Sint janskruid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sint janskruid

    Als ik het mag geloven is Sint Janskruid voor de bodybuilders in op mars , maar wat is het effect hiermee, hoe gebruiken jullie het voor de training of erna,hoeveel, spiermassa winst, of evetueel vetmassa weg, ik weet het niet hoor misschien zijn het wel allemaal fabeltjes , graag hoor ik eens een reactie van iemand.

    Gr Ron
    P.S. Is gewoon te koop bij reform zaken.

  • #2
    heb hier ook eens een artikel van gelezen maar zouden veel side effects aan vast zitten.
    stil growing

    Comment


    • #3
      Heb er goede dingen over gehoord maar ken het niet uit de praktijk.
      Het is bij de meeste drogisten te koop.


      Greets...
      Growing is like sex you can never get enough...

      Pain is temporary...pride is forever...

      Comment


      • #4
        Dit is wel een interresant stukje over Sint Janskruid:www.ergogenics.org/sintjanskruid5.html



        Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

        Comment


        • #5
          Welke dosering?
          ---------------
          Onderzoekers hebben al bij een dosering van 300 mg een stijging van de aanmaak van groeihormoon gemerkt. Die was echter nog beperkt. Bij 600 mg was de stijging duidelijk. Sporters gebruiken meestal tussen de 600 en 1200 mg.

          Welke soort werkt het beste?
          ----------------------------
          De werkzame stof is waarschijnlijk hyperforine. Niet alle fabrikanten vermelden de hoeveelheid van die stof echter op de verpakking. Als je kwaliteit van preparaten gaat vergelijken, kun je daarom beter kijken naar een andere stof: hypericine. Meer hypericine betekent in de praktijk dat de plant beter is bemest en zorgvuldiger is bewerkt. Daardoor is ook de hoeveelheid hyperforine hoger. Overigens wisselen de hoeveelheden actieve stof sterk, van nature.

          Hoe zit dat met Cortisol?
          ------------------------
          Sommige sporter zijn bang voor de toename van Cortisol door het gebruik van Sint-Janskruid. In sommige studies is die aanwezig en in andere niet. In sommige daalt de aanmaak van stresshormonen zelfs. Sommige gebruikers zijn om die reden, en omdat ze vreesden spierweefsel te verliezen, gestopt met het gebruik. Het is inderdaad iets om in de gaten te houden. Supplementen die de aanmaak van cortisol kunnen verminderen zijn Vitamine C en Ginkgo.

          Wat doe je als je niet kunt slapen door Sint-Janskruid.?
          ----------------------------------------------------
          Sommige gebruiker die 's avonds trainen hebben moeite om in slaap te vallen, omdat ze daarvoor te opgefokt zijn. Een oplossing is het vrije Aminozuur L-Tryptofaan, vlak na de training. In doseringen vanaf 800 mg maakt het middel slaperig en versterkt waarschijnlijk ook nog het effect van Sint-Janskruid.

          Een alternatief is Melatonine. Officieel illegaal maar in de meeste drogisterijen ligt een preparaat "Melatomatine", dat geconcentreerde stoffen uit de tomaat bevat. Twee tot dire tabs bevatten voldoende melantonine om in slaap te vallen. Die hebben anderhalf uur nodig om vrij te komen.

          Wat zijn de bijwerkingen?
          ------------------------
          Sint-Janskruid versnelt de afbraak ban medicijnen die door P-450-enzymen worden afgebroken. Daardoor worden die minder werkzaam. Het gaat om medicijnen als anticonceptiepillen, virusremmers en middelen die het afstoten van getransplanteerde organen voorkomen. Als je medicijen gebruikt, raadpleeg dan eerst je arts of ze wel samengaan met Sint-Janskruid.

          Ook maakt het de huid gevoeliger voor licht. Als je gaat zonnebaden kun je daardoor allergische reacties krijgen. Dat kan zijn in de vorm van een rode huis, jeuk, of onderhuids vocht.

          Er is een geval bekend van een vrouw die na een zonnebad pijn kreeg in de lichaamsdelen die waren blootgesteld aan het zonlicht. Alleen al door een zuchtje wind op haar huid ging ze door de grond.

          De hypericine in het Sint-Janskruid kan door zonlich veranderen in een stof die de cellen aantast. Bij een vrouw was dat gebeurd met het myelin, de vetachtige substantie rond de zenuwcellen. Toen ze stopte met slikken was de pijn na twee maanden verdwenen.

          Tenslotte voorkomt Sint-Janskruid dat neurotransmitters worden afgebroken. Als je middelen gebruikt die de concentraties van neurotransmitters verhogen, kun je gesstelijk behoorlijk in de war raken. Amfetamine, GHB, anabole steroiden, coke, anti-depressiva en softdrugs gaan daarom niet samen met Sint-Janskruid.

          Wat merk je als je Sint-Janskruid gebruikt?
          -----------------------------------------
          Niet bij iedereen werkt het even goed. Bij sommige gebruikers gebeurt er helemaal niets, al worden ze wel "raar in hun hoofd" of "misselijk. Sporters waarbij het wel aanslaat, lopen de halve dag rond met opgepompte spieren, die groter en sterker worden. Er is tenslotte ook een groep gebruikers met ervaringen die doen denken aan Creatine: ze worden zwaarder en groter, maar hebben last van onderhuids vocht. Onderzoekers hebben de vochtophopingen ook bij ratten gezien. Het is waarschijnlijk een allergische reactie. Als je die hebt kun je beter stoppen.

          Wanneer moet je het innemen?
          ------------------------------
          Je neemt het een uur tot een half uur voordat je gaat trainen, eventueel met Vitamine C of Ginkgo. Een kwartier na het trainen neem je, samen met de snelle koolhydraten, Tryptofaan of Melantonine.

          Hoelang kun je het gebruiken?
          -----------------------------
          Je kunt het niet continu gebruiken, een goed schema is vier weken wel en daarna minimaal vier weken niet. Reden daarvoor is dat de hersenen afstompen voor neurotransmitters als je continu middelen neemt die de concentraties daarvan verhogen. Gebruikers van medicijnen die op dezelfde manier als Sint-Janskruid werken, melden dat ze daardoor geleidelijk de controle over hun eetgedrag verliezen, en zich dik eten.

          Hoe goed werkt het eigenlijk?
          ----------------------------
          Het is geen anabool. Als je de effecten verwacht die je van een anabool kunt verwachten, dan zal middel je zwaar teleurstellen. Aan de andere kant doet het wel degelijk iets. Bij de ene groep zal het stimulerende effect op de aanmaak van Cortisol domineren, en Sint-Janskruid averechts werken. Maar bij de andere groep overweegt de impact op het groeihormoon. En voor die groep is het beslist de moeite waard.

          Gaat het samen met Creatine?
          -----------------------------
          Ja, Creatine gaat slecht samen met een aantal medicijnen omdat die de nieren te zwaar belasten. Een belangrijk teken is vaak een verminderde of juist verhoogde hoeveel creatinine (een afbraakproduct van Creatine) in de urine. Bij een forse dosis van een zware selective Serotonin re-uptake inhibitor als Sertraline gebeurde dat echter niet. Als Setraline niets doet, dan is het erg onwaarschijnlijk dat het milde Sint-Janskruid wel effecht heeft.

          Gaat het samen met Melatonine?
          -------------------------------
          Ja, maar je moet je Melatonine wel lager doseren. De enzymen die door het Sint-Janskruid worden geabsorbeerd breken Melatonine af. Daardoor kan de hoeveelheid Melantonine in je hersenen hoog oplopen als je het middel gebruikt. Als je de lichte plantaardige preparaten als Melantomatine gebruikt, hoef je niet bang te zijn voor overdosering. Daarvoor zijn de hoeveelheden gewoon te klein.

          Mijn apotheker zegt dat Tryptofaan gaat niet samen met anti-depressiva die op dezelfde manier als Sint-Janskuid werken. Kun je dan wel Tryptofaan combineren met combineren met Sint-Janskruid?
          ---------------------------------------------------------
          Ja, de effecten van beide middelen versterken elkaar. Als je krachtige medicijnen gebruikt, kun je zoveel Serotonine gaan aanmaken dat je geestelijke gezondheid in gevaar komt. Maar met Sint-Janskruid hoef je daar niet bang voor te zijn. Sint-Janskruid is te mild.

          Waarom werkt het minder goed als je afvalt?
          -------------------------------------------
          Als anabool supplement werkt Sint-Janskruid beter als je niet al te scherp dieet. De ervaring leert dat het ook beter werkt naarmate je vetpercentage hoger is. Pas sinds kort is bekend waarom. Sint-Janskruid verhoogt niet alleen de aanmaak van groeihormoon.

          Onderzoekers hebben ontdekt dat SSRI'S de aanmaak van het oer-hormoon Pregnanolon verhogen, als je lichaam tenminste voldoende Leptine aanmaakt. Vetcellen geven Leptine af, en die aanmaak is hoger naarmate de vetcellen groter zijn of sneller in omvang toenemen. Uit experimenten met Prozac is gebleken dat SSRI'S de aanmaak van Pregnanolon maar liefst met factor dertig laten toenemen.

          Stimuleert het Sint-Janskruid niet de aanmaak van Estradiol?
          ----------------------------------------------------------
          Sint-Janskruid verhoogt de aanmaak van P450-enzymen. Aromatase is toch ook een P450-enzym?
          Je hebt tientallen soorten P450-enzymen. Sint-Janskruid verhoogt bij een dagelijkse dosering van 900 mg vooral het CYP3A. Op PubMed is niks te vinden over een impact van Sint-Janskruid op CYP19 of Aromatase.

          Aan de andere kant wordt wel steeds duidelijker dat Sint-Janskruid de afbraak van Estradiol versnelt. Het Zweedse ministerie van gezondheid heeft op zijn website in ieder geval twee gevallen gemeld van vrouwen, 28 en 31 jaar oud, die zowel de pil als Sint-Janskruid gebruikten, en toch zwanger werden. Dat kwam omdat het kruid als afbraak van de synthetische oestrogenen genoeg had verhoogd om een zwangerschap mogelijk te maken.

          Wat doet het met je schildklierhormoon?
          ---------------------------------------
          Sint-Janskruid verhoogt misschien de aanmaak van TSH, het hormoon dat de schilklier aanzet tot de afgifte van schildklierhormoon. Dat blijkt ui teen klein onderzoek onder 37 dertigers met een verhoogd TSH, en 37 mensen zonder verhoogde spiegels.

          De onderzoekers achterhaalden of hun proefpersonen Sint-Janskruid hadden gebruikt door ze te bellen en te vragen of ze drie tot zes maanden voor hun bloedtest het supplementen hadden geslikt.

          Bij de 37 proefpersonen met normale TSH-waarden was dat twee keer het geval. Bij de proefpersonen met verhoogde TSH-waarden vier kier.

          Ik heb al een tijd geen last meer gehad van koortslip. Maar nu ik Sint-Janskruid gebruik ineens wel. Hoe kan dat?
          ---------------------------------------------------------
          Koortslip is het werk van een herpesvirus. Het lichaam bestrijdt het virus door de cellen waarin dat virus zit op te ruimen. Dat is het werk van immuunsyteem.

          De immuuncellen die de besmette cellen moeten opruimen kunnen echter niet goed functioneren als je veel Adrenaline en Nor-Adrenaline aanmaakt. Vooral de afgifte van Nor-Adrenaline stijgt door Sint-Janskruid. De neurotransmitter remt de aanmaak van Interefon-gamma door de immuuncellen. Die stof speelt een sleutelrol bij de virusbestrijding.

          Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt dat je de afgifte van Interferon kunt verhogen met Spirulina. Misschien helpt het. Maar een lezer van Ergogenics heeft een betere manier.
          You were put on this world to achive a goal in live, so go for it and don't lose the faith.  At least I try.

          Comment


          • #6
            Zo...ik ga eens een superbump doen helemaal terug uit het jaar 2003. Doe dat maar eens na


            Maar goed. Vandaag met me pa naar Amsterdam gedaan als verlaat vaderdag gebeuren. Daar kwamen we De Tuinen tegen alwaar wij vrolijk naar binnen liepen. Opeens begon hij tegen me te lullen over St. Janskruid. Hij had er na 2-3 dagen al meteen 5-6kg op alle oefening mee weten te plakken. Dit klinkt natuurlijk erg goed. Maar zoals hier boven al vermeld, en op vele sites, zijn er veel side effects.

            Nu wil ik wel eens weten wie er praktijk ervaring mee heeft opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Welke bijwerkingen bleken het ergst en zijn zij de winst waard? Of zijn er middelen die je moet gebruiken om te counteren?

            Even een nieuwe adem in een oude discussie blazen

            Comment


            • #7
              Watte fuck is St. Janskruid?

              Comment


              • #8
                Goede bump Falstyr. Ik ben namelijk verkocht....

                Na wat research toch erop wagen... echter geen iedee welke van de 5000 ik moet nemen. :P

                Vitatheek, de internet vitamine drogist

                Iemand enig iedee welke het beste is?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Nex- View Post
                  Goede bump Falstyr. Ik ben namelijk verkocht....

                  Na wat research toch erop wagen... echter geen iedee welke van de 5000 ik moet nemen. :P

                  Vitatheek, de internet vitamine drogist

                  Iemand enig iedee welke het beste is?
                  Welke soort werkt het beste?
                  ----------------------------
                  De werkzame stof is waarschijnlijk hyperforine. Niet alle fabrikanten vermelden de hoeveelheid van die stof echter op de verpakking. Als je kwaliteit van preparaten gaat vergelijken, kun je daarom beter kijken naar een andere stof: hypericine. Meer hypericine betekent in de praktijk dat de plant beter is bemest en zorgvuldiger is bewerkt. Daardoor is ook de hoeveelheid hyperforine hoger. Overigens wisselen de hoeveelheden actieve stof sterk, van nature.
                  Ik denk dat ik deze ook ga meenemen in mijn volgende bestelling!

                  Echter wat ik wel vreemd vind. Sj kruid zijn anti-depri werking is alleen merkbaar als je het langdurig gebruikt. Maar voor bb-doeleinden dus echt alleen voor de training aan?

                  Interessant topic!'

                  edit: @Nex: wat een vage site. Ik kan geen productinfo vinden?

                  Comment


                  • #10
                    Ja maar welke bevat deze stof? Er staan geen beschrijvingen bij. Ik zou het vandaag nog willen bestellen. Prachtig lijkt me dat... Kan je de opgenoemde terug vinden in de link die ik heb aangegeven kev?

                    Edit: Inderdaad, dat is dus ook mijn probleem, hehe.

                    Comment


                    • #11
                      Nogmaals dan, heeft iemand een goede link naar de goede product? Heb echt overal gezocht maar ben er niet in geslaagd...

                      Zou het zeer op prijs stellen...

                      Comment


                      • #12
                        bij de tuinen verkopen ze het

                        Comment


                        • #13
                          Tuinen is geen optie, veel en veels te ver weg van mij. Een internet site dat is wat ik nodig heb...

                          Comment


                          • #14
                            als je heel lief bent kun je mij vragen om voor je te kopen (is nog geen 10 min van mij vandaan)

                            komt bijna op hetzelfde neer of mischien goedkoper

                            Comment


                            • #15
                              Sakura

                              Je kent me toch?
                              Zou ik erg op prijs stellen...

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X