elke dag net als ieder ander ongeveer 17 uur wakker.
100gr Brinta
40gr Muesli
250 ml Halfvolle melk
40 gr Whey
250ml Halfvolle melk
2 volkoren broodjes
40 Gr Kipfilet(beleg)
2 stuks Ei-eiwit
250ml water
30gr Rijst(zilvervlies)
50gr Kipfilet
Currysaus
2 volkoren broodjes
40 Gr Kipfilet(beleg)
Water 250ml
100gr tonijn in olie
30gr rijst(zilvervlies)
50gr Kipfilet(beleg, om zo op te eten)
250ml Halfvolle melk
Pre-wo
40gr Whey
15ml oliijfolie
150gr Yoghurt(volle)
250ml (water of appelsap)
Post-wo
40gr Dextrose
40gr Whey
250ml Water
Voor t slapen gaan nog een handje cashewnoten en een bak magere kwark!
KCAL 3108 E272 K342 V83
Iemand opmerkingen of verbeteringen zijn allemaal welkom
Jerry V
22 Jaar
175 cm
72,5
12% Vetperc.
4 jaar fitnesserv 2 jaar serieus.
Ik zou graag een beetje hulp willen met mijn voedingschema.. voor degene die iets willen toevoegen aan mn voedingschema k sta overal voor open!!
Ben namelijk op dit moment in de BULK!
Hier is ie dan.
Ik heb er geen tijden bij gezet omdat ik in de ploegendienst werk.. ben sowieso elke dag net als ieder ander ongeveer 17 uur wakker.
100gr Brinta
40gr Muesli
250 ml Halfvolle melk
40 gr Whey
250ml Halfvolle melk
2 volkoren broodjes
40 Gr Kipfilet(beleg)
2 stuks Ei-eiwit
250ml water
30gr Rijst(zilvervlies)
50gr Kipfilet
Currysaus
2 volkoren broodjes
40 Gr Kipfilet(beleg)
Water 250ml
100gr tonijn in olie
30gr rijst(zilvervlies)
50gr Kipfilet(beleg, om zo op te eten)
250ml Halfvolle melk
Pre-wo
40gr Whey
15ml oliijfolie
150gr Yoghurt(volle)
250ml (water of appelsap)
Post-wo
40gr Dextrose
40gr Whey
250ml Water
Voor t slapen gaan nog een handje cashewnoten en een bak magere kwark!
KCAL 3108 E272 K342 V83
Iemand opmerkingen of verbeteringen zijn allemaal welkom
Comment