afwijkingen tov verpakking

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ik ga de hele bak meenemen en een lawyer on de arm nemen.

    Ik zie je op Hawai brah.
    The Sky Ain't The Limit

    "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

    Comment


    • #17
      Ik heb dit ook altijd met mijn tonijn in eigen nat. Op het blik staat 195g inhoud uitlekgewicht 150g, maar als ik al het water eruit pers blijft er maar 120-130g droge tonijn over..

      Verder klopt mijn kipfilet verder ook altijd wel aardig qua gram, maar ik zou er zeker mee naar de winkel gaan Dyno.. Want zalm is zeker niet goedkoop

      LOL @ Kevster
      "Straight outta gym"

      Comment


      • #18
        Originally posted by Janneke View Post
        wat scherp van jou dynobet om te wegen! Had toevallig gister ook gerookte zalm van de euroshopper, vond t erg weinig, maar kan ook aan mijn honger liggen
        Succes met je verhaal halen bij de AH, hoor graag terug wat er uit is gekomen!
        Lig dit aan EUROSHOPPER of ook bij andere merken?

        Comment


        • #19
          Originally posted by Waterpoloboy View Post
          Ik heb dit ook altijd met mijn tonijn in eigen nat. Op het blik staat 195g inhoud uitlekgewicht 150g, maar als ik al het water eruit pers blijft er maar 120-130g droge tonijn over..

          Verder klopt mijn kipfilet verder ook altijd wel aardig qua gram, maar ik zou er zeker mee naar de winkel gaan Dyno.. Want zalm is zeker niet goedkoop

          LOL @ Kevster
          tonijn eigen nat is zoiets he. ligt er maar net aan hoe hard jij je water eruit perst. ikzelf hou uit een blikje van 195g met een uitlekgewicht van 150g, een 100g over. maarja ik knijp pak de inhoud van een blik tonijn tussen me handpalmen, en knijp hem daarna zo hard mogelijk uit alsof ik een ijsbal aan het maken ben. dan kan die tonijn achteraf meer olijfolie, balsamico azijn, etc opnemen.

          maar als ik gewoon het dekseltje ervoorhoud, en dan gewoon water weg laat lopen, zonder te persen. dan heb ik 150g. maarja ongeacht hoeveel water ik eruit pers, de totale hoeveelheid vis is hetzelfde. dat is bij de zalm niet zo.
          More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

          Comment


          • #20
            Originally posted by dynobet View Post
            tonijn eigen nat is zoiets he. ligt er maar net aan hoe hard jij je water eruit perst. ikzelf hou uit een blikje van 195g met een uitlekgewicht van 150g, een 100g over. maarja ik knijp pak de inhoud van een blik tonijn tussen me handpalmen, en knijp hem daarna zo hard mogelijk uit alsof ik een ijsbal aan het maken ben. dan kan die tonijn achteraf meer olijfolie, balsamico azijn, etc opnemen.

            maar als ik gewoon het dekseltje ervoorhoud, en dan gewoon water weg laat lopen, zonder te persen. dan heb ik 150g. maarja ongeacht hoeveel water ik eruit pers, de totale hoeveelheid vis is hetzelfde. dat is bij de zalm niet zo.
            Hmm okay, naja ik pers het water er niet uit met mijn handen, maar ik trek het blikje open en doe dit op de vis en druk er dan zo hard mogelijk op en giet vervolgens het wacht dat langs het dekseltje komt in de gootsteen, net zolang tot er vrijwel niets meer uitkomt op deze manier..

            Hmm hoeveel tonijn reken jij dan uit jouw blik ongeacht de hoeveelheid water, weeg je dit na uitpersen of houd je de gegevens van het blik aan.

            Ja, inderdaad jouw hoeveelheid zalm klopte helemaal niet, terwijl 200g op de verpakking stond, dus dat is gewoon fout van de supermarkt of leverancier..
            "Straight outta gym"

            Comment


            • #21
              Originally posted by dynobet View Post
              tonijn eigen nat is zoiets he. ligt er maar net aan hoe hard jij je water eruit perst. ikzelf hou uit een blikje van 195g met een uitlekgewicht van 150g, een 100g over. maarja ik knijp pak de inhoud van een blik tonijn tussen me handpalmen, en knijp hem daarna zo hard mogelijk uit alsof ik een ijsbal aan het maken ben. dan kan die tonijn achteraf meer olijfolie, balsamico azijn, etc opnemen.

              maar als ik gewoon het dekseltje ervoorhoud, en dan gewoon water weg laat lopen, zonder te persen. dan heb ik 150g. maarja ongeacht hoeveel water ik eruit pers, de totale hoeveelheid vis is hetzelfde. dat is bij de zalm niet zo.
              Zit er geen vloeibare vis in dat laatste beetje knijpen? Ik neem altijd tonijn in olie en zuip zelfs die olie met visbrokjes weg
              Ssssmoking

              Comment


              • #22
                Originally posted by Waterpoloboy View Post
                Ik heb dit ook altijd met mijn tonijn in eigen nat. Op het blik staat 195g inhoud uitlekgewicht 150g, maar als ik al het water eruit pers blijft er maar 120-130g droge tonijn over..

                Verder klopt mijn kipfilet verder ook altijd wel aardig qua gram, maar ik zou er zeker mee naar de winkel gaan Dyno.. Want zalm is zeker niet goedkoop

                LOL @ Kevster
                Daarom heet het ook uitlekgewicht en geen uitpersgewicht
                .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
                There is no failure except in no longer trying

                Comment


                • #23
                  Originally posted by okidoki71 View Post
                  Daarom heet het ook uitlekgewicht en geen uitpersgewicht
                  haha waarschijnlijk wel ja
                  "Straight outta gym"

                  Comment


                  • #24
                    freaking hell... Ik maak vanochtend een pak brinta open... zit maar voor de helft vol :S
                    Dat heb ik echt nog nooit eerder gehad.

                    Ik moest meteen aan dit draadje denken
                    Fear is the mind killer

                    Comment


                    • #25
                      dit is gewoon misleidend. net als met ''frambozensap'' van de appie waar 15 procent appelsap in zit en 1 procent frambozensap...

                      Comment

                      Actieve discussies

                      Collapse

                      Antalya Escort
                      sikis
                      İstanbul Escort
                      istanbul escort bayan
                      sisli escort beylikduzu escort bayan
                      antalya escort atakoy escort
                      umraniye escort bayan
                      Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                      mariobet giriş betist giriş restbet giriş zbahis royalbet
                      otobet
                      deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler
                      deneme bonusu veren siteler
                      deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler
                      mobilbahis giriş rokubet giriş
                      bonus veren siteler
                      deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler
                      bonus veren siteler
                      casino siteleri
                      casino siteleri
                      deneme bonusu veren siteler
                      casibom< giriş/a> betturkey
                      alanya escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort mersin escort
                      bonus veren siteler
                      deneme bonusu veren siteler
                      Working...