Beste leden,
Ik kook altijd rijst met mijn rijstkoker, waar ik ook altijd hetzelfde probleem mee heb..
Er blijft namelijk ALTIJD een laagje rijst lichtelijk aangebrand op de bodem achter. Heb hiervoor al van alles geprobeert, meer water, minder water, olie op de bodem. De rijst op zichzelf is perfect, goede droge korrels, plakt niet. Alleen door die resten op de bodem mis ik natuurlijk wel een gedeelte rijst wat afgewogen is voor de hele week.
Iemand die dit probleem ook heeft en er een oplossing voor heeft?
Ik kook altijd rijst met mijn rijstkoker, waar ik ook altijd hetzelfde probleem mee heb..
Er blijft namelijk ALTIJD een laagje rijst lichtelijk aangebrand op de bodem achter. Heb hiervoor al van alles geprobeert, meer water, minder water, olie op de bodem. De rijst op zichzelf is perfect, goede droge korrels, plakt niet. Alleen door die resten op de bodem mis ik natuurlijk wel een gedeelte rijst wat afgewogen is voor de hele week.
Iemand die dit probleem ook heeft en er een oplossing voor heeft?
Comment