Handleiding GH GHRH GHRP MOD GRF CJC IGF-1 STH uitleg

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Handleiding GH GHRH GHRP MOD GRF CJC IGF-1 STH uitleg

    Handleiding voor dummies “PEPS GROEIHORMONEN”

    Zoals in het verleden testosterone en dianabol onmisbaar waren voor bodybuilding, is er een moment aangebroken dat zich langzaam maar zeker laat verschijnen op de horizon (futuristisch);


    PEPTIDES (vooral GHRH/GHRP) Wat zijn het?


    We kijken naar 2 soorten peps:

    GHRP = Growth Hormone Releasing Peptide = GHRP-2 GHRP-6, Ipamorelin
    GHRH= Growth Hormone Releasing Hormone =Mod GRF 1-29 CJC-1295 without DAC CJC-1293

    De GHRP-2 is een nieuwe versie van GHRP-6. GHRP-2 is beter om het maar simpel te houden.
    Deze betekenen allemaal hetzelfde :Mod GRF 1-29, CJC-1295 without DAC, CJC-1293 is eigenlijk CJC-1293 W/O DAC. Dit zijn bij the way allemaal eiwitten dus, een voornamelijk uit aminozuur bestaand keten in de reeks van 1 tot 29 aminozuren. Lichaams eigen groeihormoon releasing hormoon heeft 44 aminozuren en een half waarde tijd van 5 minuten (+-paar minuten vandaar dat ze het wat aangepast hebben dus Modified Growth Hormone Releasing Factor, mod grf. Een halfwaarde tijd van 30 minuten.

    Bron Modified grf (1-29) - Wikipedia, the free encyclopedia

    What doen GHRH/GHRP ?


    Ze geven een “versterkte” signaal af aan je hypofyse welke op zijn beurt Groeihormoon vrijgeeft en de bijbehorende mechanisme op gang zet (let op! deze gedeelte is erg belangrijk).
    GHRP is de pulsar en GHRH versterker, samen zijn ze factor 10 (beetje brosciense mag wel . Kijk zonder de GHRP is de functie van CJC-1295 W/O DAC (cjc-1295 met DAC is eigenlijk CJC-1295) waardeloos. Je kunt wel een versterker aanzetten maar als er niets te versterken valt versterkt het maar weinig.


    GHRP-2

    -5 MG vials waarbij je 2,5ML BAC water kunt toevoegen
    -Half waarde +-25 minuten
    -5 jaar houdbaar in de vriezer
    -Na reconstructie met bac water max 4 weken houdbaar in koelkast (niet invriezen en indien toch ingevroren na reconstructie, gelijk opmaken)
    -Optimale injectie volume 100- en voor 150% werking 200MCG
    -Optimale injectietijd: lege maag wanneer je net wakker bent (uitleg volgterm “INSULINE”)

    CJC-1295 NO DAC (of andere benamingen..) (GHRH)

    -2 MG vials waarbij je 1ML BAC water kunt toevoegen (sommigen menen dat GHRH beter gebaat is bij hogere hoeveelheden water).
    -Half waarde +- 40 minuten.
    -5 jaar houdbaar in de vriezer
    - Na reconstructie met bac water max 4 weken houdbaar in koelkast (niet invriezen en indien toch ingevroren na reconstructie, gelijk opmaken).
    -Optimale injectie volume 100MCG (eigenlijk kan je 1mcg per kilogram lichaamsgewicht rekenen maar je zult er achter komen dat je dan aardig wat moet gaan pinnen waardoor ik je mats en nu al vertel dat wanneer je met cjc bezig gaat, je het beste op 100MCG of ietsie/pietsie hoger kunt gaan zitten).
    - Optimale injectietijd: lege maag wanneer je net wakker bent (uitleg volgterm “INSULINE”)

    Nu we er ongeveer achter zijn wat het doet moeten we ons afvragen hoeveel het doet en hoeveel is te veel of te weinig.

    WARNING: Het volgende gedeelte kan uw cortisol doen stijgen, niet bestemd voor ongemotiveerde bodybuilders of minder slimme gemotiveerde bodybuilders. Trolls will be humiliated, no trolling please, laten we het op een waardige level houden.

    Groeihormoon= Somatropin

    Recombinand Human Growth Hormone = synthetisch = geproduceerd door eencellige bacterien waarbij door middel van dna CTRL-X en CTRL-V technology de productie methode/techniek van de cellen in je Hypofyse (pituitary) overgebracht zijn naar bacteriën welke op hun eigen omgeving en snelheid Groeihormonen produceren.
    Wat zijn groeihormonen? Groeihormonen zijn een uit 191 AminoAcids (aminozuren) bestaande moleculen. Er zijn een tijdje 192AA in de omloop geweest maar dit liep volgens mij niet helemaal goed af. Waar GHRP en GHRH uit een paar AA (in verhouding) bestaan zijn 191 aminozuren aardig veel en hierdoor is dit een vrij grote molecuul. Door zijn omvang is het ook zo fragiel, moeilijk te maken en hierdoor dus prijzig. Dus GHRH en GHRP zorgen ervoor dat er een eiwit van 191aa vrijkomt.

    Extra info: voordat ze synthetische GH konden maken, haalden ze uit de hypofyse/piuitary gland van dode mensen de overgebleven groeihormonen. Dit werd dan geinjecteerd in andere mensen, het liep uit en er zijn aardig wat zeer zieke gevallen geweest inclusief een heleboel mensen die gestorven zijn. Dit was dan de echte hypergevaarlijke STH (Somatotropin=groeihormoon). HGH of rHGH wat we hiermee eigenlijk bedoelen is dus geproduceerd door een bacterie en had geen nare bijwerkingen als die van de karkassen (wat een vooruitgang die recombinand dna technology).

    -Half-life +-50 min
    -2-6 C altijd gekoeld bewaren
    -nadat het gemixed is met bacteriostatisch water max 10 dagen houdbaar
    -optimale injectievolume = 2IU (zeer afhankelijk van puriteit en leverancier, 2iu is voor hygetropin)
    -optimale injectietijd: lege maag wanneer je net wakker bent (uitleg volgterm “INSULINE”)

    Dit is het moment van de waarheid, hier komt alles bijelkaar. Voor donaties kun je altijd PM’en.

    Is er een verschil tussen de geinjecteerde HGH enerzijds en GHRH/GHRP anderzijds?

    Jazeker is er een verschil (ik gebruik ze momenteel beiden) er zijnzelfs aardig wat verschillen. Om deze verschillen te begrijpen wil ik beginnen met het uitleggen van IGF-1. Insuline Like Growth Factor-1 is zoals de naam al doet raden een hormoon wat lijkt op het hormoon Insuline en soortgelijke receptoren heeft als insuline. IGF-1 zal nooit het werk doen van insuline en insuline kan het werk van IGF-1 niet doen. Zoals elke cel in ons lichaam insuline receptoren heeft (als je nog niet weet wat insuline is of hoe het werkt..jump of a bridge) hebben dezelfde cellen (weet niet of ze het allemaal hebben maar ik weet wel dat de meerendeel het hoogstwaarschijnlijk heeft, wie wilt tellen) dus receptoren die zowat (op microschaal) identiek zijn aan die van de insuline.

    Ik ben een beetje huiverig voor IGF-1 omdat dit ervoor zorgt dat goede en slechte dingen groeien, denk aan spieren, organen, botten en zowat alles.

    Insuline geeft signaal aan de cel dat het zijn celwanden kan openen zodat de opname van glucose begint, IGF-1 geeft een ander signaal aan de cel om te groeien door middel van IGF-R (Receptor).

    Wellicht dat ik in de toekomst een verhaal ga toeweiden aan IGF-1 maar, nu wil ik alleen maar de samenhang tussen -1 IGF-1 en GHRP/GHRH enerzijds en -2 IGF-1 en exogene HGH anderzijds benadrukken.

    GHRH/GHRP doen onderstaande door je hele lichamelijke mechanisme te activeren waardoor je de vrijgekomen GH voornamelijk verbruikt voordat het in je lever wordt omgezet in IGF-1 (alsnog zal er dus een deel omgezet worden).



    Het toedienen van exogene HGH zorgt er voornamelijk voor dat IGF-1 stijgt. Zoals jullie ongetwijfeld kunnen merken dat ik aardig wat overuren in de stof heb zitten maken is mijn bevonden hypothese als volgt:

    Het toedienen van exogene HGH verhoogt de IGF-1 waarde meer dan GHRP/GHRH maar, dit komt hoogstwaarschijnlijk doordat wanneer je GHRH/GHRP gebruikt je het hele mechanisme van je lichaam in werking zet waardoor de IGF-Receptoren gevoeliger worden en hierdoor sneller de IGF-1 opnemen en doen slinken.
    Wanneer je alleen maar HGH toedient doet het lichaam logischer wijs dus maar een enkele stap en dat is GH- vetverbranding en wordt omgezet in IGF-1, hierdoor lopen we dus eigenlijk achter de feiten aan.

    UITLEG IGF-1
    [youtube]-8M9JXKmLrs[/youtube]

    Ik gebruik nu sinds een week ook GHRP en GHRH naast 2iu hgh ED en het voelt als volgt aan:

    Alleen HGH in de morgen op lege maag en starten met fietsen op een route van 15 km, gemiddelde snelheid 22 en aardig wat start stop. Geloof het of niet ik krijg geen honger, na inject komt er genoeg bloedglucose vrij waardoor je gewoon door kunt blijven trappen zonder dat je maag knort. Als je maag wel knort dan is het zeer waarschijnlijk dat je geen echte HGH hebt. Na de “knor” test komt het volgende aan bod: Wat zie ik? Vetpercentage verlaagt, je voelt je vitaler, geen honger na inject dus, snelle recovery bij training, etc..na een paar maanden merk je duidelijk verschil.

    Nadelen heb ik nog gelukkig niet gemerkt, anders dan dat ik een paar kier bijna flauwviel maar, dat kwam waarschijnlijk doordat ik bijna geen carbs op had en 60 km had gefietst verdeeld over de dag (no big deal, voelde gewoon vaag aan).

    Maar als we nu eens komen bij wat ik voel bij GHRP/GHRH, nadat ik het injecteer voelt mijn lichaam verslapt aan en kietelt er iets tussen mijn oren waarbij ik dus juist ff inkak. Ik voel inderdaad wat loskomen, rushen en dan ineens een immense honger...niet fijn als je alles wat bloedsuikerverhogend werkt moet vermijden (ondanks dat het ghrp-2 is, kan mij niet voorstellen hoe 6 dan is).
    Na enkele dagen injectie voel je pijn in je gewrichten, geen nare maar eerder een steekje zo nu en dan..een teken dat somatropin zijn werk doet. Bij een korte tijdje dosage op 8iu had ik ook continu steekjes ergens tussen een gewricht (een tijdje artt.talocruralis/subtalaris andere keer artt. genus etc.).
    Ik train 4 keer in de week en sinds kort 2x wu shu + 150km fietsen (eerder meer dan minder..). (hiermee bedoel ik dat het verstandig is om actief te blijven en geen wonderen te verwachten).

    Insuline..

    [youtube]ae_jC4FDOUc[/youtube]

    GH werkt insuline tegen en insuline werkt GH tegen dus ook GHRH en GHRP en het effect daarvan.


    hou je bloedsuiker en dus je insuline laag rond je injectietijden..voor en na inject. Er komt als het goed is voldoende bloedsuiker vrij door de werking van gh. op het vet. De kleine window die je hebt om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen is cruciaal. Denk hierbij aan Kalium afname in spieren, calcium voor de botten en allerlei soorten vetten en eiwitten dat je lichaam nodig heeft.

    Ik adviseer niemand om de eventueel in het artikel bevonden informatie te gebruiken om een besluitvorming te nemen omtrend het gebruik van verboden middelen en vooral groeihormonen.

    Om deze pagina af te sluiten wil ik nog duidelijk opmerken dat ik ook moeite heb om gedisciplineerd te werken maar, ik doe mijn best en kom in de buurt van ideal. Doe je eigen research en neem het niet voor de grap. IGF-1 is net zo’n boosdoener als dat hij een goedzak is.

    Zoals verwacht heb ik geen giga spiergroei van 2iu hgh 5/2 wel een beetje fatloss maar, kwam ook door mijn efords.

    bronnen:

    https://www.transd.com/growth-Hormone-IGF-1-cancer.php
    The very Basic guide to GHRP/GHRH Peptides | Team Pscarb

    ..zoeken zoeken zoeken en gij zult vinden en voila mijn geheim hieronder, werkt beter dan alles hierboven:

    [youtube]BHEkXiKhK9c[/youtube]

    Dit moet je het beste om de 4 uur maximaal 3-4 keer per dag toedienen.
    Last edited by HDready; 02-07-2013, 23:58.

  • #2
    Nice straks thuis ff doorlezen!
    Mind is everything.

    Comment


    • #3
      Wel lekker stukje tekst.

      Neem je de de HGH en Peps nu zonder AS?
      "The only thing worse than failing is not trying."

      Comment


      • #4
        Originally posted by Cidious View Post
        Wel lekker stukje tekst.

        Neem je de de HGH en Peps nu zonder AS?
        IDD geen roids..mij gaat het niet om snel en groot worden, eerder vitaal en eeuwig jong blijven

        Comment


        • #5
          Ik reageer nog volledig, verhaal is wat simplistisch maar duidelijk.
          Ik mis het hele verhaal dat de peps seg maar de rem van het depot halen. Juist daarom neem je beide de ene opent je depit de andere remt de rem zeg maat.
          Mbt jong en vitaal, de jaren die je aan de buitenkant wint wordt jd ouder aan de binnenkant he.

          Comment


          • #6
            Ik snap er eerlijk gezegd geen reet van, no offense HDReady. Ik ben totaal niet thuis in peps maar ik volg het verhaal echt voor geen meter.

            Voorbeeldje:

            What doen GHRH/GHRP ?

            Ze geven een “versterkte” signaal af aan je hypofyse welke op zijn beurt Groeihormoon vrijgeeft en de bijbehorende mechanisme op gang zet (let op! deze gedeelte is erg belangrijk).
            GHRP is de pulsar en GHRH versterker, samen zijn ze factor 10 (beetje brosciense mag wel . Kijk zonder de GHRP is de functie van CJC-1295 W/O DAC (cjc-1295 met DAC is eigenlijk CJC-1295) waardeloos. Je kunt wel een versterker aanzetten maar als er niets te versterken valt versterkt het maar weinig.

            Ik heb echt geen flauw idee wat er nu staat?
            Begeleiding nodig bij voeding en /of training?

            Comment


            • #7
              Originally posted by pescatore View Post
              Ik snap er eerlijk gezegd geen reet van, no offense HDReady. Ik ben totaal niet thuis in peps maar ik volg het verhaal echt voor geen meter.

              Voorbeeldje:

              What doen GHRH/GHRP ?

              Ze geven een “versterkte” signaal af aan je hypofyse. Je groeihormoon wordt hier geproduceerd en opgeslagen

              welke op zijn beurt Groeihormoon vrijgeeft en de bijbehorende mechanisme op gang zet (let op! deze gedeelte is erg belangrijk). <<Dit is inderdaad ingewikkeld en speelt meer in mijn eigen hoofd af..hiermee wil ik eigenlijk een verschil aanduiden tussen Peptides en HGH. Peptides zetten je biologische mechanisme aan om 1 versterkte groeihormoon pulse te geven 2 IGF-1 receptoren aanzetten en weet ik veel wat er nog allemaal van start gaat (bv. productie van GH in je hypofyse nadat er een pulse is vrijgegeven).
              Bij enkel HGH injecties worden deze secundaire mechanismes niet of in mindere mate getriggerd.


              GHRP is de pulsar<<hiermee bedoel ik dus dat gene wat voor de GH pulse zorgt (gh wordt afgegeven in pulsen over de dag verspreid..)

              [img]


              en GHRH versterker, samen zijn ze factor 10 (beetje brosciense mag wel . <<ghrp dwingt een gh pulse af en ghrh dwingt een versterkte gh pulse af.

              Kijk zonder de GHRP is de functie van CJC-1295 W/O DAC (cjc-1295 met DAC is eigenlijk CJC-1295) waardeloos. Je kunt wel een versterker aanzetten maar als er niets te versterken valt versterkt het maar weinig.<<hiermee bedoel ik dat ze samen synergetisch werken ten opzichte van ieders afzonderlijk.

              Ik heb echt geen flauw idee wat er nu staat?
              Ik leg het je graag uit maat Kijk voor quibus is het appeltje-eitje, voor mij is het een kwestie van goed omschrijven en veel hypotheses.

              Comment


              • #8
                Ik ben bewust niet gaanschrijven, ik lees alles in engels en weet hoe het zit maar alles opschrijven en dan duidelijk is lastig.
                Maar je doet het goed.

                Comment


                • #9
                  hoe lang mag je Peptides gebruiken?

                  Comment


                  • #10
                    Ik ga volgende week beginnen met Hexarelin icm cjc met dac. Ik heb naast de verwachte sides gekozen voor Hexarelin, omdat dit volgens de gegevens de sterkste GHRP moet zijn. Ja ik weet het, ook in het verhogen van prolactine en cortisone. Hiernaast neem ik ook nog 250mg test/wk.
                    Kijken wat me dit gaat brengen. Is voor het eest iets op HGH gebied en weet niet wat ik met verwachten. Ik hoop sowieso op een verbetering van mijn slaap!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Markie13 View Post
                      Ik ga volgende week beginnen met Hexarelin icm cjc met dac. Ik heb naast de verwachte sides gekozen voor Hexarelin, omdat dit volgens de gegevens de sterkste GHRP moet zijn. Ja ik weet het, ook in het verhogen van prolactine en cortisone. Hiernaast neem ik ook nog 250mg test/wk.
                      Kijken wat me dit gaat brengen. Is voor het eest iets op HGH gebied en weet niet wat ik met verwachten. Ik hoop sowieso op een verbetering van mijn slaap!
                      Zo vandaag begonnen met Hexarelin en cjc with dac. Niet heel slim om dit voor een nachtdienst te doen. Kan mijn ogen niet meer open houden

                      Comment


                      • #12
                        ben benieuwd, ga je een logje bijhouden? zou leuk zijn om je ervaringen later met peps nog is terug te kunnen lezen en als info voor andere mensen

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Beachboy View Post
                          ben benieuwd, ga je een logje bijhouden? zou leuk zijn om je ervaringen later met peps nog is terug te kunnen lezen en als info voor andere mensen
                          Ik zal er over nadenken. Zal mijn eerste log ever worden dan! Maar kan hier ook zo nu en dan wat posten. Maar eerst ga ik zaterdag een start punt meting doen. Gewicht en vet percentage (denk 16% bij 102kg nu @182cm) en zit nu vol in de cut op 2300kcal. Dus kijken wat dit mijn ga brengen.

                          Oja mag ik vertellen welk merk ik heb hier? Misschien dat men meningen kunnen delen!

                          Comment


                          • #14
                            Mag in je eigen log. Dit is een handleiding dus willen we graag overzichtelijk houden

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                            erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                            Antalya Escort
                            sikis
                            gaziantep escort
                            gaziantep escort
                            İstanbul Escort
                            istanbul escort bayan
                            sisli escort beylikduzu escort bayan
                            antalya escort atakoy escort
                            umraniye escort bayan
                            Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                            Working...
                            X