Bizarre Nieuwsberichten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by IJsBlok View Post
    weer een geniaal nieuws bericht:

    HAARLEM - Een 30-jarige man uit IJmuiden wiens navigatiesysteem afgelopen week uit een bedrijfsauto in Santpoort-Zuid werd gestolen, heeft het apparaat op een bijzondere wijze weten te achterhalen.
    Doordat de SIM-kaart er nog inzat, kon de IJmuidenaar via de website van TomTom precies zien waar het apparaat naar toe ging, zo heeft de politie woensdag gemeld.

    Die bestemming bleek een straat in Haarlem-Noord te zijn. De IJmuidenaar noteerde daar alle kentekens van aanwezige auto's. Toen het apparaat naderhand aan de Kennemerboulevard in IJmuiden opdook, noteerde de man opnieuw alle kentekens. Eén kenteken bleek tweemaal te zijn genoteerd.

    Met deze informatie heeft de politie een 46-jarige Haarlemmer opgepakt. De man beweerde eerst dat hij het navigatiesysteem op de Zwarte Markt in Beverwijk had gekocht, maar dat verhaal kon aan de hand van de gereden routes makkelijk worden weerlegd. Daarna vertelde de Haarlemmer dat hij het systeem van zijn broer had gekocht. Daarop is ook die broer gearresteerd. (ANP)

    hoorde ik op de radio jah slimme actie
    Mind is everything.

    Comment


    • Kleinste bodybuilder ter wereld weegt nog geen 10 kilo

      Hij is nog geen 84 cm lang, weegt 9,25 kilo en heeft een borstomvang van 50,8 cm: de kleinste bodybuilder ter wereld. Zijn naam is Aditya Dev, maar zijn vrienden noemen hem Romeo. De 19-jarige spierbundel traint in de Leo Health Club in de Indiase stad Phagwara, met speciaal voor hem gemaakte dumbells.

      Foto’s kleinste body builder ter wereld Aditya Dev .- ( Superfun )

      (Primordiale Dwerggroei is een zeer zeldzame vorm van dwerggroei welke wordt gekenmerkt door een kleine gestalte met overigens de juiste verhoudingen van ledematen in vergelijking met de rest van het lichaam, dit in tegenstelling tot achondroplasten wier ledematen in grootte vaak afwijken van de romp en het hoofd.)
      "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

      Comment


      • jah artikel vaker vorobij zien komen vet gaar hoofd dat kleine mannetje

        Comment


        • MINNEAPOLIS - Een Amerikaanse verpleger uit Minneapolis zou verantwoordelijk zijn voor de dood van minstens twee mensen die hij aangemoedigd had zichzelf van het leven te beroven.

          De 47-jarige William Melchert-Dinkel was een trouwe bezoeker van chatrooms over zelfmoord en vond het leuk om depressieve mensen raad te geven over hoe ze zelfmoord konden plegen, meldt FoxNews.

          "De plaatsing van de lus rond de nek is het belangrijkste... De knoop achter het linkeroor en het touw rond de halsslagader zijn heel belangrijk om onmiddellijk het bewustzijn te verliezen en te sterven", zou hij in een chatsessie geschreven hebben. Minstens twee mensen zouden de raad van de verpleger gevolgd hebben. De 32-jarige Mark Drybrough hing zichzelf op in zijn huis in Coventry. De 18-jarige Nadia Kajouji verdronk zichzelf in een rivier in Ottawa.

          Het zal niet eenvoudig zijn om, tot frustratie van de familie van de slachtoffers, de man te vervolgen voor hun dood. Melchert-Dinkel heeft immers niet fysiek bijgedragen tot de (zelf)moord. Er wordt echter wel een onderzoek gevoerd en intussen is hij geschorst van zijn activiteiten als verpleger. "Er zal wel niets van komen", reageerde Melchert-Dinkel optimistisch. "Ik heb een nieuwe weg ingeslagen met mijn leven." Als verpleger was hij volgens getuigenissen vaak heel ruw met zijn patiënten.

          De politie kwam de zaak op het spoor toen een Brit hen duidelijk maakte dat een burger van Minneapolis zelfmoordadvies gaf op het internet. In mei doorzocht de politie de computer van Melchert-Dinkel en zo vonden ze een conversatie terug tussen hem en het Canadese meisje over hoe ze zelfmoord moest plegen. Hij vroeg zijn slachtoffers ook om de zelfmoord via een webcam te mogen volgen, maar dat heeft hij naar eigen zeggen nooit echt gedaan. In januari liet hij zelfzelf in een ziekenhuis opnemen.

          De moeder van het Canadese meisje gaf enkele voorbeelden van de conversaties vrij. Zo vroeg hij Kajouji om zichzelf op te hangen in plaats van in een ijskoude rivier te springen. "Als je jezelf zou willen ophangen, kunnen we het samen online doen, zodat je minder bang hoeft te zijn", schreef hij.
          Calisthenics / Street workout

          Comment


          • Damn wat een gek zeg. Mochten ze dat figuur niet pakken dan zal het mij niks verbazen als dat hij een keer iemand vermoord.
            ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

            Comment


            • Lijk dagenlang voor Halloweenpop aangezien

              Uitgegeven:17 oktober 2009 16:58Laatst gewijzigd:17 oktober 2009 16:59
              LOS ANGELES - Bewoners van een appartementencomplex in Los Angeles hebben dagen gedacht dat een lijk op een balkon een Halloweendecoratie was.

              © ANP

              Het lijk van de 75-jarige Mostafa Mahmoud Zayed zat al sinds maandag op een stoel op het balkon, maar pas donderdag werd de politie ingelicht, berichtte de Los Angeles Times zaterdag.
              De politie gaat uit van zelfmoord. Er is een kogelwond bij een oog aangetroffen. De feestdag Halloween wordt jaarlijks op 31 oktober gevierd. Al weken van tevoren worden huizen versierd met uitgeholde pompoenen en bloederige items.


              © ANP
              Geniet, en drink met maten!

              Comment


              • tja kan gebeuren , wel frepant dat weer america is

                Jah kheb de buurman al 3 dagen niet gezien,, nee ik ook niet maar er zit sindsdien wel een levensechte pop op het balkon gaaf heá

                Comment


                • Originally posted by Posseltje View Post
                  tja kan gebeuren , wel frepant dat weer america is

                  Jah kheb de buurman al 3 dagen niet gezien,, nee ik ook niet maar er zit sindsdien wel een levensechte pop op het balkon gaaf heá

                  Kan net zo goed in Nederland gebeuren. Als mijn buurman morgen dood neervalt zou ik hem niet missen. Ik zie die man 1x in de maand....om maar een voorbeeld te geven.
                  ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

                  Comment


                  • Originally posted by Ashley View Post
                    Kan net zo goed in Nederland gebeuren. Als mijn buurman morgen dood neervalt zou ik hem niet missen. Ik zie die man 1x in de maand....om maar een voorbeeld te geven.
                    Ja Nederland wordt steeds amerikaanser.
                    Geniet, en drink met maten!

                    Comment


                    • wedden dat het ook gaat gebeuren in nederland


                      CHICAGO - Het aantal tienerzwangerschappen stijgt opnieuw in de Verenigde Staten. Een schokkend voorbeeld van die trend in een school in Chicago waar één op acht leerlingen zwanger is. Het gaat om 115 meisjes op een totale populatie van 800 leerlingen.




                      De directeur van de Paul Robeson School in Chicago wijt het hoge aantal tienerzwangerschappen aan de thuissituatie van de meisjes. ,,Het hoge aantal is te verklaren door dingen die thuis gebeuren of net niet gebeuren. Het is maar hoe je het bekijkt,'' zegt Gerald Morrow.

                      ,,Maar afwezige vaders spelen zeker een rol." Het aantal meisjes tussen 15 en 19 dat zwanger wordt, is in de periode 2005-2007 met vijf procent gestegen. Dat blijkt uit een rapport van het Nationale Centrum voor Preventie en Ziektecontrole,
                      meldt CBS2Chicago.com.
                      Calisthenics / Street workout

                      Comment


                      • Ik begrijp niet dat meisjes in zulke buurten (want het kan nooit in heel Chicago zijn) niet verplicht op bv een prikpil gezet worden.

                        Comment


                        • Originally posted by Patricia86 View Post
                          Ik begrijp niet dat meisjes in zulke buurten (want het kan nooit in heel Chicago zijn) niet verplicht op bv een prikpil gezet worden.
                          Je moet toch zelf weten wat je met je leven doet.
                          Ik denk dat die meisjes denken dat ze dan vastigheid hebben. of dat ze dan genoeg geld bij elkaar krijgt om daarvan te leven. of gewoon dat het stoer is op die school als je zwanger bent. of word het misschien zelfs normaal gevonden.
                          Er zijn geen excuses als je echt iets wilt bereiken.

                          Comment


                          • Originally posted by laurann View Post
                            Je moet toch zelf weten wat je met je leven doet.
                            Met je eigen leven ja. Niet met andermans leven die je op de wereld zet.
                            'eigenlijk was je ongewenst en wou ik je niet. Maar mama had zon hekel aan school, dat ze speciaal voor jou haar toekomst vergooit en op haar aars gaat zitten. Oma knapt het vuile werk wel op, lief he! En je school? Ach, die betalen we later toch van het geld van de prins op het witte paard, met zijn knapzak met geld! Teminste, nádat mamma klaar is met shoppen.'
                            Ik denk dat die meisjes denken dat ze dan vastigheid hebben. of dat ze dan genoeg geld bij elkaar krijgt om daarvan te leven. of gewoon dat het stoer is op die school als je zwanger bent. of word het misschien zelfs normaal gevonden.
                            Kan allemaal. Vaak zitten ze al wel te ver in een neerwaards spiraal. Maar wat de oorzaak ook is; die hoort aangepakt te worden.

                            Comment


                            • Vader doodt zwangere dochter

                              In Jordanië is vandaag een man aangeklaagd die zijn 22-jarige dochter zou hebben gedood. Hij kwam tot zijn daden toen hij merkte dat ze zwanger was, zo meldt de politie. De vrouw was niet getrouwd.Volgens een woordvoerder van de politie ging de vrouw zaterdag wegens maagklachten met haar vader en diens broer naar een arts. Daar werd vervolgens geconstateerd dat ze al zes maanden zwanger was. De man besloot op de terugweg naar huis zijn dochter te vermoorden. Hij deed dit door haar 25 keer met een zwaard in haar maag te steken.De man heeft zijn daden bekend. De broer is ook aangeklaagd voor moord. De vrouw en haar ongeboren kind stierven. In Jordanië kun je voor moord tot de doodstraf worden veroordeeld, maar rechters zijn vaak milder bij moorden waarbij de familie-eer op het spel stond.
                              "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

                              Comment


                              • Man wil dat zoon sportman wordt en geeft hem doping

                                Een man uit Iowa doet nu al een gooi naar de titel 'Vader van het Jaar'. Om zijn zoon te motiveren aan sport te doen, diende hij de jongen steroïden toe. Dat schrijft The Waterloo-Cedar Falls Courier. De politie vond de verboden middelen in het huis van de moeder van de 14-jarige knaap in Gilbertsville. De agenten vielen de woning binnen nadat de jongen zijn ma had aangevallen. Op zijn kamer vonden de politiemannen een spuit en 105 pillen. Na onderzoek bleken dat anabole steroïden te zijn. De vader heeft inmiddels toegegeven dat hij de doping heeft verstrekt. Hij deed dat om van zijn zoon een ster op het sportveld te maken. De man zit nu in de gevangenis op beschuldiging van het verspreiden van verboden middelen aan een minderjarige.
                                "We must all suffer from one of two pains: the pain of discipline or the pain of regret."

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X