Rijstkoker trobbies G

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rijstkoker trobbies G

    Beste leden,

    Ik kook altijd rijst met mijn rijstkoker, waar ik ook altijd hetzelfde probleem mee heb..
    Er blijft namelijk ALTIJD een laagje rijst lichtelijk aangebrand op de bodem achter. Heb hiervoor al van alles geprobeert, meer water, minder water, olie op de bodem. De rijst op zichzelf is perfect, goede droge korrels, plakt niet. Alleen door die resten op de bodem mis ik natuurlijk wel een gedeelte rijst wat afgewogen is voor de hele week.

    Iemand die dit probleem ook heeft en er een oplossing voor heeft?
    People often quit right before they're about to have the big breakthrough.

  • #2
    Laat hem niet droogkoken maar zet hem uit als er nog net een klein beetje water in zit

    Had hetzelfde probleem maar weet nu precies hoeveel water bij hoeveel rijst en dan na x minuten zet ik hem zelf uit ipv hem laten droogkoken en zichzelf uitzetten
    "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

    Comment


    • #3
      Originally posted by FitnessBoer View Post
      Laat hem niet droogkoken maar zet hem uit als er nog net een klein beetje water in zit

      Had hetzelfde probleem maar weet nu precies hoeveel water bij hoeveel rijst en dan na x minuten zet ik hem zelf uit ipv hem laten droogkoken en zichzelf uitzetten
      Dat is dan mooi kut. Heb ik een rijstkoker zodat ik er geen omkijken meer naar heb, moet ik er alsnog bij blijven..
      Gewoon de stekker eruit zodra de rijst droog oogt?
      People often quit right before they're about to have the big breakthrough.

      Comment


      • #4
        Stukken minder omkijken in ieder geval, dat wel

        Uhm geen idee eigenlijk hoe ik het deed, staat al paar maanden thuis in de kast dat ding niemand anders thuis gebruikt hem.

        Sta gewoon relaxt al mijn dingetjes te koken en dat ding borrelt een beetje in de hoek van het aanrecht. Af en toe even onder de deksel checken en als je ziet dat de rijst zegmaar niet meer verdrinkt in het water maar het meeste is verdampt/opgenomen trek ik de stekker eruit. Dat kleine laagje water wat er over is trekt er dan of nog in of het blijft gewoon in de pan als ik het eruit schep.

        Ik laat hem in ieder geval nooit meer droogkoken na de eerste paar keer ook een aangebrande bodem
        "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

        Comment


        • #5
          Originally posted by FitnessBoer View Post
          Stukken minder omkijken in ieder geval, dat wel

          Uhm geen idee eigenlijk hoe ik het deed, staat al paar maanden thuis in de kast dat ding niemand anders thuis gebruikt hem.

          Sta gewoon relaxt al mijn dingetjes te koken en dat ding borrelt een beetje in de hoek van het aanrecht. Af en toe even onder de deksel checken en als je ziet dat de rijst zegmaar niet meer verdrinkt in het water maar het meeste is verdampt/opgenomen trek ik de stekker eruit. Dat kleine laagje water wat er over is trekt er dan of nog in of het blijft gewoon in de pan als ik het eruit schep.

          Ik laat hem in ieder geval nooit meer droogkoken na de eerste paar keer ook een aangebrande bodem
          Zal het volgende week direct eens proberen, sta zelf idd ook altijd wel andere dingen te bereiden als mn rijst kookt dus het is een kleine moeite. Vind het alleen wel jammer want een rijst koker is juist om het gemak dat je er geen omkijken meer naar hebt. Ga bijvoorbeeld vaak even naar de winkel of iets terwijl mijn rijst kookt en als ik dan thuis kom is het klaar, alleen is het dan wel wat aangebrand xD
          People often quit right before they're about to have the big breakthrough.

          Comment


          • #6
            wtf. Zal zo ff wegen en meten hoeveel ik erin zet. Kijk er nooit naar om en binnen 15 minuten klaar en perfect! Of het ligt aan je rijstkoker. Maar zal zo ff posten!
            "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

            Comment


            • #7
              Het is een Tomado rijstkoker, had hiervoor ook 1 van dit merk maar dan een kleinere. Deze deed precies hetzelfde dus dacht dat de anti aanbak laag misschien beschadigt was, daarom dus een nieuwe gekocht. Deze doet dus precies hetzelfde en soms nog erger.
              People often quit right before they're about to have the big breakthrough.

              Comment


              • #8
                Als je rijst eventjes opstaat en warm begint te worden, moet je even over de bodem roeren (met een plastic lepel: gewoon bestek krast waardoor je anti-aanbak laag kapot gaat).

                Bij winkels zoals de Action heb je van die grote brede lepels daarvoor voor €1,50 ofzo. Zijn ideaal
                Passion is: pushing yourself when no one else is around

                Comment


                • #9
                  Oké brah, this is what I do.

                  450 gram ongekookte rijst gepakt (plus minus)
                  0,75 liter water toegevoegd (plus minus)
                  knopje om, done. Heb rijst wel een paar keer schoongemaakt.

                  Water meet ik eigenlijk nooit af, rijst gelijkmatig verdelen en dan je pink in het water steken. Van het topje tot het eerste ringtje op je pink met water and you're good to go.
                  "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                  Comment


                  • #10
                    Nocerino je vergeet natuurlijk niet dat iedereen een andere lengte heeft van zijn pink he?

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by NickP View Post
                      Nocerino je vergeet natuurlijk niet dat iedereen een andere lengte heeft van zijn pink he?
                      Ja, maar kan je een beetje mee spelen natuurlijk. Is je rijst te papperig, minder water, is je rijst nog hard te weinig water.
                      "Aan****testosteron****hangen geen risico's want islichaamseigen****stof" -****Dexie****2013 ( het srs jaar)****

                      Comment


                      • #12
                        Ik snap het omkijk ding niet, waterkoker > water in pan + rijst > afgieten in zeef. Waar zit het omkijken-naar-deel?
                        Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by pescatore View Post
                          Ik snap het omkijk ding niet, waterkoker > water in pan + rijst > afgieten in zeef. Waar zit het omkijken-naar-deel?
                          Ik doe het op dezelfde manier, gewoon kokend water al in de pan doen, x aantal minuten koken afhankelijk van wat er op het pak staat, afgieten en klaar is de rijst.. altijd goed bij mij

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by pescatore View Post
                            Ik snap het omkijk ding niet, waterkoker > water in pan + rijst > afgieten in zeef. Waar zit het omkijken-naar-deel?
                            Kan niet aanbranden als je hem vergeet. Je krijgt hooguit plakrijst op de bodem, maar niet een zwarte bodem
                            Passion is: pushing yourself when no one else is around

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Patriciaaa View Post
                              Kan niet aanbranden als je hem vergeet. Je krijgt hooguit plakrijst op de bodem, maar niet een zwarte bodem
                              Inderdaad. Heb hem wel eens 3 uur aan laten staan. Al zoveel mensen meegemaakt die een rijstkoker afkraken maar als ze het eenmaal geprobeert hebben kunnen ze niet meer zonder.
                              People often quit right before they're about to have the big breakthrough.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X