Er komt een man bij de dokter....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Er komt een man bij de dokter....

    Er komt een jonge man bij de dokter. Hij geeft aan dat hij al een aantal jaartjes intensief traint. Aangezien hij niet de resultaten boekt waar hij op hoopt vraagt hij aan de dokter of hij hem Deca Durabolin voor wil schrijven. Hij wil het goedje uit eigen zak betalen. De dokter geeft aan dat het middel ingrijpt op je hormonale huishouding en dat hij het onverantwoord vind om hem dit voor te schrijven. Hij stuurt de jongen weg. De jongen heeft echter nog steeds de wil om te kuren en weet via het illegale circuit aan Deca te komen, alleen de Deca is een vervalsing en hij weet niet precies hoe hij moet kuren met alle gevolgen van dien.

    Volgende patient. Meisje van 16 jaar. Zij vraagt of de dokter haar de anticoncenptie pil voor wil schrijven (heeft ook invloed op de hormonale huishouding en kent ook bijwerkingen). De dokter stelt wat routine vragen en schrijft een recept uit. (wordt overginds door het ziekenfonds vergoed)

    Volgende patient. Een dame van 18 jaar. Zij geeft aan niet tevreden te zijn met haar borsten en wil borstvergroting. De dokter stelt wat vragen, stuurt haar door naar een psycholoog en vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de operatie, welke niet zonder risico is. Kosten worden vergoed door het ziekenfonds.

    Ja zo gaat het in Nederland. Ik denk dat als je AS via een arts die rekening houd met je medische achtergrond laat voorschrijven de risico's aanzienlijk lager zullen zijn, tevens weet je zeker dat je geen troep gebruikt. Ik vind wel dat dit niet vergoed moet worden. Ook denk ik niet dan het gebruik van AS toeneemt. Iemand die nu niet gebruikt omdat hij er tegen is zal dan ook niet gebruiken. Iemand die nu wil gebruiken kent zijn weg ook wel om eraan te komen. In landen waar het wel vrij verkrijgbaar is, gebruiken ze ook niet meer AS dan in Nederland. Bijwerkingen zul je houden, maar ik denk dat het grootste probleem in Nederland het onverantwoord kuren is en het gebruik van vervalste middelen. Ook zal de illegale handel reduceren. Ik wil het gebruik van AS hiermee niet promoten, het blijft gevaarlijk. Maar verbieden heeft blijkbaar geen zin dit werkt averechts, er valt hierdoor voor handelaren veel te verdienen met AS en de risico's worden groter. Dit is mijn mening ik ben benieuwt hoe jullie hier over denken. Ik heb dit al eens op een ander forum gezet, maar daar werd hij direct verwijderd (waarom ?? weet ik niet) dus heb ik de reacties niet kunnen lezen.

  • #2
    AAS via een Ned huisarts zal je niet krijgen, in belgie is het misschien nog wel mogelijk.

    Grtz

    Comment


    • #3
      Verwijderd? Zou niet weten waarom lijkt mij een mooi discussie onderwerp

      Zou er zeker voor zijn als je AS via je huisarts zou kunnen krijgen en vind ook dat het niet vergoed zou moeten worden.
      Hoewel ik nu ook de zekerheid heb dat mijn spullen goed zijn zou ook dat erg lekker zijn.

      Ben wel bang dat je arts je geen fatsoenlijke kuur kan voorschrijven, zijn toch altijd medische doseringen en dat is voor BB-ers veel te weinig.


      Greets...
      Growing is like sex you can never get enough...

      Pain is temporary...pride is forever...

      Comment


      • #4
        Originally posted by [b
        Citaat[/b] (Riki @ Jun. 01 2003,08:12)]AAS via een Ned huisarts zal je niet krijgen, in belgie is het misschien nog wel mogelijk.

        Grtz
        Is ook niet zo gemakkelijk meer heb ik begrepen.

        Greets...
        Growing is like sex you can never get enough...

        Pain is temporary...pride is forever...

        Comment


        • #5
          Is in veel opzichten denk ik een gelijke discussie aan die van drugs, wel of niet legaliseren.
          Ben daar op zich al niet eens tegen en in dit geval zijn bepaalde risico's denk ik nog kleiner, zie niet snel jonge gasten even voor de gein een kuurtje proberen. Daarbij, als het via de huisarts gaat heeft die dan ook een voorlichtingsfunctie uiteraard en die hoort dan ook in zo'n geval niets uit te schrijven.

          Grootste probleem ligt hier denk ik bij de medische wereld. Verreweg de meeste artsen hebben gewoon totaal niet de benodigde kennis van deze middelen om er veel zinnigs over te kunnen zeggen laat staan een fatsoenlijke voorlichting of begeleiding te kunnen geven.
          Ze kennen de producten wel uiteraard, maar zoals Curiosio ook al zegt kennen ze alleen de werkingen en bijwerkingen van deze producten indien het medische doses betreft en heel vaak houdt dan het vergelijk eigenlijk al op bij de naam...

          Toch lijkt het mij een zinnig idee, maar dan in de zin dat een x aantal artsen zich hier een beetje op 'specialiseert'. Dus niet dat iedere huisarts er wel iets over leert maar nog steeds niemand er echt voldoende vanaf weet, dat zou eerder kunnen tegenwerken omdat je dan toch verwacht van zo'n arts dat hij/zij er meer vanaf weet.
          Maar dat er gewoon verspreid over het land een aantal artsen zijn die zich er echt goed in verdiept hebben en waar je dan naartoe doorverwezen kunt worden na een eerste kleine screening door je eigen huisarts. Die dan van mij best met een beetje afschrikverhalen de 'uitprobeerders' er tussenuit mag filteren...  

          Vind overigens zeer zeker niet dat het vergoed zou mogen worden. Voor ziekenfonds patienten misschien nog een stukje van de medische begeleiding maar zeer zeker niet de producten zelf.
          Dat stukje van die begeleiding zou denk ik bespreekbaar kunnen zijn omdat het anders wel een heel erg dure aangelegenheid wordt en in dat geval de zwarte handel nog steeds gewoon zou blijven bestaan.

          Onder de juiste omstandigheden lijkt het mij dus een goede zaak.  

          Comment


          • #6
            Hoewel het met eninge regelmaat gebeurd zou ik As niet gelijk willen stellen aan drugs
            Ik begrijp dat de discussie op een aantal gebieden overeen komt maar het verschil tussen een BB-er die gebruikt en een junk is erg groot.
            Waar de BB-er gewoon zijn werk blijft doen, soms wat agressiever wordt en vaak wat geiler houdt een junk zich op andere manieren bezig om aan geld te komen zonder bij te dragen aan de economie.

            Ben zelf heel erg sterk tegen het legaliseren van drugs, moet er niet aan denken dat mijn kids het later bij een doosje paracetamol kunnen halen
            Hoewel ik ook de voordelen snap vind ik dat er gewoon de botte bijl in moet. Aanpakken die rotzooi op alle mogelijke manieren.

            Greets...
            Growing is like sex you can never get enough...

            Pain is temporary...pride is forever...

            Comment


            • #7
              Uiteraard stel ik het gebruik van AS niet gelijk aan het gebruik van drugs!
              Zeg alleen dat de discussie over al dan niet legaliseren een aantal raakvlakken heeft, in het gebruik zelf zitten over het algemeen gelukkig beduidend minder overeenkomsten.

              Met je standpunt over het aanpakken van drugs zou ik het helemaal eens zijn mits ik de illusie had dat het zou kunnen werken. Probleem is dat het gewoon onmogelijk is, er zijn altijd mensen die het willen hebben en dus zullen er ook altijd mensen blijven die leveren. Er gaat ook zo vreselijk veel geld in om, er zullen altijd mensen blijven die daarom de risico's trotseren hoe afschrikwekkend de mogelijke gevolgen ook zijn...

              Er zullen ook mensen zijn die roepen dat de verkoop en het gebruik van AS zwaar aangepakt en uitgeroeid zou moeten worden. Maar denk je werkelijk dat dit mogelijk zou kunnen zijn, op welke manier dan ook? Er zullen altijd bb'ers blijven die toch willen gebruiken en dus zal er gewoon geleverd worden, het is namelijk geen kwestie van het aanbod uitroeien maar de vraag uitroeien. En dat gaat gewoon niet lukken.

              Overigens denk ik dat de nadelen van het wel of niet legaliseren van drugs elkaar niet veel ontlopen hoor als je alle argumenten bij elkaar optelt.
              Zal hoe dan ook denk ik niet gebeuren, zelfs het tolerante softdrugs beleid in Nederland roept al zoveel weerstand op in andere landen.

              Comment


              • #8
                Ik mag echt hopen dat het niet gaat gebeuren anders laat ik me naturaliseren tot Belg ofzo

                Ik weet dat je het gebruik van AS niet gelijk stelt aan het gebruik van drugs hoor

                Greets...
                Growing is like sex you can never get enough...

                Pain is temporary...pride is forever...

                Comment


                • #9
                  Originally posted by [b
                  Citaat[/b] (Curiosio @ Jun. 01 2003,10:42)]Ik mag echt hopen dat het niet gaat gebeuren anders laat ik me naturaliseren tot Belg ofzo

                  Ik weet dat je het gebruik van AS niet gelijk stelt aan het gebruik van drugs hoor

                  Greets...
                  AS is drugs en heroine is drugs. Alleen met AS kan men goed functioneren in de maatschappij. Heroine verslaafden zijn een last voor de maatschappij en zichzelf.
                  Misschien zou je het kunnen legaliseren, een huisarts zou dan een overdosis voor kunnen schrijven, is het probleem meteen opgelost
                  Van mij hoeft niet per se een huisarts AS voor te schrijven, ik zie liever dat hij zieke mensen behandeld. Maar geef bv. sportschoolhouders met veel ervaring de kans om een vergunning te krijgen om AS te verkopen met de daarbij horende verplichtingen. Alles beter dan hoe het nu gaat. Straks gaat Nederland ook nog verbieden om sigaretten te verkopen. Moet jij je winst is uitrekenen wat er dan met de verkoop van sigaretten te verdienen valt en je betaald nog geen belasting ook.
                  En curiosio. Ik moet eerlijk zeggen dat legalisatie van alle drugs wel zijn voordelen heeft. Ook dan valt er niet meer te verdienen met de zwarte handel hiervan en er wordt belasting betaald over de drug door de junks. Wat voor maatregelen zou jij willen nemen dan ?

                  Comment


                  • #10
                    Ik vind het argument dat de junk dan belasting betaald overigens geen hele goede hoor...
                    Die belasting betalen wij dan namelijk met z'n allen dmv al onze gejatte spullen, nog los van de overlast en de maatregelen waar we nu al voor betalen en die dan echt niet 1,2,3 in het niets zullen oplossen volgens mij.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by [b
                      Citaat[/b] (Shannasse @ Jun. 01 2003,13:32)]Ik vind het argument dat de junk dan belasting betaald overigens geen hele goede hoor...
                      Die belasting betalen wij dan namelijk met z'n allen dmv al onze gejatte spullen, nog los van de overlast en de maatregelen waar we nu al voor betalen en die dan echt niet 1,2,3 in het niets zullen oplossen volgens mij.
                      Nou dan wordt het geld van onze gejatte spullen toch weer goed besteed. Ja ho eens even, ik zeg ook niet dat het probleem 1 2 3 opgelost is. Ik ben God niet, al hoe wel
                      Misschien is er wel geen oplossing en moeten we gewoon zorgen dat het niet erger wordt. Misschien moeten we mensen met een drugsprobleem dan maar opsluiten in een zogenaamde junk gevangenis. We geven ze gratis drugs en verminderen geleidelijk de dosis. Met als doel afkicken om weer goed te functioneren in de maatschappij. Klinkt ook als een sprookje he ?
                      Weet je wat ik ook niet snap. Als je er zo erg aan toe bent. Je bent niet gelukkig met jezelf en niemand is gelukkig met het bestaan van jouw. Wat zou jij dan doen ? precies.
                      Maar shannasse je hebt wel een duidelijke mening hierover en volgens mij verschilt die niet zoveel met de mijne.

                      Comment


                      • #12
                        Denk idd dat we niet zo veel van mening verschillen.  

                        Verplicht afkicken gebeurt nu trouwens al wel hoor, alleen te weinig naar mijn idee. Het is weliswaar een duur project en het slagingspercentage is niet echt heel hoog, maar volgens mij is iedere junk minder mooi meegenomen.

                        Dat niet tevreden zijn enzo klopt helemaal hoor en is ook heel moeilijk te begrijpen. Aan de andere kant, deze mensen zijn zo ver heen dat ze zelf al niet meer echt geloven nog ooit zonder drugs te kunnen. Ze weten wél heel zeker dat mochten ze het voor elkaar krijgen om af te kicken dat dit bepaald niet direct inhoudt dat ze een normaal plaatsje in de maatschappij terug kunnen verdienen...
                        Wie neemt er een ex-junk aan die jaren niet heeft gewerkt? Hoe ga je dan je geld verdienen en wat moet je verder doen? Het uitzichtloze van het geheel, dat is nog het meest trieste eraan denk ik.

                        En nee, ook ik heb helaas niet alle antwoorden. Denk wel dat het belangrijkste is dat zoveel mogelijk voorkomen moet worden dat er nieuwe junks ontstaan en dat degene die er zijn zoveel mogelijk geholpen en begeleid moeten worden. Probeer op één of andere manier die mensen weer wat vooruitzichten en hoop te geven.
                        Zonder dat is namelijk alles verloren, extremisten bijvoorbeeld onstaan ook alleen daar waar mensen geen enkele hoop of perspectief meer hebben.  

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by [b
                          Citaat[/b] (Shannasse @ Jun. 01 2003,14:01)]Denk idd dat we niet zo veel van mening verschillen.  

                          Verplicht afkicken gebeurt nu trouwens al wel hoor, alleen te weinig naar mijn idee. Het is weliswaar een duur project en het slagingspercentage is niet echt heel hoog, maar volgens mij is iedere junk minder mooi meegenomen.

                          Dat niet tevreden zijn enzo klopt helemaal hoor en is ook heel moeilijk te begrijpen. Aan de andere kant, deze mensen zijn zo ver heen dat ze zelf al niet meer echt geloven nog ooit zonder drugs te kunnen. Ze weten wél heel zeker dat mochten ze het voor elkaar krijgen om af te kicken dat dit bepaald niet direct inhoudt dat ze een normaal plaatsje in de maatschappij terug kunnen verdienen...
                          Wie neemt er een ex-junk aan die jaren niet heeft gewerkt? Hoe ga je dan je geld verdienen en wat moet je verder doen? Het uitzichtloze van het geheel, dat is nog het meest trieste eraan denk ik.

                          En nee, ook ik heb helaas niet alle antwoorden. Denk wel dat het belangrijkste is dat zoveel mogelijk voorkomen moet worden dat er nieuwe junks ontstaan en dat degene die er zijn zoveel mogelijk geholpen en begeleid moeten worden. Probeer op één of andere manier die mensen weer wat vooruitzichten en hoop te geven.
                          Zonder dat is namelijk alles verloren, extremisten bijvoorbeeld onstaan ook alleen daar waar mensen geen enkele hoop of perspectief meer hebben.  
                          Nou we zullen het probleem wel niet zo makkelijk op kunnen lossen. En eerlijk gezegd ik woon in een dorpje in Overijssel. Hier hebben we geen junks, wel een station en een gesubsideerde zwerver en een jongen van 25 die een keer AS wil proberen (dat ben ik). Dus ik heb er in mijn omgeving niet zoveel last van. Laten we het maar niet meer over junks hebben, want dat heeft helemaal niks met sport te maken.

                          Comment


                          • #14
                            Het idee om sportschoolhouders een soort diploma te laten halen en onder strenge eisen AS te laten verstrekken vind ik erg goed.

                            Het probleem van de junks zou ik persoonlijk alle drugs verbieden en zwaar strafbaar maken.
                            Vervolgens alle junks verplicht laten afkicken en hoewel dat heel moeilijk zal zijn proberen te integreren in de maatschappij.
                            Te denken valt aan voorlichting op scholen laten geven e.d. Uiteraard help je daar maar een klein aantal mee, daar tegen over staat dat de samenleving heel erg geholpen wordt.
                            Mocht een junk terugvallen en weer gaan gebruiken simpelweg voor een jaar of 2 opsluiten in speciale gevangenissen voor junks. Zonder drugs uiteraard.
                            Als ze eruit komen zijn ze clean en moeten ze begeleid worden. Vallen ze weer terug mogen ze van mij levenslang de gevangenis in.

                            Een en ander gaat erg veel geld kosten maar weegt zeker op tegen niets doen en steeds meer overlast krijgen.
                            Was het vroeger nog een steden probleem tegenwoordig zie je het in de dorpen ook steeds vaker.

                            Dealers moeten ook hard worden aangepakt, zelfde gevangenis in en bij dealen op scholen en aan kinderen iets wat richting de doodstraf gaat, waar ik verder inprincipe op tegen ben overigens.

                            Greets...



                            Growing is like sex you can never get enough...

                            Pain is temporary...pride is forever...

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                            erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                            Antalya Escort
                            sikis
                            gaziantep escort
                            gaziantep escort
                            İstanbul Escort
                            istanbul escort bayan
                            sisli escort beylikduzu escort bayan
                            antalya escort atakoy escort
                            umraniye escort bayan
                            Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                            Working...
                            X