kwark in italie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kwark in italie

    Volgende maand emigreer ik naar italie. Ik ben vaak in italie geweest maar heb geen kwark kunnen vinden. Wel zie je een soort kaasachtige en yoghurtachtige samenstellingen, maar niet zoals het hier in nederland verkrijgbaar is.

    Heeft iemand van jullie kwark in italie gevonden en zo ja, welk merk ?

  • #2
    In Spanje was het ook lastig te vinden, verschikkelijk duur ook de zuivel daar vond ik. Denk wel een beetje vergelijkbaar in Italië, daar is zuivel minder in trek als hier.

    De kwark die ze wel hadden was niet te vreten, alleen bij de Lidl hadden ze gewoon precies dezelfde als hier. Ik ging dus gewoon eens in de week daarheen maar dan betaalde je ook het dubbele als hier..

    Zijn denk ik wel andere vergelijkbare producten te vinden daar, wat de locals zegmaar ook eten
    "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

    Comment


    • #3
      Is er wel, en heet Cagliata. Hebben er verschillende merken en soorten in.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Knulletje View Post
        Is er wel, en heet Cagliata. Hebben er verschillende merken en soorten in.
        Ik heb op hun site gekeken. Eet jij dit zelf als je in italie bent want cagliata lijkt als basis kaas te hebben

        Comment


        • #5
          Kwark is hele verse kaas. Er zijn ook tientallen alternatieven voor kwark.
          More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

          Comment


          • #6
            Originally posted by princezoe View Post
            Ik heb op hun site gekeken. Eet jij dit zelf als je in italie bent want cagliata lijkt als basis kaas te hebben
            Kwark of plattekaas (algemeen Belgisch-Nederlands)[1] is een soort heel verse kaas. In het Frans is de naam dan ook gewoon verse kaas (fromage frais). De melk wordt aangezuurd met melkzuurbacteriën, waarna er stremsel aan wordt toegevoegd. Na 24 uur verzuren en stremmen op kamertemperatuur wordt de massa gesneden en in een kwarkzak uitgelekt. Er blijft ongeveer een derde van de beginhoeveelheid over. Deze massa wordt daarna goed geroerd. Kwark kan worden gemaakt van koemelk, maar ook van geiten- ofschapenmelk. Volgens de Nederlandse Warenwet is de term 'kwark' voorbehouden aan uit koemelk bereide kwark.[2] Verder hoort het eiwitgehalte in de vetvrije droge stof ten minste 60% te bedragen. Het vochtgehalte mag ten hoogste 87% van de vetvrije waar bedragen.


            Kwark - Wikipedia

            Comment


            • #7
              Als je naar de ingredienten kijkt, weet je gauw genoeg of een produkt voldoet.
              DIVIDE ET IMPERA

              Comment


              • #8
                Originally posted by princezoe View Post
                Ik heb op hun site gekeken. Eet jij dit zelf als je in italie bent want cagliata lijkt als basis kaas te hebben
                Ja ik eet het zelf als ik er ben, is gewoon kwark.

                In Spanje is het Cuajada..

                Je moet alleen op het label kijken voor met of zonder suiker...

                Comment


                • #9
                  Cagliata, als ik het goed heb hebben ze dat ook bij de macro. Zit in van die kleine bakjes 150g geloof ik.
                  Viscositeit > Erg dik. En niet makkelijk zo te eten.
                  Mind is everything.

                  Comment


                  • #10
                    Je hebt ook nog tvorog maar dat komt meer voor in oost europa. Is ook een soort kwark, misschien dat je dat wel kan vinden
                    BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

                    Comment


                    • #11
                      Sinds wanneer is kwark zo belangrijk?
                      SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR SUFFER THE PAIN OF REGRET

                      Comment


                      • #12
                        Sinds het makkelijke en goedkope eiwitten zijn?
                        DIVIDE ET IMPERA

                        Comment


                        • #13
                          Als je geen kwark kan vinden, dan is er er vast wel hüttenkäse of Griekse yoghurt?
                          Passion is: pushing yourself when no one else is around

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by rainman View Post
                            Sinds het makkelijke en goedkope eiwitten zijn?
                            Er zijn zat alternatieven.
                            SUFFER THE PAIN OF DISCIPLINE OR SUFFER THE PAIN OF REGRET

                            Comment


                            • #15
                              Uiteraard, maar het zijn nog steeds makkelijke eiwitten en snel weg te lepelen.
                              Je kan ook voor het slapen gaan een paar blokjes tonijn eten, maar dat is niet zo mijn ding.
                              DIVIDE ET IMPERA

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X