Stelling.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Hangt ook wel van de argumenten af. Je hebt genoeg genetische geluksvogels die maar iets aankloten en alsnog massa blijven winnen. Van die sjonnies die amper hun eigen veters kunnen strikken.

    Meestal luister ik gewoon, hoe die persoon er ook uitziet. Dan denk ik er later opnieuw overna en vorm daarop mijn eigen oordeel. Of ik zoek er informatie over op.
    Op een gezonde manier een beetje sceptisch zijn, kan nooit kwaad.

    Comment


    • #17
      Ik ben het met de stelling eens, alhoewel de onzinnigste opmerkingen die ik tot nu toe gehoord heb kwamen van iemand met redelijk nette stats.
      Dumbells build a bigger chest
      Barbells build a bigger ego

      Comment


      • #18
        Ligt aan het geheel. Maar over het algemeen kun je inderdaad wel stellen dat ik eerder iets aan neem van iemand op 100 kg bij 8% dan een skinny dude van 70 kg. Bedoel, de grote gasten weten natuurlijk zelf wel hoe ze groot zijn geworden. Maar wil niet zeggen dat ik het gelijk overal mee eens ben natuurlijk. Bedoel, zou ook best iest aannemen van iemand die kleiner is als mij.Ik beredeneer zelf ook gewoon en kijk naar hoe logisch het klinkt.
        Owner of the Iron Playground.

        Comment


        • #19
          interesseren mij zijn/haar stats nou! We hebben een vrouw op de sportschool die er geen fuck van weet en hartstikke gespierd is. Beweert vrolijk dat je daarvoor 3 amino-tabs per dag moet nemen :P

          Ik neem dingen van mensen aan die ik vertrouw. Op boards ontstaat zoiets vaak. Op dbb zit ik weinig, maar ik weet dat 3XL niet op zijn achterhoofd is gevallen. Hij zou, zover ik weet, best met ME en 50kg in een rolstoel kunnen zitten.

          Tis gewoon zaak dat je eerst voldoende eigen kennis opbouwt door veel bronnen te raadplegen. Vervolgens ga je daar mee aan de slag en komt tot je eigen conclusies. Daarna pas naar 'random' andere mensen gaan luisteren, want dan ben je pas in staat om bullshit van interessante stof te scheiden.

          Al ga je dan nog vaak genoeg onderuit!

          Daarnaast, tis geen fucking rocketscience! Slapen, goed eten, trainen....klaar -_-

          Comment


          • #20
            Originally posted by Yawgmoth View Post
            Zeg ook niet dat ik direct CG incline BP's ga doen voor inner upper chest (verre van), ding blijft wel als de pr0's het doen en die met de beste chest rondlopen is er iets voor te zeggen, lijkt me niet dat alle pr0's met licht anders lopende upper pecs loopt?

            Spreek je verder biologisch gezien ook niet tegen, maar empirisch gezien zit je dan wel met mensen die het verkondigen en het waarmaken, t.o.v. logische biologische/wetenschappelijke onderbouwingen die het tegendeel bewijzen. For now houdt ik het wel fijn bij flat en incline en laat ik inner en outer lekker met rust
            Zoveel pro's zijn er niet ouwe. Kans is groter dat de pro's met bijzondere chestvormen bijzondere genen hebben, dan dat er in het bijzonder bij de pro's een mirakel gebeurt bij oefeningen, en spiervezels opeens ook over de lengte verschillende schade kunnen krijgen afhankelijk van de oefening.

            En mensen die wat verkondigen omdat ze wat zien/merken is totaal wat anders dan mensen die ook daadwerkelijk wat zien/merken. En wat mensen zien/merken is onwijs perceptie-gevoelig. Als jij iets wil zien, zie je het.

            Empirie met casus is leuk, maar wetenschappelijk onderzoek is empirie in het groot, ergo beter.
            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

            sigpic

            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

            Comment


            • #21
              Originally posted by ijzer View Post
              interesseren mij zijn/haar stats nou! We hebben een vrouw op de sportschool die er geen fuck van weet en hartstikke gespierd is. Beweert vrolijk dat je daarvoor 3 amino-tabs per dag moet nemen :P
              Hehe zo'n wijf hebben wij ook, zo'n stomme ****. Ze vertelde me dat ik m'n borst niet mocht trainen omdat ik nog ''in de groei zat'', en het anders ''zou scheuren''... En toen ik niet luisterde ging ze dit aan de instructeurs vertellen, die het overigens belachelijk vonden wat ze uitkraamde. Ook zei ze dat je minstens 2 uur per dag cardio moet doen voor spiergroei, goedkope ****.

              Anyways, ze doet/deed mee met allerlei wedstrijden rondom powerlifting.. Zal ongetwijfeld nette stats hebben voor een vrouw, maar dit soort bullshit slaat natuurlijk nergens op...


              P.s. ik heb sommige woorden maar even gecensureerd om het netjes te houden .
              Dumbells build a bigger chest
              Barbells build a bigger ego

              Comment


              • #22
                Ik heb ff mijn reply tussen de quote gezet.


                Originally posted by Yawgmoth View Post
                Zonder twijfel

                Net zoals ik nog steeds niet overtuigd ben van het feit dat inner upper chest niet geisoleerd kan worden en definitie oefeningen niet werken zoals marnop/ashley ook al aangeeft.
                "inner-upper-chest" zou de clavical triangle( bovenste vezelbanen) zijn.
                In principe train je altijd de gehele vezelbaan, of pakket vezels. Dus van aanhechting tot aanhechting. Toch,.. Nog niemand heeft mij kunnen overtuigen van het effect van meer spanning, grotere contractie door bepaalde oefeningen.
                Mijn eigen mening is gerelateerd aan EMG gegevens, er is bij sommige oefeningen grotere krachtontwikkeling en meestal
                sterkere contractie of aanspanningspiek. Hierdoor krijg je een beter massa gain. Die betere massa gain ga je ook sneller zien natuurlijk, omdat de overall massa groter wordt. Dus de innerchest krijgt meer definitie.

                Er zijn nog wel idioten die denken dat je alleen dat deel kan trainen, dat gaat dus niet lukken. Zelfs als je upperchest in incline traint of decline press voor de onderkant, je traint de gehele pectoralis major.

                Maar de pro's weten dat ook en waarschijnlijk ook al een kwart eeuw of langer.

                De grootste ripped mofo in de gym doet speciaal high incline fly's voor inner upper chest sinds een paar maanden en zweert erbij. En gezegd mag worden die kerel heeft badass inner upper chest. Denk ik dat het zo simpel is nee, veel incline werk zal sowieso zorgen voor meer inner chest simpelweg vanwege de massa.
                Dat bedoel ik, meer massa is meer definitie in de innerchest. Innerchest is slechts de regio die je zo noemt, de aanhechtingen van de pec's aan het borstbeen is dan innerchest, meer niet. Geen losstaande spier of wat.

                Owh en tot slot, zeggen dat benen trainen noodzaak is om een groot UB te krijgen is ook de grootste mythe die er bestaat. Lopen genoeg mensen rond met een UB van iemand die met benen dik 100kg zou wegen, zijn nog te beroerd om wat leg extensions te doen. Is het nodig voor een goed fysiek ja, is het nodig voor een UB nee, gaat het sneller met, ik denk persoonlijk van wel, maar kijkend naar wat er verder rondloopt heb ik zo mijn twijfels soms.
                Je benen trainen, ofwel squats doen voor een betere upperbody, tja ach.
                Grotere spieren geven meer test en GH aanmaak naar het schijnt, daar profiteren alle spieren van. Ik denk alleen dat het gunstige effect wel weg is de 3e trainingsdag.
                Het zal wel wat meer voordeel geven bij FB systemen. Verder zie ik vaak wel als de benen ontwikkeld zijn dat die voorlopen op de upperbody, toch vreemd dan.
                1e Masters Superbody YBF 2011!
                Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                Comment


                • #23
                  Pro's zou ik ook niet altijd letterlijk nemen hoor. Bedoel kijk naar de media, is precies hetzelfde. Die zeggen ook wat de mensen willen horen. Zo zijn er veel meer van dat soort dingen. Nu zul je denken begint het weer, maar pro's zeggen ook dat ze niet juicen als er om gevraagd word. Terwijl iedereen weet dat ze dat wel doen. Om dus ff een heeeel duidelijk voorbeeld te geven.
                  Owner of the Iron Playground.

                  Comment


                  • #24
                    Luister eerder naar een beest als naar een plankje ja.

                    Niet heel raar lijkt me.

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by adon1s View Post
                      Ja, op voorwaarde dat hij niet alleen zijn resultaten bereikt heeft puur door het hele jaar op AS te gainen. Ik neem sowieso niets aan voor ik het zelf gecheckt heb.
                      Dit inderdaad.
                      Groeten

                      Comment


                      • #26
                        Ik luister naar de logica in een verhaal en ga daarna verder research doen zodat ik de info kan fine tunen op mijn doelen. Wie me de info geeft zal me worst wezen. Je kunt namelijk van iedereen leren. Hersens hebben we allemaal. Ook de skinny ecto's. Iemands kennis negeren op grond van vooroordelen is pas dom.
                        Geniet, en drink met maten!

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by de sterkste ophaler View Post
                          Ik luister naar de logica in een verhaal en ga daarna verder research doen zodat ik de info kan fine tunen op mijn doelen. Wie me de info geeft zal me worst wezen. Je kunt namelijk van iedereen leren. Hersens hebben we allemaal. Ook de skinny ecto's. Iemands kennis negeren op grond van vooroordelen is pas dom.
                          En daar sluit ik me helemaal bij aan! Waarom zou een naturel van 70 kilo niets weten tov een 100+?

                          Oja Fal echt respect voor je uitspraak dat iedereen in jou ogen weer dom is! NOT wat mij betrefd mag je daar wel mee stoppen want zo impressive is dat niet!

                          ieder streeft natuurlijk naar zijn of haar ding. Ik heb gekozen om voorlopig op mijn 70kilo te blijven staan. een half jaar geleden had ik bij 70 kilo 21% vet. Nu bij 71 kilo 13% vet. Hmm volgens mij doe ik dan toch iets niet goed? Tja ik ben maar een "plankje" van 70 kilo.

                          Ik denk dat dit ook een reden is waarom veel mensen aan de AS gaan omdat ze niet gezien willen worden als "plankje".

                          Comment


                          • #28
                            respect is nutteloos.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by The Phoenix View Post
                              Oja Fal echt respect voor je uitspraak dat iedereen in jou ogen weer dom is! NOT wat mij betrefd mag je daar wel mee stoppen want zo impressive is dat niet!

                              Ik denk dat dit ook een reden is waarom veel mensen aan de AS gaan omdat ze niet gezien willen worden als "plankje".
                              Ik heb ook echt groot respect voor iemand die zo'n fanatstische kennis heeft dat ie Clenbuterol nodig heeft om iets te bereiken.
                              Clen is een middel waarbij je niet hoeft te dieten en vanzelf groeit en droger en sterker wordt.

                              Met een goed training en voedingschema wordt je sterk, groot en droog zonder AAS nodig te hebben om alle 3 te bereiken. Kan je er beter nog oxy en IGF1 bij doen. Dan hoef je helemaal niet meer te trainen.

                              hahahaha.
                              1e Masters Superbody YBF 2011!
                              Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by Falstyr View Post
                                respect is nutteloos.
                                als jij een beetje levenservaring had weet je dat je met respect ver kan komen, pannekoek.

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X