Even voorstellen...

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Even voorstellen...

  Hallo,

  Ik ben 1.84 lang en ik weeg zo'n 75 kg vetpercentage... geen idee, en ik fitness nu al zo'n 5 maanden. Hier voor heb ik nog nooit op een sport of iets gezetten. Ik ben begon met fitnessen om meer me tijd uit te zitten omdat ik zo'n 8uurtjes per week naar school moest.

  Begonnen met fitness: Nja ik begon op 80 kg, toen ik eenmaal bezig was begon ging ik zo'n 2/3 per week naar die sportschool te gaan (eerste 2 maanden ongeveer). en begon ik op me voeding te letten dus geen frisdranken meer en niet meer snoepen.

  Inmiddels sport ik nu zo'n 4/5 dagen in de week, ik gebruik nog steeds geen voedingschema of iets.ik let gewoon nog steeds op me voeding wat ik wel of niet moet eten,
  (voorbeeld, 2 Stuks fruit, Pindakaas,twee ons groente,Brinta,soms kwark,kipfilet)
  dus eigerlijk gewoon wat er in huis is.

  doel: Trainen voor een sportief lichaam. Waaraan mensen zien dat jij wat aan je lichaam doet.

  ja en dat was het wel zo'n beetje.

  (Tip: App.. Jefit & FitnessBuddy. veel gebruikt toen ik begon)
  ik maak geen reclame

 • #2
  En, merk je al veel verschil =)? Voor nu ben ik ook nog net zo eigenwijs, geen voedingsschema, 3/4 keer in de week trainen, vermijden van supplementen, eiwitten aanvullen met bijv. Kip, Pasta en Magere Kwark (wat ik voorheen allen nooit at).

  Maar op de eerste paar keer na, geen Spierpijn, dus ben ik bang dat er weinig gebeurt. Ach, ben ook pas 3 weken bezig =).

  Welkom =).

  Comment


  • #3
   Welkom,
   nu behaal je nog resultaat zonder voedingschema later zal dit minder worden en zal je meer moeten eten om progressie te zien.
   Ik heb geen apps nodig ik heb boeken waaruit ik lees ;-) toch bedankt.
   succes met je doelen te behalen
   Calisthenics / Street workout

   Comment


   • #4
    Ook wanneer je langer traint kan je trainen zonder supplementen en shakes. Je lichaam is over het algemeen prima in staat om alles wat je nodig hebt uit je voeding te halen.

    Comment

    Sidebar top desktop

    Collapse

    Actieve discussies

    Collapse

    Working...
    X