Hoi,
Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.
Ik heb een paar blikjes tonijn staan welke tot vorige week een maand in mijn koelkast hebben gestaan, Allen ongeopend. De afgelopen week hebben ze buiten de koelkast gestaan, in een ruimte waar het met een beetje hulp van de zon soms wel +-30 graden is geweest overdag.
Ik neig ernaar om deze blikjes gewoon weg te gooien maar vind het ook wel weer zonde.
Kan iemand mij hier wijze raad over geven?
Ik heb er een open gemaakt en eraan geroken, niks verdachts maar eten durf ik niet
Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.
Ik heb een paar blikjes tonijn staan welke tot vorige week een maand in mijn koelkast hebben gestaan, Allen ongeopend. De afgelopen week hebben ze buiten de koelkast gestaan, in een ruimte waar het met een beetje hulp van de zon soms wel +-30 graden is geweest overdag.
Ik neig ernaar om deze blikjes gewoon weg te gooien maar vind het ook wel weer zonde.
Kan iemand mij hier wijze raad over geven?
Ik heb er een open gemaakt en eraan geroken, niks verdachts maar eten durf ik niet
Comment