kuren en daarna kinderen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kuren en daarna kinderen

    hallo heb een tijd niks van me laten horen ben druk bezig geweest met me eigen bedrijfje
    ik heb ongeveer een maand geleden een kuur gedaan is allemaal goed verlopen

    nu heb ik een vraag waarneer zou je sperma weer in conditie zijn om kinderen te krijgen

    mischien een rare vraag maar ja vrouwen willen ook wat

    kan iemand mij een idee geven of het voor 100% niet meer werkt
    of dat het kan dat het wel kan maar dat er dan miss wat met het kind kan gebeuren

    of dat het gewoon weer kan

    ik hoor van jullie en als jullie het stom vinden wat ik schrijf reageer dan maar niet

  • #2
    Ik heb daar zelf wel eens naar gezocht op internet en gevonden dat je na het kuren en zelfs tijdens het kuren gewoon kinderen kan verweken er wordt niet met dna geknoeid etc. dus geen misvormingen door as.
    Ik heb effe geen bron maar dat moet niet al te moeilijk te vinden zijn.

    Comment


    • #3
      Tijdens kuren waarschijnlijk niet hoor. Omdat je natuurlijke test op zijn gat ligt, ligt de productie van sperma dat ook. Geloof dat het ligt aan je FSH dat verantwoordelijk is voor je spermaproductie.
      Na het kuren kan wel, maar hoor nog wel eens dat de kans dat je dan een meisje krijgt wat groter is. Wat ervan waar is zou ik niet weten. Of je sperma misvormd is ja of nee hangt ervanaf of je HCG hebt gebruikt of niet.
      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

      sigpic

      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

      Comment


      • #4
        Correct, HCG sucks, kan idd zorgen voor misbaksels. Dat als je eigen test produktie op zijn gat ligt of je dan nog kinderen kan krijgen, geen flauw idee denk het wel, maar je hebt opzeker nog wel sperma hoor, hele bergen zelfs; alleen is dan dnek de vraag of daar wat levends in te vinden is.

        Comment


        • #5
          heb voor je een stukje opgezocht

          Injecties hCG na kuur verslechteren vruchtbaarheid

          Mannen die na hun kuur nog kinderen willen moeten oppassen met de opstarter hCG. Dat ontdekte een Finse onderzoeker die tientallen anabolengebruikers maandenlang heeft gevolgd. Het vruchtbaarheidsmedicijn werkt averechts op de kwaliteit van het zaad.

          Vroeger geloofden artsen nog dat anabolen soms onvruchtbaarheid konden verhelpen. Hadden mannen te weinig zaad, te weinig beweeglijk zaad en ook nog eens teveel abnormale zaadcellen - de klinische term was sub fertility - dan kregen ze wel eens milde anabolen als proviron en andriol.

          Dopinggoeroes voeren die oude praktijk nog wel eens aan om te bewijzen dat het met de risico's van anabolen wel meevalt. Dat is een vals argument. Onderzoekers weten inmiddels dat androgenen in zulke situaties niet werken.

          De megakuren in de sport verminderen de vruchtbaarheid omdat het aantal zaadcellen terugloopt. Na de kuur herstelt de vruchtbaarheid. Ook dat is oud nieuws. Maar we weten nog niet zo lang dat het zaad van anabolengebruikers ook meer abnormale zaadcellen bevat.


          Mexicaanse onderzoekers schreven in 2000 over een proef van acht weken met twee groepen bodybuilders. Daarvan gebruikte er één een kuur van deca en sustanon. In de topweken gebruikten de bodybuilders 400 milligram deca en twee ampullen Sustanon 250 per week.


          Groep 1 gebruikte niet, groep 2 wel. Baseline staat voor de waarden voordat de kuur was begonnen. Final staat voor de waarden die na acht weken werden gemeten.

          De WHO beschouwt zaad als 'abnormaal' als zeventig procent of meer van de zaadcellen abnormaal is. Dat was hier dus het geval. Verwekt abnormaal zaad een kind, dan is de kans op genetische afwijkingen verhoogd. Hoeveel hoger, dat hangt af van het soort afwijking. Gelukkig gebeurt dat bij anabolengebruikers niet zo vaak. Door de verminderde aantallen van de zaadcellen en hun afgenomen beweeglijkheid is de kans op bevruchting teruggelopen.

          Desondanks is het, met de kans op kinderen met een afwijking in het achterhoofd, niet verstandig om er tijdens een kuur vanuit te gaan dat je steriel bent. Bewust een kind verwekken als je kuurt is misdadig.

          De Mexicanen zijn verontrust over hun bevindingen.


          Maar we hadden het over Finse onderzoekers. Die werkten samen met de promovendus Tuomo Karila die een groep bodybuilders bestudeerde die hij via een tijdschrift had benaderd. [ErGs] Karila wilde de gevolgen van hun kuurtjes in kaart brengen, en keek daarbij ook naar de impact op de zaadcellen.(3)

          Karila registreerde de hoeveelheid anabolen die de bodybuilders hadden gebruikt en hun doseringen hCG. Veel Finse bodybuilders gebruiken tijdens een kuur 2500 tot 5000 eenheden hCG per maand omdat ze denken dat daardoor hun natuurlijke testosteronafgifte overeind blijft. Na de kuur nemen ze, daarnaast gedurende een periode van twee weken vier injecties hCG om de aanmaak van testosteron weer op gang te helpen.

          Karila ontdekte geen verband tussen de duur van de kuren en de zaadsamenstelling. Wel met de dosering. Hoe meer anabolen de bodybuilders hadden gebruikt, des te geringer was het aantal zaadcellen in hun sperma.

          Helemaal links: normale zaadcel. Rest: Kneusjes.

          Een ander verband was dat tussen abnormale zaadcellen en hCG. Hoe meer hCG de bodybuilders hadden gebruikt, des te meer afwijkende cellen zaten er in hun sperma. Bij de bodybuilders die minder dan 12.000 eenheden hCG hadden gebruikt was gemiddeld 28 procent van de zaadcellen abnormaal. Bij de bodybuilders die meer dan 12.000 eenheden hCG hadden gespoten was dat tachtig procent.

          Een half jaar na de kuur was bij de meeste mannen het de zaad weer genormaliseerd. Dat gold trouwens niet voor hun testosteron. Bij de zwaarste gebruikers die Karila onderzocht was, ondanks het gebruik van middelen als clomid, nolvadex of hCG, de testosteronspiegel na zes maanden niet op een normaal niveau.

          Slot
          Je gebruikt anabolen en je wilt vader worden? Stop dan met de anabolen en wacht minimaal een half jaar voordat je aan kinderen maken denkt. Neem geen hCG, geen proviron, helemaal niks - en geef je lichaam de tijd om te herstellen.

          Als je per ongeluk toch een kindje maakt, en er is iets mee mis, dan vergeef je het jezelf nooit.

          Nooit.
          Calisthenics / Street workout

          Comment


          • #6
            kuren en kinderen

            heb je helemaal gelijk in maar dat we er nog een zouden nemen was voor mij ook nieuw we hadden het er een keer over en dacht toen bij mij eigen ja best leuk voor ons dochtertje van 4 dus nu en voor mij gen as meer en gezond gaan leven en over een half jaar gewoon proberen toch??
            bedankt voor alle informatie ben in ieder geval een stuk wijzer geworden

            thanks maurice

            Comment


            • #7
              misschien wel jaar of ander half. sommige middelen blijven een lange tijd in je systeem rond dwarrelen....weliswaar niet actief maar toch.
              ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
              We like it
              ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

              Comment


              • #8
                Mabey naar de dokter gaan om dat te controleren.
                Weet alleen niet of ze dit soort dingen makkelijk kunnen chekken.
                Calisthenics / Street workout

                Comment


                • #9
                  Kan volgens mij heel makkelijk. Vruchtbaarheidstest ofzo.
                  "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                  sigpic

                  "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by GeneralIx View Post
                    Kan volgens mij heel makkelijk. Vruchtbaarheidstest ofzo.
                    Yes zit je dan niet in een fase dat je al geen/moeilijk kinderen kan krijgen, ze je dan je zaadcellen gaat tellen oid?
                    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                    We like it
                    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

                    Comment


                    • #11
                      Geloof het wel ja.
                      "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                      sigpic

                      "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                      Comment


                      • #12
                        Zulke testen doen ze niet zomaar en dan moet er idd al een tijdje bezig geweest zijn met proberen of de vrouw zwanger word... Gaat best een tijdje overheen en ik had ook begrepen dat die testen duur zijn. dus 123 is het niet zo gedaan.
                        Hijs fijn!

                        Comment


                        • #13
                          kinderen

                          er staat veel over geschreven met kinderen, ik heb in een kuur wel een kind verwekt wat niet de bedoeling was maar hij is kerngezond en groeit echt als een beer, vind wel dat ie wat last heeft van hdhd of hoe dat ook heet,

                          Ze zeggen die dingen omdat de kans er is dat het fout kan gaan, denk dat niemand een verkeerd kind wenst maar denk niet dat het kwaad kan zoals ik bij mij zie...

                          maar ja je zou maar net diegene zijn.........

                          Comment


                          • #14
                            Hier een zelftestkit om je sperma te testen.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • #15
                              kuren en kinderen

                              he daar ben ik weer heb een afspraak met de dokter gemaakt en gaat kijken wat die voor mij kan doen dus ik ga het wel zien bedankt voor de info GeneralIx kan ik altijd nog gaan kopen en anders wachten we even het heeft geen haast
                              groeten maurice

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                              erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                              Antalya Escort
                              sikis
                              gaziantep escort
                              gaziantep escort
                              İstanbul Escort
                              istanbul escort bayan
                              sisli escort beylikduzu escort bayan
                              antalya escort atakoy escort
                              umraniye escort bayan
                              Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                              Working...
                              X