van bulk naar cut

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • van bulk naar cut

    Hierbij mijn voedingsschema. Ik zou graag wat beginnen cutten doch wat moet ik dan laten vallen om ong 500 cal te zakken.
    En hoelang moet je dit volhouden of wanneer begin je resultaat te zien?

    Alvast bedankt voor de info.
    PS: ben 183 cm, 83 kg en vp van 9,8 %
    Attached Files

  • #2
    Heb je 2 topics voor nodig?
    http://forum.bodynet.nl/algemeen/536...-naar-cut.html
    focus on progression at all times, so when you are able to, load the bar.

    Comment


    • #3
      ik begrijp niet dat je wil cutten met een vet% van 10%!?
      wellicht is het geen 10%, hoe heb je dat gemeten.
      “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

      Comment


      • #4
        via de vetberekenmeter dat ik hier ergens gevonden heb. Gewicht + lengte + buikomtrek + nekomtrek meten. Ik sta nogal droog: veel aders op onderarmen en biceps (maar kriskras bij de laatste en niet die mooie bovenaan). Aders op de kuiten en op linkerschouder. Probleem is dat het beetje vet ik heb, allemaal rond de buikstreek zit. Dat wil ik wel wegwerken voor deze zomer.

        Comment


        • #5
          Je ekv waarden zijn niet optimaal verdeeld.
          En hoe train je?

          Tip: Grote spiergroepen verbranden veel vet, dus squaten!
          focus on progression at all times, so when you are able to, load the bar.

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X