Bizarre Nieuwsberichten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AMSTERDAM - Een 37-jarige man uit Dordrecht heeft zaterdag een bouwvakker bedreigd en met glazen potjes en een lege wijnfles bekogeld, omdat zijn ochtendrust werd verstoord.

    © ANP

    Voor zijn flat vonden zaterdagmorgen werkzaamheden plaats die de nodige herrie met zich meebrachten. De man is aangehouden, meldt de politie.
    De bewoner van de flat aan de Ruys de Beerenbrouckweg had nog naar de werklui geroepen, maar zij hoorden hem niet omdat ze bezig waren en gehoorbescherming op hadden.

    Daarop uitte hij dreigende woorden en gooide met de potjes en de wijnfles naar een van de bouwvakkers.

    Mishandeling

    Die schrok erg van de acties van de man en schakelde de politie in. Er is aangifte tegen de man gedaan van bedreiging en poging tot mishandeling.

    Comment


    • LYON - Terwijl de Franse autoriteiten jagen op een geldloper die er met ongeveer 11 miljoen euro vandoor ging, heeft de dief op internet al een heldenstatus bereikt. Dat meldden Franse media zaterdag.


      Op onder meer de netwerksite Facebook wordt de 39-jarige Tony Musulin toegejuicht, omdat hij zonder gebruik van geweld met een bom duiten de autoriteiten te slim af is geweest.
      Ook zijn er T-shirts te koop met een afbeelding van Musulin, de ''beste chauffeur van 2009''.


      GPS-systeem

      Zodra twee nieuwe collega's met geld een bank in Lyon binnen liepen, ging de ervaren Musulin er donderdag in de gevulde gepantserde auto vandoor.
      Het gps-systeem en de telefoonverbinding van het voertuig waren uitgeschakeld. De auto werd enkele uren later in een verlaten gebied nabij een treinspoor teruggevonden.
      De autoriteiten vermoeden dat hij in het buitenland zit, maar vooralsnog ontbreekt elk spoor.

      Ferrari

      Tegen collega's zou hij herhaaldelijk gezegd hebben dat hij te weinig verdiende en dat hij dit zijn baas betaald zou zetten.
      De man, die ongeveer 22.000 euro per jaar verdiende, zou echter een sportauto van het merk Ferrari bezitten ter waarde van 120.000 euro. Voorafgaand aan de roof had de man zijn rekeningen en zijn huis leeggehaald. Er zou geen snipper papier meer aanwezig zijn.

      Drugshandel

      Musulin, alleenstaand zonder kinderen, heeft geen strafblad. Wel zou hij in de jaren negentig ondervraagd zijn door de politie in verband met een onderzoek naar drugshandel.
      De autoriteiten proberen ondertussen onder meer uit te zoeken hoe de man de zakken geld alleen uit de auto heeft kunnen halen. Normaal gesproken zijn er twee geldlopers nodig om bij het geld te kunnen komen.
      Als de auto met geweld geopend wordt worden de biljetten besproeid met inkt waardoor ze onbruikbaar worden.

      Nieuwe bankbiljetten

      Het gestolen geld bestaat uit nieuwe bankbiljetten, waarvan de nummers nog niet geregistreerd zouden zijn. Ook heeft Musulin mogelijk gebruik gemaakt van handlangers om de tientallen zakken met geld te verplaatsen.
      Aangezien er geen geweld gebruikt is tijdens de diefstal riskeert Musulin een gevangenisstraf van 'slechts' drie jaar.

      Comment


      • AMSTERDAM – De sexappeal van een medewerkster van een bakkerij was zo sterk dat ze werd ontslagen.

        © ANP

        Dat schrijft The Sun.
        De 19-jarige Georgina Wilbourne zou naar eigen zeggen zo knap zijn dat mensen massaal kwamen kijken. Haar baas, een vrouw, was zo jaloers over alle aandacht die haar ondergeschikte kreeg, dat ze besloot haar te ontslaan.

        Volgens de manager werkte ze te langzaam. Wilbourne stelt dat ze nooit goed is ingewerkt, maar zette ze zich wel in van 8 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags, zonder pauze.
        “De verkoop schoot omhoog”, zegt de ontslagen medewerkster. “Een meisje waarmee ik werkte zei dat het aantal mannen dat naar de bakker kwam extreem hoog was en dat het nog nooit zo druk was geweest.”
        Volgens Wilbourne was haar baas de enige die niet blij was met de complimenten die ze kreeg. “Ze zei: Het gaat er niet om hoe mooi je bent, Georgina. Het gaat om je snelheid.”

        Comment


        • AMSTERDAM - De 68-jarige Zuid-Koreaanse Cha Sa-soon is dolgelukkig. Zij probeert al tijden haar rijbewijs te halen, maar strandde telkens op het theorie-examen.

          © ANP

          Na 949 keer voor haar theorie te zijn gezakt is ze eindelijk geslaagd. Nu kan ze binnenkort afrijden.
          Cha ging in april 2004 voor het eerst op voor het theorie-examen. Sindsdien deed ze bijna iedere werkdag een nieuwe poging.

          Om te kunnen slagen moeten kandidaten minstens zestig van de honderd vragen goed hebben. Woensdag was het dan eindelijk zover. Cha haalde precies zestig punten.
          Nu maar afwachten of ze in één keer voor haar praktijkexamen slaagt.

          Comment


          • BRUSSEL - Op het politiebureau van het Belgische plaatsje Sint-Joris-Weert is een arrestant ontsnapt tijdens een rookpauze.

            © ANP

            De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws heeft dat vrijdag gemeld.
            De man was donderdag vanuit de gevangenis in Leuven overgebracht naar het bureau in het nabijgelegen Sint-Joris-Weert voor verhoor.Tijdens de ondervraging vroeg de arrestant, die verdacht wordt van diverse diefstallen, of hij even mocht roken.

            Onder begeleiding van twee agenten mocht hij vervolgens naar een binnenplaats, waar het gezelschap een sigaret opstak. Opeens gaf de gevangene een van de agenten een duw en zette het op een lopen.

            Achtervolging

            De politie zette de achtervolging in, maar ondanks het gebruik van speurhonden en helikopters, leverde die niets op.

            Comment


            • Originally posted by gameface View Post
              BRUSSEL - Op het politiebureau van het Belgische plaatsje Sint-Joris-Weert is een arrestant ontsnapt tijdens een rookpauze.
              Sint-Joris-Weert - De Roemeense gedetineerde die donderdag ontsnapte uit de kantoren van de politie Dijleland, is vrijdag kort na 16.00 uur opgepakt aan het oprittencomplex van de E314 en de E40 in Heverlee.

              Dat meldt de korpschef van de politie Dijleland. De man werd rond 14.30 uur opgemerkt in Heverlee en werd na een achtervolging en zoektocht van meer dan een uur ingerekend. De politie zette bij haar speurtocht ook een helikopter van de federale politie in.


              De 35-jarige Roemeen Petru Hasna nam donderdagmiddag de benen uit het politiecommissariaat in Sint-Joris-Weert, een deelgemeente van Oud-Heverlee. Daar moest hij ondervraagd worden over zijn aandeel in een reeks inbraken en diefstallen over het hele land. Rond 13.30 uur zag de Roemeen de kans de benen te nemen, toen hij samen met twee agenten en een tolk buiten een sigaret stond te roken. Hij gaf een van de agenten een duw en ging ervandoor.
              De politie zette onmiddellijk een zoekactie op poten en kon daarbij rekenen op speurhonden en een helikopter van de federale politie. Rond 14.30 uur werd de vluchteling opgemerkt, toen hij zich probeerde te verbergen in een tuinhuis op een paar honderd meter van het commissariaat. De politie zocht daarop alle tuinen tevergeefs af.


              De hele namiddag en nacht werd voortgezocht, maar de Roemeen bleef spoorloos. Vrijdag rond 14.30 uur merkte een politieman de vluchteling plots op aan het oprittencomplex in Heverlee. De politie kwam onmiddellijk met man en macht ter plaatse en vroeg opnieuw de versterking van een helikopter.
              De Roemeen slaagde er nog meer dan een uur in te ontkomen, onder meer door zich schuil te houden in de middenberm van de snelweg. Uiteindelijk vond een patrouille hem, terwijl hij zich onder de snelweg probeerde verborgen te houden. Daar werd hij ingerekend. (BEL)
              Hij is opgepakt in mijn dorpje. Plots zag het zwart van de politie. Er was zelfs een helikopter aanwezig.

              Comment


              • Nachtelijke regenboog gefotografeerd

                In het noorden van Yorkshire heeft een fotograaf een bijzonder natuurfenomeen op de gevoelige plaat vastgelegd: een regenboog, terwijl de zon onder is. Chris Walker was onderweg naar huis, toen hij vorige week zondagavond rond 7 uur 's avonds de regenboog ontdekte. Hij vertelde: "Ik zag iets vreemds in de lucht toen ik naar huis reed. Achter me stond een bijna volle maan, het waaide stevig en aan de horizon viel de regen uit de lucht. De maan was zó helder, dat toen ik thuiskwam, het duidelijk was dat ik een regenboog had gezien, die door het maanlicht was ontstaan. Aangezien maanlicht duizenden malen zwakker is dan zonlicht, is een maanregenboog ook veel minder goed zichtbaar dan een regenboog overdag. Chris had dan ook een belichtingstijd van 30 seconden nodig om alle kleuren van de regenboog vast te leggen met zijn Lumix digitale camera. De omstandigheden moeten optimaal zijn voor een nachtelijke regenboog. Vandaar dat ze erg weinig zijn gezien. De bijna volle maan moet onder een hoek van minder dan 42 graden aan de hemel staan, de lucht moet bijzonder donker zijn en de regen moet vóór je neervallen als je met je rug naar de maan staat. Vlakbij een waterval is de kans het grootst om er een te zien. Het verschijnsel moet niet verward worden met maanringen oftewel halo's, want die ontstaan door de vorming van ijskristallen in de hogere lagen van de atmosfeer.

                "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

                Comment


                • Een Nieuw-Zeelander heeft twee vrouwen gewurgd en had daarna seks met de lijken. De lichamen van de slachtoffers werden in september onder het huis van de moordenaar aangetroffen. Jason Somerville (33) pleitte vanochtend schuldig in de rechtbank van Christchurch.
                  Tisha Lowry was een buurvrouw van de necrofiel. De jonge vrouw verdween in september 2008 spoorloos na een bezoekje aan een café in haar buurt.

                  Haar moordenaar heeft haar gewurgd tot ze geen weerstand meer bood. Hij propte daarna een slipje van zijn vrouw in haar mond en had seks met het lijk. Somerville trok na de ranzige moord naar een vergadering en liet het lijk liggen. De dag na de moord wachtte hij tot zijn vrouw het huis uit was om opnieuw seks te hebben met het lijk. Daarna verstopte hij het lichaam onder zijn huis.

                  Even later vermoordde hij zijn vrouw op exact dezelfde wijze en ook met haar lichaam had hij seks nadat hij een slipje van haar in haar mond gepropt had. Somerville werd na de ontdekking van de lijken opgepakt en wacht nu op zijn straf.

                  De rechter doet op 27 november een uitspraak. Het huis in Christchurch is sinds de gruwelijke ontdekking al een paar keer in brand stoken.
                  Calisthenics / Street workout

                  Comment


                  • Naast alle gruwelijke en walgelijke misdaden die bestaan is voor mij necrofilie toch wel de meest onbegrijpelijke....
                    Geniet, en drink met maten!

                    Comment


                    • In Berlijn is een zevenjarige jongen opgenomen in het ziekenhuis met een alcoholvergiftiging. De knaap had 2 promille alcohol in het bloed. Volgens de politie heeft hij zich samen met zijn broertje van negen laveloos gezopen op een speelpleintje. Dat meldt Bild.

                      Voorbijgangers zagen de zevenjarige jongen gisteravond liggen in het Berlijnse stadsdeel Spandau. Hij sidderde over z'n hele lichaam en had gebraakt.

                      De hulpdiensten werden ingeschakeld. De knaap werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar hij nog nog op de afdeling intensive care ligt. Naar verluidt zouden het knaapje en zijn broertje de alcohol van een groep jongeren gekregen hebben.
                      Calisthenics / Street workout

                      Comment


                      • Mexicaanse griepfeestjes hip in Londen

                        Geloof het of niet, maar er zijn mensen die graag besmet willen worden met de Mexicaanse griep. In Londen worden speciale Mexicaanse griepfeestjes gehouden waar bezoekers elkaar zoenen in de hoop het virus op te lopen. Dat meldt de BBC. De gedachte erachter: dan hebben we het alvast gehad voor het virus agressiever wordt. Gezondheidsexperts vinden de feestjes zorgelijk en een "slecht idee". Mensen proberen de Mexicaanse griep op te lopen van vrienden nog voor de winter, wanneer het griepvirus mogelijk nog dodelijker wordt. Op Facebook worden feestjes aangekondigd die besmette en niet-besmette mensen bij elkaar moeten brengen. Het hoofd van de Britisch Medical Association, Richard Jarvis is niet te spreken over de feesten. "Ook al is het een mild virus, mensen worden alsnog ziek en er is een kans dat je eraan dood gaat." De arts waarschuwt dat als mensen zich bewust laten besmetten er minder controle is over de griep en dat het verspreiding in de hand werkt. Ook waarschuwt hij dat vermoeide artsen die overuren draaien door de Mexicaanse griep sneller "slechte beslissingen maken" en dat 'chronisch vermoeide artsen kwetsbaar worden voor gezondheidsproblemen". In Londen zijn er nu naar schatting 2000 mensen besmet met de griep, in heel Groot-Brittannië zijn het er 7447. Wereldwijd heeft de World Health Organization (WHO) 70.000 besmettingen vastgesteld. In Mexico is de griepepidemie het zwaarst: meer dan 10.000 mensen hebben daar de ziekte onder de leden. De WHO adviseert mensen met griepverschijnselen om vooral binnen te blijven en een arts thuis langs te laten komen. Feestjes zijn dus uit den boze.
                        "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

                        Comment


                        • Roze hemdjes voor dronken chauffeurs

                          Joe Arpaio, de strengste sheriff van Amerika, heeft weer van zich laten horen. Arpaio, die de plak zwaait in Maricopa County in Arizona, wil deze kerst extra hard uitpakken naar dronken chauffeurs. Wie niet volkomen nuchter in het zakje blaast, vliegt onverbiddellijk de cel in. Dat was al wel het geval, maar Arpaio gaat ze ook verplichten om roze hemdjes te dragen in de bajes. Arpaio wil ook dat dronken chauffeurs die een dodelijk ongeval veroorzaken zelf hun slachtoffers begraven, te beginnen met het graven van het het graf op het kerkhof. Arpaio is niet aan zijn proefstuk toe. Hij herinstalleerde de chain gang, waarbij gevangenen aan elkaar geketend wegenwerken uitvoeren. Hij ging nog een stapje verder: Maricopa County is de enige plaats waar ook vrouwen in een chain gang langs de weg werken. In de States verwierf hij zijn 15 minutes of fame door te stellen dat het eten van een gevangene niet meer mag kosten dan dat van een hond. Momenteel besteedt Maricopa County gemiddeld 15 eurocent per dag per gevangene aan eten en drinken.
                          "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

                          Comment


                          • Naakte inbreker kietelt vrouwen en plast in melkpot

                            Vrouwen in het Amerikaanse New Smyrna Beach kunnen opgelucht ademhalen. De politie heeft de zogenaamde naakte kietelaar bij de symbolische kraag gevat. De 50-jarige onverlaat brak binnen bij dames, ging naakt aan hun bed staan en kietelde hen. Thomas Blacine had ook de vreemde gewoonte om lichaamsvocht achter te laten in de huizen waar hij inbrak. Zo plaste hij ooit in een melkpot. Een slachtoffer getuigt: "Op een nacht voelde ik iets nats op m'n been. Ik dacht dat het de kat was, maar toen ik mijn ogen opende zag ik een naakte kerel staan". Blacine deinsde er ook niet voor terug om zijn slachtoffers te filmen terwijl ze sliepen. Dankzij het goede werk van een speurhond kon Blacine gearresteerd worden. Hij vliegt voor 25 jaar de bak in. Het is zeer de vraag of hij ook daar naakt naast het bed van zijn medegevangenen zal gaan staan.
                            "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

                            Comment


                            • Originally posted by roelinho View Post
                              Roze hemdjes voor dronken chauffeurs

                              Joe Arpaio, de strengste sheriff van Amerika, heeft weer van zich laten horen. Arpaio, die de plak zwaait in Maricopa County in Arizona, wil deze kerst extra hard uitpakken naar dronken chauffeurs. Wie niet volkomen nuchter in het zakje blaast, vliegt onverbiddellijk de cel in. Dat was al wel het geval, maar Arpaio gaat ze ook verplichten om roze hemdjes te dragen in de bajes. Arpaio wil ook dat dronken chauffeurs die een dodelijk ongeval veroorzaken zelf hun slachtoffers begraven, te beginnen met het graven van het het graf op het kerkhof. Arpaio is niet aan zijn proefstuk toe. Hij herinstalleerde de chain gang, waarbij gevangenen aan elkaar geketend wegenwerken uitvoeren. Hij ging nog een stapje verder: Maricopa County is de enige plaats waar ook vrouwen in een chain gang langs de weg werken. In de States verwierf hij zijn 15 minutes of fame door te stellen dat het eten van een gevangene niet meer mag kosten dan dat van een hond. Momenteel besteedt Maricopa County gemiddeld 15 eurocent per dag per gevangene aan eten en drinken.
                              Soms denk ik van ja, en soms denk ik van neen.
                              Gaat dit niet een beetje te ver of moeten gevangenen maar slechter behandeld worden als honden?

                              Comment


                              • Originally posted by Lukas View Post
                                Soms denk ik van ja, en soms denk ik van neen.
                                Gaat dit niet een beetje te ver of moeten gevangenen maar slechter behandeld worden als honden?
                                Ja, het moet een hel zijn.
                                Het moet zo kut zijn dat ze nooit meer terug willen.
                                En niet zo iets hebben van: "oohh ik ga nog wel un jaartje bromme, geen probleem".
                                Het moet zo kut zijn dat ze nog NET niet hun eigen leven nemen.
                                The Sky Ain't The Limit

                                "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X