Trippend op de NO-explode -> GHB om te kunnen pitten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    12 weken niet elke dag innemen zal over het algemeen niet om problemen zorgen. Maar de reden waarvoor je het neemt vind ik niet zo correct.

    Zolang je er niet constant voor meerdere maanden aan een stuk aan zit zijn er weinig problemen, tenzij je vervuilde ghb hebt.
    the one and only tabata overlord

    Comment


    • #17
      Mocht je GHB gaan nemen hou er dan rekening mee dat je in het begin van die 10 weken van 1 buisje in slaap komt en aan het eind van die 10 weken wel een buisje of drie vier moet nemen voor het zelfde effect...

      Maar ja ik vind het gewoon achterlijk om GHB te nemen voor NO Xplode!!
      Kerel als je nu in een hele brute kuur zit om op het podium te komen ok maar kom op zeg dit gaat toch nergens meer over!!

      Neem gewoon een ander sup en bewaar no NO X voor het stappen ofzo


      Grtz,
      Shut Up And Squat!!! Status: Cutten

      Comment


      • #18
        @ Fitnessfreak

        100% mee eens
        Geniet, en drink met maten!

        Comment


        • #19
          Bodybuilders op haar na dood tijdens afkicken van GHB

          Het afkicken van de groeihormoonbooster en recreatieve drug GHB heeft steeds vaker een dodelijke afloop. Dat schrijven Amerikaanse psychiaters in een artikel over twee bodybuilders. Beide mannen waren verslaafd aan GHB, kickten af - en mogen van geluk spreken dat ze nog leven.

          In de eerste meldingen van GHB-verslaving uit de late jaren negentig is er sprake van milde bijverschijnselen. De laatste jaren melden artsen echter steeds vaker dat gebruikers die van de GHB af willen ernstige gezondheidsproblemen krijgen. In alle gevallen gaat het om mensen die om het uur of om de anderhalf uur een dosis GHB nodig hebben.




          GHB en zijn precursoren. Op de markt zijn ook kalium- en natriumgebonden varianten van GHB.


          De onderzoekers denken dat dat komt omdat de meeste GHB op de markt geen GHB meer bevat, maar GHB-precursoren als GBL of gamma-butyrolacton en BD of butanediol. De makers van de preparaten houden er wel rekening mee dat ze de dosering van de actieve stoffen met enkele factoren moeten verhogen, maar vergeten dat die precursoren zich anders in het lichaam gedragen.

          Het lichaam neemt GBL bijvoorbeeld beter op dan GHB, terwijl de stof ook langer actief blijft. Aan BD kleeft daarentegen het risico dat het lichaam de stof metaboliseert met dezelfde enzymen als het gebruikt bij de afbraak van alcohol. Omdat alcohol het effect van GHB teniet doet, drinken GHB-gebruikers alcohol om uit de GHB-roes te raken. Die truc werkt averechts als ze geen GHB maar BD hebben gebruikt.

          Of de twee bodybuilders in hun artikel ook GHB-precursoren hebben gebruikt weten de onderzoekers niet. GHB en zijn precursoren zijn binnen enkele uren uit het bloed verdwenen en zijn al snel dus niet meer aan te tonen. Bloedonderzoek maakte de onderzoekers daarom niet veel wijzer.

          R
          R was een bodybuilder 'in ruste' van 39-jaar oud. Hij werkte in een supplementenzaak en kon via zijn werk aan GHB komen. Eerst gebruikte hij GHB voor zijn sport, later als drug. Behalve GHB gebruikte R anabolen, alcohol, coke en opiaten. De opiaten kreeg hij omdat hij last had van zijn rug, maar daarbij nam hij soms meer dan hij nodig had om alleen de pijn te bestrijden.

          R was verslaafd aan de GHB. Hij had al een paar maanden elke negentig minuten een buisje nodig, anders ging hij beven. Voordat hij binnenkwam op de psychiatrische afdeling had hij volgens zijn vrouw al een week niet meer normaal geslapen. Hij was zich steeds vreemder gaan gedragen. Toen hij in het winkelcentrum een passerend echtpaar zonder enige reden had aangevallen, brachten agenten hem in het ziekenhuis.

          R was psychotisch, en zag en hoorde dingen die er niet waren. Hij was agressief en werd al snel weer van de psychiatrische afdeling afgevoerd, in een dwangbuis gestopt en aangesloten op apparatuur die zijn lichaamsfuncties controleerde.

          Eerst gaven de artsen hem wat het meest voor de hand lag: antipsychotica als haloperidol en fluphenazine. En toen ging het mis.

          De ex-bodybuilder reageerde extreem op de middelen. Soms krijgen psychotici die anti-psychotica krijgen dystonie: een verkramping van de spieren. Dat gebeurde bij de man ook, maar dan in extreme mate. Hij kreeg er zelfs koorts van. De artsen staakten het gebruik, maar de toestand normaliseerde niet. De concentratie fosfocreatinekinase liep zo hoog op dat de artsen vreesden voor rhabdomyolyse: het uiteenvallen van de spieren. De man was niet meer aanspreekbaar.

          De artsen sloten de ex-bodybuilder aan op een infuus en diende hem forse hoeveelheden van slaapmiddelen als fenobarbital en lorazepam toe. Dat hielp. Op termijn. Eerst kreeg de man nog een longontsteking en ging zijn hart onregelmatig slaan.

          Achttien dagen nadat hij in het ziekenhuis was terechtgekomen kon R weer naar huis. Hij kreeg een partij lorazepam mee. R kon zich van de achttien laatste dagen helemaal niks meer herinneren, laat staan waarom hij moest afkicken. Dat hij in de problemen was gekomen, zei hij, had helemaal niets met GHB te maken. De artsen zijn bang dat hij gewoon weer GHB gaat gebruiken omdat R niet kan geloven wat voor problemen de drug hem heeft bezorgd.

          D
          Het geval van D lijkt sprekend op dat van R. D was een wedstrijdbodybuilder en werd door zijn vriendin naar het ziekenhuis gebracht omdat hij paranoïde werd en gaten in zijn geheugen kreeg. Behalve GHB - waarvan hij elke twee uur een dosis van 2.5 tot 12.5 gram nodig had - gebruikte de bodybuilder nog meer middelen, waaronder coke, alcohol, het heroïne-achtige oxycontin en het rustgevende xanax.

          Ook D kreeg anti-psychotica, en ook D reageerde daarop met extreme dystonie. Het liep zelfs zo uit de hand dat hij aan de beademingsapparatuur moest. De artsen gaven hem via een infuus de zenuwverlammer norcuron om de spierverstijving te bestrijden. Ondertussen steeg de spiegel van het enzym fosfocreatinekinase tot astronomische hoogten.

          Ook D kreeg longontsteking, en ook hij kreeg last van zijn hart. Een ader die het hart van bloed voorzag was verstopt geraakt.

          Ook D kwam uiteindelijk op de been doordat de artsen intraveneus grote hoeveelheden van slaapmiddelen als lorazepam, clonazepam en fenobarbital in zijn lichaam te pompten. Na zeventien dagen was D weer normaal en kon hij naar huis. Van de laatste twee weken kon hij zich niets meer herinneren.

          Saillant detail: de behandeling kostte zestigduizend dollar, de salarissen van de artsen niet meegerekend. Een heel bedrag voor de wedstrijdbodybuilder - die niet verzekerd was. De onderzoekers hopen dat hun pogingen niet voor niets zijn geweest. Omdat de bodybuilder zich niet meer kan herinneren wat er allemaal is gebeurd, bestaat ook in zijn geval de kans dat hij weer opnieuw GHB gaat gebruiken.

          Conclusie
          De onderzoekers denken dat artsen gevallen van GHB-verslaving beter niet met anti-psychotica kunnen bestrijden. Die werken averechts. Wat wel werkt is een combinatie van zenuwverlammende en kalmerende middelen. En dwangbuizen. Natuurlijk.

          Verder moeten artsen onder ogen zien dat het afkicken van GHB zo ingrijpend is dat patiënten de intensive care in moeten. Psychiatrische afdelingen hebben niet de uitrusting om die patiënten op te vangen.

          Comment


          • #20
            rook dan gewoon een blowtje voor je gaat slapemn!!!
            jij bent ziek in je hoofd als je elke dag GHB gaat nemen om te kunnen slapen... mocht je het doen hoop ik echt voor je dat je er zonder problemen vanaf komt... denk er eerst even goed over na, voordat je zomaar dingen gaat doen..

            ps lees het stukje heirboven...
            suc6

            Comment


            • #21
              dheam.. gbh gebuiken

              ik zou er met mn poten van afblijfen
              het is gewoon een chemische goedje en dan dat nemen om tekunnen slapen
              rook dat zn green stikkie
              of gan naar doctor voor slaap pillen
              maar gbh no hell

              Comment


              • #22
                @ onderhandelen: hoezo zou ik tot die conclusie moeten komen? Alleen als ik af ga op de eindeloze stroom vooroordelen die Nederland overal wel over heeft. Ik zoek niet iets van "ja ghb is echt slecht voor je want het is drugs dat zie je zelf toch ook wel", maar iets wat bewezen is, of althans argumenten waarom het wel of niet slecht is (en nogmaals: de stempel drugs zorgt hier niet voor).

                @ Genjuro: ghb is niet vervuilt (gewoon dH20, NaOH en GBL)

                @ fitness freak: zoals ik al zei, werken andere supps (tot nu toe) voor mij niet. Dit is het enige wat ik heb getest wat echt gruwelijk goed werkt.

                @ dannyp: over de bb is inderdaad echt tragisch... Weet je ook toevallig hoe lang ze wat voor dosering gebruikten?? Als ik al zie dat ze elke 2 uur GHB namen zie ik al een discrepantie

                blowtje voor het slapen???!!! Cannabis drukt je testosteron GIGANTISCH (s bewezen) en ook denk ik dat het gebruik hiervan gepaard gaat met gewichtsafname en verdergaande verslavingsgevolgen dan GHB (volgens de Site van Jellinek)

                beetje jammer dat je meteen over de boeg van "je bent ziek in je hoofd" gaat, terwijl je duidelijk geen argumenten voor of tegen hebt (alleen een verhaal van 2 bodybuilders die de hele dag door GHB liepen te zuipen). Sorry dat ik het zo moet zeggen. Verder heb ik er heel erg goed over nagedacht, vrijwel alles wat er te lezen valt op het internet over gelezen en verschillende documentaires erover gezien. Als jij dat ook had gedaan, was je waarschijnlijk tot een andere zinsconstructie gekomen dan "je bent ziek in je hoofd"

                @ Chrisjezwolle: Slaappillen zijn ook zwaar verslavend. GHB daarentegen vrijwel niet (lichamelijk). In Nederland zijn er een paar gevallen per jaar bekend die zich aanmelden als (licht)-verslaafden. Van slaappillen zijn dit er beduidend meer.

                edit: chemisch goedje?? GHB is een lichaamseigen stof (vandaar dat het ook zo snel uit het lichaam verdwijnt) en dus allesbehalve chemisch.

                Wel "chemisch" daarentegen zijn de slaappillen, softdrugs en alcohol die jullie noemen (oke alcohol is misschien wel een klein beetje lichaamseigen, omdat er zich vrijwel altijd wel diverse alkanolen (?) in het lichaam bevinden, in zeer geringe concentratie)
                Last edited by Leo1988; 29-10-2008, 11:33.
                22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

                Comment


                • #23
                  Leo.. wat let je om het niet te gebruiken.. als 20/21 jarige... Succes..

                  maar onthoud wel dat je gewaarschuwt bent...


                  wil zelfs niet eens denken aan een middel om in slaap te komen.. en acht als NO-explode alleen gruwelijk helpt.. had ik toch iets anders genomen.. dan maar minder hard groeien..

                  denk zelf liever aan mijn gezondheid...
                  De waarheid kan erg hard zijn

                  Comment


                  • #24
                    jongen, lees nou is gewoon wat ik type.

                    Ik wil alleen een discussie op niveau en daarin de voors en tegens van GHB tegenover elkaar zetten. Dingen als "je bent gewaarschuwt" en "je bent ziek in je hoofd" zit ik helemaal niet op te wachten.

                    Ik ben nog lang niet op het punt dat ik het "eigenwijs toch ga gebruiken" en zal daar ook nooit komen.

                    Verdere berichten in die trand kunnen jullie achterwege laten en als je niks zinnigs hebt toe te voegen aan deze discussie hou dan je mond
                    22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Leo1988 View Post
                      Toen heb ik maar wat GHB genomen om mn roes te kunnen betreden.
                      Originally posted by Leo1988 View Post
                      Ik ben nog lang niet op het punt dat ik het "eigenwijs toch ga gebruiken" en zal daar ook nooit komen.
                      volgens mij is dit erg tegenstrijdig.. want je hebt het al gebruikt...
                      De waarheid kan erg hard zijn

                      Comment


                      • #26
                        Waarom open je dan een topic als je het zelf allemaal zo goed weet?

                        En daarbij je zult zien als je een weekje op de No Xplode zit neemt dat trippen van jou vanzelf af! Heb al meerdere mensen gehoord dat het spul bij verschillende mensen in het begin super werkt en na een tijdje de gewenning begint te komen en dus helemaal niet meer werkt of een klein beetje, ik heb bijvoorbeeld helemaal geen baat bij dat spul beetje red bull effect meer niet.
                        Shut Up And Squat!!! Status: Cutten

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by MasterTuning View Post
                          volgens mij is dit erg tegenstrijdig.. want je hebt het al gebruikt...
                          ik heb het een paar keer gebruikt ja in mijn leven. Dat is toch heel wat anders dan het 12 weken lang 4x per week structureel gebruiken of zie ik dat nou verkeerd?

                          @ fitnessfreak: Dat is een beetje het probleem, ik weet het helemaal niet "allemaal zo goed". Wat ik wel kan zeggen, is dat ik het WEL beter weet dan iemand die alleen maar kan zeggen dat ik ziek in mn hoofd ben als ik het gebruik (maar daarentegen wel komt met wiet roken voor het slapen), maar duidelijk GEEN FLAUW IDEE heeft waar die het over heeft. Mijn doel is om nog meer hierover te weten te komen en ik zit niet te wachten op kinderachtige opmerkingen.

                          Ik hoop dat het slapen na een weekje beter gaat dan...
                          22 jaar, 182 cm, 82 kg en 8,9% vet __________________________________________________ _________________________ Deadlift: 216 kg RDL: 5 x 200 kg FSQ: 115 kg PL SQ: 170 kg Benchpress: 115 kg

                          Comment


                          • #28
                            Geloof me dat gaat gebeuren!!
                            Beetje zonde om een halve liter GHB in te slaan, en dan na een week gewoon kunnen slapen na NO Xplode, hahahahaha


                            Grtz,
                            Shut Up And Squat!!! Status: Cutten

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Leo1988 View Post
                              ik heb het een paar keer gebruikt ja in mijn leven. Dat is toch heel wat anders dan het 12 weken lang 4x per week structureel gebruiken of zie ik dat nou verkeerd?
                              dat is indd wat anders alleen dat werd er niet verteld.. maar als andere al zeggen dat het erg verslavend waarom zou je dan nog verder willen vragen of het goed of slecht is..

                              daar kan ik nie bij met mijn verstand namelijk..
                              De waarheid kan erg hard zijn

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by fitnessfreak View Post

                                Neem gewoon een ander sup en bewaar no NO X voor het stappen ofzo


                                Grtz,

                                Moet bekennen had nog wat over. gebruikte het toen op lange werkdagen (meer dan 9 uur) en voor het uitgaan, werkte wel tamelijk

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X