Foute naam of faute naam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Foute naam of faute naam

    Een goedendag allen,

    Jullie zullen waarschijnlijk weinig van me lezen maar ik stel me toch even voor waarom ik hier ben.

    Ik ben 1.83 en weeg nu na een jaar 64 kilo hard werken en dat was 15 maanden geleden 53 kilo. Door extreme pijnen ( gekneusde darmen en Chronische Pancreatitis ( erfelijk )) at ik bijna helemaal niets. Na vele malen Ziekenhuis in en uit en allerlei soorten sondevoedingen vertelde ze me dat ze niets meer konden betekenen voor me en kon ik naar huis. Waar de Huisarts begon over actieve euthanasie.

    De pijn werd minder en als mijn 75microgram Fentanylpleister was uitgewerkt merkte ik niets van pijn. Buiten die pleister gebruikte ik ook nog Fentanyl lollies en allerhande Morfinepillen ( Abstral, Oxycodon etc ) Ik ben afgekicked van de Medicijnen en ben schoon, al neem ik nog weleens een liklollie. Wel fijn was dat ik 12 uur per dag sliep. Je mag dat ook wegkruipen noemen.


    Ik dacht de eetlust komt wel, maar ik wacht en werk er nog aan met minimaal resultaat. Diëtiste betaald na uitvoerige uitleg maar dat werd niets. Ze schreef 25 gram Proteïne voor maar dat mag mijn Alvleesklier niet hebben. Ik slik ook Enzympillen ( Panzytrat 25.000 ( paar pillen bij elke maaltijd of snack ) De Alvleesklier produceert te weinig Spijsverterings enzymen. Ik slik Amylase, Lipase en Protease om nog wat uit voedsel te halen. En ja ik ben lid van een Alvleesklier stichting.

    Ik eet een eigen gemaakte Boekwijtmeel pannekoek (197kCal) en 3 aardappels en wat groenten 's avonds. Ik zit zo vol en moet beulen om het binnen te krijgen en te houden. En 2 Nutricia Diasip flesjes. Een echte eter ben ik nooit geweest. Alleen tijdens Pooltrainingen nam ik 4500 kCal met genoegen.


    Ik lees hier over eten. Op andere forums alleen over afvallen. Dus.

    Spieren heb ik zo goed als niet meer, allemaal opgegeten. Bewegen doet pijn en ik ga vaak onderuit en val. De Huisarts zegt ja je komt van erg ver, geef het de tijd. Vraag je dan hoe lappen ze hongerstakers op dan hoor je nooit meer wat. Ik heb 3 vitaminebepalingen gevraagd en bloed afgegeven. Ik wacht nog op antwoord.

    Mijn hoop ligt voor mij dus hier. Ik zal me in lezen in de diverse eetonderwerpen en misschien heb ik een vraag. Voor de rest zullen jullie weinig last van me hebben. Een concurrent zal ik voorlopig niet zijn. Maar toch sorry voor de overlast.

    Groeten en dank voor de aandacht,

    Hans.

  • #2
    Hahahaha jouw naam is geweldig
    Passion is: pushing yourself when no one else is around

    Comment


    • #3
      damn best verhaal..eerlijk gezegd durf ik hier niet zoveel over te zeggen maar er zijn er die dat wel kunnen, sterkte.

      Comment


      • #4
        Idd erg heftig. Bewondering voor dat je het er niet bij neerlegt
        Passion is: pushing yourself when no one else is around

        Comment


        • #5
          Hey welkom. Ik heb zelf ook last van een minder goed werkende spijsvertering. Niet in de mate dat jij het beschrijft. Ik neem ook enzymen. En merk meteen het verschil, at vroeger ook heel erg weinig. Als je wil kan je ik wel tips geven om meer te eten en vooral wat je moet eten. Ik zelf heb een lijstje van dingen waarvan ik merk dat ze goed verteerbaar zijn, en welke dingen je het beste vermijdt. Stuur me maar een PM als je denkt dat ik je kan helpen
          What matters in life is the courage, you bring to it.

          Comment


          • #6
            gooi het in het topic twer als je dat niet erg vind, ik vind dit wel interessant en anderen met zelfde probleem wellicht ook.

            Comment


            • #7
              En wij klagen al bij een verrekking.
              Hoe oud ben je?

              En verontschuldigen voor de overlast hoeft niet,integendeel!
              Niks dan respect dat je ondanks zoveel tegenslag toch positief(en grappig!)kan blijven.

              Succes!

              Exit: 63,ik zag het al in uw profiel.!
              Last edited by rain; 06-09-2013, 17:30.
              DIVIDE ET IMPERA

              Comment


              • #8
                Dank jullie voor je postings. Ik denk dat we het profesioneel moeten houden en het moeten toespitsen op voeding. Andere vragen wil ik wel via een PM beantwoorden.

                Ik zoek hulp bij goede voeding. Wat moet ik eten ( en misschien waarom want dat je goede ogen van worteltjes krijg en spinazie voor je popey spieren geloof ik niet meer ) en hoeveel. Niet zozeer jullie dieet want daar kom ik de winter mee door.

                Ik las hier dat er net als ik mensen zijn die zich trainen in meer eten. Mijn maag is denk ik erg klein geworden en weinig gewend. Soms slik ik Domperidon. Een kasplantje ben ik niet meer. Het was eerst zo erg dat na 1 (één ) lepel erwtensoep ik naar de morfine kon grijpen. Nu eet ik zonder mankeren een soepbord leeg zonder last en last er na. Dat is dus gewonnen.

                Maar hier op deze site las ik dingen waarop ik realiseerde dat ik eet als een zieke kip. Ik eet geen brood meer ( Boek De Voedselzandloper gelezen ) maar een pannekoek van Boekweitmeel en Sojamelk. (197 kCal ) Kaas lust ik wel, vleeswaren minder. Daarbij drink ik een kop koffie. Dan ga ik een uur slapen en eet 250cc Havermout van de Melkunie. Als Diner 3 aardappeltjes en wat groente. Het vlees geef ik ongezien aan Bella die heel stil kan eten. Rond 22.15 6 crackertjes met Corgonzolakaas en 4 stukjes Jong Belegen Kaas. Over de hele dag 2 soms 3 flesjes Nutrica Diasip ( 208 kCal per flesje) Eerder leefde ik op 6 Wasa crackers met kaas.

                Als je veel pijn heb in je maag of darmen en dan bedoel ik echt pijn, dan eet je niet. Wat ze ook tegen je zeggen. Het lukt niet, je spuugt het er gelijk uit. Ook sondeslangen zelfs die onder narcose diep in je Dunne Darm worden gelegd veroorzaken helse pijn. En morfine haalt je eetlust weg. Hongergevoel heb je niet. Ik had al eens wat gelezen over Boulemia maar daar kwam ik geen steek verder mee. En ik moet weinig hebben van psychologen. Dat is denk ik mijn fout. Ik steek de draak met ze.

                Ik had hier al eens gekeken de afgelopen tijd en wat ideetjes op gedaan. Het klinkt raar maar als ik naar mijn calorie inname kijkt is het bedroevend realiseer ik mij. Dat is in iedergeval toe te schrijven op het conto van dit forum. Terwijl ik best een redelijk IQ heb.

                Genoeg gezeurd. Ik hou me aanbevolen voor tips. Wat te eten en hoe door te zetten. Alleen slaan helpt bij mij niet. Krachtvoer wel.

                Dank jullie,

                Hans.

                Comment


                • #9
                  Hmm, weer een andere editor. Even wennen.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Twer View Post
                    Hey welkom. Ik heb zelf ook last van een minder goed werkende spijsvertering. Niet in de mate dat jij het beschrijft. Ik neem ook enzymen. En merk meteen het verschil, at vroeger ook heel erg weinig. Als je wil kan je ik wel tips geven om meer te eten en vooral wat je moet eten. Ik zelf heb een lijstje van dingen waarvan ik merk dat ze goed verteerbaar zijn, en welke dingen je het beste vermijdt. Stuur me maar een PM als je denkt dat ik je kan helpen
                    Dank je Twer. Ik wacht even af voor alles door elkaar gaat lopen.

                    Comment


                    • #11
                      41 jaar geleden iets beloofd en een man een man, een woord een woord. Het wordt een zootje. Dit antwoord is voor Patricaaa ( ik doe er nog een a bij.
                      Last edited by getaillleerde tuinslang; 06-09-2013, 20:06. Reason: Even wennen.

                      Comment


                      • #12
                        Wow,... Heftig! Vooral dat van de erwtensoep zeg.

                        Reageer je slecht op brood? Ik raak er enorm opgeblazen en sloom van, daarom vermijd ik gluten. Is het voor jou ook omdat je er slecht op gaat? Of puur voor t boek?

                        Ik denk dat goed is om een overzicht te krijgen. Vind je zuivel lekker en reageer je er goed op? Zit er verschil tussen rijst, aardappelen en pasta voor jou? Hou je van zoet, zout, gekruid of wat dan ook? Is er iets met groenten of fruit? Ect.
                        kan je nu eigenlijk sporten of oefeningen doen? Al is t maar minimaal?

                        Verbazend trouwens dat je wel havermout en zuivel kan binnen houden.

                        Voeding is opgebouwd uit eiwit, koolhydraten en vetten. Grof gezegd zijn koolhydraten voor je energie, vetten voor je hormonale balans (en daardoor stukje herstel), en eiwitten voor je herstel. Wat je nodig hebt hangt dus ook af van wat je dagelijks kan doen.

                        Voor veel slechte voeding is een prima alternatief te vinden. Zoete aardappel chips uit de oven, kwarktaart (met whey en magere kwark), ect. Het lijkt me menselijk dat je hetgeen wat je lekker vind, makkelijker eet

                        Enne het is geen zeuren wat je doet, niet zo gek doen
                        Passion is: pushing yourself when no one else is around

                        Comment


                        • #13
                          Jammer dat Gen nog amper actief is. Die had ongetwijfeld wat inhoudelijks kunnen melden over dat van je alvleesklier.

                          Pffff ik blijf onder de indruk, ik vind t zo heftig
                          Passion is: pushing yourself when no one else is around

                          Comment


                          • #14
                            Welkom, wat een heftig verhaal.

                            Je komt positief over en dat is gunstig voor jezelf en voor je omgeving.

                            Ik ben niet geheel thuis in wat je wel en niet mag gezien je situatie, maar wat is je precies "voorgeschreven" en wat mag je wel/niet?

                            Verder heeft Patricia al vragen gesteld die jezelf en ons kunnen helpen om je situatie/probleem wat beter in kaart te brengen.
                            "Straight outta gym"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Patriciaaa View Post
                              Wow,... Heftig! Vooral dat van de erwtensoep zeg.

                              Reageer je slecht op brood? Ik raak er enorm opgeblazen en sloom van, daarom vermijd ik gluten. Is het voor jou ook omdat je er slecht op gaat? Of puur voor t boek?

                              Ik denk dat goed is om een overzicht te krijgen. Vind je zuivel lekker en reageer je er goed op? Zit er verschil tussen rijst, aardappelen en pasta voor jou? Hou je van zoet, zout, gekruid of wat dan ook? Is er iets met groenten of fruit? Ect.
                              kan je nu eigenlijk sporten of oefeningen doen? Al is t maar minimaal?

                              Verbazend trouwens dat je wel havermout en zuivel kan binnen houden.

                              Voeding is opgebouwd uit eiwit, koolhydraten en vetten. Grof gezegd zijn koolhydraten voor je energie, vetten voor je hormonale balans (en daardoor stukje herstel), en eiwitten voor je herstel. Wat je nodig hebt hangt dus ook af van wat je dagelijks kan doen.

                              Voor veel slechte voeding is een prima alternatief te vinden. Zoete aardappel chips uit de oven, kwarktaart (met whey en magere kwark), ect. Het lijkt me menselijk dat je hetgeen wat je lekker vind, makkelijker eet

                              Enne het is geen zeuren wat je doet, niet zo gek doen
                              Ik kan niet zo goed tegen vet, nooit gekund. Vroeger zei ik altijd bij ons is alles vet behalve het eten. Maar mijn vrouw kon dat niet zo waarderen. Verder kan ik alles eten denk ik. Maar het is net alsof mijn smaak gereset is. De sperciebonen nu in de winkel smaken wel, die uit Africa vind ik niet te nassuh. En Smaakversterkers 621 en de rest. Dan lig ik uren wakker als een pianosnaar. Sterke kruiden dan loopt het water uit mijn haarwortels. Brood eet ik niet omdat dat maar kort verzadigt bij mij. En ik hou niet van die elastische korsten. Qua eten heb ik het ut liefst zo natuurlijk mogelijk.

                              Kleine uitleg: Ik heb een steen van 9x12mm in mijn Pancreas Duct. (afvoer/verzamelpijp) De Pancreas regelt de Bloedsuiker en maakt hormonen om eten in kleine stukjes te knippen zodat het door je darmwand in je bloed kan komen. Door die vernauwing komen die pancreashormonen slecht in de Dunne Darm ( met los van de vertering Enzymen, de Gal ) De Pancreas eet door die verstopping zichzelf op. Hij versteend. Daarom slik ik pillen met die sappen er in, gewonnen uit Varkens. ( ik ben dus niet Halal denk ik )

                              Je hebt snelle en langzame suikers, dat is denk ik iets waar jullie wel wat van af weten. Voor mij is het brood een snelle suiker wat de Alvleesklier niet kan bijbenen. In plaats van energie opslag in mijn spieren wordt het omgezet in vet. Aangezien er weinig glucose in mijn spieren zit ( je reserve brandstof ) gas ik soms onderuit. Ik heb de beste chirurgen uit Rotterdam / Nieuwegein en Nijmegen gesproken, maar ik wil geen Whipple operatie. De Operatie zelf duurt ongeveer 8 uur en de kans op sterven is iets van 40% Na de operatie moet je maanden revalideren en ben je compleet Diabeet. Zo ongeveer.

                              Ik moet door die trage Alvleesklier weinig maar vaak eten. Nou dat weinige eten lukt prima. En mijn persoonlijke mening. Iedereen roept dat in Nederland de medische voorzieningen zo geweldig zijn. Volgens mij zijn de mensen die dat zeggen zelf werkzaam in die wereld of hebben het van horen zeggen. Ja nu staan de MDL artsen te juichen van ik koester je bla bla. Voorlopig is het mijn vrouw geweest die mij in leven hield met Domperidon, ijsjes en tussendoortjes van Peijnenburg.

                              Nu ben ik een stuk verder. Maar ik ben 63 en wil van die Scoot af. Dat moet kunnen. in 2008 kreeg ik een Herseninfarct (CVA ) en was links verlamd. Na 3 dagen zuurstof mocht ik uit bed. Dat was schuifelen. Eerst maar een weduwe opgestoken en de situatie overdacht.Toen tot 1 uur 's nachts beulen door gangen en over trappen. Dat lukte en toen kwam de twee herseninfarct er over heen. Ook weer mezelf uitgewerkt ( met mijn vrouw ) Ik heb dus 3 keer lopen geleerd. Dat kan niet iedereen zeggen. Goed, die verstopping een cm verder en je hebt helemaal niets meer te willen.

                              Dus nu wil ik groeien en nog wat genieten. Het was hell voor mijn vrouw. Dus daarom ben ik hier. Ik zoek mensen die zinnige dingen willen vertellen over opbouw van je spieren. Etc. Want ik voel aan mijn lichaam dat het kan en er in zit. Maar hoe? Een diëtiste werkt niet. Zelf weet ik er te weinig van en het wiel opnieuw uitvinden? Dus was vandaag de dag nadat ik al eerder had rond gestruind hier. Anders gezegd Nunq aut Nunquam.

                              Jullie zijn wel aktief zeg. Ik zit op een ander technische forum en daar moeten ze met geoliede spaanse pepers rond gaan.

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X